dimecres, 28 d’octubre del 2015

Comunicat jugadors provinents de l’exterior

Notícies
F. Amateur Notícies
Comunicat jugadors provinents de l’exterior
La Federació Catalana de Futbol està analitzant tots els casos de jugadors afectats per l’article 19 de la FIFA.
Després de l’inici de la competició, marcat per l’exigència de l’article 19 de la FIFA i veient l’afectació de prop d’un miler de jugadors/es sense autorització per jugar a futbol federat, la Federació Catalana de Futbol està donant prioritat absoluta a resoldre aquest tema perquè cap futbolista es quedi sense jugar a Catalunya.
La FCF també s’ha posat en contacte amb totes les institucions relacionades i afectades per aquesta normativa per tractar la qüestió abordant possibles escenaris i trobar les solucions factibles a cadascun d’ells. S’ha parlat amb la RFEF, per saber l’estat dels recursos davant la FIFA, i amb la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.
Amb tota aquesta informació, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol està treballant amb els expedients, un a un, analitzant cada situació per intentar trobar una solució en el menor temps possible i per reduir la burocràcia.
Informació adreçada als afectats
Amb la voluntat d’ajudar al màxim possible, la FCF ha ampliat el seu departament de llicències per resoldre les incidències. Per facilitar l’accés dels clubs i afectats per la normativa FIFA sobre l’estatut i la transferència de jugadors procedents de l’exterior s’ha habilitat el telèfon 93- 265 24 77 ext. 13 i el correu electrònic autoritzacions@fcf.cat
A més, els jugadors afectats poden adreçar-se a qualsevol delegació de la Federació Catalana de Futbol, on se’ls informa puntualment de la seva situació i s’ajuda a poder presentar tota la documentació requerida.
Des de la presentació de la documentació requerida per l’organisme internacional de futbol i l’aprovació definitiva, el temps màxim de resolució és d’un mes. Temps en el que des de la FCF desitgem es puguin resoldre tots els casos a Catalunya.
Per qualsevol consulta poden adreçar-se a la FCF a través de les seves delegacions al territori. Les adreces, telèfons i horaris són:


Llegir mes / Leer mas...

Set jornades en llocs de descens

Article del @diaridegirona

El Llagostera no aconsegueix encadenar dos partits seguits guanyant i després de les tres victòries que ha sumat aquesta temporada sempre ha arribat una derrota Els socis del Palamós entraran de franc al partit amb el Ponferradina

28.10.2015 | 07:14
L´onze titular del Llagostera en el partit contra l´Elx.
L´onze titular del Llagostera en el partit contra l´Elx.
Instal·lats a les profunditats i sortint poca estona a la superfície per poder respirar. Aquest és el dia a dia del Llagostera en una arrencada de Lliga que ja ha consumit deu capítols. L'habitat natural del conjunt dirigit per Oriol Alsina i "scar Álvarez en aquest tram inicial del campionat han estat les darreres posicions. Fins a set ocasions els blaugrana han ocupat la zona de descens a Segona B a final de cada jornada d'aquestes primeres deu. Les tres victòries que han celebrat fins al moment han provocat moment d'alegria, tot i que aquests s'han esfumat massa ràpidament.
Les tres contundents victòries que ha aconseguit el Llagostera en aquest inici de Lliga ??- 3 a 0 davant l'Alabès a la tercera jornada, el 4 a 1 contra l'Elx de la setena i el 3 a 1 davant el Valladolid de fa un parell de jornades??- han servit per treure el cap per damunt de la zona de descens a Segona B i abandonar una de les darreres quatre places de la classificació. L'alegria i tranquil·litat que han aportat a l'entorn del Llagostera aquests únics tres triomfs s'han caracteritzat per la seva brevetat perquè la situació dels d'Alsina fora de les quatre últimes posicions ha sigut efímera. De fet, l'estada fora del descens només ha durat una jornada perquè després d'una victòria dels gironins, immediatament després, una derrota els ha tornat a enviar al pou de la taula.
Després d'una victòria, toca derrota. Sempre que els d'Oriol Alsina han celebrat un victòria, en la posterior jornada ensopegaven i de res servia allò conquerit, va passar a Albacete (1-0) quan es venia de guanyar davant l'Alabès (3-0), a Mallorca (1-0) després de vèncer a l'Elx (4-1) i per últim, el passat dissabte es va caure estrepitosament a Alcorcón (6-1) després de superar amb claredat al Valladolid (3-1). La irregularitat del Llagostera i el perjudici de no haver sumat cap victòria a domicili fa que els del Gironès convisquin perillosament al llindar del precipici i que sovint i com va tornar a passar a l'estadi Santo Domingo, hi caiguin.
Els jugadors del Llagostera ja preparen la visita del Ponferradina aquest dissabte a l'estadi Palamós-Costa Brava (18.00) amb els ànims renovats i amb ganes d'obtenir una nova victòria a casa que serveixi per netejar la imatge oferta a terres madrilenyes. En aques partit començarà ja una nova iniciativa del Llagostera, «La festa de la Costa Brava», per la qual els clubs de la zona podran demanar invitacions perquè els seus jugadors vagin de franc a l'estadi. El primer club invitat serà el Palamós.
Llegir mes / Leer mas...

Entrar a l'onze per quedar-s'hi

Article de @lesportiucat

Un fix. Jorge García ha deixat enrere un inici de curs sense protagonisme i amb poca confiança després de superar la lesió a l'espatlla i ja acumula cinc partits de titular a l'eix de la defensa

Jorge, el dissabte passat a Santo Domingo, al costat del col·legiat Alberola Rojas Foto: AGENCIA LOF.
1
“Crec que és un problema més mental que res més. En els xocs encara no hi vaig amb tota la confiança, i això es nota.” Són declaracions de fa dos mesos de Jorge García, just després del primer partit de lliga, en el qual el jugador, tot i ser l'únic central que es mantenia del curs passat –Alcalá estava pendent de sortir del club i Ruymán estava lesionat–, no va ni entrar en la convocatòria. Jorge va passar un calvari la temporada passada per culpa d'una interminable lesió a l'espatlla que el va apartar dels terrenys de joc durant quatre mesos, amb dues operacions incloses, un llast que el jugador ha arrossegat fins fa poques setmanes. A l'inici de curs Jorge no acabava de tenir confiança físicament i això va fer que no disputés ni un minut en els primers cinc partits de lliga –sí que va actuar en la copa contra l'Albacete–, un handicap que el jugador ja ha deixat del tot enrere. I és que el central asturià ha jugat els últims cinc partits com a titular i ha demostrat un bon nivell competitiu, a excepció de l'últim partit al camp de l'Alcorcón, una golejada que encara cou (6-1) i que el conjunt blaugrana vol oblidar ben aviat.
“És una setmana molt dura per l'última derrota, esperem que només sigui un accident. Hem de tornar a ser agressius i competitius des del primer instant, perquè, si no, ha quedat demostrat que et poden passar per sobre. Som un equip que ens basem molt en les ajudes i en la força del grup, i hem de recuperar això dissabte contra la Ponferradina i tornar a oferir la imatge positiva dels últims partits a casa”, explica el defensa, content d'haver recuperat la confiança a la gespa. “Em va costar més del compte deixar enrere la lesió, però ja he superat les seqüeles i he agafat força a l'espatlla. Ja puc competir bé i fa uns quants partits que jugo”, afirma.
El punt d'inflexió
Jorge García va jugar els primers minuts de lliga en l'empat contra el Girona a Montilivi (2-2). Al central esquerrà li va arribar l'oportunitat arran de la recol·locació d'Alberto Escassi al mig del camp i va tenir en Fran Cruz el seu company a l'eix de la defensa, una parella de ball que s'ha mantingut en els últims cinc partits.
“Amb en Fran ens compenetrem bé, però el mateix passaria amb en Chus, l'Escassi, en Tito o els altres jugadors que també poden actuar al centre. Tenim bons futbolistes i molta competència en totes les posicions, i això és bo per a l'equip, ja que si entra un jugador per un altre no es nota la diferència. Tenim diferents alternatives i en aquest equip ningú té el lloc assegurat”, conclou Jorge.

EL CURS PASSAT

4
mesos
de baixa va estar Jorge per culpa de la lesió. Va ser operat dues vegades

EL PROTAGONISTA

Reubicar Escassi al mig va donar l'oportunitat a Jorge, que sempre ha fet parella amb Fran Cruz

PROBLEMA SUPERAT

Ja he superat les seqüeles de la lesió i he agafat força a l'espatlla, ja puc competir bé
Jorge García
central del llagostera

EL MOVIMENT

És una setmana molt dura per l'última derrota amb l'Alcorcón. Hem de tornar a ser agressius i competitius des del primer instant
Al principi el central encara se sentia insegur en els partits, però ja ha recuperat la confiança física
Darrera actualització ( Dimecres, 28 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...