diumenge, 3 d’abril del 2016

"Com un acordió". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Com un acordió

Perillós. El Llagostera va anar a dormir a cinc punts de la permanència, una distància que avui es podria ampliar fins als vuit si l'Osca guanya a Sòria

Melero i Pitu, lluitant per una pilota Foto: LOF.
1
Tot i la derrota a El Toralín el Llagostera es va mantenir penúltim amb 28 punts, a cinc de la zona de permanència, una distància que avui es podria ampliar com a màxim fins als vuit. Això succeirà si l'Osca, divuitè classificat, aconsegueix guanyar al camp del Numància, cosa que completaria una nefasta carambola per als interessos llagosterencs, que ahir van veure com la mateixa Ponferradina i el Mallorca (va superar per 3-0 el Leganés) s'escapaven en la classificació acumulant deu punts més que ells (38). Els llagosterencs també estaran molt atents al partit que l'Almeria (19è amb 32 punts) jugarà a Valladolid i, en menor mesura, també al duel entre l'Albacete (20è amb 29) i l'Alavés. Així doncs, el Llagostera tant es pot quedar als mateixos cinc punts de l'objectiu com, en el pitjor dels casos, tornar a estar a vuit, fet que deixaria els blaugrana en una situació molt compromesa.
Així ho va explicar ahir el tècnic, Oriol Alsina: “Quan acabes un partit veus el cel o l'infern, en funció del que has fet i dels altres resultats. Mentre passi això vol dir que estem vius, però ens falta sort, ja que encara no hem pogut encadenar dues victòries seguides ni tampoc dos partits sense encaixar gols. La Ponferradina i el Mallorca han guanyat i, depenent del que passi demà, veurem com quedem, ens interessa que els equips no s'escapin.”

LES REACCIONS

Quan acabes un partit veus el cel o l'infern, en funció
del que has fet i
dels altres resultats
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

DOS QUE S'ESCAPEN

El Mallorca i la mateixa Ponfe
ja tenen 10 punts més que els blaugrana

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui