divendres, 21 d’agost del 2015

NOTICIAS DEL DIARIO NAVARRA SPORT

Martín: "Vamos ilusionados y preparados"

Viernes 21 de August del 2015 | 13:53
noticia publicada en C.A Osasuna
"Estamos ilusionados y preparados. Vamos a por los tres puntos ", ha dicho Martin este viernes en Tajonar.
El técnico ha aegurado que ve a su equipo bien tras la pretemporada y que quiere que "sea uno mismo. Esto es lo más importante. Martin ha afirmado que espera un partido duro en Palamós donde va a tener una gran importancia la estrategia. "El 70 por ciento de los goles se marcan de esta manera. Intentaremos hacerles daño de esta manera aunque también tenemos previstas otras cosas aunque no me gusta pensar demasiado en el rival"

Otegui entra en la convocatoria

Viernes 21 de August del 2015 | 11:57
noticia publicada en C.A Osasuna
Martín ha dado este viernes la convocatoria para jugar mañana en Palamós ante el Llagostera. Y uno de los 20 viajaros es Antonio Otegui. El que no viaja es Milic al que Martín aún no ve en el estado físico adecuado tras llevar dos semanas menos que sus compañeros entrenando con un grupo.Junto al delantero los que se quedan fuera de la convocatoria son  Olavide,  Fernando Rubio y los aún lesionado Lotiés y Barja..
El once probable es el formado por Nauzet; Aitor Buñuel, Miguel Flaño, David García, Unai García, Javier Flaño; Merino, Oier, Torres; Pucko y Nino. Sin descartar que Tano entre por uno de los dos laterales-carrileros.
Los veinte convocados son los porteros Nauzet y Mario; los defensas Javier Flaño, Miguel Flaño, David García, Oier, Tano, Buñuel y Unai García; los centrocampistas Merino, Otegui, Berenguer, Adrián Cruz, Roberto Torres, José García, Maikel Mesa y Pucko; y los delanteros Nino, Álex Sánchez y Kenan Kodro.

Llegir mes / Leer mas...

NOTICIAS DEL DIARIO DE NAVARRA

LLAGOSTERA-OSASUNA | SÁBADO, 20:30 H.

Milic, Olavide y Fernando Rubio, descartados para el primer partido

DN.ES. PAMPLONA.    

  • Enrique Martín se lleva a veinte jugadores para el estreno liguero contra el Llagostera en Palamós

Antonio Otegui, en Tajonar. Antonio Otegui, en Tajonar. J.C. CORDOVILLA
El entrenador de Osasuna, Enrique Martín, ha convocado a veinte jugadores para el estreno liguero, este sábado a las 20:30 horas, contra el Llagostera en Palamós y ha descartado a cuatro jugadores del primer equipo: Milic, Olavide y Rubio.

Tampoco viajará con el equipo el francés Jordan Lotiès, lesionado.

Los veinte convocados son los porteros Nauzet y Mario; los defensas Javier Flaño, Miguel Flaño, David García, Oier, Tano, Buñuel y Unai García; los centrocampistas Merino, Otegui, Adrián Cruz, Roberto Torres, José García, Maikel Mesa, Berenguer y Pucko; y los delanteros Nino, Álex Sánchez y Kenan Kodro.
Llegir mes / Leer mas...

Ultim dia per apuntar-se al bus


Llegir mes / Leer mas...

Horario y cómo ver la 1ª jornada de la Liga Adelante 2015-16




ARTICLE DEL MUNDO DEPORTIVO

  • Este fin de semana comienza una nueva edición de la Liga en Segunda División




El Llagostera se medirá al Osasuna en Palamós en la primera jornada de la Liga Adelante
El Llagostera se medirá al Osasuna en Palamós en la primera jornada de la Liga Adelante (Manel Montilla - MD)


Este sábado da comienzo una nueva edición de la Liga Adelante. Esta Segunda División A está muy abierta dada la igualdad entre los 22 equipos participantes. La jornada comenzará el sábado con cuatro encuentros y finalizará el lunes. Todos los partidos serán ofrecidos por Canal + Liga en sus canales 2, 2A, 2B, 2C y 2D, exclusivos para el fútbol de la Liga española
Estos son los horarios de toda esta primera jornada de la Liga Adelante:
SÁBADO 22 DE AGOSTO
Alcorcón-Mallorca, 20.30 h. (Canal + Liga 2A)
Huesca-Alavés, 20.30 h. (Canal + Liga 2B)
Llagostera-Osasuna, 20.30 h. (Canal + Liga 2C)
Córdoba-Valladolid, 22.30 h. (Canal + Liga 2)
DOMINGO 23 DE AGOSTO
Mirandés-Zaragoza, 18.30 h. (Canal + Liga 2)
Oviedo-Lugo, 18.30 h. (Canal + Liga 2A)
Almería-Leganés, 20.30 h. (Canal + Liga 2C)
Gimnàstic-Albacete, 20.30 h (Canal + Liga 2D)
Numancia-Tenerife, 20.30 h. (Canal + Liga 2A)
Ponferradina-Elche, 20.30 h (Canal + Liga 2B)
LUNES 24 DE AGOSTO
Bilbao Ath.-Girona, 21.00 h. (Canal + Liga 2)
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera començarà la lliga sense patrocinador principal

ARTICLE DIARI DE GIRONA / PER JORDI ROURA

 El Llagostera començarà la lliga sense patrocinador principal

Tarragó confia que les converses amb diverses empreses per trobar un espònsor per a la part central de la samarreta acabin reeixint · El club té assegurats uns 200.000 € amb les marques (Patronat de Turisme, Aligator, Agrupació i Pensador de Apuestas) que lllueix a les equipacions

21.08.2015 | 08:28
Els jugadors del Llagostera celebrant un gol aquesta pretemporada amb les samarretes sense publicitat.
Els jugadors del Llagostera celebrant un gol aquesta pretemporada amb les samarretes sense publicitat.
Entre les samarretes del Llagostera i el Barça d'aquesta temporada hi ha ben poques diferències, ara que al Camp Nou han apostat per lluir les ratlles blaugrana en horitzontal, però sí que n'existeix una de significativa: la del conjunt gironí continua òrfena de patrocinador principal i així començarà demà la lliga, mentre que l'equip barcelonista segueix publicitant Qatar Airways a canvi de molts milions d'euros. Després de moltes temporades sense patir a l'hora de trobar una esponsorització, aquest estiu el Llagostera no ha aconseguit trobar encara cap empresa disposada a lluir el seu nom a la part central de la samarreta. Hi ha converses obertes amb firmes de la província de Girona i de fora, però encara res tancat.
Des que Tèxtil Tarragó va deixar de patrocinar el club després de l'ascens de Tercera a Segona el Llagostera ha tingut dos espònsors principals: La Bruixa d'Or va acompanyar el conjunt del Gironès durant els tres anys que va durar la seva aventura a la categoria de bronze, mentre que el curs passat era la marca d'ascensors Citylift, ara patrocinadora del Girona, entre d'altres clubs, la que va publicitar-se a la part frontal de l'equipació. «És clar que ens aniria bé tenir un patrocinador principal. Esperem que en les properes setmanes puguem tancar algun acord amb alguna de les empreses amb les quals parlem», reflexionava ahir la presidenta Isabel Tarragó. Al Llagostera li agradaria promocionar una marca gironina -«però costa molt trobar-ne», s'afanya a puntualitzar la dirigent.
De moment, però, el conjunt blaugrana té assegurats uns ingressos al voltant dels 200.000 euros gràcies a la contribució de les altres marques que llueix a les equipacions de joc: Els emblemes de Costa Brava i Pirineu de Girona gràcies a l'aportació de 130.000 euros de la Diputació (que també entrega al Girona) apareixen a l'esquena del jugador a la part inferior i a la màniga de la samarreta, i a més a més cal afegir-hi els de les firmes Aligator (en un costat del pantaló), Agrupació (a la part posterior del pantaló) i Pensador de Apuestas.
El club gironí, per altra banda, està a l'espera de rebre l'escriptura de la composició de la Societat Anònima Esportiva. La primera junta d'accionistes de la UE Llagostera-Costa Brava SAE se celebrarà segurament durant el mes de setembre. Allà quedarà configurat el Consell d'administració, que continuarà sota la presidència d'Isabel Tarragó.
Llegir mes / Leer mas...

Del Brasil a la divisió de plata

ARTICLE DEL PUNT AVUI  /  PER GUILLEM FREIXA

 

Internacionals. Giva i Mosquito amplien la xifra de futbolistes del Brasil que volen fer el pas a professional a través de la 2a A. El Llagostera ja havia tingut un brasiler a primera catalana


Giva, en el momento de ser presentat Foto: ICONNA.

Una de les principals atraccions d'aquesta temporada a la Costa Brava serà veure el rendiment dels dos últims fitxatges del Llagostera, els brasilers Giva i Mosquito. Tot i el ressò mediàtic que han aixecat els últims dies, els dos futbolistes del Brasil no són els primers d'aquest país que aterren al club que presideix Isabel Tarragó. En la temporada 2008/09, el Llagostera va tenir a les seves files Taianan, jugador brasiler que aleshores tenia 21 anys i que va oferir un bon rendiment a Oriol Alsina: els seus gols van ajudar a pujar a primera catalana i en l'aspecte individual va fer el salt primer a l'Espanyol B i després al Puertollano, tots dos equips de la 2a B.
Porta d'entrada
El Llagostera ha apostat per Giva i Mosquito amb l'objectiu de repetir l'èxit que han aconseguit molts dels seus compatriotes en la categoria de plata del futbol estatal. Sense anar més lluny, jugadors com ara Charles van arribar al futbol estatal en edats similars a les de Mosquito i Giva sent força desconeguts, i amb el pas dels anys s'han convertit en davanters de primer nivell a la 2a A i fins i tot han pogut fer el salt a primera. En aquest tipus de jugadors, l'adaptació al seu entorn és clau perquè puguin oferir un bon rendiment.
Una gran comunitat
En l'última dècada, un total de 54 futbolistes brasilers han passat per la 2a divisió A. De moment, i amb les incorporacions que s'han fet fins ara, un total de set futbolistes brasilers jugaran en la categoria de plata aquest curs. La temporada passada va ser la que menys jugadors procedents d'aquest país van participar en la lliga, només cinc: Tulio de Melo, Willian, Yuri, Cicinho i João Victor. Per contra, la temporada 2009/10 va ser l'any en què es va registrar el rècord de participació de brasilers, amb un total de setze.
Al llarg dels últims deu anys hi ha hagut diversos jugadors brasilers que han despuntat en la categoria de plata: Filipe Luís va cridar l'atenció del Deportivo quan militava al Madrid B en el curs 2005/06, Diego Costa es va destapar com a golejador amb l'Albacete i el Celta a 2a A i noms com Yuri, de la Ponferradina, són clàssics de la lliga.

PARTICIPACIÓ


54
jugadors brasilers
han passat per diversos equips de la 2a divisió A en l'última dècada

La ‘canarinha', també a Girona i Tarragona


En la seva trajectòria per 2a divisió A, tant el Nàstic com el Girona han comptat amb futbolistes brasilers. En el cas dels gironins, la seva estada va ser molt curta, ja que Igor va arribar a Montilivi en el mercat d'hivern de la temporada 2008/09 i va disputar quinze partits. El davanter va aconseguir marcar tres gols, dels quals destaca el primer, ja que el va fer el dia del seu debut, igual que Felipe, que tornava a Montilivi aquell dia. Felipe ha marcat una època al club gironí, Igor va marxar a final de curs. A Tarragona, en l'última dècada també han tingut en plantilla jugadors brasilers. En els cursos a 2a A, Gabriel Ferrando va vestir la samarreta grana en el curs 2008/09 i hi va jugar sis partits de lliga. El curs 2009/10, Pablo Barros va ser el brasiler del Nàstic. Barros va jugar catorze partits de lliga. En el curs que l'equip tarragoní va jugar a primera, Gil Ribeiro va participar en setze partits. La Costa Brava i l'Alt Empordà també van veure jugar brasilers en l'època en què el Palamós i el Figueres competien a la 2a A. El degà de Catalunya va comptar amb futbolistes com ara Nené i Gerson, mentre a Vilatenim s'hi va poder veure Gallo i Hamilton. Brasi va disputar dues temporades amb el Figueres i una amb el Palamós.
Llegir mes / Leer mas...

NAUZET PÉREZ PORTER DE L'OSASUNA

ARTICLE DEL PUNT AVUI  /  PER EDU CIURANA

“Al Llagostera, si no l'iguales físicament, no el guanyes”

“Vaig triar l'Osasuna pel club, per l'afició, per la ciutat... Estic content amb l'elecció”

“El curs passat ens van sorprendre a tots, va fer una segona volta espectacular”


Nauzet, el dia de la seva presentació amb l'Osasuna Foto: DIARIO DE NAVARRA.

Som una plantilla bastant jove, amb els punts a favor i en contra que això comporta, però tenim moltes ganes i il·lusió
Nauzet Pérez (Las Palmas, 01/03/1985) va baixar el curs passat amb el Sabadell després de tres temporades a la Nova Creu Alta. El porter, que tenia altres ofertes de segona A sobre la taula, es va decantar finalment per l'Osasuna, el primer rival del Llagostera en la lliga. Nauzet es mostra satisfet amb la seva tria i avisa dels perills del conjunt llagosterenc.
Què tal les primeres setmanes en l'Osasuna?
La veritat és que molt bé, és un bon club, té unes bones instal·lacions... A veure com va el curs.
La temporada passada va baixar amb el Sabadell després de tres anys en el club arlequinat. Una llàstima, no?
Sí, els dos primers anys van ser bons, fins i tot en el segon vam estar a punt de classificar-nos per al play-off, però en el tercer, no sé si per les lesions o per què, va anar malament i vam baixar.
Va decidir fitxar per l'Osasuna. Era la seva primera opció?
Tenia dues o tres ofertes de segona A sobre la taula i ho vam valorar tot. Al final vaig triar l'Osasuna una mica per tot, pel club, per l'afició, per la ciutat... Esperem que sigui un bon any tant per al club com per a tots nosaltres.
Continuar a la segona divisió A era imperatiu, no?
Sí, vaig tenir la sort que tot i el descens podia escollir un equip de 2a A i estic molt content del que vaig triar. S'han portat de manera fenomenal amb mi i, de moment, m'agrada tot d'aquí.
Com veu la plantilla? Se n'han anat jugadors importants...
Han marxat noms importants i ara som una plantilla bastant jove, amb els punts a favor i en contra que això comporta, però hem de potenciar els positius. Tenim molta il·lusió i moltes ganes, i els més veterans hem d'ajudar perquè entre tots puguem realitzar una bona temporada.
Què me'n diu, dels fitxatges? Destaca el de Bogdan Milic, un davanter de dos metres d'alçada.
Sí, és un davanter molt corpulent que tot i la seva alçada es mou molt bé. Tenim diferents opcions tant al davant com al darrere, i intentarem aprofitar totes les nostres qualitats.
Ara em dirà que l'objectiu és la permanència.
L'objectiu és anar a treure els tres punts al camp del Llagostera i després ja parlarem del següent, perquè la 2a A és tan llarga que si et poses objectius tan al principi, al final et passa factura mentalment. Hem d'anar partit a partit, i a partir d'aquí, quan arribi el moment de lluitar per una cosa o per una altra, ja ho farem.
En la pretemporada han sumat tres victòries i dues derrotes. Arriba bé, l'Osasuna, a la primera jornada de lliga?
En la pretemporada ja se sap que de vegades els resultats no són del tot indicadors fiables, perquè pots haver-ho fet perfectament i que després en la lliga et vagi malament, i al revés. El més important és que hem anat agafant càrrega de minuts i els companys ens hem anat coneixent. Fins que no comenci la lliga no sabrem si estem bé o no, però l'equip està content, és una plantilla fenomenal i tant de bo els resultats acompanyin.
El tècnic Enrique Martín ja ha insinuat que vostè serà el porter titular contra el Llagostera. Una bona manera de començar...
El tècnic va de cares, i si ell creu que he de començar de titular, benvingut sigui. Jo estic treballant en el dia a dia per jugar, i tant de bo que les coses vagin bé.
Com veu la competència amb Mario Fernández. Es veu titular indiscutible?
No em veig ni titular ni suplent, sóc una persona que quan va a entrenar-se dóna el màxim cada dia sense pensar en el demà; crec que és la manera com s'ha de viure el futbol. Pel que fa al meu company de posició, crec que en Mario és un molt bon porter que ho ha fet bé en els últims anys. Hi ha una gran competència que serà bona per a l'equip i que també ens farà créixer a tots dos.
Com veu el Llagostera? Ja el va patir el curs passat.
Ens van sorprendre a tots, van fer una segona volta espectacular, és un equip bastant fort, un equip que si no l'iguales físicament no el guanyes, però segur que també té punts dèbils i els intentarem aprofitar.
Els de la Costa Brava s'han reforçat a consciència en atac, però la temporada passada van destacar sobretot per la seva solidesa defensiva, a més de tenir el porter René molt inspirat.
Sí, i en atac també tenen jugadors importants. Conec Benja i Juanto del Sabadell i també m'he enfrontat a molts d'ells. Esperem que els vagi bé, però a partir de la setmana que ve.
Llegir mes / Leer mas...

Ruymán, Gila i Jordi López, baixes contra l'Osasuna

ARTICLE DEL PUNT AVUI  /  PER E.C/F.G

Llagostera. L'equip de Pamplona no podrà disposar de Loties, lesionat

El Llagostera debutarà demà en la lliga rebent l'Osasuna a Palamós (20.30 h). El conjunt dirigit per Oriol Alsina arriba al primer partit del campionat en forma després d'haver tancat la pretemporada invicte (cinc victòries i tres empats) i ara té l'objectiu de començar la competició amb bon peu.
Pel que fa a les baixes, el Llagostera en tindrà tres. Ruymán no tornarà a l'activitat fins al desembre, mentre que Jordi López –molèsties al bessó– i Eloy Gila –s'està recuperant d'un esquinç acromioclavicular– tampoc no arribaran a temps. L'Osasuna, en principi, només tindrà l'absència de Loties.
Llegir mes / Leer mas...