dijous, 20 d’agost del 2015

Fa molt bona pinta

ARTICLE DEL PUNT AVUI  /  PER   E. CIURANA / J. SEBASTIAN

Fa molt bona pinta

L'equip d'Alsina vol començar el campionat amb força, tot al contrari del que va succeir el curs passat


El Llagostera debutarà en la lliga dissabte que ve rebent la visita de l'Osasuna al Palamós-Costa Brava (20.30 h). Un primer test que servirà per conèixer l'estat de forma del conjunt llagosterenc, que arriba a la cita amb la moral alta després d'haver ofert un bon rendiment durant la pretemporada. I és que l'equip que dirigeix Oriol Alsina ha acabat els partits de preparació imbatut, acumulant un balanç de cinc victòries, tres empats i cap derrota en els vuit amistosos que ha disputat. Pel que fa als golejadors, Emilio, Juanjo i Juanto han acabat com els màxims realitzadors de l'equip amb dues dianes cadascú, mentre que Querol, Jorge, Nuha, Benja, Chumbi i Alcalá han vist porteria en una ocasió. Els tretze gols a favor –un va ser a pròpia porteria– i els set en contra també reflecteixen que el Llagostera continua força solvent en el vessant defensiu, un dels punts forts de l'equip la temporada passada.
“Quant a resultats, la pretemporada és immillorable, ja que no hem perdut cap partit, i pel que fa a les sensacions hi ha hagut de tot, depenent del partit. Hem intentat repartir els minuts entre tots els jugadors i contra l'Osasuna sortirem a totes”, explica Alsina, que valora la importància d'adaptar els nous fitxatges tan aviat com sigui possible: “Cada vegada tenim més jugadors que estan a prop d'un nivell òptim per jugar, i ara hem d'aconseguir que els últims d'arribar, com en Samu, en Giva i en Mosquito, agafin la forma ràpidament.”
Amb la lliçó apresa
En la seva segona temporada a la segona divisió A, el Llagostera és un equip molt més experimentat que no pas el del curs passat, en el qual força jugadors debutaven en la categoria de plata. El que tenen molt clar a l'equip de la Costa Brava és que volen començar la lliga amb força, tot al contrari del que va succeir el curs anterior, en què al Llagostera li va costar molt agafar el ritme de competició –només dues victòries en les dotze primeres jornades de lliga, amb el tècnic Santi Castillejo destituït després de només nou partits.
“L'any passat ens va costar una mica arrencar i ara esperem que sigui diferent. Veig l'equip molt bé i personalment estic del tot a punt. A més, a l'Osasuna ja li tinc la mida presa”, explica Juanjo Expósito, que no tem per la gran competència que s'ha generat en la davantera de l'equip amb els nous fitxatges: “Això és bo per a tots, si fos entrenador és el que voldria, és senyal que hi ha una bona plantilla.”
Qui també lluitarà per un lloc en la davantera llagosterenca és Juanto Ortuño, fitxat aquest estiu, que promet guerra per obtenir un lloc en l'onze titular: “Hi ha molta competència i moltes variants al davant, s'haurà de lluitar per posar les coses difícils al mister. Tots els partits seran complicats i haurem de ser forts, sobretot a casa.”

ELS PROTAGONISTES


Els resultats són immillorables, no hem perdut cap partit. Contra l'Osasuna sortirem a totes
é
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera

Veig l'equip molt bé i personalment estic del tot a punt. A més, a l'Osasuna ja li tinc la mida presa
é
Juanjo Expósito
davanter del llagostera

Som un equip bastant compacte i crec que arribem molt bé a l'inici de la lliga contra l'Osasuna
Juanto Ortuño
Davanter del Llagostera

Partits:
Llagostera-l'Hospitalet
1-1
(28') David Querol / (38') R. Carreras
Espanyol B-Llagostera
1-2
(39') R. Simón / (70') Jorge i (77') Emilio Sánchez, de penal
Reus-Llagostera
0-0
Llagostera-Girona
1-0
(21') Emilio Sánchez, de penal
Llagostera-Barça B
1-1
(58') Juanto / (72') Dongou
Palamós-Llagostera
0-2
(32') Segura, en pròpia, i (82') Nuha
Sabadell-Llagostera
2-3
(51') A. Cortell i (57') Ernest / (5') Chumbi, (32') Benja i (83') Juanjo
L'Escala-Llagostera
2-3
(36') Muniesa i (51') Jam / (1') Alcalá, (26') Juanjo i (44') Juanto
Balanç:
5 victòries
3 empats
0 derrotes
Golejadors:
2 Emilio Sánchez
2 Juanto Ortuño
2 Juanjo Expósito
1 gol: David Querol
1 gol: Jorge García
1 gol: Nuha Marong
1 gol: Benja Martínez
1 gol: Pedro Alcalá
1 gol: Chumbi

Milloren els números de la pretemporada passada


El Llagostera ha tancat la pretemporada amb un balanç de cinc victòries, tres empats i cap derrota en vuit partits jugats, uns registres sensiblement millors que els de l'estiu passat. Aleshores el Llagostera va fer una pretemporada de nou partits, en els quals va acumular cinc victòries, dos empats i dues derrotes. Es va donar la curiositat que enmig de la preparació el Llagostera va decidir jugar un partit de copa Catalunya contra el Figueres amb el filial, ja que el mateix dia el primer equip tenia emparaulat des de feia temps un amistós al camp del Tordera.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui