dimecres, 30 de desembre del 2015

«Hem fet una mala primera volta però la permanència la tenim a dos punts». Article de @diaridegirona

«Hem fet una mala primera volta però la permanència la tenim a dos punts»

30.12.2015 | 09:21 El davanter del Llagostera Benja Martínez es mostra confiat i esperançat en assolir l'únic i principal objectiu per a l'any vinent: la salvació. Quan falten tres partits per acabar la primera volta, Almeria a fora, aquest diumenge, Leganés a Palamós i finalment a la Romareda davant el Saragossa, el davanter vallesà, afirma que tot i tancar l'any 2015 en l'avantpenúltima posició i el pobre bagatge de cinc triomfs en divuit jornades, res és definitiu: «la Lliga està molt igualada i tenim la sensació que hem fet una mala primera volta, però, cal dir que estem a dos punts de sortir del descens». L'exdavater del Girona creu que encara queda «molt marge de millora» i està convençut d'assolir la permanència.
Benja no és partidari de l'aturada per les festes nadalenques i hagués preferit continuar competint sense pausa. «Jo sóc d'aquells futbolistes que no volen parar de jugar perquè gaudeixo molt d'aquest esport», explica l'atacant, que posa a l'altra costat de la balança algun benefici que pot haver tingut aquest parèntesi nadalenc per l'equip d'Alsina: «és cert que potser una aturada ens haurà vingut bé per analitzar les coses des d'una altra perspectiva, desconnectar una mica i carregar piles». De l'arribada i debut de José Carlos, el davanter comenta que «m'hi vaig entendre bé el dia del Mirandés, té moltíssim talent, però, surt d'una lesió llarga i caldrà tenir paciència amb ell». Segons Benja, quan José Carlos agafi «confiança» i el to físic i el ritme adequat de partits, «la categoria li pot quedar petita».
Preguntat per quins són els aspectes que cal millorar perquè l'equip assoleixi la salvació l'any vinent, Benja té molt clar que «cal millorar en tots els aspectes, defensivament no encaixar tants gols, ofensivament aprofitar les ocasions que tinguem i sobretot cal aprobar d'una vegada per totes l'assignatura pendent de guanyar a fora».
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera tindrà el pressupost més alt de la història: 5.299.000 €". Article de @diaridegirona

El Llagostera tindrà el pressupost més alt de la història: 5.299.000 €

La primera junta d'accionistes del club també serveix per aprovar uns beneficis de 5.520,65 € en l'exercici passat

30.12.2015 | 08:00
Els accionistes del Llagostera en una de les votacions d´ahir; al fons, "scar Álvarez i Oriol Alsina.
Els accionistes del Llagostera en una de les votacions d´ahir; al fons, "scar Álvarez i Oriol Alsina.


La primera junta d'accionistes del Llagostera convertit en Societat Anònima Esportiva (SAE) va servir ahir a la tarda per aprovar el pressupost més alt de la història del club per aquesta present temporada: 5.299.000 euros, sobretot gràcies als més de 4 que arribaran via ingressos televisius i que encara podrien ser més perquè l'acord del repartiment dels drets no està tancat. En una assemblea ràpida, de no més d'un quart d'hora, en què hi va haver representat el 76,92% del capital social tot i que en persones físiques el número d'assistents va ser més aviat reduït, la presidenta Isabel Tarragó també va anunciar uns beneficis de 5.520,65 euros de l'exercici passat, el del debut dels blaugranes al futbol professional després de l'ascens a la Lliga Adelante. Si els números no fallen, la previsió és que aquest any també es tanqui amb superàvit ja que s'ha pressupostat una xifra de diners per la televisió que pot créixer i una de despeses de plantilla (3,6 milions) a partir del límit salarial que té el club i que és probable que no s'arribi a esgotar.
Actualment el Consell d'Administració de la UE Llagostera-Costa Brava està format per cinc membres (tot i que els estatuts només en reclamen tres): Isabel Tarragó exerceix de presidenta, Joan Mestres de vicepresident primer i Josep Esteba de vicepresident segon. Segons es va fer públic ahir en la junta, Francesc Vilanova fa les funcions de secretari, i Pere Amargant, de vocal. El club està a l'espera que el Consell Superior d'Esports validi la conversió en SAE per convocar una nova junta extraordinària on es podria ampliar l'organ gestor amb l'entrada de nous membres. Segons va explicar ahir Tarragó, el tràmit ja estaria aprovat i ara només quedaria informar-ne al club.
En la junta d'accionistes d'ahir hi van assistir el tècnic del primer equip i director esportiu, Oriol Alsina; el seu ajudant, "scar Álvarez, i l'entrenador de porters, Kiko Martí. Va ser un acte de breu durada, que no va superar el quart d'hora, i on el Consell no va tenir cap problema per aprovar els punts inclosos a l'ordre del dia. De fet, no hi va haver ni precs ni preguntes. El Llagostera va culminar la conversió l'estiu passat reunint els 1,9 milions que li demanava el Consell Superior d'Esports. Té un total de 88 accionistes.
Llegir mes / Leer mas...

"Doblen el pressupost". Article de @lesportiucat

Doblen el pressupost

Tot OK. L'assemblea ordinària d'accionistes va aprovar el pressupost d'aquesta temporada de 5.299.000 euros, així com el tancament del curs passat, amb un saldo positiu de 5.520,65 euros

Un moment de la votació de l'assemblea Foto: QUIM PUIG.
1
L'assemblea ordinària d'accionistes del Llagostera va aplegar ahir poc més d'una desena de persones al pavelló municipal llagosterenc, que tot i així representaven el 76% de l'accionariat. “Vull donar les gràcies a totes les persones que van fer possible arribar al capital mínim exigit pel CSD que va permetre poder fer la conversió en SAE”, va començar explicant la presidenta, Isabel Tarragó, que va confirmar els altres quatre membres que formen l'actual consell d'administració del club: Pere Amargant (vocal), Francesc Vilanova (secretari), Josep Esteba (vicepresident segon) i Joan Mestres (vicepresident primer). Tarragó també va avisar que hi ha prevista una junta extraordinària de cara al mes vinent en què s'ampliarà el consell.
En el següent punt de l'ordre del dia es van donar a conèixer els números del curs passat, que va tenir un pressupost de 2.897.000 euros i un saldo final positiu de 5.520,65 euros. Va ser aprovat per unanimitat, com també el pressupost de l'actual temporada, de 5.299.000 euros, gairebé el doble que el del curs passat. La presidenta va explicar que d'aquests 5 milions i escaig, 1,5 corresponen als ingressos provinents dels drets televisius –aquesta xifra podria augmentar– i 3,8 corresponen al límit salarial de la plantilla, que fina ara no s'ha arribat a cobrir en la seva totalitat.
Finalment, es va informar que el balanç que es preveu de l'actual temporada és de 8.000 euros, també modificables en funció dels ingressos i les despeses que pugui generar el club, que ahir va viure una assemblea del tot tranquil·la.

LA REACCIÓ

Vull donar les gràcies a totes les persones que van fer possible la conversió en SAE
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera

CREIXERÀ

El consell d'administració, actualment format per cinc membres, s'ampliarà el mes vinent
Darrera actualització ( Dimecres, 30 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...