dissabte, 24 d’octubre del 2015

Resultats del disabte i partits del diumenge


Llegir mes / Leer mas...

La previa: Alcorcón – Llagostera

Article de capitaldeporte.com

La previa: Alcorcón – Llagostera
Disminuir tamaño de texto Agrandar tamaño de texto Tamaño de texto Imprimir esta página

Un Alcorcón que acumula dos derrotas consecutivas recibe en Santo Domingo al Llagostera, que ha ganado dos de los tres últimos partidos de Liga pero no ha conseguido ninguna victoria fuera de casa

El Alcorcón, que ocupa la novena posición y es noveno con 13 puntos, recibe al Llagostera en el Estadio de Santo Domingo. El conjunto amarillo atraviesa una mala racha, pues acumula dos derrotas consecutivas en Liga, ante el Huesca en casa y frente al Oviedo la pasada semana a domicilio. Los hombres entrenador por Juan Ramón López Muñiz esperan revertir esta situación y, alentados por la incansable afición del Alcorcón volver a pelear por estar en posiciones de ascenso a Primera División, que están a tan solo un punto.
En la pasada jornada, cuando el equipo sucumbió ante el Oviedo en el Tartiere, el técnico del Alcorcón, Juan Ramón López Muñiz cambió el esquema táctico de su equipo y, al no dar resultado, se espera que contra el equipo de la Costa Brava catalana el preparador vuelva a optar por el clásico 4-4-2, que tan buenos resultados le ha dado en partidos anteriores. El delantero de Talavera de la Reina, David Rodríguez, que ya ha anotado cinco dianas en la presente campaña, volverá a ser la máxima referencia en el ataque del conjunto amarillo.
Por su parte, el Llagostera atraviesa el mejor momento de la temporada, pues ha ganado tres de los últimos cuatro partidos, dos de ellos en Liga y uno de Copa ante el Zaragoza en La Romareda. El conjunto blaugrana, tras la importante victoria en casa ante el Valladolid, ocupa la decimoquinta plaza en Segunda, aunque tan solo le separa un punto del descenso. Pese a las buenas sensaciones mostradas en el Nou Estadi de Palamós por el conjunto dirigido por Oriol Alsina, el Llagostera aún no conoce la victoria lejos de tierras catalanas, pues tan solo ha sumado un punto -ante el Nàstic (2-2) en el derbi- en los cuatro desplazamientos de esta temporada, anotando dos goles y recibiendo cinco.
Ficha técnica:
Encuentro: Alcorcón – Llagostera. Partido correspondiente a la jornada 9 de la Liga Adelante 2015/16.
Fecha y hora: Sábado 24 de octubre de 2015 (18:00h).
Estadio: Santo Domingo (Alcorcón).
TV: Canal + Liga 2
Árbitro: Sr. Alberola Rojas (Comité Castellano-Manchego).
Convocatorias:
  • Alcorcón: Por confirmar.
  • Llagostera: Moragón, Ratti, Fran Cruz, Masó, Samu, Chus Herrero, Jorge, Escassi, Tito, Emilio, Pitu, Giva, Querol, Imaz, Benja, Juanjo, Juanto, Chumbi.
Posibles onces:
  • Alcorcón: Dmitrovic, Nelson, Djené, Chema Rodríguez, Bellvis, Óscar Plano, Campaña, Toribio, Pastrana, Máyor y David Rodríguez.
  • Llagostera: Ratti; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu, Escassi, Emilio, Imaz, Giva, Juanjo y Juanto.
Llegir mes / Leer mas...

El Alcorcón quiere revertir su racha y el Llagostera sumar una victoria fuera

Article de @mundodeportivo

  • El cuadro madrileñó quiere recuperar el terreno perdido las dos últimas jornadas
null

