divendres, 21 d’agost del 2015

NAUZET PÉREZ PORTER DE L'OSASUNA

ARTICLE DEL PUNT AVUI  /  PER EDU CIURANA

“Al Llagostera, si no l'iguales físicament, no el guanyes”

“Vaig triar l'Osasuna pel club, per l'afició, per la ciutat... Estic content amb l'elecció”

“El curs passat ens van sorprendre a tots, va fer una segona volta espectacular”


Nauzet, el dia de la seva presentació amb l'Osasuna Foto: DIARIO DE NAVARRA.

Som una plantilla bastant jove, amb els punts a favor i en contra que això comporta, però tenim moltes ganes i il·lusió
Nauzet Pérez (Las Palmas, 01/03/1985) va baixar el curs passat amb el Sabadell després de tres temporades a la Nova Creu Alta. El porter, que tenia altres ofertes de segona A sobre la taula, es va decantar finalment per l'Osasuna, el primer rival del Llagostera en la lliga. Nauzet es mostra satisfet amb la seva tria i avisa dels perills del conjunt llagosterenc.
Què tal les primeres setmanes en l'Osasuna?
La veritat és que molt bé, és un bon club, té unes bones instal·lacions... A veure com va el curs.
La temporada passada va baixar amb el Sabadell després de tres anys en el club arlequinat. Una llàstima, no?
Sí, els dos primers anys van ser bons, fins i tot en el segon vam estar a punt de classificar-nos per al play-off, però en el tercer, no sé si per les lesions o per què, va anar malament i vam baixar.
Va decidir fitxar per l'Osasuna. Era la seva primera opció?
Tenia dues o tres ofertes de segona A sobre la taula i ho vam valorar tot. Al final vaig triar l'Osasuna una mica per tot, pel club, per l'afició, per la ciutat... Esperem que sigui un bon any tant per al club com per a tots nosaltres.
Continuar a la segona divisió A era imperatiu, no?
Sí, vaig tenir la sort que tot i el descens podia escollir un equip de 2a A i estic molt content del que vaig triar. S'han portat de manera fenomenal amb mi i, de moment, m'agrada tot d'aquí.
Com veu la plantilla? Se n'han anat jugadors importants...
Han marxat noms importants i ara som una plantilla bastant jove, amb els punts a favor i en contra que això comporta, però hem de potenciar els positius. Tenim molta il·lusió i moltes ganes, i els més veterans hem d'ajudar perquè entre tots puguem realitzar una bona temporada.
Què me'n diu, dels fitxatges? Destaca el de Bogdan Milic, un davanter de dos metres d'alçada.
Sí, és un davanter molt corpulent que tot i la seva alçada es mou molt bé. Tenim diferents opcions tant al davant com al darrere, i intentarem aprofitar totes les nostres qualitats.
Ara em dirà que l'objectiu és la permanència.
L'objectiu és anar a treure els tres punts al camp del Llagostera i després ja parlarem del següent, perquè la 2a A és tan llarga que si et poses objectius tan al principi, al final et passa factura mentalment. Hem d'anar partit a partit, i a partir d'aquí, quan arribi el moment de lluitar per una cosa o per una altra, ja ho farem.
En la pretemporada han sumat tres victòries i dues derrotes. Arriba bé, l'Osasuna, a la primera jornada de lliga?
En la pretemporada ja se sap que de vegades els resultats no són del tot indicadors fiables, perquè pots haver-ho fet perfectament i que després en la lliga et vagi malament, i al revés. El més important és que hem anat agafant càrrega de minuts i els companys ens hem anat coneixent. Fins que no comenci la lliga no sabrem si estem bé o no, però l'equip està content, és una plantilla fenomenal i tant de bo els resultats acompanyin.
El tècnic Enrique Martín ja ha insinuat que vostè serà el porter titular contra el Llagostera. Una bona manera de començar...
El tècnic va de cares, i si ell creu que he de començar de titular, benvingut sigui. Jo estic treballant en el dia a dia per jugar, i tant de bo que les coses vagin bé.
Com veu la competència amb Mario Fernández. Es veu titular indiscutible?
No em veig ni titular ni suplent, sóc una persona que quan va a entrenar-se dóna el màxim cada dia sense pensar en el demà; crec que és la manera com s'ha de viure el futbol. Pel que fa al meu company de posició, crec que en Mario és un molt bon porter que ho ha fet bé en els últims anys. Hi ha una gran competència que serà bona per a l'equip i que també ens farà créixer a tots dos.
Com veu el Llagostera? Ja el va patir el curs passat.
Ens van sorprendre a tots, van fer una segona volta espectacular, és un equip bastant fort, un equip que si no l'iguales físicament no el guanyes, però segur que també té punts dèbils i els intentarem aprofitar.
Els de la Costa Brava s'han reforçat a consciència en atac, però la temporada passada van destacar sobretot per la seva solidesa defensiva, a més de tenir el porter René molt inspirat.
Sí, i en atac també tenen jugadors importants. Conec Benja i Juanto del Sabadell i també m'he enfrontat a molts d'ells. Esperem que els vagi bé, però a partir de la setmana que ve.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui