dimecres, 28 d’octubre del 2015

Entrar a l'onze per quedar-s'hi

Article de @lesportiucat

Un fix. Jorge García ha deixat enrere un inici de curs sense protagonisme i amb poca confiança després de superar la lesió a l'espatlla i ja acumula cinc partits de titular a l'eix de la defensa

Jorge, el dissabte passat a Santo Domingo, al costat del col·legiat Alberola Rojas Foto: AGENCIA LOF.
1
“Crec que és un problema més mental que res més. En els xocs encara no hi vaig amb tota la confiança, i això es nota.” Són declaracions de fa dos mesos de Jorge García, just després del primer partit de lliga, en el qual el jugador, tot i ser l'únic central que es mantenia del curs passat –Alcalá estava pendent de sortir del club i Ruymán estava lesionat–, no va ni entrar en la convocatòria. Jorge va passar un calvari la temporada passada per culpa d'una interminable lesió a l'espatlla que el va apartar dels terrenys de joc durant quatre mesos, amb dues operacions incloses, un llast que el jugador ha arrossegat fins fa poques setmanes. A l'inici de curs Jorge no acabava de tenir confiança físicament i això va fer que no disputés ni un minut en els primers cinc partits de lliga –sí que va actuar en la copa contra l'Albacete–, un handicap que el jugador ja ha deixat del tot enrere. I és que el central asturià ha jugat els últims cinc partits com a titular i ha demostrat un bon nivell competitiu, a excepció de l'últim partit al camp de l'Alcorcón, una golejada que encara cou (6-1) i que el conjunt blaugrana vol oblidar ben aviat.
“És una setmana molt dura per l'última derrota, esperem que només sigui un accident. Hem de tornar a ser agressius i competitius des del primer instant, perquè, si no, ha quedat demostrat que et poden passar per sobre. Som un equip que ens basem molt en les ajudes i en la força del grup, i hem de recuperar això dissabte contra la Ponferradina i tornar a oferir la imatge positiva dels últims partits a casa”, explica el defensa, content d'haver recuperat la confiança a la gespa. “Em va costar més del compte deixar enrere la lesió, però ja he superat les seqüeles i he agafat força a l'espatlla. Ja puc competir bé i fa uns quants partits que jugo”, afirma.
El punt d'inflexió
Jorge García va jugar els primers minuts de lliga en l'empat contra el Girona a Montilivi (2-2). Al central esquerrà li va arribar l'oportunitat arran de la recol·locació d'Alberto Escassi al mig del camp i va tenir en Fran Cruz el seu company a l'eix de la defensa, una parella de ball que s'ha mantingut en els últims cinc partits.
“Amb en Fran ens compenetrem bé, però el mateix passaria amb en Chus, l'Escassi, en Tito o els altres jugadors que també poden actuar al centre. Tenim bons futbolistes i molta competència en totes les posicions, i això és bo per a l'equip, ja que si entra un jugador per un altre no es nota la diferència. Tenim diferents alternatives i en aquest equip ningú té el lloc assegurat”, conclou Jorge.

EL CURS PASSAT

4
mesos
de baixa va estar Jorge per culpa de la lesió. Va ser operat dues vegades

EL PROTAGONISTA

Reubicar Escassi al mig va donar l'oportunitat a Jorge, que sempre ha fet parella amb Fran Cruz

PROBLEMA SUPERAT

Ja he superat les seqüeles de la lesió i he agafat força a l'espatlla, ja puc competir bé
Jorge García
central del llagostera

EL MOVIMENT

És una setmana molt dura per l'última derrota amb l'Alcorcón. Hem de tornar a ser agressius i competitius des del primer instant
Al principi el central encara se sentia insegur en els partits, però ja ha recuperat la confiança física
Darrera actualització ( Dimecres, 28 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui