divendres, 12 de febrer del 2016

"Luis César prueba con Gonzalo para neutralizar el juego directo de la Llagostera". Article de @ElDigitalAB

Luis César prueba con Gonzalo para neutralizar el juego directo de la Llagostera

/@NachoLopezAB/
El burgalés ya se encuentra plenamente recuperado de las dolencias musculares que lo mantuvieron al margen del equipo durante unas semanas y todo hace indicar que será titular ante la UE Llagostera el próximo domingo.
Así se mostraba Gonzalo ante los micros de la prensa local una vez concluido el entrenamiento de hoy de los de Luis César Sampedro.
“Ya veremos a ver si soy titular o no en Palamós. El mister está probando cosas y entre esas cosas que ha probado, por momentos, también me he encontrado yo. Eso es decisión de Luis César y  yo me tengo que limitar a trabajar muy duro durante la semana para ponérselo muy difícil al mister a la hora de elegir un once titular”. Partido de más de tres puntos, proseguía Gonzalo de la Fuente en rueda de prensa. “El del domingo es un partido muy importante, no es una final, pero es de eso que se llaman de seis puntos. Queremos mejorar las sensaciones que está dejando en el campo el equipo. Será un partido muy difícil porque además, el rival se ha reforzado muy bien en diciembre. Tendremos que estar muy atentos porque si no es así, nos pasarán por encima. Te meten mucho en tu área, ponen muchos balones colgados al área. Debemos ser muy muy contundentes”, aseguraba.
En su opinión, el gol que metió el pasado sábado al Oviedo en el partido trajo consigo los nervios y la ansiedad al cuadro albacetista.
“El 2-1 nos trasmitió muchísima inseguridad y fue clave para que el Oviedo empatara a dos”, concluía.
Llegir mes / Leer mas...

"Portu, una bala más disponible"Article de @ElDigitalAB

Portu, una bala más disponible

/@NachoLopezAB/
El murciano podría ser una de las novedades que presente Luis César ante la UE Llagostera una vez que el ex del Valencia Mestalla ya ha cumplido su partido de sanción por acumulación de amonestaciones.
Como suele ser normal, ningún jugador reconoce ante la prensa sus pensamientos acerca de si será titular o no el próximo partido. Cristian Portugués, no iba a ser menos.
“No sé si jugaré. Hasta que el mister no dé la alineación, no sabemos nada. La primera parte ante el Oviedo fue muy buena y Luis César debe elegir. El otro día, el primer gol del Oviedo nos hizo mucho daño; ellos estaban dando los últimos coletazos y les dio mucho ánimo”.
Portu reconoce sentirse muy a gusto con todos los jugadores con los que tiene que compartir la responsabilidad del ataque del Albacete Balompié
“Soy compatible con Víctor Curto, con Rubén, con Jona… todos somos compatibles”.
El de Beniel reconoce que puede dar mucho más y si son goles, mucho mejor
“Sé que tengo que dar más de mí porque llevo más dentro. Hay que poner un poquito más de atención en la finalización a ver si marco algún gol. Nunca estoy contento conmigo mismo porque siempre se puede dar más”.
Aunque no lo cataloga de final, Portu no quiere venirse de vacío de Palamós
“El del domingo no es una final. Tenemos que salir a por todas porque es un rival directo. No se nos puede escapar la victoria de ninguna de las maneras”. “El año pasado ya ganamos en Palamós y certificamos la permanencia. Este año podemos volver a derrotarles”. “Estoy 100% convencido de que saldremos a por todas y nos traeremos la victoria de Palamós”. “Hemos hecho partes muy buenas donde hemos barrido a rivales. Sabemos competir y el de Palamós, es un campo donde hay que dejarse la piel en el campo”, advertía.
Llegir mes / Leer mas...

"Fran Cruz fitxa pel Rapid de Bucarest". Article de @diaridegirona

Fran Cruz fitxa pel Rapid de Bucarest

12.02.2016 | 07:15 Fran Cruz ha fitxat pel Rapid de Bucarest fins al final d'aquesta temporada, de manera que viurà la seva primera experiència professional en un equip estranger després de desvincular-se del Llagostera el passat 1 de febrer, a poques hores que es tanqués el mercat d'hivern, perquè els blaugrana necessitaven una fitxa lliure per inscriure Fofo. El defensa va explicar que afronta amb «il·lusió una nova experiència», encara que va admetre també la seva intenció de tornar a la lliga espanyola després de l'estiu: «He acceptat aquesta oferta per no estar aturat a la segona volta. Vaig rescindir pel Llagostera per estar lliure i buscar un altre club per a aquests quatre mesos. A l'estiu seré pare i vull estar a Còrdova per llavors». Fran Cruz, que el pròxim juny complirà 25 anys, s'enrola així en el Rapid de Bucarest, el quart club de la seva carrera, perquè, després de formar-se en el Còrdova CF, la passada campanya va jugar cedit a l'Alcorcón i després fins al gener al Llagostera. efe bucarest
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera ampliarà el seu Consell amb cinc nous directius". Article de @diaridegirona

El Llagostera ampliarà el seu Consell amb cinc nous directius

La transformació en SAE culmina entrant l'escriptura aprovada pel CSD al Registre

12.02.2016 | 08:36
Joan Mestres i Isabel Tarragó a la llotja del Nou Estadi Palamós Costa Brava.
Joan Mestres i Isabel Tarragó a la llotja del Nou Estadi Palamós Costa Brava.


El Consell d'Administració del Llagostera es duplicarà el mes vinent i passarà de cinc a deu membres una vegada el Consell Superior d'Esports (CSD) ja ha tornat l'escriptura segellada i el club l'ha poguda inscriure al Registre Mercantil de Girona. D'aquesta manera s'ha superat el darrer tràmit burocràtic, que s'ha allargat més de mig any, des que el juliol passat es va aconseguir cobrir els 1,9 milions de capital social que havia imposat el Consell. Una vegada tancat aquell procés el Llagostera va haver d'enviar a Madrid les escriptures de la nova Societat Anònima Esportiva (SAE) per obtenir el vistiplau definitiu. Aquest va arribar divendres passat i la documentació, acte seguit, va poder quedar definitivament registrada.
Ara per ara el Consell d'Administració és «provisional», format per cinc membres, a l'espera que es convoqui per a mitjan mes de març -ara ja es pot fer perquè la SAE està registrada- una junta d'accionistes extraordinària que servirà per formar l'òrgan directiu definitiu. Al costat de la presidenta Isabel Tarragó, l'actual Consell està format per Joan Mestres, Josep Esteba, Pere Amargant i Francesc Vilanova.
Segons va explicar Tarragó el nou Consell arribarà fins a la desena de membres. La presidenta, en l'àmbit esportiu, va subratllar que «estem il·lusionats amb el partit contra l'Albacete i tots tenim ganes que arribi diumenge per poder sumar els tres punts». Per tal de millorar l'ambient al Nou Estadi Palamós Costa Brava, on amb prou feines la mitjana d'espectadors de la temporada no arriba al miler i mig per partit, el club ha engegat una campanya per la qual repartirà unes 500 entrades gratuïtes entre els aficionats a través dels comerços col·laboradors. «Les localitats es podran trobar en una trentena de botigues bàsicament de Llagostera, on cada cap de setmana que juguem a casa hi ha el cartell del partit, tot i que també n'hi ha alguna de Palamós», va destacar la presidenta.
En aquests establiments els seguidors hi trobaran unes invitacions que, posteriorment, hauran de bescanviar diumenge a les taquilles del Nou Estadi per una entrada per al partit contra l'Albacete, transcendental per als blaugrana en la seva lluita per mantenir la categoria. Per a qui no trobi localitats de franc, els preus són 12 euros a gol, 20 a Preferent i 30 a tribuna. Les taquilles s'obriran a les tres de la tarda, dues hores abans del partit contra els manxecs.
En l'àmbit esportiu l'equip va seguir preparant ahir a Palafrugell el duel d'aquest cap de setmana. A l'espera de saber quins jugadors podrà recuperar Alsina de la infermeria, Aimar serà baixa per sanció.
Llegir mes / Leer mas...

"Com una eliminatòria". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Com una eliminatòria

Més enllà d'haver de sumar de tres en tres, en la segona volta el Llagostera ha d'eixugar l'‘average' amb els rivals directes de la zona baixa

A la majoria d'equips, els rebrà a casa

Jona, de l'Albacete, celebra el gol de penal que va donar el triomf al seu equip en la primera volta Foto: LOF.
1
La plantilla llagosterenca té molt clar que el duel de diumenge a casa contra l'Albacete és tota una final. El camí per sortir de la zona baixa només té una direcció ara mateix i és sumar els tres punts contra el conjunt manxec. Més enllà d'aconseguir la victòria després de deu jornades sense fer-ho, el club de la Costa Brava també té un segon objectiu en l'enfrontament d'aquesta setmana. L'Albacete és un rival directe en la zona baixa de la classificació i seria molt important capgirar el goal average amb els manxecs per així tenir lligat un avantatge important en cas d'arribar a final de curs amb empat a punts.
En la primera volta, l'Albacete es va imposar al Carles Belmonte per la mínima (1-0) i gràcies a un gol que va arribar després d'un penal molt rigorós que va cometre Escassi. Capgirar el resultat, doncs, és força assumible per al Llagostera, això sí, sempre que també solucioni la sequera golejadora que arrossega l'equip que dirigeix Oriol Alsina i que l'ha portat marcar només dos gols en les últimes deu jornades.
L'Albacete, ben alerta
Que el duel de diumenge serà com una eliminatòria no és només cosa del Llagostera. El rival també fa dies que parla del partit com un enfrontament en què hi haurà molt més en joc que els tres punts habituals: “És un partit molt important i l'hem de guanyar, però fins i tot un empat podria ser molt positiu per a nosaltres perquè ens serviria per obtenir l'average a favor contra un rival directe de la zona baixa. Serà una segona volta molt dura i deixar el Llagostera a deu punts seria molt important”, va explicar José Carlos, porter de l'Albacete aquesta setmana.
La part positiva
El Llagostera té el complicat repte d'eixugar vuit punts respecte a la permanència, i pel que fa el goal average amb els equips que ocupen la zona baixa de la classificació –tenint en compte un marge de no més de deu punts per sobre del llagosterencs– la situació també és força desfavorable. Dels sis equips que té ara mateix per sobre el conjunt de la Costa Brava en la taula classificatòria, el Llagostera només tindria guanyat l'average amb l'Osca, al qual va superar 2-0 a Palamós en l'última victòria dels d'Alsina en la lliga fa més de dos mesos. Amb els altres cinc conjunts, l'equip llagosterenc haurà de buscar guanyar per una determinada xifra de gols si no vol tenir problemes en cas d'empat en la classificació a final de temporada.
El Llagostera haurà d'eixugar una derrota per la mínima contra quatre rivals –Almeria, Albacete, Mallorca i Ponferradina– i una altra de dos gols contra l'Athletic B. El vessant més positiu d'aquest repte és que a quatre dels equips implicats –Albacete, Almeria, Athletic B i Mallorca– els rebrà a Palamós, i només haurà de buscar la gesta de vèncer a Ponferrada. A Osca, en canvi, hi haurà de defensar un avantatge força còmode de dos gols. A casa, el Llagostera ja ha aconseguit victòries convincents aquesta temporada.
No és anecdòtic
La història de la competició ha demostrat que guanyar l'average no és cap ximpleria. Un dels clubs que ho sap més bé és el Còrdova. El curs 2007/08, l'equip andalús no va baixar gràcies a tenir-lo guanyat amb el Ferrol –els dos van sumar 50 punts–, mentre que la temporada 2013/14, els blanc-i-verds van poder jugar la fase d'ascens i acabar pujant perquè el tenien guanyat amb el Recre.

BEN PRESENT

1a volta
Albacete - Llagostera
1-0
2a volta
Llagostera - Albacete
14 de febrer
1a volta
Mallorca - Llagostera
1-0
2a volta
Llagostera - Mallorca
13 de març
1a volta
Llagostera - Ponferradina
0-1
2a volta
Ponferradina - Llagostera
3 d'abril
1a volta
Athletic B - Llagostera
2-0
2a volta
Llagostera - Athletic B
10 d'abril
1a volta
Llagostera - Osca
2-0
2a volta
Osca - Llagostera
1 de maig
1a volta
Almeria - Llagostera
2-1
2a volta
Llagostera - Almeria
25 de maig

LA XIFRA

L'Albacete també pensa a guanyar l'‘average' i no veuria amb mals ulls un empat
4
dels 6 rivals
que ara mateix ocupen la zona baixa visitaran Palamós en la segona volta.

Més derrotes que tot el curs passat

La trajectòria del Llagostera aquest curs no està sent gens bona, i una mostra ben clara és que transcorregudes tot just 24 jornades de lliga ja s'han superat el total de derrotes que va encaixar el club la temporada passada. Després de perdre a Vitòria, l'entitat blaugrana ja suma 16 derrotes, deixant enrere les 15 que va acumular en tot el primer curs dels llagosterencs en la categoria de plata. De fet, en aquests moments del curs, les xifres no eren gaire diferents, i el Llagostera havia sumat 7 victòries, 5 empats i 12 derrotes –actualment són 5 triomfs, 3 empats i 16 derrotes–, però la clau va ser la trajectòria que l'equip va engegar fa tot just un any. Fins al final de curs, els homes d'Alsina i Carrillo tan sols van afegir tres derrotes més. Enguany caldrà repetir aquesta gesta i per arribar a les 15 victòries del curs passat s'hauran de guanyar com a mínim 10 partits més.

Fran Cruz, al Rapid de Bucarest

Després de rescindir contracte a última hora del mercat i de manera sorprenent, Fran Cruz ja té clar quin serà el seu destí en aquest tram final de temporada. L'andalús ha acceptat la proposta del Rapid de Bucarest, conjunt històric de Romania que competeix actualment en la segona divisió d'aquest país. Pel Rapid de Bucarest hi han passat en els últims anys diversos jugadors de l'Estat, i sense anar més lluny, el curs passat hi competia Edu Oriol, ara a la Costa Brava. Fran Cruz s'uneix als també espanyols Robusté i Miguel Luque per intentar assolir l'objectiu de tornar al Rapid de Bucarest a la màxima divisió de la lliga romanesa. Ara mateix, el nou equip de Fran Cruz ocupa el segon lloc amb els mateixos punts que el líder de la competició, però amb un partit menys. Cruz va passar de ser el central més utilitzat a Llagostera a ser descartat pel cos tècnic.
Llegir mes / Leer mas...

Contra l'Albacete volen més públic.

Contra l'Albacete volen més públic.
12/02/16 02:00 -
El Llagostera ha engegat una campanya per aconseguir més gent a les grades. En els establiments col·laboradors de Llagostera i Palamós que tenen el cartell del partit a l'aparador es podran aconseguir invitacions que es canviaran per entrades el dia del partit. Pel que fa a les entrades per al públic en general, tenen un preu de 12, 20 i 30 euros.
Llegir mes / Leer mas...