diumenge, 3 d’abril del 2016

"El "clásico" revés quincenal del Llagostera". Article de Jose Antonio Tenrero en @LlagosteraVAVEL

El "clásico" revés quincenal del Llagostera

La UE Llagostera cayó nuevamente fuera de Palamós. Ésta vez su verdugo fue la SD Ponferradina, rival directo en la lucha por no descender, que cogió aire con la victoria por 1-0. El único gol del partido se produjo gracias a un penalti más que dudoso, lo que provocó nuevamente la indignación de expedición catalana. El partido tuvo una parte para cada equipo y fue muy pobre en cuanto a ocasiones de gol. La afición local, de diez.

El "clásico" revés quincenal del Llagostera
El "clásico" revés quincenal del Llagostera (foto de "mundodeportivo.com")
SD PONFERRADINA
1 0
UE LLAGOSTERA
SD PONFERRADINA: Santamaría; Seoane, Camille, Melero (Infante, min. 84), Jonathan, Alan, Acorán, Djordjevic (Khomchenovskyy, min. 45), Álvaro (Jebor, min. 45), Miquel y Raillo.
UE LLAGOSTERA: René; Masó, Tito (Edu Oriol, min. 78), Chus Herrero, Álex Cruz; Tebar, Emilio (Pitu, min. 22), Fofo, Ríos (Imaz, min. 74); Juanjo y Natalio.
MARCADOR: 1-0 min. 70, Acorán (penalti)
ÁRBITRO: Sr. Eiriz Mata (colegio gallego). Amonestó con tarjeta amarilla a Acorán (min. 74), Masó (min. 85), Álex Cruz (min. 87)
INCIDENCIAS: Partido correspondiente a la 32ª jornada de la Liga Adelante disputado en el estadio El Toralín de Ponferrada ante 5240 espectadores.
Fin de semana de clásico. Todos los focos y las miradas del mundo futbolístico, en el Camp Nou de Barcelona. Messi, Cristiano, Neymar o Benzema, dispuestos a ofrecer a millones de espectadores un gran espectáculo. Miles de cámaras, flashes, periodistas, estadistas y políticos.
Con todo éste maremágnum informativo, parecía que Ponferrada estaba en el otro extremo del globo terráqueo. Casi en otro planeta. Sin embargo, en ésta preciosa población del Bierzo leonés, 5240 almas asistían totalmente ajenas a las repercusiones mediáticas del partidazo del siglo de Barcelona para vivir otro clásico. Un clásico quincenal: la derrota de la UE Llagostera lejos de Palamós.
La costumbre se vuelve a veces vicio y el equipo catalán parece viciado con el infortunio y la derrota cuando sale de su casa. Ya son todo un clásico ésta temporada los errores puntuales individuales del equipo cada quince días que además, suelen costar puntos. Y por supuesto, los garrafales errores arbitrales que ha sufrido éste equipo que ya le han costado nada más y nada menos que ¡19 puntos!. Otro clásico.

Dominio catalán sin último pase

La UE Llagostera comenzó el partido con muchísima concentración, dejando al equipo local sin apenas capacidad de crear peligro sobre la portería de René. Eso sí, el ímpetu y la calidad de Malero auguraban un mal final para los de la Costa Brava si no materializaban alguna de las jugadas de peligro que poco a poco iban creando.
Los acercamientos del Llagostera eran cada vez más peligrosos, principalmente por la banda de Ríos Reina, incansable. También Fofo, ex jugador del equipo leonés, ponía los nervios de punta a la que fue su afición cada vez que intentaba triangular o buscaba pases entre líneas con su calidad habitual. Incluso un disparo suyo que pasó lamiendo el poste pudo suponer el 0-1.
Quizás la falta de precisión en el último pase, privó al equipo visitante de tener ocasiones aún más claras y además, es posible que esa fuera la causa de algún que otro contragolpe de la Ponferradina. En cualquier caso, los locales no aprovecharon las pocas pérdidas de balón del Llagostera y adolecieron del mismo problema. Pero la sensación de líneas juntas, equipo compacto y superioridad con el balón, era de los gerundenses y así se fueron al vestuario.

Fabri intentó cambiar la dinámica, y lo consiguió

En el descanso, Fabri, el entrenador de la SD Ponferradina, realizó dos cambios que dieron un aire distinto al equipo. Tanto Jebor como Khomchenovskyy dotaron a los del Bierzo de la profundidad que les faltó en la primera parte. Incluso el ritmo del partido cambió por completo. Eso sí, la primera gran ocasión del segundo acto fue para el Llagostera. Una perfecta dejada de cabeza de Juanjo al punto de penalti donde Natalio, sólo, remató con fuerza provocando el paradón de la tarde de Santamaría. Espectacular y realmente difícil de parar.
Tan sólo un minuto después, la SD Ponferradina respondió con un remate al larguero de Khomchenovskyy tras el rechazo de René en otro paradón.  Sin duda el ritmo había cambiado y a partir de ésta jugada, el dominio del juego también cambió de bando.
Fruto de ese dominio, Melero, el mejor del partido, se internó en el área en una gran jugada personal y casi pegado a la línea de cal, sufrió una clarísima obstrucción por parte de Masó. El error del árbitro al señalar penalti fue de bulto, ya que el reglamento expresa claramente que tanto el juego peligroso como la obstrucción, deben ser castigadas con libre indirecto desde el mismo lugar en el que se produjo la infracción. Y desde los 11 metros, Acorán no falló. Lanzó el penalti de manera magistral, imposible para René.
A partir de ahí, la UE Llagostera puso sólo ganas y fe, pero poco fútbol. El peso de la presión del resultado fue demasiado para el equipo de Oriol Alsina. La SD Ponferradina se mostró muy segura atrás y manejando la posesión del balón. Tan sólo Natalio pudo empatar en una jugada que no llegó a rematar bien por escasos centímetros. Otra vez impotencia, un querer y no poder. Un clásico. El clásico partido del Llagostera fuera de casa.
Llegir mes / Leer mas...

"Balón de oxígeno en El Toralín". Article de F. Roberto Otero a @diariodeleon

Balón de oxígeno en El Toralín


03/04/2016
  • Acorán, en ausencia de Yuri, fue el encargado de golpear la pena máxima y la convirtió en el gol del triunfo, tanto que celebraba con William Jebor. L. DE LA MATA -
    Acorán, en ausencia de Yuri, fue el encargado de golpear la pena máxima y la convirtió en el gol del triunfo, tanto que celebraba con William Jebor. L. DE LA MATA -

SD Ponferradina 1 UE Llagostera 0 Un tanto de Acorán desde el punto de penalti aleja a la Deportiva de la zona de descenso y mete presión a sus perseguidores directos
F. ROBERTO OTERO | PONFERRADA
Otro respiro para la Deportiva. El equipo berciano dejó a un lado lo de Oviedo y ganó el partido que verdaderamente tenía que ganar. No es que no tuviese que hacerlo en el anterior, pero puestos a elegir, el de ayer era más trascendente por el rival del que se trataba. La Deportiva ganó 1-0 al Llagostera, oponente directo al que le gana el golaverage particular y al que deja a diez puntos. El cuadro berciano toma un balón de oxígeno increíble y mete presión a los que vienen por debajo y que juegan hoy.
A pesar de que como se sospechaba Melero fue titular, Fabri no cambió el sistema, pues el madrileño formó en la punta de ataque junto a Djordjevic. El balcánico fue una de las novedades en el once inicial blanquiazul. Ignasi Miquel, Camille y Jonathan Ruiz, como también se esperaba, fueron la otras. Y ya había deslizado el viernes el entrenador que podría jugar Santamaría y así fue. En el Llagostera Álex Cruz jugaba en el puesto del sancionado Samu de los Reyes. Y Emilio Sánchez dejó en el banquillo a Pitu, aunque antes de la media hora el segundo sustituyó al primero por lesión.
Primera parte horriblemente dos equipos con mucho miedo a perder y sin ideas. La Deportiva realizó un centro-chut de una falta lateral por parte de Álvaro Antón que paró sin problemas René y un lanzamiento flojo de Acorán tras un recorte en un costado del área que atrapó el arquero. Las ocasiones del oponente fueron un recorte de Ríos Reina y tiro con rosca que se va iba fuera por poco y un rechace que empalmó Fofo en la frontal y se perdió fuera pegado al palo. El resto, centrocampismo, balones en largo y todo tipo de errores en la entrega o imprecisiones.
Tan gris lo debió ver Fabri al descanso que hizo dos cambios. Quitó a Álvaro Antón y a Djordjevic y puso a Khomchenovskyy y a Jebor. El ucraniano entró por la derecha y Acorán cambió a la izquierda. Y así hizo más daño por los costados el equipo berciano, algo que tampoco era muy difícil a poco que se hiciese.
En los primeros minutos ya llegaron las ocasiones. Santamaría hizo una espectacular intervención a tiro a bocajarro de Natalio. La dificultad era máxima porque el balón iba abajo y por la cercanía del disparo. Y unos instantes después, Melero toca para Acorán, recorta en la frontal del área y su tiro se va abriendo, lo saca con problemas René y en el rechace Khomchenovskyy mandaba a la cruceta.
El equipo berciano pasó a dominar el choque, quizá también porque su rival no quiso el balón y buscaba más las salidas rápidas y los balones para que Juanjo los bajase y buscase la segunda jugada.
Melero forzó la jugada en la que con una carga el árbitro pitó el penalti que Acorán transformó en el 1-0. En la acción siguiente Fofo puso un balón de gol que Natalio no pudo llegar a rematar. El cuadro catalán no sacó rédito del balón parado y en los minutos finales el árbitro se olvidó de pitar. Obvió un claro penalti a Acorán y varias faltas a favor del equipo de Fabri.
En la jornada
El Real Mallorca batió por 3-0 al líder CD Leganés, con lo que la Deportiva no subirá puestos. Hoy habrá tres centros de atención. El principal está en Zorrilla, donde juegan Real Valladolid y UD Almería. Pero también destacan el Numancia-SD Huesca en Los Pajaritos y el Albacete-Deportivo Alavés en el Carlos Belmonte.
La próxima cita para el equipo blanquiazul será el sábado que viene a las seis de la tarde en Anduva ante el Mirandés. Ayer el cuadro rojillo perdió 1-0 en Alcorcón tras jugar buena parte del choque con diez por la expulsión de su portero Raúl Fernández.
Llegir mes / Leer mas...

"Sufrida Victoria". Article de Paco Jimenez a @La_SER

Sufrida Victoria

La Deportiva supera al Llagostera merced a un penalty sobre Melero que transformó en gol Acorán

La Ponferradina tras ganar al Llagostera se aleja del descenso
La Ponferradina tras ganar al Llagostera se aleja del descenso / LFP

La Ponferradina ha sabido sacar más provecho del partido del miedo entre dos equipos necesitados y ha dejado muy tocado a su rival, que tras su derrota por 1-0 ve como se aleja aún más el objetivo de mantener la categoría.
En el partido de la necesidad sacó más provecho el equipo local que sumó su tercer triunfo consecutivo en "El Toralín", una vez más por la mínima, frente a un Llagostera que desaprovechó sus ocasiones, quizá más claras, demostrando su inoperancia como visitante.
Después del varapalo en Oviedo, la afición local esperaba una reacción desde el inicio de su equipo que mostró una cara diferente a la habitual, más contemplativa y buscó llevar el peso del partido, además con cambios sobre los jugadores más utilizados.
De hecho, después de dos meses, volvió a la portería Roberto Santamaría, recuperando también la titularidad Ignasi Miquel y Camille en defensa, con un doble pivote de contención y la presencia de Gonzalo Melero, hasta ahora casi inédito para "Fabri" González, como el delantero montenegrino Luka Djordjevic.
Sin embargo, el gas local se fue apagando paulatinamente, también con el mayor asentamiento visitante, aunque antes los locales disfrutarían de una primera ocasión en el minuto 5 tras una colada de Álvaro Antón, cuyo rechace de la defensa se envenenó y Acorán no llegó a conectar de cabeza en buena posición.
El miedo a perder fue atenazando a ambos equipos, que empezaron a a especular en exceso, minimizando al máximo los errores para no dar espacio o ventaja al rival.
Ambos conjuntos abusaron de balones en largo, por lo que se llegó el intermedio con el 0-0, pese a un remate peligroso de Fofo al borde del descanso.
En la reanudación, el técnico local decidió dar un vuelco en su once con la entrada de Jebor por un inoperante Djordjevic y de Khomcehnovskyy por Antón, lo que dio paso a un frenético comienzo en ambas áreas.
Primero golpeó el Llagostera con una gran dejada de cabeza de Juanjo a Natalio, cuyo remate sacó con una mano prodigiosa Santamaría, para instantes después, en una contra de Melero, la cesión a Acorán y el remate de éste fue sacado por René para Khomchenovskyy estrellar su disparo en la cruceta.
Esta ocasión catapultó a una Deportiva más ambiciosa y que encerró a su rival en el área subiendo líneas, con una continua sensación de peligro, aunque faltara la precisión en el último pase, hasta que una jugada individual de Melero le sirvió para meterse en el área chocando con un defensor y provocando la pena máxima muy protestada por los visitantes y que Acorán transformó en el 1-0 que ya fue definitivo.
De inmediato llegó la contestación catalana con una acción combinada que inexplicablemente no entró en la portería berciana con Natalio rematando desviado sobre la misma línea de gol.
El Llagostera se volcó en busca de igualar el marcador porque se le iban muchas opciones de permanencia, metiendo en el campo Oriol Alsina dos cambios y encerrando a una Ponferradina que intentó mantener su valioso botín.
Ficha técnica:
1 - SD Ponferradina: Santamaría; Seoane, Raíllo, Miquel, Camille; Alán, Jonathan; Acorán, Melero, Álvaro (Khomchenovskyy, min. 46); Melero (Infante, min. 83) y Djordjevic (Jebor, min. 46).
0 - UE Llagostera: René; Masó, Tito, Chus Herrero, Alex Cruz; Tebar, Emilio (Pitu, min. 22); Ríos (Imaz, min. 73), Fofo, Natalio y Juanjo.
Goles: 1-0, Acorán (penalti): min. 70;
Árbitro: Rubén Eiriz Mata (Colegio Gallego). Mostró tarjeta amarilla a Acorán (min. 72) por la Ponferradina y Masó (min. 83) y Chus Herrera (min. 87) por la Llagostera.
Incidencias: Encuentro correspondiente a la trigésimo segunda jornada de la Liga Adelante disputado en el Estadio "El Toralín" ante 5.240 espectadores
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera perd davant de la Ponferradina des del punt de penal (1-0)". Article de Esport 3

El Llagostera perd davant de la Ponferradina des del punt de penal (1-0)

El Llagostera ha tornat a perdre amb la Ponferradina. Els d'Oriol Alsina continuen sense guanyar a domicili. A El Toralín, s'han quedat sense puntuar quan, en el minut 70, el penal comès per Masó l'ha transformat Acorán.
El Llagostera ha perdut a Ponferrada des del punt de penal (LaLiga)
A El Toralín, els dos equips s'han anat prenent el pols, amb tímides aproximacions fins que als 22 minuts, Oriol Alsina ha fet el primer canvi. Emilio, amb alguna molèstia muscular, ha abandonat el terreny de joc per donar l'entrada a Pitu. Just després, la Ponferradina ha tingut una ocasió clara a través de Djordjevic. Abans de la primera mitja hora, ha estat Fofo qui ha posat l''ai al cor a El Toralín. L'ocasió, però, ha acabat invalidada per fora de joc. El primer temps, però, ha estat força ensopit.
A l'inici de la segona, Natalio ha pogut fer el primer amb un xut potent i baix. La intervenció de Roberto Santamaría ha estat decisiva per evitar el gol d'un dels jugadors en més bon estat de forma dels d'Oriol Alsina. Les ocasions s'han guardat pel segon temps, perquè després, Acorán també ha obligat a René estirar-se i el refús, l'ha aprofitat Khomchenovskyi enviant la pilota a la creueta. El partit s'ha sentenciat al minut 70, quan Masó ha comès penal a Melero i Acorcán l'ha transformat. El Llagostera ha tornat a caure a domicili d'on encara no n'ha aconseguit treure una victòria aquesta temporada.
Llegir mes / Leer mas...

"La Deportiva sufre pero gana gracias a un penalti de Acorán". Article de @alexestebanez a @diarioas

La Deportiva sufre pero gana gracias a un penalti de Acorán

El conjunto berciano se llevó la victoria ante el Llagostera gracias a un penalti convertido por el delantero canario. La Llagostera se hunde en el descenso.



La Deportiva sumó tres importantes puntos de cara a la permanencia ante un rival directo como el Llagostera. Un gol de penalti de Acorán mediada la segunda mitad permite a los bercianos alejar a 10 puntos a los catalanes y meter la presión al Almería y el Albacete. Tras una primera parte con poco ritmo, la segunda mitad empezó con una ocasión clara para cada equipo en los pies de Natalio y Khomchenovskyy.
La Deportiva pasó entonces a dominar el balón hasta que se puso por delante en el marcador. Con el 1-0, Natalio tuvo en sus botas el empate, pero no llegó por milímetros a rematar un pase de Fofo.
Llegir mes / Leer mas...

"La Ponferradina hunde al Llagostera". Article de @mundodeportivo

La Ponferradina hunde al Llagostera


Ponferradina-Llagostera. Segunda División (Liga Adelante).
Ponferradina-Llagostera. Segunda División (Liga Adelante).



La Ponferradina ha sabido sacar más provecho del partido del miedo entre dos equipos necesitados y ha dejado muy tocado a su rival, que tras su derrota de esta tarde por 1-0 ve como se aleja aún más el objetivo de mantener la categoría.
En el partido de la necesidad sacó más provecho el equipo local que sumó su tercer triunfo consecutivo en "El Toralín", una vez más por la mínima, frente a un Llagostera que desaprovechó sus ocasiones, quizá más claras, demostrando su inoperancia como visitante.
Después del varapalo en Oviedo, la afición local esperaba una reacción desde el inicio de su equipo que mostró una cara diferente a la habitual, más contemplativa y buscó llevar el peso del partido, además con cambios sobre los jugadores más utilizados.
De hecho, después de dos meses, volvió a la portería Roberto Santamaría, recuperando también la titularidad Ignasi Miquel y Camille en defensa, con un doble pivote de contención y la presencia de Gonzalo Melero, hasta ahora casi inédito para "Fabri" González, como el delantero montenegrino Luka Djordjevic.
Sin embargo, el gas local se fue apagando paulatinamente, también con el mayor asentamiento visitante, aunque antes los locales disfrutarían de una primera ocasión en el minuto 5 tras una colada de Álvaro Antón, cuyo rechace de la defensa se envenenó y Acorán no llegó a conectar de cabeza en buena posición.
El miedo a perder fue atenazando a ambos equipos, que empezaron a a especular en exceso, minimizando al máximo los errores para no dar espacio o ventaja al rival. Ambos conjuntos abusaron de balones en largo, por lo que se llegó el intermedio con el 0-0, pese a un remate peligroso de Fofo al borde del descanso.
En la reanudación, el técnico local decidió dar un vuelco en su once con la entrada de Jebor por un inoperante Djordjevic y de Khomcehnovskyy por Antón, lo que dio paso a un frenético comienzo en ambas áreas.
Primero golpeó el Llagostera con una gran dejada de cabeza de Juanjo a Natalio, cuyo remate sacó con una mano prodigiosa Santamaría, para instantes después, en una contra de Melero, la cesión a Acorán y el remate de éste fue sacado por René para Khomchenovskyy estrellar su disparo en la cruceta.
Esta ocasión catapultó a una Deportiva más ambiciosa y que encerró a su rival en el área subiendo líneas, con una continua sensación de peligro, aunque faltara la precisión en el último pase, hasta que una jugada individual de Melero le sirvió para meterse en el área chocando con un defensor y provocando la pena máxima muy protestada por los visitantes y que Acorán transformó en el 1-0 que ya fue definitivo.
De inmediato llegó la contestación catalana con una acción combinada que inexplicablemente no entró en la portería berciana con Natalio rematando desviado sobre la misma línea de gol.
El Llagostera se volcó en busca de igualar el marcador porque se le iban muchas opciones de permanencia, metiendo en el campo Oriol Alsina dos cambios y encerrando a una Ponferradina que intentó mantener su valioso botín.
Ficha técnica:
SD Ponferradina: Santamaría; Seoane, Raíllo, Miquel, Camille; Alán, Jonathan; Acorán, Melero, Álvaro (Khomchenovskyy, min. 46); Melero (Infante, min. 83) y Djordjevic (Jebor, min. 46).
UE Llagostera: René; Masó, Tito, Chus Herrero, Alex Cruz; Tebar, Emilio (Pitu, min. 22); Ríos (Imaz, min. 73), Fofo, Natalio y Juanjo.
Goles: 1-0, Acorán (penalti): min. 70;
Árbitro: Rubén Eiriz Mata (Colegio Gallego). Mostró tarjeta amarilla a Acorán (min. 72) por la Ponferradina y Masó (min. 83) y Chus Herrera (min. 87) por la Llagostera.
Incidencias: Encuentro correspondiente a la trigésimo segunda jornada de la Liga Adelante disputado en el Estadio "El Toralín" ante 5.240 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"La Ponferradina aleja de la calma al Llagostera". Article de @sport

La Ponferradina aleja de la calma al Llagostera

La Ponferradina ha sabido sacar más provecho del partido del miedo entre dos equipos necesitados y ha dejado muy tocado al Llagostera, que se aleja de la permanencia

La Ponferradina aleja de la calma al Llagostera
El Llagostera dio un paso atrás en el campo de la Ponferradina LALIGA
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 32

Ponferradina

Santamaría; Seoane, Raíllo, Miquel, Camille; Alán, Jonathan; Acorán, Melero, Álvaro (Khomchenovskyy, min. 46); Melero (Infante, min. 83) y Djordjevic (Jebor, min. 46).

Llagostera

René; Masó, Tito, Chus Herrero, Alex Cruz; Tebar, Emilio (Pitu, min. 22); Ríos (Imaz, min. 73), Fofo, Natalio y Juanjo.

Árbitro

Eiriz Mata (gallego). Mostró tarjeta amarilla a Acorán, por la Ponferradina, y Masó y Chus Herrera, por el Llagostera

Gol

1-0. min. 70, Acorán, de penalti.

Incidencias

Partido disputado en el Estadio El Toralín ante 5.240 espectadores.
EFE
2-4-2016 | 20:56 H.
En el partido de la necesidad sacó más provecho el equipo local que sumó su tercer triunfo consecutivo en El Toralín, una vez más por la mínima, frente a un Llagostera que desaprovechó sus ocasiones, quizá más claras, demostrando su inoperancia como visitante.
Después del varapalo en Oviedo, la afición local esperaba una reacción desde el inicio de su equipo que mostró una cara diferente a la habitual, más contemplativa y buscó llevar el peso del partido, además con cambios sobre los jugadores más utilizados.
De hecho, después de dos meses, volvió a la portería Roberto Santamaría, recuperando también la titularidad Ignasi Miquel y Camille en defensa, con un doble pivote de contención y la presencia de Gonzalo Melero, hasta ahora casi inédito para 'Fabri' González, como el delantero montenegrino Luka Djordjevic.
Sin embargo, el gas local se fue apagando paulatinamente, también con el mayor asentamiento visitante, aunque antes los locales disfrutarían de una primera ocasión en el minuto 5 tras una colada de Álvaro Antón, cuyo rechace de la defensa se envenenó y Acorán no llegó a conectar de cabeza en buena posición.
El miedo a perder fue atenazando a ambos equipos, que empezaron a a especular en exceso, minimizando al máximo los errores para no dar espacio o ventaja al rival.
Ambos conjuntos abusaron de balones en largo, por lo que se llegó el intermedio con el 0-0, pese a un remate peligroso de Fofo al borde del descanso.
En la reanudación, el técnico local decidió dar un vuelco en su once con la entrada de Jebor por un inoperante Djordjevic y de Khomcehnovskyy por Antón, lo que dio paso a un frenético comienzo en ambas áreas.
Primero golpeó el Llagostera con una gran dejada de cabeza de Juanjo a Natalio, cuyo remate sacó con una mano prodigiosa Santamaría, para instantes después, en una contra de Melero, la cesión a Acorán y el remate de éste fue sacado por René para Khomchenovskyy estrellar su disparo en la cruceta.
Esta ocasión catapultó a una Deportiva más ambiciosa y que encerró a su rival en el área subiendo líneas, con una continua sensación de peligro, aunque faltara la precisión en el último pase, hasta que una jugada individual de Melero le sirvió para meterse en el área chocando con un defensor y provocando la pena máxima muy protestada por los visitantes y que Acorán transformó en el 1-0 que ya fue definitivo.
De inmediato llegó la contestación catalana con una acción combinada que inexplicablemente no entró en la portería berciana con Natalio rematando desviado sobre la misma línea de gol.
El Llagostera se volcó en busca de igualar el marcador porque se le iban muchas opciones de permanencia, metiendo en el campo Oriol Alsina dos cambios y encerrando a una Ponferradina que intentó mantener su valioso botín.
Llegir mes / Leer mas...

"Condemna de penal ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Condemna de penal

Eiriz Mata, l'àrbitre de l'ascens a Segona contra el Nàstic, castiga els d'Oriol Alsina per una dubtosa acció de Masó

03.04.2016 | 10:00
Els jugadors del Llagostera envolten Eiriz Mata protestant el penal que els va acabar derrotant ahir a El Toralín.
Els jugadors del Llagostera envolten Eiriz Mata protestant el penal que els va acabar derrotant ahir a El Toralín.
La UE Llagostera-Costa Brava va patir els efectes més fatídics d'un penal en contra. Els d'una derrota immerescuda (1-0) davant del Ponferradina que va deixar sense premi un bon partit de l'equip d'Oriol Alsina. Ho va fer molt més cruel que la jugada decisiva del partit fos tan polèmica com discutida, dins i també fora del terreny de joc.
La decisió d'Eiriz Mata de sancionar una topada de Masó amb Melero a l'àrea visitant va provocar gran indignació dels gironins, que recordant antecedents com els de Vitòria, Còrdova o Tenerife, no van dubtar en mostrar el seu malestar amb l'actuació arbitral.
Per l'anècdota quedarà que fos el mateix col·legiat que fa dues temporades va xiular el partit de tornada de promoció d'ascens contra el Nàstic de Tarragona. Ja des dels onze metres Acorán no va desaprofitar l'oportunitat d'avançar als seus amb un gol que va acabar decidint l'enfrontament.
El Llagostera arribava al partit de El Toralín amb esperances de treure un bon resultat, sobretot després de la golejada de la setmana anterior davant de l'Alcorcón. A més els d'Alsina tenien el bon record de la victòria aconseguida en aquest mateix estadi la temporada gràcies a un gol d'Alberto Perea en el temps de descompte. Malauradament aquest any la situació de l'equip no té res a veure amb aquella, i sumar punts a Ponferrada era una qüestió d'urgència, sobretot tenint en compte la mala dinàmica de l'equip fora de casa.
De cara a preparar el partit a la baixa de Samuel de los Reyes per sanció, s'hi va afegir la d'Alberto Escassi a última hora per molèsties musculars, i amb això el tècnic va fer canvis a l'onze inicial fent alineant a Alex Cruz per primera vegada d'inici, juntament amb Tito Ortíz a l'eix de la defensa, Emilio formant parella amb Tebar al centre del camp. La necessitat dels dos conjunts per aconseguir el triomf es va fer evident des del primer minut, i encara que el joc es va iniciar amb molta intensitat, el respecte i la por a cometre errades va condicionar el partit.
Tot i això el Ponferradina va sortir amb més decisió, i en una primera arribada va forçar un córner que ningú va encertar a rematar amb perill. En la jugada següent Acoran per banda esquerra es va desfer del seu marcador, i la seva centrada la va haver de treure Alex Cruz sobre la mateixa línia de gol.
La primera aproximació del Llagostera no va arribar fins al minut 10, quan Jose Antonio Rios va buscar l'escaire de la porteria local amb un xut que va sortir desviat per poc. Superat el primer quart d'hora els gironins van patir un nou contratemps per culpa de la lesió d'Emilio, que va haver de deixar el camp amb molèsties a la cama esquerra. El seu lloc el va ocupar Pitu Comadevall.
Dos minuts després Djordjevic va rematar per sobre del travesser una centrada lateral. Cap dels dos equips va tornar a trepitjar l'àrea rival fins a cinc minuts dels descans. Primer Acorán xutant fluix a les mans de René i després Fofo amb una boleia que va sortir llepant el pal de la porteria de Santamaria.
La segona meitat va començar amb la mateixa intenció per part dels dos equips, i només arrencar el porter local va fer l'aturada del partit responent a una rematada de Natalio que duia el camí del gol. Hagués estat un cop definitiu marcar el 0-1. A partir d'aquest moment i amb dos canvis per part del tècnic local, el Ponferradina va dominar el joc pressionant la defensa gironina.
Era un partit marcat per la por de perdre i tot plegat s'encaminava cap a un empat sense gols que tampoc hauria estat cap mal negoci per als gironins. Fins que a 19 minuts del final va arribar la polèmica acció on Eiriz Mata va veure penal de Masó a Melero. Allà es va acabar tot, malgrat que el Llagostera encara hauria pogut fer l'empat en una rematada de taló de Natalio, poc després, que va sortir fregant el pal.
Comp
Llegir mes / Leer mas...

"un dia més, un dia menys ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

un dia més, un dia menys

03.04.2016 | 00:00
un dia més, un dia menys
un dia més, un dia menys
La percepció que cadascú té del pas del temps i la manera com es gestiona afecta el rendiment físic i emocional amb el que després s'afronten determinades situacions. En el món del futbol, i més concretament en la realitat que estan vivint a la UE Llagostera-Costa Brava a manca de deu jornades per acabar la temporada, fa que les setmanes es facin més llargues i les hores prèvies a cada partit, gairebé interminables. I és inevitable. Són els efectes d'una pressió creixent per l'ombra d'un descens del que tothom vol fugir. Els dies passen, i l'equip veu com es va escurçant el marge per una possible reacció, i podria dir-se que després de la visita al Ponferradina ha començat el compte enrere per salvar la categoria. Els d'Oriol Alsina arriben al tram final de la lliga castigats per la mala dinàmica, primer de joc i després de resultats, acumulada en els disset partits que han jugat lluny del Nou Estadi de Palamós. ?Almenys pel que fa a punts, únicament 2 de 51.
Realment la segona temporada a la Lliga Adelante, tal com alguns auguraven, sí que està resultant la més complicada. Fins i tot més del que podia esperar-se inicialment a tots els nivells. Lesions, arbitratges, i principalment el joc de l'equip. Per molts ahir era el dia idoni per aconseguir la primera victòria fora de casa, i és que El Toralín era un estadi de bons records pels gironins gràcies a una genialitat d'Alberto Perea en el temps de descompte que l'any passat va servir per guanyar (0-1). També per als jugadors, que després de la golejada de la setmana passada contra l'Alcorcón, confiaven en fer un pas endavant a domicili que els permetés oblidar "l'accident" de Valladolid i apropar-se seriosament als rivals que marquen la permanència.
Però amb intencions no sempre n'hi ha prou, i realment la trajectòria del Llagostera com a visitant es fa difícil d'explicar. Confiant que l'equip pugui mantenir la bona línia que fins ara ha demostrat com a local, segueix sent imperatiu que sumin en alguns dels quatre desplaçaments que els ?resten. Numància, Osca, Mirandés i Leganés apareixen a l'horitzó.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina :"El penal és inexistent, un error de l´àrbitre ens ha condicionat". Article de @diaridegirona

"El penal és inexistent, un error de l´àrbitre ens ha condicionat"

Oriol Alsina critica Eiriz Mata, el col·legiat de l'ascens a Segona contra el Nàstic, i diu que el més just era "un empat"

03.04.2016 | 00:00
L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va destacar a la roda de premsa posterior el partit que "un penal inexistent" va decantar un partit on "el més just hauria estat l'empat a zero". "Els hem collat en defensa encara que era difícil generar perill. Tot i així les hem tingut i a la segona part Santamaría ha fet una de les parades de l'any". Tot i aquestes valoracions del partit, Alsina va assegurar que "després de treballar, s'inventen un penal que decanta el partit. Els àrbitres tenen dret a equivocar-se i amb això no hi podem fer res. A veure si algun dia s'equivoquen a favor nostre".
Com en la línia de tota l'expedició gironina, el penal "va ser inexistent" i el tècnic maresmenc va afegir sobre la jugada polèmica del partit que "una vegada més hem estat condicionats, ja hi estem acostumats. No és el mateix marxar amb un empat que amb una derrota i al final, a pesar del temps que s'ha perdut, només s'han afegit dos minuts".
Deixant de banda la polèmica actuació d'Eiriz Mata, l'àrbitre de l'ascens a Segona contra el Nàstic, el tècnic del Llagostera va destacar que "hem intentat fer bon futbol. Hem tornat a estar condicionats per les baixes, aquest cop d'Escassi i Querol i la lesió d'Emilio a la primera meitat també ha condicionat els canvis". De fet, els blaugrana van sortir sobre el terreny de joc d'El Toralín amb una idea de joc diferent a la de sortides anteriors. "Ho hem intentat amb jugadors de qualitat però no hem tingut sort ni hem acabat d'estar encertats". Per Alsina, l'encert i "algunes decisions a l'hora de fer l'última passada" no van ser encertades i això va contribuir que l'equip marxés cap a casa sense cap gol a favor.
"En molts moment del partit hem tingut el control del joc i de la possessió". I no només això, sino que el Llagostera va tenir bones ocasions per avançar-se al marcador abans del gol local, sobretot en una ocasió de Natalio que Santamaría va rebutjar només començar la segona meitat. "Ells tenen una molt bona defensa i Santamaría ha estat decisiu".
Ara, sense temps a lamentar-se, el Llagostera ha de començar a preparar l'important duel de dissabte que ve a Palamós davant el Bilbao Athletic però, com el mateix Alsina va confirmar a roda de premsa, estaran al cas del resultat de l'Osca aquesta tarda al seu camp. "En funció del resultat ho veurem d'una manera o una altra. El que hem d'aconseguir i que encara no ho hem fet, és encadenar dues victòries consecutives".
Fabri i la permanència
L'entrenador del Ponferradina, Fabri, va destacar al final del partit el que els números indiquen que són més a prop de l'objectiu. "Hem tornat a superar un rival directe. Hem eliminat a un equip a la classificació, el Llagostera ja queda molt lluny". Respecte el partit, el tècnic del conjunt d'El Bierzo va destacar que "hem merescut guanyar, hem estat superiors. El pas que hem donat avui és clau per aconseguir la permanència". L'entrenador local no va voler opinar sobre la polèmica jugada que va desnivellar el partit. "No sé ben bé si el penal ho era o no. El que si que sé és que els punts ens els hem merescut nosaltres".
Fabri González va destacar durant tota la roda de premsa el mèrit i la importància delavictòria del seu equip davant un rival directe. "Els jugadors són es autèntics protagonistes, els que poden salvar l'equip. Estem més a prop que mai de l'objectiu".
Llegir mes / Leer mas...

"Una gran pena màxima". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una gran pena màxima

El Llagostera cau derrotat a El Toralín per un penal dubtós que l'àrbitre Eiriz Mata assenyala en el minut 69

Els jugadors dirigits per Oriol Alsina no fan un mal partit, però segueixen negats a domicili, on han aconseguit el pírric registre de 2 punts de 51 possibles

Chus Herrero, recriminant a l'àrbitre ahir contra la Ponferradina Foto: LOF.
1
El Llagostera va caure derrotat per la mínima contra la Ponferradina (1-0). El conjunt gironí va fer un partit seriós, amb control del joc en diverses fases del matx, però de nou va tornar a terres catalanes amb el sarró de punts ben buit. Una acció més que dubtosa entre Melero i Masó (69') va ser interpretada pel col·legiat com a penal. Una pena màxima que Acorán va aprofitar per decantar la balança. La resta, ja és una història coneguda. Les poques ocasions no les van encertar i la permanència es complica més, ja que queda una setmana menys i la distància pot tornar a ser una muntanya massa alta.
Amb un taronja cridaner que es podia veure des de León, el Llagostera va sortir a jugar damunt el terreny de joc amb un onze amb tres variacions del que va meravellar contra l'Alcorcón (4-0), a l'estadi Palamós-Costa Brava. Dos dels canvis van ser per obligació –Samu, sancionat, i Escassi, lesionat, van deixar el seu lloc a Álex Cruz i Tito Ortiz respectivament– i l'altre, ben meditat, amb l'entrada d'Emilio Sánchez per Pitu Comadevall. El manxec va desaprofitar una nova oportunitat de demostrar la seva vàlua i confirmar els bons detalls de la mitja hora de joc en l'últim matx contra el conjunt madrileny per culpa d'una inoportuna lesió. El que no va variar Alsina van ser els quatre homes d'atac –Fofo, Ríos Reina, Juanjo i Natalio–, i és que el que funciona bé no s'ha de tocar. Encomanats a la inspiració de Natalio, els llagosterencs no van mostrar cap mena de mirament i ja en els primers minuts van aproximar-se a la porteria local. Sense perill, però amb força efectius, el conjunt dirigit per Oriol Alsina intentava decantar la balança a través de la pilota aturada –primer amb una centrada d'Emilio, que Juanjo no va poder rematar i, després, amb una falta lateral executada per Ríos Reina–. Abans, això sí, ho va intentar la Ponferradina amb una internada de Djordjevic, que Álex Cruz, en la seva primera intervenció (4'), va refusar providencialment quan Acorán es disposava a rematar. La Ponferradina tocava i mantenia la possessió de la pilota buscant l'esquena dels centrals llagosterencs. Amb la tècnica de Jonathan i l'associació de Melero amb Djordjevic, mantenien en alerta la defensa gironina.
Coincidint amb el primer quart d'hora de l'enfrontament, el Llagostera va prémer l'accelerador i va passar a dominar, tot i que tímidament, el partit. Amb toc, un fet poc habitual per a l'equip pragmàtic dirigit per Alsina, sobretot quan juga a domicili, Emilio es va apoderar del ritme i va marcar el compàs als seus companys. Tot això, fins al minut 22, en què el mig es va trencar i va cedir la direcció d'orquestra a Pitu Comadevall, que afrontava una paper complicat, fred i sense el ritme. En favor de Pitu, però, la intensitat del joc va disminuir uns instants, fet que va aprofitar la Ponferradina, que va tornar a discutir la possessió de la pilota als gironins. L'entrada del saltenc va provocar un canvi tàctic al Llagostera a l'hora d'atacar, amb un Fofo molt protagonista a la zona de la mitja punta per buscar l'associació. De fet, el mateix futbolista balear va tenir una bona ocasió de gol, quan en el minut 43 va provar una volea llunyana que va sortir fregant la porteria de l'exjugador del Girona Santamaría.
Canvi de cops directes
La segona meitat va començar amb dues ocasions clares per a cada bàndol. La primera pels gironins, quan Juanjo va cedir una pilota amb el cap perquè Natalio rebentés l'esfèrica. El xut, sec i fort, va topar amb Santamaría, que va rebutjar a córner (46'). Un minut després, un refús de René a xut d'Acorán va caure a les botes de Khomtxenovski, que va topar amb el pal salvador de la porteria. L'embranzida inicial va aturar-se per sort dels dos equips. I és que, els dos primers minuts de la segona van posar l'ai al cor a tots els presents a El Toralín. La Ponferradina, empès per la seva afició i obligat, pel fet de jugar a casa, va tenir la iniciativa del joc tot i que no generava perill a l'àrea llagosterenca. El domini local no es traslladava en ocasions clares de gol, un fet que va impacientar als de Fabri.
L'acció que decanta
L'aparent tranquil·litat gironina va desaparèixer quan en el minut 69, Eiriz Mata va entrar en acció. Melero es va escapolir de Tito i, quan Masó va intentar evitar que prosperés, en el xoc, l'atacant local va semblar que hi posava més pa que formatge. La pena màxima va ser brillantment executada per Acorán, que va batre René i va aturar en sec qualsevol il·lusió dels llagosterencs d'aconseguir el triomf. Somiant en una reacció que no va arribar, Natalio podia haver empatat el matx dos minuts després si hagués aprofitat una passada de Fofo. El davanter ho va intentar amb l'esperó, però la pilota, plorant, es va passejar per davant de la porteria de Santamaría. Els minuts posteriors van ser un cúmul de despropòsits que el col·legiat no va saber aturar. I és que la pilota, no va ni rodar en un quart d'hora.

LLAGOSTERA: René Román, Jordi Masó, Tito (Edu Oriol, 77'), Chus Herrero, Álex Cruz, Marcos Tébar, Emilio Sánchez (Pitu, 22'), Fofo, Rios Reina (Imaz, 73'), Juanjo i Natalio.

PONFERRADINA: Santamaria, Diego Seoane, Ignasi Miquel, Raillo, Camille, Alan Baró, Jonathan, Álvaro Antón (Khomtxenovski, 45'), Acorán, Melero (Pablo, 82') i Djordjevic (Jebor, 45').

VERSÀTIL

Fofo, entre línies, va ajudar molt en la creació del joc ofensiu de l'equip llagosterenc

SENSE REACCIÓ

MINUT A MINUT:
1' Centrada d'Emilio després d'un refús de córner que Juanjo no arriba a rematar per ben poc.
4' Djordjevic arriba fins a la línia de fons, posa la centrada i, després d'un rebuig, Álex Cruz, providencial, evita la rematada d'Acorán.
10' Ríos encara Diego Seoane, retalla cap a l'interior i ho prova de rosca amb la dreta. La pilota es perd, per poc, a l'esquerra de la porteria defensada per Santamaría.
12' Jonathan ho prova de lluny, però el seu xut surt per damunt de la porteria de René Román.
14' Fofo fa l'obertura cap a Ríos Reina, que centra al punt de penal però Ignasi Miquel rebutja i evita la rematada de Natalio.
17' Juanjo baixa amb el pit un servei de porteria de René, es regira i fa la passada a l'espai per Natalio, que no arriba a contactar amb l'esfèrica.
23' Falta lateral servida per Álvaro Antón que Djordjevic remata massa alta des del segon pal.
27' Acorán dribla diversos jugadors, es planta dins l'àrea i cedeix a Melero, però aquest topa amb l'esquena de Jordi Masó.
40' Camille inicia el contraatac, cedeix la pilota a Melero, que obre per a Acorán a la dreta. El canari es desfà d'Álex Cruz però el seu xut acaba centrat i fluix a les mans de René Román.
43' Tébar perd una pilota al mig del camp, Camille cedeix la pilota a Álvaro Antón, però la seva centrada es perd al segon pal de la porteria de René.
44'Mitja volea de Fofo que surt fregant el pal dret de la porteria de Santamaría, després d'un bot enverinat.
46' Pilota penjada que cedeix i habilita Juanjo per a Natalio, el valencià no s'ho pensa i Santamaría refusa a córner.
47' Natalio intenta aprofitar una imprecisió defensiva local, però remata massa desviat.
48' Melero per Acorán, que després de retallar fa un fort xut que refusa René. El rebuig cau a les botes de Khomtxenovski, que xuta al pal.
62' Doble rematada de la Ponferradina que topa amb Tito, providencial.
69' Melero força el penal davant l'entrada de Masó, que entra de manera dubtosa al futbolista local.
70' Acorán transforma la pena màxima i estableix l'1-0.
71' Centrada de Fofo cap a Natalio, que ho prova amb l'esperó i la pilota es perd per poc a fora.
73' Pitu prova de sorprendre Santamaría a través d'una falta lateral, però els defensors rebutgen a córner.
78' Centrada de Khomtxenovski que Willian Jebor remata sol per damunt del travesser de René.
GOLS: 1-0 (70') Acorán de penal.
ÀRBITRE: Eiriz Mata (col·legi gallec). T.G.: als locals Acorán (72') i Jonathan (84') i als visitants Jordi Masó (83'), Álex Cruz (87') i Marcos Tébar (90'). T.V.: cap.
PÚBLIC: 5.240 espectadors a l'estadi d'El Toralín.

CONTROL

La primera meitat va acabar amb els locals neguitosos i els gironins sense patiments

UN PÈL MILLORS

La Ponferradina va portar el pes del joc, sense perill, gairebé en tota la segona part

L'ACCIÓ DISCUTIBLE

Eiriz Mata no va dubtar a xiular penal per l'entrada de Masó a Melero (69')
Emilio, una de les novetats a l'onze, es va lesionar en el minut 22 i va ser canviat per Pitu
Natalio va tenir l'empat en l'única ocasió real i de perill després d'encaixar l'1-0
L'àrbitre no va saber aturar el joc brusc al final i la pilota es va posar poc en moviment
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina:“Ja hi estem acostumats”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Ja hi estem acostumats”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alsina, donant instruccions al seu equip ahir a El Toralín Foto: LOF.
1
Les declaracions d'Oriol Alsina després de la derrota d'ahir al camp de la Ponferradina van ser un déjà-vu de molts altres partits. El tècnic llagosterenc va començar fent referència a la gran decisió del partit, el dubtós penal que Eiriz Mata va assenyalar en la segona meitat i que va acabar decantant el partit. “Era un partit de 0-0, però una vegada més ens han assenyalat un penal inexistent que ens ha condicionat. Ja hi estem acostumats, però no hi podem fer res; els àrbitres també tenen dret a equivocar-se, però a veure si alguna vegada això canvia a favor nostre. Era un bon dia per retallar distàncies, però hem perdut l'oportunitat de fer-ho i no ens queda més que seguir remant i pensar en el següent partit”, va comentar. Alsina va començar a desgranar el partit de la següent manera: “La Ponferradina estava ben col·locada damunt del camp i era difícil generar perill, però tot i així n'hem tingut alguna, sobretot la que ha aturat el seu porter, Santamaría, que ha fet una de les parades de l'any. L'equip ha fet un bon treball, recuperant pilotes, ho hem intentat amb jugadors ofensius i en molts moments hem portat la batuta del joc, però no hem tingut sort i tampoc hem generat tantes ocasions com altres dies. Tot i així la derrota és injusta, encara que ja no serveix de res lamentar-se.”
Finalment l'entrenador del Llagostera va voler
destacar que encara queden molts partits de lliga i que l'equip ja ha de començar a pensar en el pròxim i transcendental matx contra el Bilbao Athletic de dissabte vinent a Palamós (a les sis de la tarda). “Per a nosaltres avui no era el mateix un empat que una derrota, però ja ho hem d'intentar oblidar i preparar el pròxim enfrontament. Encara queden deu partits, sis dels quals a casa nostra, i ho hem d'aprofitar”, va concloure Oriol Alsina.

MIRAR ENDAVANT

“La derrota és injusta, però ja no serveix de res lamentar-se i ja hem de pensar en el pròxim partit”

RESIGNACIÓ

“Era un partit de 0-0, però ens han tornat a assenyalar un penal inexistent que ens ha condicionat”

EL RESUM

“Santamaría ha fet una de les parades de l'any, però no hem generat tantes ocasions com altres dies”
Llegir mes / Leer mas...

"Com un acordió". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Com un acordió

Perillós. El Llagostera va anar a dormir a cinc punts de la permanència, una distància que avui es podria ampliar fins als vuit si l'Osca guanya a Sòria

Melero i Pitu, lluitant per una pilota Foto: LOF.
1
Tot i la derrota a El Toralín el Llagostera es va mantenir penúltim amb 28 punts, a cinc de la zona de permanència, una distància que avui es podria ampliar com a màxim fins als vuit. Això succeirà si l'Osca, divuitè classificat, aconsegueix guanyar al camp del Numància, cosa que completaria una nefasta carambola per als interessos llagosterencs, que ahir van veure com la mateixa Ponferradina i el Mallorca (va superar per 3-0 el Leganés) s'escapaven en la classificació acumulant deu punts més que ells (38). Els llagosterencs també estaran molt atents al partit que l'Almeria (19è amb 32 punts) jugarà a Valladolid i, en menor mesura, també al duel entre l'Albacete (20è amb 29) i l'Alavés. Així doncs, el Llagostera tant es pot quedar als mateixos cinc punts de l'objectiu com, en el pitjor dels casos, tornar a estar a vuit, fet que deixaria els blaugrana en una situació molt compromesa.
Així ho va explicar ahir el tècnic, Oriol Alsina: “Quan acabes un partit veus el cel o l'infern, en funció del que has fet i dels altres resultats. Mentre passi això vol dir que estem vius, però ens falta sort, ja que encara no hem pogut encadenar dues victòries seguides ni tampoc dos partits sense encaixar gols. La Ponferradina i el Mallorca han guanyat i, depenent del que passi demà, veurem com quedem, ens interessa que els equips no s'escapin.”

LES REACCIONS

Quan acabes un partit veus el cel o l'infern, en funció
del que has fet i
dels altres resultats
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

DOS QUE S'ESCAPEN

El Mallorca i la mateixa Ponfe
ja tenen 10 punts més que els blaugrana
Llegir mes / Leer mas...

Fabri:“Crec que l'equip ha fet prou mèrits per guanyar”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Crec que l'equip ha fet prou mèrits per guanyar”

Fabri Entrenador de la Ponferradina

El tècnic de la Ponferradina Fabri González va aparèixer satisfet a la roda de premsa conscient que la victòria contra el Llagostera permet agafar una mica de tranquil·litat al seu equip per als propers partits de lliga. “A poc a poc estem aconseguint fer passos de gegant per ser a segona divisió A la temporada que ve, i el que hem fet avui és importantíssim”, va valorar el tècnic.
L'entrenador gallec va donar molt mèrit al triomf perquè, tot i arribar de penal, segons el seu punt de vista, l'equip va fer “mèrits suficients per endur-se els tres punts”. Fabri va voler destacar l'aportació dels jugadors que van sortir de refresc en la segona meitat. “Amb els canvis hem buscat més profunditat a les bandes i a dalt, i ens ha sortit bé”, va valorar el tècnic de la Ponferradina.
Llegir mes / Leer mas...