dimecres, 30 de desembre del 2015

"Doblen el pressupost". Article de @lesportiucat

Doblen el pressupost

Tot OK. L'assemblea ordinària d'accionistes va aprovar el pressupost d'aquesta temporada de 5.299.000 euros, així com el tancament del curs passat, amb un saldo positiu de 5.520,65 euros

Un moment de la votació de l'assemblea Foto: QUIM PUIG.
1
L'assemblea ordinària d'accionistes del Llagostera va aplegar ahir poc més d'una desena de persones al pavelló municipal llagosterenc, que tot i així representaven el 76% de l'accionariat. “Vull donar les gràcies a totes les persones que van fer possible arribar al capital mínim exigit pel CSD que va permetre poder fer la conversió en SAE”, va començar explicant la presidenta, Isabel Tarragó, que va confirmar els altres quatre membres que formen l'actual consell d'administració del club: Pere Amargant (vocal), Francesc Vilanova (secretari), Josep Esteba (vicepresident segon) i Joan Mestres (vicepresident primer). Tarragó també va avisar que hi ha prevista una junta extraordinària de cara al mes vinent en què s'ampliarà el consell.
En el següent punt de l'ordre del dia es van donar a conèixer els números del curs passat, que va tenir un pressupost de 2.897.000 euros i un saldo final positiu de 5.520,65 euros. Va ser aprovat per unanimitat, com també el pressupost de l'actual temporada, de 5.299.000 euros, gairebé el doble que el del curs passat. La presidenta va explicar que d'aquests 5 milions i escaig, 1,5 corresponen als ingressos provinents dels drets televisius –aquesta xifra podria augmentar– i 3,8 corresponen al límit salarial de la plantilla, que fina ara no s'ha arribat a cobrir en la seva totalitat.
Finalment, es va informar que el balanç que es preveu de l'actual temporada és de 8.000 euros, també modificables en funció dels ingressos i les despeses que pugui generar el club, que ahir va viure una assemblea del tot tranquil·la.

LA REACCIÓ

Vull donar les gràcies a totes les persones que van fer possible la conversió en SAE
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera

CREIXERÀ

El consell d'administració, actualment format per cinc membres, s'ampliarà el mes vinent
Darrera actualització ( Dimecres, 30 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui