dilluns, 21 de novembre del 2016

"El Llagostera perd al camp del cuer". Article de @diaridegirona

El Llagostera perd al camp del cuer

La derrota a Elda deixa els d'Oriol Alsina a dos punts de la zona de promoció de descens

20.11.2016 | 20:42 Nova decepció del Llagostera, aquesta vegada al camp del cuer, l'Eldenc. L'equip d'Oriol Alsina no ha pogut materialitzar les seves ocasions de gol i s'ha vist condemnat amb 2 minuts dolents a la segona meitat. Al minut 64, Gavilán feia la primera diana per l'equip entrenat per l'ex director esportiu del Girona, Mario Barrera. Sense temps a reaccionar, al minut 66, penal comès per Albarrán i Armero anotava el segon i definitiu gol de l'Eldenc que ha sentenciat el Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera naufraga al camp del cuer". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera naufraga al camp del cuer

Els gironins cauen a la trampa i veuen com dos gols en cinc minuts a la segona part certifiquen una dolorosa derrota ?El conjunt d'Oriol Alsina té a 6 punts els llocs de «play-off» però se situa a només dos punts de la promoció de descens

21.11.2016 | 07:35
El Llagostera naufraga al camp del cuer
Si algú dubtava de les dificultats a les quals hauria de fer front la UE Llagostera-Costa Brava en el seu retorn a Segona B, la derrota d'ahir (2-0) contra l'Eldenc n'és una nova demostració. Amb els resultats de la jornada i la condició de cuer del conjunt alacantí, la visita al Nou Pepico Amat es presentava com una gran ocasió d'apropar-se a la zona de promoció d'ascens i recuperar-se moralment de l'empat de la setmana passada contra el filial del València, però novament es va escapar. Era un partit trampa, i tant Oriol Alsina com els jugadors estaven alertats del risc d'afrontar el partit amb excés de confiança. I no van perdre per això, si no al contrari.
Els gironins tenien la baixa de Masó per sanció, fet que va donar la primera titularitat de la temporada a Vivancosm, que va ocupar la posició de pivot defensiu completant la mateixa alineació de l'últim dia. Tot i jugar-se en gespa artificial, les dimensions del terreny de joc eren favorables a la proposta de l'equip d'Alsina, que ja des del principi va agafar el control del joc, amb molta participació de Marc Martínez i Colorado a la zona de creació i els homes de banda més oberts del que és habitual per aprofitar tota l'amplada del camp. Això va permetre també que els laterals s'incorporessin a l'atac constantment per buscar superioritats, però el plantejament defensiu del rival feia difícil trobar l'última passada i generar ocasions clares de gol. El Llagostera atacava amb molts efectius i va provar d'avançar-se amb un llançament de falta que va tocar el lateral de la xarxa de Molina. Superat el primer quart d'hora i dominant clarament el partit tots els intents del conjunt gironí eren amb xuts llunyans de Vivancos.
L'Eldenc no va superar el mig del camp fins al minut vint, però en la primera arribada ja va rematar a través d'Armero, que recollir un rebuig a la frontal de l'àrea i va enviar la pilota a l'esquerra de la porteria de Moragón. Tot i tenir la possessió, amb el pas dels minuts el Llagostera va anar perdent presència ofensiva, mentre que l'equip de Barreiro va anar guanyant en confiança, fins que a la mitja hora de joc es van alternar les aproximacions a l'àrea rival. Manel va gaudir de l'ocasió més clara després de rebre una bona passada a l'espai de Colorado que el davanter va xutar massa creuat i a la qual va no va poder arribar Rubén Martínez al segon pal. Quatre minuts després els alacantins van respondre amb un córner de José Sánchez molt tancat que gairebé sorprèn Moragón, i en la jugada següent Gavilán va avisar rematant a l'interior de l'àrea una acció personal que ell mateix havia iniciat amb un cop d'esperó. Abans del descans Molina va aturar un llançament de Colorado des de fora l'àrea i Samu no va encertar a rematar de cap un altre córner servit des de l'esquerra.
La primera part va acabar sense gols i Alsina va fer escalfar Marc Fernández i Robert Simón fent presagiar que faria algun canvi a la represa, però va mantenir el mateix equip confiant a traduir en gol la superioritat mostrada en els primers quaranta-cinc minuts. Va estar a punt de donar-li resultat només començar la segona part, quan es va produir una de les jugades decisives del partit. En una bona incorporació per la banda dreta Albarrán va centrar la pilota al punt de penal per l'arribada de Colorado, però la seva rematada va sortir fluixa i Molina la va aturar sense problemes. En cas d'haver encertat, hauria fet molt mal al rival i el partit hauria canviat radicalment. L'andalús ho va tornar a provar amb un xut des de fora l'àrea que va botar just davant del porter, que es va veure obligat a estirar-se per desviar-lo.
En aquest moment el tècnic local va decidir fer un canvi que acabaria sent clau per al desenllaç del partit, substituint Antón per Juanjo, sacrificant un jugador de contenció per un de perfil més ofensiu, que en una de les seves primeres intervencions va fer la centrada amb la qual Gavilán va avançar al seu equip. L'Eldenc va servir un córner en curt perquè Juanjo la pengés al primer pal i el davanter va rematar lliure de marcatge. El gol va donar una empenta moral als locals i va descentrar els gironins, que sense temps per refer-se van encaixar el segon amb un penal de San José que Armero va transformar. Amb aquest marcador Alsina va intentar activar l'equip fent entrar Simón en el lloc de Marc Martínez, però ahir els canvis no van donar el resultat esperat.
A la desesperada per reduir la diferència, Rubén va rebre una passada de Vivancos a la banda esquerra i després de buscar opció de xut el mataroní va creuar massa la seva rematada. En el tram final el partit va entrar en una fase de descontrol que va afavorir els contraatacs de l'Eldenc que va intentar ampliar el marcador, mentre que a l'altra porteria Manel es va quedar a un pas de marcar amb una bona jugada personal des del mig del camp. En l'últim instant Joseja es va llançar a terra desviant el xut córner. Amb el temps complert Rubén va xutar una falta al lateral esgotant totes les opcions dels gironins per treure res positiu. El xiulet de l'àrbitre va certificar una derrota dolorosa i fins a cert punt enganyosa que compromet molt la situació del Llagostera a la taula ja que el deixa més a prop de la part del descens que de la lluita per la promoció.
Llegir mes / Leer mas...

"El descontrol es paga ". Article de @lesportiucat

El descontrol es paga

1a catalana. El Llagostera B marca aviat i fa una bona primera part, però perd pistonada en la segona, cedeix un empat i cau en zona de descens

Llagostera B 1 Avià 1

LLAGOSTERA B:Pol Busquets, Tarrenchs (Pere Espuña, 62'), Marc Ferrer, Eloi Zamorano, Maynau, Alexis (Marc Gelmà, 76'), Soufiane, Pol Mitjà, Peque, Almendros i Cano (Carlos Martínez, 76').AVIÀ:Porcel, Lariño, Liria, Roger Gorrea, Criado (Oriol Martínez, 76'), Max Morell, Poveda, Roger Claret, Solorzano (Ivan, 46'), Pol Pintó i Delgado.GOLS:1-0 (5') Peque. 1-1 (48') Roger Gorrea.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Alexis i Eloi Zamorano, del Llagostera B; i Solorzano, Ivan, Roger Gorrea i Criado, de l'Avià.T.V.:cap.
El Llagostera B va reviure una dinàmica de contrastos i va cedir un empat a casa que el fa caure en zona de descens a segona catalana. El conjunt de Pep Triadú va començar amb energia el partit i va marcar en el minut 5, després que Peque va recollir una passada interior d'Òscar Almendros i va batre Porcel. Els llagosterencs van fer una primera part més que digna i, amb una mica més d'encert, haurien pogut deixar resolt el partit, però no van saber transformar cap de les ocasions clares de què van disposar. Tot va canviar després del descans. L'Avià va fer l'empat ben aviat, en aprofitar la tercera jugada d'un córner (48'). El Llagostera B va perdre el control, i la segona part es va convertir en un seguit d'anades i tornades. Els locals haurien pogut fer el 2-1, sobretot amb un xut de Peque que es va estavellar al pal, però l'Avià també va inquietar Pol Busquets. El cas és que el filial, nerviós, no va ser capaç de tornar a marcar i, amb un partit pendent (a Andorra), baixa a zona de descens, superat pel Sant Joan Atlètic.
 
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina “Ens ha faltat instint assassí” Article de @lesportiucat

Oriol Alsina

“Ens ha faltat instint assassí”

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va valorar la derrota del seu equip al camp del cuer. Contrariat i amb símptomes de decepció evidents, el tècnic d'Arenys de Mar deia: “La possessió en la primera meitat deu haver estat una animalada a favor nostre. Hem intentat fer mal, però no acabàvem de fer bé l'última passada o la rematada. En la segona part hem començat bé i ha estat una llàstima l'ocasió desaprofitada per Colorado. Ens han fet els dos gols seguits i no hem pogut reaccionar.”
Alsina maleïa la falta d'atenció en els dos gols locals: “Han vist que ens podien fer mal amb centrades per l'esquerra i en una d'aquestes ens han fet gol, entre els centrals, i després a través d'un penal”, explicava el tècnic, que avisava també els seus jugadors: “Ens hem de mentalitzar que s'ha de treballar a mort en cada partit; si no, qualsevol ens pot superar. Avui ens ha faltat instint assassí per fer mal al contrari. És una llàstima, ja que guanyant ens posàvem a tres punts del play-off d'ascens i, en canvi, estem a tres del descens.”

SENSE ENCERT

“No acabàvem de fer bé l'última passada. Amb els seus gols no hem pogut reaccionar”

TOC D'ATENCIÓ

“S'ha de treballar a mort en tots els partits; si no, ens pot guanyar qualsevol equip”

 

Llegir mes / Leer mas...

"Primera titularitat per a Vivi i debut de Nando Quesada". Article de @lesportiucat

Primera titularitat per a Vivi i debut de Nando Quesada

El migcampista cedit pel Girona fins al proper 30 de juny Albert Vivancos va sortir per primera vegada en la lliga en l'onze titular que va decidir l'entrenador del conjunt gironí, Oriol Alsina. Vivi ja va ser titular precisament en el partit de copa al camp del Racing –el 7 de setembre–, en què el mig es va lesionar al turmell en el minut 38. Amb la baixa de Jordi Masó en la posició de pivot al costat de Marc Martínez, Vivi va prendre el relleu a la perfecció al centre del camp. Si bé se li va notar una certa inactivitat pel que fa al nivell competitiu, el futbolista va mostrar bones sensacions al costat de qui ha de ser el seu company de fatigues, l'exjugador del Lleida Marc Martínez. Per al matx a Elda, el tècnic Oriol Alsina va confiar en els mateixos protagonistes del penúltim partit contra el filial del València, a excepció del ja esmentat canvi obligatori de Jordi Masó, sancionat, per Albert Vivancos. Quan faltaven nou minuts per al final, Nando Quesada va debutar en la lliga després de superar la greu lesió als lligaments del genoll que es va fer el passat febrer.
Llegir mes / Leer mas...

"De mal en pitjor ". Article a @lesportiucat

De mal en pitjor

Frenats. El Llagostera perd contra el cuer del grup, que només havia guanyat un matx fins ahir. Les errades individuals penalitzen molt els gironins 

 

