diumenge, 29 de maig del 2016

A salvar el primer “Match ball”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera visita El Butarque per intentar donar la sorpresa davant un Leganés que depèn d’ell mateix per ascendir directament a la Liga BBVA.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
És difícil. No ens enganyarem; el Llagostera ho té gairebé impossible per mantenir la categoria. Però el futbol ens ha ensenyat més d’un cop que no has de ‘vendre la pell abans d’haver caçat a l’ós’. Cinc punts és la distància que separa al conjunt d’Alsina de la Ponferradina, que marca la permanència.
El Llagostera necessita una carambola inimaginable. Ha de guanyar els dos partits i esperar que, la Ponferradina perdi els seus dos restants i l’Almeria, com a màxim, guanyi un punt.
Mai deixaran de creure
La situació és molt complicada però si existeix un equip que no es rendeix mai, és el Llagostera. Els blaugranes mai es donen per vençuts i intentaran allargar la vida a aquest últim tram de campionat:

‘‘Som un equip que sempre ens aixequem. Guanyem o perdem. I si baixem, doncs lluitarem per tornar’’

“Mentre hi hagi vida, hi ha esperança”. Les caramboles als altres partits són possibles, però tot passa per guanyar diumenge. Com ha comentat a la roda de premsa, ‘‘l’objectiu és arribar amb opcions a l’últim encontre de lliga’’.
Si finalment el Llagostera baixa a 2ªB, serà degut al mals resultats de la primera volta i no a aquests dos últims partits. Als darrers quatre, els gironins –dues victòries i dos empats– han marcat tres gols i no n’han encaixat cap. Aquests resultats demostren el bon moment en el què es troben defensivament. Tanmateix, manquen les ocasions de gol, i l’equip ha de reaccionar en l’aspecte ofensiu.
Una situació totalment diferent
Si uns estan amb un peu i mig a 2ªB, el Leganés té el peu i mig cos a Primera Divisió. Després de la gran temporada que estan quallant, volen arrodonir-la amb una victòria a prop de la seva afició i certificant les seves opcions d’ascens.
El conjunt d’Asier Garitano ocupa la segona plaça amb 68 punts, tres per sota de l’Alavés. L’únic equip que pot arrabassar-li l’ascens directe és el Nàstic. Alsina ha tingut temps de lloar als ‘pipineros’: ‘‘Han fet una gran temporada i es mereixen estar un estan’’.
Omar tornarà a estar disponible pels locals; Escassi serà baixa per acumulació de targetes i Samu serà dubte fins a última hora. Excepte Nando Quesada, tots els altres estaran disponibles per Oriol Alsina. Dissabte es farà oficial la convocatòria.
LIGA ADELANTE – 41ª JORNADA
CD Leganés vs UE Llagostera
Diumenge, a les 20:00
Estadi Municipal El Butarque.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui