dijous, 24 de novembre del 2016

"Llum al final del túnel". Article de @educiu a @lesportiucat

Llum al final del túnel
El Llagostera podria recuperar diumenge contra el Badalona el central Diego Jiménez (12 duels de baixa), així com Rafa Jordà, que també surt d'un llarg període lesionat. Qui segur que estarà disponible és Jordi Masó, sancionat la jornada passada.

EN POSITIU

Jornada 1
Rodri i Diego
2
Rodri i Diego
3
Rodri i Diego
4
Rodri i Samu
5
Rodri i Samu
6
Rodri i Eloi
7
Rodri i Samu
8
Rodri i Samu
9
Rodri i Samu
10
Eloi i Pol Gómez
11
Eloi i Samu
12
Eloi i Samu
13
Eloi i Samu
14
Rodri i Samu
15
Rodri i Samu Rodri i Samu
7 vegades Rodri i Diego
3 Eloi i Samu
3 Rodri i Eloi
1 Eloi i Pol Gómez
1

DISCONTINUÏTAT

Diego, lesionat des de la jornada 3, podria reaparèixer diumenge, com també Rafa Jordà
El Llagostera no ha jugat mai més de tres partits amb la mateixa parella de centrals
Llegir mes / Leer mas...

"L'eix central, sempre amb fuites ". Article de @educiu a @lesportiucat

L'eix central, sempre amb fuites

2a divisió B. Sigui per lesions, sancions o errades individuals i col·lectives importants, el Llagostera no acaba de trobar la regularitat necessària al centre de la defensa 

 

Un dels adjectius que més s'adequarien a l'inici de lliga del Llagostera és el d'irregular. Fins ara el conjunt llagosterenc no ha trobat la continuïtat necessària ni en atac ni en defensa, ni tampoc en els resultats, cosa que ha provocat que l'equip dirigit per Oriol Alsina ocupi la catorzena posició en la taula després de les primeres quinze jornades (els blaugrana, amb 18 punts, tenen la zona de descens directe a només 3 i la de promoció d'ascens a 6). Pel que fa a la defensa, on més ha patit el Llagostera és a l'eix central, una posició que ha estat afectada per diversos problemes al llarg de la temporada, com ara les lesions, les sancions i també errades individuals i col·lectives importants que han perjudicat l'equip en més d'una ocasió (sense anar gaire lluny en l'últim duel a Elda Samu va fer el segon penal del curs i Rodri tampoc va tenir el seu millor dia).
El cúmul d'handicaps del Llagostera a l'eix de la defensa ha provocat que a hores d'ara encara no hi hagi una parella de centrals consolidada (els llagosterencs no han jugat mai més de tres partits amb la mateixa parella). Alsina va començar apostant per la parella Rodri-Diego, que només va durar tres partits per culpa de la lesió del segon tot just en la jornada 3. Llavors va entrar en escena Samu San José, que va aconseguir regularment la titularitat i des de llavors ha anat alternant de company, primer amb Rodri (fins ara la parella més utilitzada per Alsina), després amb Eloi Zamorano i una altra vegada amb Rodri, que entremig es va lesionar.
La gran quantitat de baixes va fer que fins i tot en la desena jornada de lliga el Llagostera jugués amb dos centrals del filial com Eloi i Pol Gómez.

 

Llegir mes / Leer mas...