Eldenc 2 llagostera 0

ELDENC:Molina, Joseja, Urzáiz, Kevin (Zhou Jia Hao, 86'), Alcántara, José Sánchez, Antón (Juanjo, 58'), Samu, Armero, Anaba i Manu Gavilán (Álex, 82').LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán, Rodri, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Robert Simón, 68'), Colorado (Nando Quesada, 81'), Pablo Sánchez (Marc Fernández, 62'), Rubén Martínez i Manel Martínez.GOLS:1-0 (64') Manu Gavilán. 2-0 (68') Manu Gavilán, de penal.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:al local Kevin (20'); als visitants Colorado (29'), Rodri (47') i Albarrán (67').T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 1.100 espectadors a l'estadi Nuevo Pepico Amat d'Elda.
El Llagostera va perdre contra l'Eldenc al Nuevo Pepico Amat. El conjunt dirigit per Oriol Alsina no va poder sumar cap punt al camp del cuer destacat del grup, que només havia guanyat un matx fins ahir. Els llagosterencs van tenir controlat el rival en la majoria de fases del partit, però les errades individuals –en el primer gol, de marcatge dels dos centrals en la rematada de Gavilán, sol com un mussol, i en el segon de Samu, després d'un penal innocent pocs minuts després– van condemnar els gironins, frenats de nou i més a prop de la part baixa que de l'alta.
Els primers compassos del partit van ser clarament de domini llagosterenc. L'Eldenc, cohibit, segurament per la seva pèssima classificació, va rebutjar qualsevol tracte amb la pilota i la va cedir als jugadors dirigits per Alsina. Els locals tenien problemes a l'hora de generar joc i abusaven de les pilotades llargues, que, a poc a poc, acomodaven damunt el terreny de joc el Llagostera. Tot i que tímidament, els gironins van començar a disposar d'arribades a l'àrea contrària. Vivi ho va intentar des de la llarga distància (6') i Marc Martínez, a través d'una falta lateral que tothom esperava penjada a dins de l'àrea petita, però l'exjugador del Lleida Esportiu va intentar sorprendre Molina (10').
Els minuts passaven però el Llagostera no trobava la manera de fer mal al rival. La falta de profunditat dels llagosterencs era evident i la desconnexió entre el mig del camp i els homes d'atac va impedir que els visitants fossin més constants. Manel Martínez, lluitador incansable com sempre en la pressió ofensiva, va aparèixer en el 26'. El davanter va desfer-se del seu marcador, però a l'hora de fer la centrada no va trobar rematador, tot i que Colorado i Rubén Martínez acompanyaven la jugada. Set minuts després, el Llagostera va gaudir d'una bona ocasió. Colorado es va escapar molt bé de la pressió i la va cedir a Manel, que va treure's de la bota una rematada mossegada que va sortir llepant el pal; Rubén Martínez, que seguia la jugada, no va arribar a temps per posar el peu i desviar l'esfèrica.
Abans del descans, l'Eldenc va avisar amb dues arribades. La primera va fer treballar per primera vegada Moragón, després d'un xut de Gavilán (37'), i la segona, a través d'una rematada de Samu desviada per poc.
Un miratge i garrotades
En la segona part, el Llagostera va intentar aplicar una marxa més d'intensitat al joc. En el primer minut, Colorado va disposar d'una gran ocasió, però l'exjugador del Reus va fer una rematada tova a les mans de Molina en una bona centrada d'Albarrán. El mateix Colorado ho va intentar de fora l'àrea poc després, i el seu xut va fer un bot estrany que gairebé sorprèn el porter.
L'Eldenc només creava sensació de cert perill amb jugades a pilota aturada i amb alguna centrada. En una d'aquestes, Juanjo es va treure de la màniga una bona passada lateral cap a Gavilán. El davanter, sense oposició al primer pal i entre Rodri i Samu, va poder rematar la pilota lluny de l'abast de Moragón, que no va poder fer res per evitar l'1-0. Només tres minuts més tard, Samu San José va fer un penal ben innocent a un rival (68'). De nou, Gavilán va batre el porter del Llagostera des dels onze metres, assestant el segon i mortal cop al Llagostera, que en els minuts restants ho va intentar, sense esma ni encert en els metres finals –Rubén Martínez ho va intentar des de la llarga distància (72') i Manel no va poder rematar bé un un contra un (80').

LA CLASSIFICACIÓ

La derrota deixa el Llagostera a tres punts de la zona de descens i a sis del ‘play-off' d'ascens

 

Llegir mes / Leer mas...