dimarts, 8 de març del 2016

"CF Tordera 2 – 0 UE Llagostera B". Article de @elconvocat

CF Tordera 2 – 0 UE Llagostera B
El líder de la categoria jugava contra el Tordera, un equip molt fort a casa que fins ara només havia cedit tres empats i una derrota en tota la temporada. La primera part ver estar molt igualada per part dels dos conjunts, en la que cap equip va portar la iniciativa al terreny de joc. La ocasió més clara la va tenir “Peke”, a l’estavellar la pilota al pal a la sortida d’un corner. Més tard, els locals van pujar la pressió a camp contrari i el líder es va veure amb dificultats per treure l’esfèric del seu camp.
A l’inici del segon temps el Tordera persistia amb la seva forta pressió, aconseguint un corner a favor. En aquesta jugada va arribar el primer gol pels locals. Yero, després d’una centrada espectacular, va rematar al fons de la xarxa per posar al seu equip per davant. Amb els pas dels minuts, el Tordera s’anava fent amo del partit, i, a conseqüència d’un rebot, Edu Vega no va fallar un mà a mà per posar el 2-0 definitiu al marcador. Al minuts finals els locals van desaprofitar varies ocasions, una d’elles un penal, per acabar de sentenciar el partit.
Amb aquest partit es veu que José Cáceres, tècnic del Tordera, està fent una bona feina i deixa al seu equip amb 8 punts per sobre del descens. En canvi, el Llagostera es troba a només 2 punts del segon classificat, el Palafolls, i veu en perill el seu liderat.
Llegir mes / Leer mas...

"En espera de recuperar jugadors". Article de @educiu a @lesportiucat

En espera de recuperar jugadors

El Llagostera va tenir ahir dia de descans i serà avui quan tornarà a l'activitat amb un entrenament matinal a Palafrugell que servirà per començar a preparar el pròxim partit a casa contra el Mallorca (el diumenge a les 17 h), que serà una autèntica final per al conjunt de la Costa Brava. És per això que el Llagostera prepararà l'enfrontament a consciència, també amb l'esperança de recuperar algun dels jugadors lesionats. Qui té moltes possibilitats de tornar a estar disponible és Álex Cruz, l'únic fitxatge d'hivern que encara no ha debutat, que podria ser un recurs al lateral esquerre si Samu veu properament la cinquena targeta groga del curs (n'acumula quatre). També podrien reaparèixer Marcos Tébar i Jordi Masó, lesionats en el derbi gironí, mentre que Ríos, Jordi López i José Carlos ho tenen més complicat.
Llegir mes / Leer mas...

"Aire fresc al Llagostera". Article de @educiu a @lesportiucat

Aire fresc al Llagostera

Emilio i Chumbi. El mig i el davanter van ser titulars després de 15 i 11 partits, respectivament, una llarga espera en què les lesions hi van tenir un paper clau

Emilio i Juanjo, intentant robar una pilota a Mandi (Elx) el dissabte passat Foto: M. S. /LA VERDAD.
1
Tot i no passar de l'empat, el Llagostera va mostrar una gran imatge dissabte passat al camp de l'Elx (1-1). La primera victòria de la temporada a camp contrari es va continuar resistint, però l'equip blaugrana va demostrar que ha fet un pas endavant en competitivitat i en ambició a domicili (la poca pólvora al davant ja és un altre tema). En el terreny individual, Oriol Alsina va apostar d'entrada per dos jugadors que feia molt temps que no eren titulars, el migcampista Emilio Sánchez (15 partits sense estar a l'onze) i el davanter Rafa Chumbi (11). Una certa pèrdua de confiança per part dels tècnics i, sobretot, les lesions, van fer que els dos futbolistes haguessin desaparegut de les alineacions últimament, una llarga espera que es va tallar en sec al Martínez Valero amb una bona actuació en ambdós casos.
Emilio va actuar al doble pivot juntament amb Tito (Pitu va ser el sacrificat i Escassi va ser recol·locat a l'eix central) i va demostrar dinamisme i rigor amb la pilota als peus, a més de servir diverses assistències (la majoria amb passades que van guanyar l'esquena de la defensa local) que no van ser aprofitades. Pel que fa a Chumbi, el davanter va aportar l'habitual entrega a la punta d'atac, trenant constants diagonals i desmarcades que no deixaven estar tranquils als centrals de l'Elx. Tot i així, Chumbi es va quedar sense marcar una jornada més, el gran llast del murcià aquest curs. Fofo, Natalio i José Carlos, fitxats en el mercat d'hivern, i Eloy Gila i Mosquito, que ja no estan al club, són els altres atacants del Llagostera 2015/16 que encara no s'han estrenat.
Després de Chumbi i Emilio, un altre jugador que podria recuperar la titularitat pròximament és Edu Oriol, ja recuperat.
Llegir mes / Leer mas...