divendres, 19 d’agost del 2016

"Es confirma la cessió de Manel al Llagostera". Article de @educiu a @lesportiucat

Es confirma la cessió de Manel al Llagostera

Girona. El club de Montilivi cedeix el davanter amb l'objectiu que continuï creixent a segona B, i els d'Oriol Alsina posen la cirereta a la davantera

Manel, en un partit de pretemporada Foto: GIRONA FC.
1
Després de moltes setmanes anant-li al darrere, el Llagostera va aconseguir, per fi, la cessió per una temporada del davanter del Girona Manel Martínez. D'aquesta manera Manel, de 24 anys, continuarà la seva trajectòria a segona B, categoria en la qual va marcar tres gols el curs passat en el Sabadell en la segona volta de la lliga abans de firmar un contracte de tres temporades amb el club de Montilivi. L'atacant va deixar molt bones sensacions durant la pretemporada a les ordres de Pablo Machín (va ser el màxim golejador de l'equip amb dos gols, els mateixos que va marcar Sandaza), però la gran competència existent en la davantera gironina feia aconsellable una cessió per no tallar la progressió del futbolista.
Amb la cessió, el Girona s'assegura que Manel continuarà creixent en un dels equips a priori més potents de segona B, al mateix temps que el Llagostera posa la cirereta a una davantera temible. En el conjunt llagosterenc Manel tindrà la competència de jugadors com ara Rafa Jordà, Pablo Sánchez, Carlos Cano o Rubén Martínez, però tot fa pensar que l'atacant serà una peça important en els esquemes d'Oriol Alsina.
Manel ja s'entrenarà avui amb el Llagostera i posteriorment serà presentat, amb la incògnita de saber si entrarà en la convocatòria per al primer partit de lliga de demà contra l'Espanyol B (a les 20.15 h a Palamós).
Manel s'entrenarà avui amb el seu nou equip
i posteriorment serà presentat
Darrera actualització ( Divendres, 19 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...