dilluns, 21 de novembre del 2016

"El descontrol es paga ". Article de @lesportiucat

El descontrol es paga

1a catalana. El Llagostera B marca aviat i fa una bona primera part, però perd pistonada en la segona, cedeix un empat i cau en zona de descens

Llagostera B 1 Avià 1

LLAGOSTERA B:Pol Busquets, Tarrenchs (Pere Espuña, 62'), Marc Ferrer, Eloi Zamorano, Maynau, Alexis (Marc Gelmà, 76'), Soufiane, Pol Mitjà, Peque, Almendros i Cano (Carlos Martínez, 76').AVIÀ:Porcel, Lariño, Liria, Roger Gorrea, Criado (Oriol Martínez, 76'), Max Morell, Poveda, Roger Claret, Solorzano (Ivan, 46'), Pol Pintó i Delgado.GOLS:1-0 (5') Peque. 1-1 (48') Roger Gorrea.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Alexis i Eloi Zamorano, del Llagostera B; i Solorzano, Ivan, Roger Gorrea i Criado, de l'Avià.T.V.:cap.
El Llagostera B va reviure una dinàmica de contrastos i va cedir un empat a casa que el fa caure en zona de descens a segona catalana. El conjunt de Pep Triadú va començar amb energia el partit i va marcar en el minut 5, després que Peque va recollir una passada interior d'Òscar Almendros i va batre Porcel. Els llagosterencs van fer una primera part més que digna i, amb una mica més d'encert, haurien pogut deixar resolt el partit, però no van saber transformar cap de les ocasions clares de què van disposar. Tot va canviar després del descans. L'Avià va fer l'empat ben aviat, en aprofitar la tercera jugada d'un córner (48'). El Llagostera B va perdre el control, i la segona part es va convertir en un seguit d'anades i tornades. Els locals haurien pogut fer el 2-1, sobretot amb un xut de Peque que es va estavellar al pal, però l'Avià també va inquietar Pol Busquets. El cas és que el filial, nerviós, no va ser capaç de tornar a marcar i, amb un partit pendent (a Andorra), baixa a zona de descens, superat pel Sant Joan Atlètic.