dimarts, 3 de maig del 2016

Oriol Alsina «Ja ens hem aixecat; ningú abaixarà els braços» . Article de @marc_brugues a @diaridegirona

Oriol Alsina «Ja ens hem aixecat; ningú abaixarà els braços»

El tècnic del Llagostera passa pàgina de la desfeta a Osca i aposta per centrar-se en superar l'Oviedo

03.05.2016 | 07:35
Imaz emula Songoku en el cartell del partit
Imaz emula Songoku en el cartell del partit

La permanència a la Lliga Adelante del Llagostera fa pujada. El conjunt gironí acumula bona part de la temporada en posicions de descens i malgrat que des de fa uns mesos molts ja el donaven per sentenciat, es resisteix a llançar la tovallola. La revifalla produïda gràcies al bon rendiment a Palamós va fer que tothom apostés bona part de les aspiracions de permanència en el partit de dissabte passat a Osca. Tanmateix, l'equip no va estar a l'alçada i se?guint la tònica de tota la temporada a domicili va caure derrotat (3-1). La derrota va fer mal i, al final del partit, els protagonistes van admetre les culpes i van fer autocrítica. «Les cares al vestidor semblaven les d'un enterrament.?Avui (per ahir) hem començat a superar-ho i ja ens hem aixecat», assegura un Oriol Alsina que de cap manera veu l'equip mort. «La derrota va fer mal, sí, però va ser una més. Al final, els resultats de la jornada ens van ajudar i si som capaços de superar l'Oviedo podríem situar-nos a quatre punts i veure-ho diferent perquè l'Almeria ha de venir per Palamós», diu l'entrenador.
La ratxa del Llagostera a domicili espanta (només 3 punts de 57 possibles en 19 partits). Aquesta és sense cap mena de dubte la gran xacra del conjunt gironí aquest curs. Alsina n'és conscient i lamenta que a l'Alcoraz els sortís un partit tan fluix. «Durant l'any hem alternat dies a fora on hem merescut guanyar o puntuar com a Vitòria o Sòria, entre altres, amb d'altres on no hem estat bé, com dissabte o a Valladolid», reconeix. L'equip va entrenar-se ahir i avui descansa per tornar a la feina demà amb una doble sessió a Palafrugell. En aquest sentit, Alsina ja només pensa en el doble compromís al Nou Estadi contra Oviedo i Còrdova. El tècnic té ben estudiat el calendari i està convençut que, si són capaços de superar els asturians retallaran punts a alguns dels rivals que marquen la salvació (Mallorca i Almeria).
Malgrat que remuntar 7 punts amb només 18 en joc pugui semblar un miracle, Alsina hi confia plenament. «Només ens plantegem la possibilitat de salvar-nos i pel meu cap tan sols passa la permanència», sentencia. D'aquests sis partits que resten de competició, el Llagostera en té 4 a Palamós (Oviedo, Còrdova, Almeria i Saragossa). El ple de punts a casa no garantirà de ben segur la salvació per la qual cosa l'equip està obligat a guanyar en alguna de les sortides que li queden, a Miranda de Ebro i Leganés.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui