dilluns, 4 de gener del 2016

"La crisis se agrava" Article de Mateo Gomez a Tercer equipo

La crisis se agrava


El Llagostera vuelve a perder por enésima vez, esta vez frente a un rival directo, y pierde una muy buena oportunidad de salir del descenso. Además, esta victoria da aire a un Almería que parecía desahuciado

Resultado de imagen de almeria - llagostera
Aimar y Tito intentan impedir el avance de Lolo Reyes | vía polialborán

Décimo segunda derrota en lo que va de liga y otros tres puntos que se escapan. Esa sería la síntesis perfecta para el Llagostera en un partido en el que contó con más ocasiones que en otros pero no fueron suficientes. El equipo volvió a la formación 4-1-4-1 que más control del cuero le había proporcionado en los encuentros en los que la había puesto en práctica, con un pivote y dos interiores creadores, pero no hubo claridad en los últimos metros.
Por su parte, el Almería, que estrenaba entrenador, consiguió tres puntos muy valiosos que le sirven para no descolgarse del tren de la salvación y abandonar varias jornadas después el farolillo rojo. Los rojiblancos, aunque concedieron ocasiones, fueron capaces de llegar a través de combinaciones al área rival, y pudieron convertir en gol más jugadas de ataque de las que en las que lo hicieron.
El partido fue bonito para el espectador, ya de entrada porque sería un partido intenso por la tensión que había debido a la importancia que tenía el encuentro para ambos conjuntos, pero también por lo exclusivamente futbolístico. En los primeros minutos las tuvo el Llagostera, con sendos remates de Benja y Ríos, el primero enviado arriba y el segundo repelido por la defensa.
Las más claras de la primera parte fueron en una franja muy corta de tiempo. Entre el minuto 27 y el 33, cada equipo contó con dos buenas opciones de estrenar el luminoso. El primero, Querol, que se plantó solo delante de Julián tras recibir un muy buen pase de Pitu, pero se encontraba ligeramente en posición antirreglamentaria. Reaccionó el Almería por doble partida. Quique consiguió romper a la defensa y adentrarse en el área, pero la presencia muy cercana de Fran Cruz hizo que no disparase con comodidad y René pudiese atrapar el balón. Poco después, iba a ser Jonathan el que se iba a encontrar con el guardameta andaluz y, a los dos minutos, Querol de nuevo encontraba hueco para disparar, aunque por encima de la portería.
Antes del descanso, alguna tímida llegada a las inmediaciones del área, entre las que destacó un cabezazo de Benja a las manos del portero almeriensista en un córner botado por Ríos Reina. Tablas al descanso y la segunda parte se encargaría de dar a conocer el desenlace del encuentro.
Tras el descanso llegó la locura de los goles. En apenas quince minutos tuvieron lugar los tres que quedaron reflejados en el marcador. El primero, con apenas un minuto de juego transcurrido, obra de Quique. El ex del Rácing de Santander colocó a la media vuelta el balón donde no pudo llegar René, emocionando al estadio de los Juegos Mediterráneos. El equipo había salido muy enchufado tras la charla del tiempo de descanso y el partido se les ponía de cara, aunque por poco tiempo.
El Llagostera se vio obligado a reaccionar rápidamente y el encargado de firmar el gol del momentáneo empate fue David Querol. El de Reus fue el más activo de su equipo con diferencia y el que dispuso de las más claras. En el minuto 55 Pitu aprovechó un desajuste defensivo del Almería para poner el balón en los pies del ex del Nàstic, que se encargó de materializar el tanto superando al portero con una vaselina.
El gol en contra sirvió para que los locales se diesen cuenta de que la victoria se les iba a resistir mucho, y su ansia de ganar les ayudó a volver a ponerse por delante. Dos minutos después de sufrir el chasco del gol del empate el Almería consiguió el 2-1. Mohamed Fatau no desaprovechó un buen servicio de Soriano para batir a René desde fuera del área y poner a su equipo de nuevo con ventaja en el marcador.
A partir de ahí, aunque el Llagostera introdujo cambios ofensivos, la ocasiones fueron repartidas a partes iguales. En el minuto 66 una buena jugada trenzada entre Soriano y Jonathan acabó con un buen despeje de la zaga catalana cuando Quique armaba el tiro.
Unos minutos después la tuvo Juanto Ortuño, que no peinó como debería un balón llegado de los pies de Pitu en una falta. El Llagostera se desesperaba por encontrar el gol que le diese al menos un punto que frenase a su rival, pero no lo estaba encontrando.
A falta de menos de veinte minutos para el pitido final, otra vez el ex del Villarreal y el Sabadell, entre otros, pudo batir a Julián, pero otro gran envío de Pitu, que estuvo muy bien durante todo el partido, no fue suficiente para que el murciano pudiese armar un tiro entre los tres palos.
El partido ya llegaba a su final y primero Iago Díaz, que no superó a René con un buen chut, y casi a la jugada siguiente José Carlos, que había entrado desde el banquillo, en una jugada individual que no definió bien, pudieron dar una alegría a sus equipos, pero les faltó poco.
Ya en el final, Chumbi envió fuera un tiro en la última oportunidad visitante y el partido finalizó con victoria local. El Almería, con estos tres puntos se queda a otros tantos de la salvación, superando al Bilbao Athletic y a los gerundenses, que se volvieron a ir con las manos vacías de feudo enemigo.

FICHA TÉCNICA:

ALINEACIONES
UD Almería – 2:
UE Llagostera – 1:
GOLES
1-0: Quique (46′); 1-1: Querol (55′); 2-1: Fatau (57′)
CAMBIOS
Almería – Jonathan (Eldin, 68′), Iván Sánchez (Iago Díaz, 81′), Soriano (José Ángel, 85′)
Llagostera – Jordi López (Chumbi, 62′), Ríos (José Carlos, 62′), Samu (Juanto, 70′)
ÁRBITRO Y AMONESTACIONES
Ocon Arráiz, del colegio riojano. Amonestó por parte del Almería a Ximo Navarro (61′, por protestar), Fatau (70′) y Lolo Reyes (71′), y a Pitu (36′), Samu (41′), Querol (56′) y Masó (74′).
INCIDENCIAS
Sin incidentes en el estadio Juegos Mediterráneos (Almería) en el partido que enfrentó a Almería y Llagostera correspondiente a la décimo novena jornada de la edición de la Liga Adelante 2015/16.
Llegir mes / Leer mas...

"El costum de perdre a fora". Article de @educiu a @lesportiucat

El costum de perdre a fora

El Llagostera continua sense guanyar a domicili i perd al camp de l'Almeria, que l'avança en la taula i deixa els blaugrana penúltims a tres punts de la permanència

Després d'una primera part estèril dels dos equips, l'Almeria va ser més efectiu que els d'Alsina, erràtics en atac

Tito i Querol intenten frenar a Zongo de l'Almeria Foto: IDEAL.
1
Nova derrota del Llagostera a domicili, aquesta vegada contra el cuer, que continua deixant el conjunt llagosterenc com el pitjor equip de la categoria a camp contrari, amb un sol punt, el que va aconseguir a Montilivi. La desfeta manté el Llagostera en descens, ara com a penúltim classificat (amb la victòria, l'Almeria el va avançar) i amb la zona de permanència tres punts per sobre, un més que abans de començar la jornada. El partit, en general, va ser igualat, amb una primera part molt ensopida i amb un segon acte vibrant i ple d'ocasions de gol. El que va passar és que l'Almeria en va aprofitar dues i el Llagostera, tot i tenir-ne més i de més clares, només una. I és que la falta de punteria en els metres finals continua condemnant el conjunt dirigit per Oriol Alsina en molts enfrontaments, en especial els que es juguen lluny de Palamós, que ja comencen a agafar el caire de malefici.
El duel d'ahir semblava idoni per sumar la primera victòria del curs a domicili, contra un rival directe a la zona baixa que encadenava quinze jornades sense guanyar i que estrenava el seu quart tècnic de la temporada (els catalans Sergi Barjuan i Joan Carrillo, a més de l'interí Miguel Rivera, van dirigir l'equip abans de l'arribada de Gorosito), però el Llagostera se'n va tornar a casa de buit i només les bones sensacions competitives permeten pensar que, tard o d'hora, el triomf a camp contrari acabarà arribant. De moment, però, tocarà esperar.
Per començar, avorriment
El partit es va iniciar amb una pilota robada per Benja a tres quarts de camp, però el davanter es va mostrar molt lent i només va aconseguir arribar fins l'àrea rival i disparar un fluix xut que va aturar sense problemes el porter Julián. A mesura que passaven els minuts, l'Almeria era l'equip que tenia més possessió, encara que no es traduïa en ocasions clares de gol. Tampoc en tenia el Llagostera, que confiava més en el joc per les bandes i en els contraatacs, també estèrils. Els llagosterencs van tornar a jugar d'inici amb un triple pivot al mig del camp –format per Tito, Jordi López i Pitu, més avançat– que donava consistència a l'equip d'Oriol Alsina, però Benja continuava estant massa sol i despenjat a la punta d'atac.
El partit era soporífer i ni dues ocasions consecutives de l'Almeria, primer de Quique González (28') i després de Jonathan Zongo (31'), van fer despertar l'afició local, que sí que es va empipar de valent quan poc després David Querol es va plantar sol davant Julián, encara que la rematada del reusenc va ser massa alta (33'). Els dos equips es van anar perdent el respecte mutu, però el joc continuava sent molt travat, sense continuïtat, així que es va arribar al descans amb empat a zero en el marcador. Va ser una primera part avorrida, que, això sí, ho deixava tot obert de cara a la segona meitat. El que ningú imaginava és que el segon acte seria tan radicalment diferent al primer.
S'imposa l'efectivitat
El Llagostera va començar la represa de la pitjor manera possible, encaixant un gol. L'Almeria va servir un córner que va anar a parar als peus de Ximo, aquest va engaltar un xut des de fora l'àrea que va rebotar en la multitud i Quique va aprofitar el rebuig per avançar els seus amb la cama esquerra, segurament en posició de fora de joc (47'). Amb el gol, els llagosterencs no es van arronsar, sinó tot al contrari, i van anar a buscar l'empat amb insistència. Va arribar poc després, quan Querol va aprofitar una passada llarga de Pitu per superar Julián amb una gran vaselina (54'). Però l'alegria de l'empat li va durar ben poc al Llagostera, ja que només tres minuts més tard l'Almeria es va tornar a avançar mitjançant Fatau, que va engaltar una forta canonada des de fora l'àrea en la qual no va poder fer res el porter René Román (57'). Acte seguit, el Llagostera va fer dos canvis ofensius de cop i va donar entrada a Chumbi i José Carlos en detriment de Jordi López i Ríos Reina, fet que també va provocar un canvi de sistema, tornant al clàssic 4-4-2. El dibuix va tornar a variar ràpidament, ja que Juanto va substituir Samu de los Reyes i els llagosterencs van passar a jugar amb una arriscada defensa de tres.
El partit passava una fase boja, però era l'Almeria qui més a prop estava de tornar a veure porteria. Els andalusos, aprofitant la pujada de línies del Llagostera, van muntar un perillós contraatac conduït per Iván Sánchez, que Masó va fer caure dins l'àrea. L'àrbitre, però, va decidir assenyalar falta, i el mateix Sánchez va enviar la pilota als núvols (74'). El Llagostera no es rendia, i José Carlos va estar a punt d'empatar el partit quan faltaven sis minuts, però l'extrem, després de retallar dos rivals dins l'àrea, va enviar la pilota al travesser (84'). Quedava molt poc perquè Ocón Arráiz assenyalés el túnel de vestidors, però el Llagostera encara va tenir una última oportunitat. Una d'immillorable, d'aquestes que no es poden fallar, i menys quan es tracta d'un davanter, però Chumbi, després de rebre una gran passada de Pitu, va fallar tot sol davant del porter en el temps afegit i va deixar sense possibilitats l'equip, que va tornar a casa amb la cua entre cames. Una altra vegada.

LLAGOSTERA: René, Masó, Aimar, Fran Cruz, Samu de los Reyes (Juanto, 70'), Tito, Jordi López (Chumbi, 62'), Pitu, Querol, Ríos Reina (José Carlos, 62') i Benja Martínez.

ALMERIA: Julián, Ximo Navarro, Morcillo, Fran Vélez, Adri, Lolo Reyes, Fatau, Zongo (Eldin, 69'), Iván Sánchez (Iago Díaz, 81), Soriano (José Ángel, 86') i Quique González.

BEN POCA COSA

Ni l'Almeria ni el Llagostera van generar ocasions clares en una fluixa primera part
MINUT A MINUT: 1' Tot just arrencar, Benja recupera una pilota i avança fins l'àrea rival, però el seu xut surt molt fluix, molt fàcil per al porter Julián. 13' Pitu centra una falta lateral que va agafant velocitat, però tot i així cap company aconsegueix impactar la pilota i la jugada acaba en no res. 18' En un córner, Fatau l'engalta amb la cama dreta, però la seva rematada surt alta. 26' Pitu centra per la banda esquerra i connecta amb Querol, que dispara fort, i Julián envia a córner. L'àrbitre assenyala un fora de joc molt dubtós. 28' Quique rep una passada en profunditat, però està molt lent i la seva rematada toca en Fran Cruz abans que René bloqui la pilota. 31' Zongo remata des de la banda esquerra, més col·locat que no pas amb potència, i René atura sense gaires complicacions. 33' Querol es queda sol davant Julián, però la seva rematada surt molt alta. 40' En un servei de córner, Benja remata amb el cap, massa tou. 47' 1-0 Quique. Ximo engalta un xut des de fora l'àrea després d'un córner que rebota en la multitud i Quique, en posició dubtosa, aprofita el rebuig per avançar els seus. 51' Jugada assajada per al Llagostera que acaba amb Querol dins l'àrea. El davanter xuta ras, però atrapa Julián. 53' Pitu centra amb la cama esquerra i Benja intenta una xilena sense arribar a tocar la pilota. 54' 1-1 Querol aprofita una passada llarga de Pitu per fer una vaselina que supera el porter local. 57' 2-1 Fatau torna a avançar els seus amb una forta canonada des de fora l'àrea, inabastable per a René. 65' Quique González s'interna dins l'àrea i intenta fer una passada enrere que no troba destinatari. 72' Juanto, que acabava d'entrar, colpeja amb el cap una centrada de Pitu, però la seva rematada surt desviada. 74' L'Almeria reclama un més que possible penal de Masó sobre Iván Sánchez, però l'àrbitre, Ocón Arraiz, decideix assenyalar falta. El mateix Iván Sánchez va executar la falta, sense èxit. 78' Iván Sánchez torna a desbordar per la banda dreta i fa la passada de la mort. René està atent i aconsegueix blocar la pilota, i evita així que els davanters de l'Almeria marquin a plaer. 84' Ocasió claríssima del Llagostera. José Carlos regateja dins l'àrea i xuta, però envia la pilota al travesser. 87' José Ángel, de l'Almeria, prova una rematada amb la cama esquerra que surt alta. 88' Benja remata amb la punta dels dits una centrada per la banda dreta de Pitu, però surt fora. 92' Chumbi no aprofita una gran assistència de Pitu dins l'àrea. El davanter, tot sol, falla en la rematada i Julián envia la pilota a córner.
GOLS: 1-0 (47') Quique González. 1-1 (54') David Querol. 2-1 (57') Fatau. ÀRBITRE: Ocón Arráiz, del col·legi de la Rioja. T.G.: als locals Ximo, Fatau i Lolo Reyes, i als visitants Pitu, Samu de los Reyes, Querol i Masó. T.V.: Cap. PÚBLIC: 6.427 espectadors a l'estadi Jocs del Mediterrani.

EL PRIMER COP

Només començar la segona part, Quique, en posició dubtosa, va avançar els locals

REACCIONEN

Querol va empatar amb una gran vaselina que donava vida als blaugrana (54')

L'ALEGRIA DURA POC

Sense temps per celebrar l'empat, Fatau va marcar el 2-1 des de fora l'àrea (57')
José Carlos va enviar la pilota al pal (84') i Chumbi va fallar tot sol davant Julián (92')
Darrera actualització ( Dilluns, 4 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El club valora rescindir Giva per indisciplina" Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

El club valora rescindir Giva per indisciplina

Enfadats. La falta d'adaptació del brasiler després de quatre mesos i el retard en la tornada després de Nadal han acabat la paciència del club

Giva va ser expulsat en la seva última aparició en lliga Foto: LOF.
1
Tot i no ser present a Almeria, un dels noms que va sonar més als passadissos de l'estadi Jocs del Mediterrani va ser el de Giva. L'atacant brasiler s'ha convertit en protagonista els últims dies a causa del seu retard en la tornada de les vacances. Dijous, en la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic, Oriol Alsina, va fer evident l'enfadament que tenia amb el jugador, i va deixar clar que es podrien prendre mesures contundents contra ell.
El jugador ha tornat aquest cap de setmana a Palamós, però la paciència del club llagosterenc cap a Giva sembla que s'ha acabat. La falta d'adaptació dels dos jugadors extracomunitaris un cop transcorreguts gairebé cinc mesos des de la seva arribada –Mosquito, l'altre brasiler, feia mesos que estava desconnectat de l'equip–, combinada amb els episodis d'indisciplina que han protagonitzat sembla que van encaminats a posar fi a la relació entre les tres parts. De fet, el club de la Costa Brava estaria valorant molt seriosament rescindir Giva, un moviment que, més enllà de servir de càstig a les accions dels últims dies, també serviria al Llagostera per alliberar una fitxa professional. I és que l'entitat presidida per Isabel Tarragó té clar que per cada incorporació que faci d'un futbolista sènior, n'haurà de donar de baixa un altre.
Setmana decisiva
Precisament les dues sortides ja confirmades de la plantilla –Enric Pi i Mosquito– s'han fet per poder deixar lloc a homes com ara José Carlos i Marcos Tébar. Tant Pi com Mosquito estan resolent la seva desvinculació amb el Llagostera, i sembla que aquesta setmana es podria arribar a un acord entre totes les parts. Si la situació de Giva va encaminada a la rescissió, el club també haurà de negociar què passa amb els dos anys de contracte que el davanter Cachoeira va firmar l'estiu passat amb el Llagostera.
A foc lent
Tot i que el Llagostera va ser un dels primers clubs de segona A a moure fitxa en el mercat d'hivern, després d'incorporar José Carlos i Tébar sembla que els possibles futurs fitxatges aniran a un ritme més lent. El que està clar és que aquesta setmana el club llagosterenc espera poder inscriure Marcos Tébar –el mercat s'obre avui– i també al jove mig Nando Quesada, que tindrà fitxa del filial.
Darrera actualització ( Dilluns, 4 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina:“Competim però no puntuem”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Competim però no puntuem”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina acompanyat d'Óscar Álvarez ahir a Almeria Foto: LA VOZ DE ALMERIA.
1
A Llagostera l'any nou no ha fet canviar la història amb què es va acabar el 2015 a la Costa Brava, i això ho té ben clar el seu entrenador, Oriol Alsina, que després de perdre a Almeria sentenciava el següent: “Fa molts dies que competim molt bé però no puntuem, que és el més important. Ja fa moltes setmanes que també ho fem bé a fora de casa, els partits són igualats, tenim moltes ocasions per marcar però no confirmem la reacció amb un bon resultat. És una llàstima.”
L'entrenador dels llagosterencs va posar èmfasi en el fet que, tot i la diferència d'entitat entre els dos clubs, el Llagostera havia tornat a fer un bon partit en un gran escenari: “Hem de tenir clar que s'enfrontaven el pressupost més gran de la categoria contra el més petit i, tot i això, els hem plantat cara. Hem fet un bon partit, però, com sempre, ens ha faltat encert en els últims metres d'atac”, es lamentava Alsina, que tenia ben clara la llista d'ocasions desaprofitades pels seus homes: “Ells en dues accions força aïllades ens han marcat dos gols, en canvi nosaltres n'hem tingut moltes de clares: les dues de Querol a la primera part, la de José Carlos que acaba al pal, una de Chumbi contra el porter en l'últim minut... És una llàstima que fallem tant.”
Des del cos tècnic llagosterenc, deixant de banda el resultat, Alsina tornava a mostrar-se satisfet del plantejament executat: “Ha faltat marcar algun gol més. Volíem tenir superioritat al mig del camp, i amb tres homes ho hem aconseguit. L'Almeria no ens ha fet mal amb jugades, i quan hem arriscat amb la defensa de tres tampoc ens han pogut sorprendre més enllà d'un parell de contraatacs.”
De nou, la manca d'efectivitat va tornar a aparèixer en el discurs del tècnic de la Costa Brava: “Firmo que en la resta de partits a fora tinguem tantes ocasions com avui. Per poc que millorem la rematada, els bons resultats arribaran”, exclamava l'entrenador dels blaugrana.
Encara ben a prop
La temporada del Llagostera no està sent bona, i la falta de resultats a fora de casa, on encara no ha guanyat, està sent un handicap molt important per sortir de la zona de descens: “En els últims tres partits, si n'haguéssim guanyat un, molt probablement hauríem sortit del descens. Per sort, tot i haver fallat repetidament, la igualtat que hi ha en la competició fa que estiguem ben vius. Som allà mateix, l'equip està endollat i segur que ho acabarà demostrant amb bons resultats”, analitzava el responsable llagosterenc.

PERSISTIR

“Tot i fallar, estem ben vius en la lluita per sortir del descens. L'equip està amb moltes ganes”

CAL UN PAS MÉS

“Ara ho fem bé a fora, tenim ocasions però no confirmem la reacció amb un bon resultat”

MASSA ERRADES

“En atac hem tingut moltes més ocasions clares que el rival. És una llàstima que fallem tant”
Darrera actualització ( Dilluns, 4 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Nestor Gorosito:“Hem patit massa, ens cal jugar amb més ordre”. Article de @lesportiucat

“Hem patit massa, ens cal jugar amb més ordre”

Néstor Gorosito Tècnic de l'Almeria

Néstor Gorosito es va estrenar a la banqueta de l'Almeria amb victòria i va trencar així quinze jornades sense guanyar del conjunt andalús. Tot i això, l'argentí es va mostrar content pel resultat però molt crític amb diversos aspectes del joc del seu equip: “Hem de millorar moltes coses. Tenim molt bons jugadors i no podem patir fins a l'últim moment com hem fet en aquest partit. Ens cal més ordre sobre el terreny de joc”, va analitzar l'entrenador de l'Almeria. Aprofundint en el partit, Gorosito va remarcar les pujades i baixades de rendiment durant els noranta minuts: “Hem començat bé però després ens hem convertit en l'Almeria que s'ha vist des de l'inici del curs. Ens han creat molt perill, i només arribàvem en contraatacs puntuals. Ens falta jugar amb més tranquil·litat, No podem acabar jugant amb cinc defenses i que ens desbordin”, va exclamar.
Llegir mes / Leer mas...

"A Gorosito le toca la victoria en el roscón de Reyes". Article de @marca

A Gorosito le toca la victoria en el roscón de Reyes

La Unión Deportiva Almería ganó por dos goles a uno al Llagostera. Se enfrentaban dos equipos con una racha similar. Ambos conjuntos estaban muy necesitados de puntos y luchan por salir de la zona de descenso. La llegada del nuevo técnico le vino bien a los almerienses, que se quitaron un peso de encima con los tres puntos. Gorosito debutó con victoria, en un partido en el que se vieron cosas muy positivas. El Almería llevaba 15 jornadas sin ganar y no lo hacía desde el 6 de septiembre. Ambos conjuntos empatan a 17 puntos en la clasificación, pero los almerienses se colocan por delante.
En la primera mitad, los rojiblancos salieron con más ganas, se mostraron cómodos sobre el terreno de juego y dominaron con claridad el balón. El Llagostera se mostró muy estático y creó muy pocas ocasiones de peligro. Los locales recuperaban rápidamente los balones perdidos y a los visitantes le duraba muy poco la posesión en su poder. Los gerundenses tuvieron la ocasión más clara por medio de David Querol, pero su disparo se marchó alto. El Almería lo intentó pero no tuvo acierto.
En la segunda parte, el Almería comenzó con buen pie y al comienzo se adelantó en el marcador con un gol de Quique. El delantero vallisoletano, máximo goleador de su equipo con siete tantos, aprovechó un rechace en el área pequeña para poner por delante a los suyos. Tras el gol, los de Gorosito se relajaron y eso fue aprovechado por los de Oriol Alsina que dispusieron más del balón. El Llagostera aprovechó los desbarajustes defensivos de los rojiblancos para igualar el partido. Tras un buen desmarque de David Querol, el delantero del conjunto catalán picó el balón para superar al portero rival, Julián Cuesta.
Los rojiblancos volvieron a ponerse por delante en el marcador por medio de Fatau. El mediocentro ganés logró conectar un buen disparo raso y colocado desde la frontal del área, tras una buena dejada de Soriano, que hizo imposible la estirada de René. El árbitro debió haber pitado penalti a favor del Almería en una acción sobre Iván Sánchez que fue zancadilleado dentro del área, pero el colegiado señaló falta. El extremo jienense fue uno de los jugadores más destacados de su equipo. El Almería se vino arriba y dispuso de varias ocasiones de gol, mientras que los gerundenses tuvieron en sus manos el empate. En los últimos minutos, los visitantes pusieron contra las cuerdas a los rojiblancos y Chumbi la tuvo, pero Julián Cuesta desbarató la ocasión.
Ficha
2 - UD Almería: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Fran Vélez, Morcillo, Adri; Fatau, Lolo Reyes; Jonathan Zongo (Eldin Hadzic, m. 69), Fernando Soriano, Iván Sánchez (Iago Díaz, m. 81), y Quique.
1 - UE Llagostera: René; Aimar, Fran Cruz, Jordi López (Chumbi, m. 62), Samu de los Reyes (Juanco, m. 70); Tito; Querol, Masó, Pitu, Ríos Reina (José Carlos, m. 62), y Benja.
Goles: 1-0, m. 47: Quique. 1-1, m. 54: Querol. 2-1, m. 57: Fatau.
Árbitro: Ocón Arraiz, riojano. Amonestó a Ximo Navarro (m. 61), Mohammed Fatau (m. 70) y Lolo Reyes (m. 72), de la UD Almería, y a Pitu (m. 36), Samu de los Reyes (m. 41), Querol (m. 56) y Masó (m. 75), de la UE Llagostera.
Incidencias: Partido de la decimonovena jornada de la Liga Adelante, jugado en el Estadio de los Juegos Mediterráneos, con 6.497 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"UD Almería - UE Llagostera: puntuaciones Almería, jornada 19.". article de vavel

UD Almería - UE Llagostera: puntuaciones Almería, jornada 19.

Año nuevo, entrenador nuevo y resultado nuevo. Victoria de la UD Almería ante el Llagostera que permite al equipo rojiblanco romper una racha de 15 partidos sin hacerlo y le saca del fondo de la clasificación. No se vio a una UD Almería muy diferente a otras jornadas, pero consiguió no perder los tres puntos en los últimos minutos.

UD Almería - UE Llagostera: puntuaciones Almería, jornada 19.
UD Almería - UE Llagostera: puntuaciones, jornada 19.
La UD Almería comenzaba el partido con ese plus de intensidad que da la llegada de un nuevo inquilino al banquillo, pero poco duró el efecto. Durante los primeros 15 minutos, el equipo visitante dominó el encuentro y consiguió llegar hasta el área local, pero sin poner en aprietos a Julián Cuesta. Poco a poco, la UD Almería consiguió cambiar la dirección del encuentro, pero al igual que le pasó al equipo catalán, no pudo materializar el dominio en ocasiones claras de gol.
Los primeros 45 minutos acabaron sin un dominador claro. El equipo de Gorosito intentaba salir desde atrás con el balón controlado, pero no conseguía llevar el balón al área rival. El Llagostera se limitó a buscar las cosquillas a la espalda de la defensa rojiblanca.
Tras el descanso se desató la locura. Nada más comenzar el segundo tiempo, Quique cazaba (en posición de fuera de juego) un rechazo en el área pequeña y ponía el 1-0 a la media vuelta. Poco duraría la alegría en el conjunto local, a los siete minutos Querol aprovechaba un fallo en la salida de balón del conjunto rojiblanco y batía a Julián de vaselina. Lejos de venirse abajo, el equipo almeriense reaccionó rápidamente y a los cuatro minutos volvía a ponerse por delante tras un disparo lejano de Fatau.
Con el 2-1 en el marcador, el partido se rompía definitivamente. El equipo catalán se volcó hacia la portería de Julián Cuesta en busca del empate y la UD Almería dispuso de varias contrasr para cerrar el partido. No lo hizo y el equipo visitante, como ya hicieran otros, estuvo muy cerca de evitar la victoria rojiblanca hasta en tres ocasiones.
(0-3: Muy mal / 4: Mal / 5: Regular / 6: Bien / 7: Bastante bien / 8: Muy bien / 9: Fantástico / 10: Excelente / S.C: Sin calificar).

Gorosito

6 | El entrenador argentino se estrenó sin ninguna revolución en el once. Tampoco quedan muchas variantes por probar. Al fin y al cabo, con lentejas sólo se pueden hacer lentejas. El equipo trató de salir siempre con el balón jugado desde atrás, pero sin complicaciones. Atrás siguió mostrando la misma debilidad que en jornadas anteriores, pero ganó. Y con esto debe trabajar para seguir creciendo.

Julián Cuesta

5 | La mayor virtud en un portero es transmitir tranquilidad. El granadino genera desconfianza tanto a la grada como a sus defensas. Un mal saque suyo, provocó la contra que dio lugar al empate visitante. Como los malos estudiantes, salvó un mal partido en el último partido en un mano salvadora a tiro de Chumbi.

Ximo Navarro

6 | Volvía a la titularidad tras su grave lesión. Se mostró seguro en defensa y, pese a que el equipo no consiguió encontrarle por banda, su despliegue físico fue espectacular. Si consigue volver a su nivel, será el mejor fichaje de invierno.

Fran Vélez

5 | Tras su paso por el mediocentro, volvía al eje de la zaga. El equipo rojiblanco sigue mostrando una debilidad en la parte defensiva provocada por la falta de contundencia y velocidad de sus centrales.

Morcillo

5 | Estuvo algo mejor que su compañero de zaga, pero sufrió bastante con los balones a la espalda. La UD Almería echa en falta un líder atrás y ninguno de los disponibles parece tener capacidades para levantar al equipo desde atrás.

Adri Castellano

5 | No fue una buena tarde para el canterano. Las caídas de Querol a banda le hicieron mucho daño y perdió casi todos los duelos frente al atacante visitante. Tampoco estuvo fino en las subidas al ataque, eligió bien cuándo hacerlas pero no tomó las decisiones correctas.

Fatau

6 | La idea de salir con el balón jugado desde atrás no juega a su favor, debido a su dificultad para elaborar juego. Con algún error, cumplió de forma correcta con su labor de escudero del itinerante Lolo Reyes. El golazo que sirvió para ganar el partido, maquilló una actuación discreta.

Lolo Reyes

7 | El jugador chileno fue de los pocos jugadores que se salvó de la etapa de Joan Carrillo. Puro carácter en el campo, realiza un despliegue que le hace estar en todas las partes del campo. Presiona, roba y distribuye rápido. Todo el carácter que falta atrás, lo acumula él.

Fernando Soriano

7 | Tras una primera parte discreta debido al poco control que tuvo el equipo rojiblanco en la primera parte, con el 2-1 en el marcador, su figura creció por encima del resto. Su claridad en el pase provocó varios contraataques que sus compañeros no supieron resolver.

Jonathan Zongo

4 | El burkinés estuvo muy espeso en sus acciones. Sin espacios en la primera parte, su falta de técnica y regate ralentizaban todas las jugadas de ataque del equipo local. En la segunda parte, con el partido roto, sus errores en los últimos metros evitaron que la UD Almería cerrara el encuentro. Se marchó entre silbidos y aplausos.

Iván Sánchez

6 | Todo lo contrario que Zongo. Con su regate y desborde, consiguió generar jugadas de peligro en la primera parte e hizo sufrir a la defensa rival. En la segunda mitad sufrió un penalti claro que el árbitro pitó fuera del área.

Quique

6 | Junto con Lolo, el único que dio el nivel durante la etapa de Carrillo. Siempre luchando en la punta del ataque. Volvió a marcar en la única oportunidad clara de gol de la que dispuso.

Eldin Hadzic

5 | Entró por el desafortunado Zongo en el minuto 70. Mejoró su rendimiento con respecto a jornadas anteriores, pero se sigue esperando mucho más de uno de los fichajes estrella de esta temporada.

Iago Díaz

5 | Entró en lugar de Iván Sánchez en el minuto 80. Pese a destacar como lateral derecho, volvió a  su posición natural, la banda. Con el equipo preocupado por no perder otros tres puntos en los últimos minutos, pocas oportunidades tuvo para lucir en ataque.

José Ángel

S.C. | Gorosito buscaba dar aire al mediocampo y entró en los minutos finales por Fernando Soriano. No tuvo tiempo para mucho. Un tiro desviado desde fuera del área fue lo poco que pudo aportar.
Llegir mes / Leer mas...

"UD Almería 2 – 1 UE Llagostera: El despertar almeriense". article de @Losotros18

UD Almería 2 – 1 UE Llagostera: El despertar almeriense

Foto vía lfp.es
Foto vía lfp.es
Por
Casi cuatro meses después, el Almería ha vuelto a ganar. No lo hacía desde el 6 de septiembre, y la necesidad de los tres puntos era vital. Los andaluces se han impuesto a un rival directo como es el Llagostera, por lo que empatan a puntos en la zona baja de la tabla, pero ya no ocupan el último lugar.
Nestor Gorosito debutaba hoy ante su nueva afición con el objetivo de devolver la ilusión a un estadio que echaba de menos celebrar goles y victorias. Ante ellos, llegaba un Llagostera con la misma necesidad de sumar, ya que ambos se encuentran en puestos de descenso. Los azulgranas no ganan desde finales de noviembre, y con este resultado la lucha por la salvación se aprieta aun más.
Ante esa necesidad de puntos, ambos equipos salieron a por el pitido nada más empezar. Unos primeros minutos muy disputados en medio campo pero sin ocasiones de gol. Pese a los nervios por no perder, los dos frentes se mostraron bien plantados sobre el césped y con ganas de hacer buen fútbol. Tocaba más el balón el Almería, pero no conseguían llegar lejos ya que las líneas de los gerundenses presionaban muy arriba.
La primera ocasión fue de los visitantes por medio de Querol. Enganchó una preciosa bolea que consiguió parar Julián Cuesta. Posteriormente el juez de línea levantó el banderín, pero fue el primer destello de calidad que se vio en el gran partido de hoy. Reaccionó rápido el Almería y en la jugada siguiente Soriano dio un pase en profundidad para Quique, que se plantó solo en el área pero la defensa se replegó bien para estorbarle el disparo.
Querol, centrocampista del Llagostera, fue el más activo hoy de los catalanes. Pudo marcar al final del primer tiempo al colarse solo en el área local pero disparó demasiado alto. Así acabó un primer tiempo muy disputado y con pocas ocasiones de gol. Mereció la pena esperar para todo lo que se pudo ver después en los Juegos del Mediterráneo.
Quique González abrió el marcador recién comenzada la segunda parte. Se sacó un córner sin consecuencias, pero un rechace desviado por la defensa visitante se lo encontró el delantero vallisoletano para hacer el primer tanto del encuentro. Pero ni diez minutos tardaron los de Llagostera para igualar el resultado. Un balón alto sin aparente peligró no fue despejado por la defensa local y Querol desde la frontal la picó por encima del arquero. La alegría presente en la grada se difuminó por momentos viendo que el Llagostera se venía arriba.
Un nuevo año ha comenzado y parece que el Almería tiene más suerte. Cinco minutos después de encajar el empate, Fatau logró el gol decisivo. Uno de los mejores goles de la jornada con un tiro raso y duro pegado al palo. Soriano estuvo listo y cedió al ghanés para que rompiera el balón. El equipo de Gorosito no podía relajarse ya que se le han escapado numerosas victorias en casa por esta causa. Con casi cuatro meses de por medio desde la última victoria, hoy el Almería no podía darse el lujo de perder otra vez. En lugar de echarse atrás, los rojiblancos fueron a matar el partido.
El Llagostera hizo lo propio y se volcó al ataque para empatar. José Carlos, que había entrado al campo minutos atrás, se revolvió bien en el área y su disparo se fue al larguero tras tropezar en un defensor. Tendría que haber sido córner pero el colegiado no lo vio así. Más adelante, más de uno vio el empate del Llagostera clarísimo en la última jugada del partido. El disparo raso de Chumbi un tanto escorado lo desvió lo justo Julián para que el balón no entrara de milagro.
Esta vez sí, los andaluces pudieron resistir y volver a brindar a su afición con una victoria que devuelve la ilusión a Almería entera. Ambos conjuntos deberán seguir trabajando para escalar posiciones de cara a vivir un final de temporada lo más tranquilo posible.
Ficha técnica:
UD Almería: Julián Cuesta, Ximo, Fran Vélez, Morcillo, Adri, Fatau, Lolo Reyes, Zongo (Eldin, 68′), Iván (Iago Díaz, 81′), Soriano (José Ángel, 85′) y Quique.
UE Llagostera: René, Masó, Aimar, F. Cruz, Samu de los Reyes (Juanito, 70′), Querol, Jordi (Chumbi, 61′), Tito, Pitu, Ríos (José Carlos, 61′) y Benja.
Goles: 1-0, Quique (46′). 1-1, Querol (53′). 2-1, Fatau (57′).
Árbitro: Daniel Ocón Arraiz del Colegio riojano, mostró amarilla a los jugadores del Llagostera Pitu (37′), Samu de los Reyes (41′), Masó (74′) y a los del Almería Ximo Navarro (61′), Fatau (70′) y Lolo Reyes (72′).
Incidencias: Partido correspondiente a la jornada nº 19 de la Liga Adelante disputado en los Juegos del Mediterráneo ante 6947 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"Gorosito devuelve al Almería a la vida". Article de @diarioas

Gorosito devuelve al Almería a la vida

El conjunto rojiblanco venció a los catalanes con goles de Quique (47') y Fatau (58'). Querol (54') hizo el solitario tanto visitante. Ambos suman 17 puntos.


Actualizado:

Néstor Gorosito sacó el desfibrilador y, a tiempo, devuelve al Almería a la vida. El técnico argentino hizo que los rojiblancos consiguieran la primera victoria en quince encuentros. Los tres puntos son más que eso, es el estímulo que se llevaba buscando meses para dejar la depresión atrás y ver el futuro de otra forma.

Y fue así porque el planteamiento de la Llagostera no funcionó. Quiso ganarle al Almería el centro del campo agrupando hasta cinco jugadores en torno al círculo central, pero no fue efectivo porque el Almería no quiso jugar por ahí y prefirió hacer lo que en jornadas anteriores pero bien, es decir, un fútbol directo en el que las ocasiones terminaran entre los tres palos o fuera, pero terminando.
Publicidad
El primer tiempo fue horrible. Tan solo una oportunidad, la del mejor de los visitantes, Querol, que frustró un Julián Cuesta por fin acertado. Los de Gorosito dieron primero y lo hicieron nada más comenzar el segundo tiempo. Ximo Navarro la puso en el área y Quique fulminó caso a placer. Poco le duró la alegría a los rojiblancos, en el 54, Querol se aprovechó del eterno fallo del Almería, liarla en defensa, y tras una serie de errores metió el miedo en el cuerpo a un equipo que está acostumbrado a que le amarguen la tarde en las segundas partes.

Pero los locales reaccionaron, volvieron a irse arriba y en una jugada similar a la del primer tanto, Fatau hizo el segundo. De tener todas las papeletas para irse en invierno a ser el jugador que le da al equipo la victoria más importante de la temporada.
Llegir mes / Leer mas...

"2-1. El Llagostera sigue sin levantar cabeza". Article de @mundodeportivo

2-1. El Llagostera sigue sin levantar cabeza



Almería, 3 ene (EFE).- El Almería, incapaz de ganar desde el 6 de septiembre pasado, entró con buen pie en el 2016 tras superar a un Llagostera que le puso en aprietos con un fútbol trabado, pero que sigue instalado en la parte baja de clasificación.
Se ponía así el cierre a una etapa pésima de resultados que mandó al paro a tres técnicos. La última victoria había sido contra Osasuna.
Las ocasiones, en la primera parte, fueron escasas, y en la segunda cambió el decorado. Quique González marcó en una acción a balón parado, con un córner lanzado por Iván Sánchez, pero el maleficio pareció regresar con el empate de Querol.
El tanto no nubló las ideas a los rojiblancos, enganchados a la espalda de un gran Fernando Soriano que dio el pase para el gol de Fatau y una asistencia sin gol por una mala gestión de Jonathan. El rival lo dejó todo después, lo intentó a base de intensidad, pero sin acierto.
En la primera parte la posesión del balón fue del equipo rojiblanco, pero se jugó un fútbol muy trabado que era la propuesta del conjunto gerundense, bien plantado en defensa, sin dejar apenas huecos para crear ocasiones.
No las hubo claras y tuvo más el conjunto azulgrana ante un Almería que creaba por medio de Iván Sánchez pero que se mostraba impreciso en las entregas y sin acierto en el último pase.
Un disparo de Fatau a la salida de un córner pasados los 20 minutos de juego fue la primera ocasión del Almería, que volvió a intentarlo en el minuto 28, pero Quique, cuando encaraba al cancerbero azulgrana buscó portería, sin ver que Soriano entraba por su costado.
En el m.32, un mal despeje de Fran Vélez lo aprovechó Querol para plantarse solo ante Julián Cuesta, pero su disparo se marchó por encima del larguero cuando Benja estaba solo en el centro del área.
Tras el paso por vestuarios, ambos equipos buscaron cosas diferentes. Se vio favorecido el Almería por su intensidad arriba, similar a como inició la primera parte. En un saque de esquina que lanzó Iván Sánchez, Quique aprovechó el rechace a un disparo de Ximo para adelantar al Almería.
Sin embargo, un despiste de Julián Cuesta, en el 54, dio pie al empate del Llagostera. Un mal saque del cancerbero almeriense a los pies de Querol lo aprovechó este para marcar de vaselina.
No acusó el golpe el equipo de Gorosito, mejor plantado y aceptando el fútbol rudo del equipo azulgrana. Soriano apareció para aportar su calidad y experiencia. En el 58, un servicio sobre Fatau lo aprovechó el ghanés para batir a René Román desde fuera del área.
El Llagostera perdió entonces la pelea, aunque siguió intentando aprovechar la debilidad por nervios del equipo rojiblanco. Este pudo matar el partido en el 67, pero Jonathan desperdició el gran servicio de Soriano.
El partido ya lo controlaba el Almería. El Llagostera perdía el balón en la pelea en el centro del campo y sus acercamientos al área de Julián Cuesta habían desaparecido. Alsina optó por cambiarlo todo y metió todo lo ofensivo que tenía en el banquillo.
Iago Díaz pudo marcar en el 81, pero no lo hizo por centímetros y el conjunto azulgrana se volcó para buscar las tablas. José Carlos y Chumbi, este cuando faltaban tres minutos y el descuento, pudo hacer el empate, pero no lo consiguió y el Almería suma la victoria en el primer partido de 2016, tras casi cuatro meses sin un triunfo.
Ficha técnica:
2 - UD Almería: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Fran Vélez, Morcillo, Adri; Fatau, Lolo Reyes; Jonathan Zongo (Eldin Hadzic, m. 69), Fernando Soriano, Iván Sánchez (Iago Díaz, m. 81), y Quique.
1 - UE Llagostera: René; Aimar, Fran Cruz, Jordi López (Chumbi, m. 62), Samu de los Reyes (Juanco, m. 70); Tito; Querol, Masó, Pitu, Ríos Reina (José Carlos, m. 62), y Benja.
Goles: 1-0, m. 47: Quique. 1-1, m. 54: Querol. 2-1, m. 57: Fatau.
Árbitro: Ocón Arraiz, riojano. Amonestó a Ximo Navarro (m. 61), Mohammed Fatau (m. 70) y Lolo Reyes (m. 72), de la UD Almería, y a Pitu (m. 36), Samu de los Reyes (m. 41), Querol (m. 56) y Masó (m. 75), de la UE Llagostera.
Incidencias: Partido de la decimonovena jornada de la Liga Adelante, jugado en el Estadio de los Juegos Mediterráneos, con 6.497 espectadores. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"El Almería de Gorosito ya gana". Article de @mundodeportivo

El Almería de Gorosito ya gana

  • El debut del técnico argentino acabó con cuatro meses sin conocer la victoria. El Llagostera, que jugó con gran intensidad, vendió caro el KO
Almería
Almería
2-1
Llagostera
Llagostera
Final
Ver estadísticas
Almería y Llagostera disputaron un partido vibrante que se acabó decantando del lado andaluz
Almería y Llagostera disputaron un partido vibrante que se acabó decantando del lado andaluz

Almería


El Almería, incapaz de ganar desde el 6 de septiembre pasado, entró con buen pie en el 2016 tras superar a un Llagostera que le puso en aprietos con un fútbol trabado que dejó sin efecto el control de balón ejercido por los rojiblancos. Se ponía así el cierre a una etapa pésima de resultados que mandó al paro a tres técnicos. La última victoria había sido contra Osasuna. Las ocasiones, en la primera parte, fueron escasas, y en la segunda cambió el decorado. Quique González marcó en una acción a balón parado, con un córner lanzado por Iván Sánchez, pero el maleficio pareció regresar con el empate de Querol. El tanto no nubló las ideas a los rojiblancos, enganchados a la espalda de un gran Fernando Soriano que dio el pase para el gol de Fatau y una asistencia sin gol por una mala gestión de Jonathan. El rival lo dejó todo después, lo intentó a base de intensidad, pero sin acierto.
Los goles llegaron en la segunda parte. En un saque de esquina que lanzó Iván Sánchez, Quique aprovechó el rechace a un disparo de Ximo para adelantar al Almería. Sin embargo, un despiste de Julián Cuesta, en el 54, dio pie al empate del Llagostera. Un mal saque del cancerbero almeriense a los pies de Querol lo aprovechó este para marcar de vaselina.No acusó el golpe el equipo de Gorosito, mejor plantado y aceptando el fútbol rudo del equipo azulgrana. Soriano apareció para aportar su calidad y experiencia. En el 58, un servicio sobre Fatau lo aprovechó el ghanés para batir a René Román desde fuera del área.
Ficha técnica:
UD Almería: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Fran Vélez, Morcillo, Adri; Fatau, Lolo Reyes; Jonathan Zongo (Eldin Hadzic, m. 69), Fernando Soriano, Iván Sánchez (Iago Díaz, m. 81), y Quique.
UE Llagostera: René; Aimar, Fran Cruz, Jordi López (Chumbi, m. 62), Samu de los Reyes (Juanco, m. 70); Tito; Querol, Masó, Pitu, Ríos Reina (José Carlos, m. 62), y Benja.
Goles: 1-0, m. 47: Quique. 1-1, m. 54: Querol. 2-1, m. 57: Fatau.
Árbitro: Ocón Arraiz (Comité Riojano). Amonestó a Ximo Navarro (m. 61), Mohammed Fatau (m. 70) y Lolo Reyes (m. 72), de la UD Almería, y a Pitu (m. 36), Samu de los Reyes (m. 41), Querol (m. 56) y Masó (m. 75), de la UE Llagostera.
Incidencias: 6.497 espectadores en el Estadio de los Juegos Mediterráneos.
Llegir mes / Leer mas...

"El colista hunde al Llagostera en el pozo". Article de @sport

El colista hunde al Llagostera en el pozo

Querol, de vaselina, llegó a igualar el gol inicial de Quique, pero Fatau sentenció el encuentro con un potente disparo desde fuera del área

El colista hunde al Llagostera en el pozo
El Almería dejó de ser el 'farolillo rojo' de Segunda tras ganar al Llagostera La Liga (Twitter)
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante - J. 19

Almería-Llagostera

Almería

Julián Cuesta; Ximo Navarro, Fran Vélez, Morcillo, Adri; Fatau, Lolo Reyes; Jonathan Zongo (Eldin Hadzic, m. 69), Fernando Soriano, Iván Sánchez (Iago Díaz, m. 81), y Quique.

Llagostera

René; Aimar, Fran Cruz, Jordi López (Chumbi, m. 62), Samu de los Reyes (Juanco, m. 70); Tito; Querol, Masó, Pitu, Ríos Reina (José Carlos, m. 62), y Benja.

Árbitro

Ocón Arraiz, riojano. Amonestó a Ximo Navarro (m. 61), Mohammed Fatau (m. 70) y Lolo Reyes (m. 72), de la UD Almería, y a Pitu (m. 36), Samu de los Reyes (m. 41), Querol (m. 56) y Masó (m. 75), de la UE Llagostera.

Goles

1-0, m. 47: Quique. 1-1, m. 54: Querol. 2-1, m. 57: Fatau.

Incidencias

Partido de la 19ª jornada de la Liga Adelante, jugado en el Estadio de los Juegos Mediterráneos, con 6.497 espectadores. 
EFE
3-1-2016 | 23:16 H.
El Almería, incapaz de ganar desde el 6 de septiembre, entró con buen pie en 2016 tras superar a un Llagostera que le puso en aprietos con un fútbol trabado que dejó sin efecto el control de balón ejercido por los rojiblancos. Los andaluces pusieron así el cierre a una etapa pésima de resultados que mandó al paro a tres técnicos. La última victoria había sido contra Osasuna.
Las ocasiones, en la primera parte, fueron escasas, y en la segunda cambió el decorado. Quique González marcó en una acción a balón parado, con un córner lanzado por Iván Sánchez. Sin embargo, un despiste de Julián Cuesta, en el minuto 54, dio pie al 1-1 del Llagostera. Un mal saque del cancerbero almeriense a los pies de Querol lo aprovechó éste para marcar de vaselina.
No acusó el golpe el equipo de Gorosito, mejor plantado y aceptando el fútbol rudo del equipo azulgrana. Soriano apareció para aportar su calidad. En el minuto 58, un servicio sobre Fatau lo aprovechó el ghanés para batir a René desde fuera del área (2-1).
PUBLICIDAD
El Llagostera perdió entonces la pelea, aunque intentó aprovechar los nervios de su rival. Iago Díaz pudo sentenciar en el 81, pero falló, y los catalanes se volcaron a por las tablas. José Carlos y Chumbi, al filo del final, estuvieron muy cerca de empatar.
Llegir mes / Leer mas...

"Tal faràs tal trobaràs".Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Tal faràs tal trobaràs

04.01.2016 | 08:15
Tal faràs tal trobaràs
Tal faràs tal trobaràs
La paremiologia és la ciència que estudia l'origen i usos dels refranys i proverbis d'una llengua, una matèria en què el català té una gran riquesa. En un exhaustiu estudi, el lingüista Víctor Pàmies en va recollir més de 1.500 i en el vuitè lloc del rànquing apareixia l'expressió "tal faràs, tal trobaràs". És el que Oriol Alsina va venir a dir-li a Givanildo Pulgas da Silva 'Giva' en la roda de premsa prèvia al partit d'ahir, després que el brasiler no hagués tornat de les seves vacances quan tocava. Segons el tècnic, 7 dies més llargues que la resta de companys.
Ell les va allargar fins dissabte, i va aparèixer just abans que l'equip marxés a Almeria. Al club no amaguen el malestar amb el jugador, però no és la primera vegada que a la UE Llagostera-Costa Brava viuen un cas semblant. A l'octubre Thiago Rodrigues 'Mosquito', que ja no ha tornat, va faltar de manera injustificada a dos entrenaments. En paraules d'Alsina, a Llagostera volen "gent amb compromís, i prefereixo tenir un jugador amb menys nivell però que es deixi la vida en cada partit".
Mentre Giva i Mosquito seguien desapareguts, Enric Pi ha treballat amb normalitat tot i haver-se-li retirat la fitxa, i a l'espera de resoldre la seva situació contractual continua sent un exemple d'implicació i professionalitat. Com diu la dita, a carn dura, dent aguda.
S'entén que al club estiguin enfadats. Què deu pensar de tot plegat el vestidor blaugrana? Els brasilers marxaran en "silenci", res a veure amb l'expectació que van generar a l'estiu, el dia de la seva presentació. L'equip perd temps i diners, i ells, una bona oportunitat. En conclusió: de desagraïts, el món n'està ple.
Llegir mes / Leer mas...

"Giva ja és a Llagostera però el club podria obrir-li també la porta de sortida". Article de @diaridegirona

Giva ja és a Llagostera però el club podria obrir-li també la porta de sortida

04.01.2016 | 08:15 Les apostes que el Llagostera va fer a l'estiu per Thiago Rodrigues 'Mosquito' i Givanildo Pulgas da Silva 'Giva' són a un pas de confirmar-se com un autèntic fiasco. El club va incorporar-los procedents del Curitiba i del Vasco da Gama, respectivament, amb la intenció de donar a la plantilla un plus extra i més alternatives. Quatre mesos després tots dos són més fora que dins. Mosquito segueix al Brasil conscient que es quedarà sense fitxa avui mateix quan el club tramiti la llicència de Marcos Tébar. La cessió del Vasco da Gama hauria de quedar cancel·lada. Més problemes pot haver-hi amb Giva. L'extrem va presentar-se a l'entrenament de divendres després de cinc dies sense donar senyals de vida, la qual cosa ha indignat Oriol Alsina. Demà mateix el club podria pendre una decisió sobre Giva mentre que amb Mosquito ja s'està negociant la desvinculació.
Ahir després de la derrota a Almeria, el tècnic va ser breu i amb ben poques paraules va deixar ben clar què és el que pot passar a Mosquito i a Giva. Alsina va preferir no mullar-se ?gai?re. "Ara mateix no penso en tot això", deia, abans de pujar cap a l'autobús i fer un miler de quilòmetres rumb a terres gironines. "De tot això se'n cuiden Javi Salamero i Gerard Escoda", va assenyalar, explicant també que "en Mosquito està a punt de rescindir i hem de decidir encara què farem amb Giva". Aquest últim s'ha presentat als entrenaments més tard, allargant el seu període de vacances. L'equip s'entrenarà aquesta tarda i demà, segons Alsina, el club podria prendre la decisió final.
L'etapa de Mosquito i Giva a terres gironines acabarà amb més pena que glòria. El davanter ja va protagonitzar un episodi d'indisciplina fa uns mesos i Alsina mai hi ha comptat. De fet, Mosquito ha acumulat tan sols 279 minuts entre Lliga i Copa (6 partits) en què ha fet un gol. Giva, en canvi, sí que ha tingut més participació (890 minuts en 14 partits) i ha fet dos gols. Tot i això, mai ha estat titular indiscutible, la qual cosa, sumada al retard a incorporar-se als entrenaments, podria fer que el Llagostera apostés per donar-li la baixa i així poder disposar de la seva fitxa per reforçar-se aquest gener. També aquesta setmana hauria de quedar resolta la rescissió de contracte d'Enric Pi, a qui el club va retirar la fitxa per donar-l'hi a José Carlos.
Llegir mes / Leer mas...

"La història es repeteix ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

La història es repeteix

El Llagostera continua sense guanyar fora de casa tot i millorar la seva imatge contra el fins ahir cuer Almeria que ara el supera a la taula · En l'afegit Chumbi té una oportunitat que hauria fet justícia als mèrits dels d'Oriol Alsina

04.01.2016 | 08:45
La història es repeteix
La història es repeteix

La forma com els jugadors de la UD Almeria i UE Llagostera-Costa Brava van celebrar i lamentar respectivament el resultat d'ahir 2-1, permet fer-se una idea de la importància que tenien aquests 3 punts. També de la pressió que viuen els equips de la part baixa de la classificació. I tot quan encara no s'ha acabat la primera volta del campionat. Justament era el primer partit del nou any, però pel nivell d'intensitat i nerviosisme durant els noranta minuts, semblava més propi del tram final de temporada. Al Juegos Mediterráneos hi havia en joc molt més que una simple victòria. Era un duel entre dos rivals directes en la lluita per la salvació, i això es va veure en el transcurs de l'enfrontament. L'empat no li valia a cap dels dos equips. L'Almeria arribava cuer després d'encadenar quinze jornades sense guanyar i buscant un efecte revulsiu amb l'estrena de Nestor Gorosito a la banqueta. Per la seva banda, els gironins venien d'una millora evident fora de casa però insuficient per saber que és vèncer lluny de Palamós.
Per aconseguir-la Oriol Alsina va tornar a apostar per reforçar el centre del camp com ja va fer a Oviedo i Còrdova, i sortint d'inici amb Tito Ortiz, Pitu Comadevall i Jordi López. Tres dels supervivents de l'ascens a la Lliga Adelante. També va confiar en un altre "veterà" com Aimar per suplir la baixa de Chus Herrero a l'eix de la defensa. El tècnic va completar l'onze amb els jugadors habituals a les darreres jornades, guardant homes com Juanjo o José Carlos per la segona meitat.
Amb això el Llagostera va sortir ordenat i concentrat a no cometre errades, sobretot en la sortida de pilota. Els primers minuts van ser de domini local encara que sense perill. Les primeres ocasions van ser per als gironins que, primer amb un xut de Benja Martínez que el porter Julián Cuesta va aturar sense problemes, i poc després amb una rematada de Querol anul·lada per fora de joc, van inquietar la porteria rival. En un partit marcat pel respecte i la por de perdre el control es va anar alternant. No va ser fins a la mitja hora que el mateix Querol va aprofitar una passada a l'espai per superar al seu marcador per velocitat i quedar-se sol davant del porter. El reusenc es va precipitar en la rematada i va enviar la pilota per sobre el travesser. A partir d'aquest moment els andalusos van fer un pas endavant generant molts problemes a la defensa del Llagostera amb constants arribades per banda. A cinc minuts del descans un cop de cap de Benja a la sortida d'un córner va tancar la primera part.
Després de la represa l'Almeria va sortir amb més ambició i això es va traduir en el primer gol local. Només s'havien jugat dos minuts de la segona part quan Quique va aprofitar una pilota rebotada a l'interior de l'àrea per rematar en fora de joc i avançar al seu equip. Tot i les protestes del Llagostera el gol va pujar al marcador, i es podria haver ampliat si René Román no arriba a aturar un xut d'Ivan Sánchez en la següent jugada. Quan semblava que pitjor ho estava passant l'equip d'Oriol Alsina va aparèixer novament David Querol, ahir el millor del seu equip. El davanter va fer el seu tercer gol de la temporada definint a la perfecció un passada de Pitu Comadevall. Amb el porter a mitja sortida, va empatar el partit amb una vaselina.
La igualada va durar dos minuts. És el temps que va tardar Fatau per ensorrar qualsevol somni de remuntada dels gironins amb una canonada des de fora l'àrea que va sorprendre a René. La jugada va començar a la banda dreta de l'atac andalús, per després de passar pels peus de Soriano, sentenciar als d'Oriol Alsina. Amb el resultat advers el tècnic se la va jugar fent entrar a Chumbi i Jose Carlos, variant també el sistema per deixar-lo amb defensa de tres, el que va obrir encara més el partit.
Amb un intercanvi de cops i amb avantatge al marcador, els andalusos van disposar d'ocasions per ampliar les diferències, primer mitjançant Lolo Reyes, i després amb dues accions d'Ivan Sánchez. A un quart d'hora del final el partit es podria haver resolt si l'àrbitre del partit hagués xiulat un penal clar de Jordi Masó sobre Sánchez que finalment va quedar en una falta a la frontal de l'àrea. Va respondre el Llagostera amb una acció personal de Jose Carlos, que arrencant des de la banda dreta va enviar la pilota al travesser amb el porter pràcticament batut. Amb el partit acabant-se i sense res a perdre, el Llagostera es va llençar a l'atac buscant una última oportunitat per treure un resultat positiu. La va tenir Chumbi amb el temps pràcticament complert, però el seu llançament el va desviar a córner el porter local. El davanter es va quedar sol gràcies a una bona passada de Pitu, però li va faltar
convenciment. El xiulet final de l'àrbitre va donar pas a l'eufòria local i la decepció visitant davant d'una nova derrota a domicili. Fent cas del que es va veure sobre el terreny de joc es pot pensar que de manera immerescuda. Justa o no, el Llagostera suma la seva novena derrota a domicili, i continuarà sent almenys dues setmanes més el pitjor equip de la categoria en aquesta faceta. Aquesta a més contra un rival directe que el supera en la classificació i deixa als d'Oriol Alsina a 3 punts de la salvació. La conclusió és que els gironins milloren a cada setmana que passa, però és precisament el pas del temps el que també redueix de forma preocupant el marge de reacció. Més si es té en compte que les properes sortides seran a Saragossa, Pamplona i Vitòria. Abans d'això rebran el Leganés en un partit que, com tots els que juguen a Palamós, té etiqueta de final per al Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

«Hem estat millors, però ens ha tornat a faltar sort»Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Llegir mes / Leer mas...