Alcorcón/Llagostera


El Alcorcón, que encadena dos derrotas consecutivas, espera revertir su mala racha ante su afición en la visita del Llagostera, que afronta el choque con la intención de poder conseguir la primera victoria de la temporada fuera de casa.
El Llagostera, que viaja a Alcorcón con la intención de poder conseguir la primera victoria de la temporada fuera de casa que le permita mirar hacía arriba en la clasificación.
El equipo de Oriol Alsina, que ha partido este viernes hacía la capital española, esta mostrando dos caras distintas en este inicio de temporada. En casa, los gerundenses ya llevan dos victorias consecutivas contra dos rivales de entidad como el Elche y el Real Valladolid y demostrando mucha efectividad goleadora, puesto que han anotado siete tantos y han recibido solo dos.
Fuera de casa la historia es completamente distinta, el Llagostera solo han conseguido sacar un punto (2-2) en el derbi contra el en Girona y en los cuatro desplazamientos de esta temporada ha anotado dos goles y ha recibido cinco.
En el capítulo de bajas, en la enfermería parece que Oriol Alsina empieza a ver la luz al final del túnel, ya que esta semana recupera a uno de los fijos en el once, David Querol, que se había perdido los últimos encuentros por molestias en el tobillo.
Para el choque, tres jugadores han sido los descartados por el técnico. René, del que Alsina ha dicho que ya ha empezado a entrenar con el equipo en la mayoría de los ejercicios y para la semana que viene puede estar, Ruymán, al que le queda todavía un mes para reaparecer y Eloy Gila, que ya lleva varios meses fuera del equipo.
Por su parte, el conjunto madrileño, que ha entrado en un bache de resultados tras dos derrotas consecutivas ante Huesca (0-1) y Oviedo (3-2), se ha conjurado para recuperar las buenas sensaciones de principio de temporada y recuperar la senda del triunfo ante un rival al que aventaja en tres puntos.
La pasada jornada, el cambio de esquema del técnico Juan Ramón López Muñiz no resultó efectivo y por ese motivo se espera que contra el Llagostera el dibujo vuelva a ser el mismo que en anteriores choques con el 4-4-2.
Respecto al once titular, no se esperan muchos cambios en el conjunto alfarero. Uno de ellos podría estar en el extremo izquierdo con la inclusión de Juan José Collantes, que hasta ahora está siendo el jugador número doce, en detrimento de Víctor Pastrana, al que en los últimos partidos no se le ha visto fresco y con desborde.
David Rodríguez, que ya suma cinco goles en el campeonato, volverá a ser la máxima referencia ofensiva por delante de Natxo Insa, que actuó de inicio en Oviedo, o de Máyor, titular hasta su suplencia en el Carlos Tartiere.
Alineaciones probables:
Alcorcón: Dmitrovic; Nelson, Djené, Chema Rodríguez, Bellvis; Oscar Plano, Campaña, Toribio, Pastrana o Collantes; Máyor y David Rodríguez.
Llagostera: Ratti; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu; Escassi, Emilio, Imaz, Giva; Juanjo y Juanto.
Árbitro: Alberola Rojas (Comité castellano-manchego).
Estadio: Santo Domingo.
Hora: 18.00 horas.
Llegir mes / Leer mas...

El repte de guanyar per primer cop fora de casa

Article de @lesportiucat

Querol torna a la convocatòria del Llagostera, que s'enfronta a un Alcorcón que encadena dues derrotes

24.10.2015 | 08:05 Dels 42 partits que, fins ara, Oriol Alsina ha dirigit el Llagostera a la Lliga Adelante, sigui de primer o fent tàndem amb Lluís Carrillo, el d'ara fa gairebé un any (8 de novembre del 2014) a Alcorcón no figura entre la seva llista de favorits. Tot al contrari. Està decidit a esborrar-lo de la seva memòria. A Santo Domingo, Alsina afrontava tot just la seva tercera jornada a la banqueta blaugrana al costat de Lluís Carrillo i "scar Álvarez i el 2-0 encaixat no va deixar-los gens satisfets. Treure's aquest mal regust de boca amb la primera victòria a domicili és el gran objectiu no només d'Alsina, sinó també d'una plantilla motivada després de l'últim bon resultat a casa.
«Des que sóc l'entrenador del Llagostera a Segona A, possiblement a Alcorcón vam fer el pitjor partit. No vam tenir cap opció», recordava el tècnic durant la prèvia. Per intentar refer-se d'aquest cop, aquesta tarda (18.00)?i en el mateix escenari, els llagosterencs intentaran no repetir aquella actuació per guanyar, d'una vegada per totes, ?lluny de la Costa Brava. «A?fora, els resultats no ens han acompanyat tot i que hem merescut més premi. Per exemple a Lugo; vam estar molt bé però ens van marcar el gol en el descompte. I?a Montilivi, vam aixecar un marcador advers fins a dues vegades.
Les darreres actuacions a casa han convençut, i força, Oriol Alsina. No només el 3-1 amb el Valladolid, sinó també le 4-1 de quinze dies enrere contra l'Elx. Per tant, la recepta és clara:«Sabem de la dificultat de jugar al Santo Domingo, però nosaltres hem d'oferir el mateix nivell que estem demostrant darrerament a casa si volem fer saltar la sorpresa».
Aprovar l'assignatura pendent no serà bufar i fer ampolles. Alsina considera els madrilenys candidats a ocupar la part alta de la classificació i això fa que el partit sigui «molt complicat». Per al maresmenc, l'Alcorcón «té un bon entrenador i molt bons jugadors, com el davanter Javi Rodríguez». L'atacant dels madrilenys és, amb cinc gols, el màxim realitzador de la categoria juntament amb Roberto Torres (Osasuna)?i l'exblaugrana Sergio León, ara a les files de l'Elx. «David Rodríguez és un jugador top de la categoria, amb talent per jugar a la Primera Divisió. A més, ells tenen a Máyor o Collantes, futbolistes que ofereixen un gran nivell». L'Alcorcón ha perdut els dos últims partits de Lliga, una circumstància que, segons el criteri d'Alsina, encara els fa ser més perillosos. Sobre el rival, considera que «mantenen la mateixa intensitat de l'any passat, però ara, a sobre, volen jugar la pilota perquè tenen molta qualitat i desequilibri per fer-ho».
«Ara generem moltíssimes ocasions i a fora és clau optimitzar-les», valorava Alsina, qui afegia un altre aspecte a vigilar:«No podem oblidar que mantenir la porteria a zero per primera vegada també serà important. Això, com a mínim, ens garantirà sumar un punt», afegia.
Incògnita sota pals
Una setmana més, la gran incògnita serà descobrir quin és el porter escollit per Alsina i Álvarez. René era l'escollit sempre que l'andalús estava en condicions, però ara que és baixa les coses han canviat i les opcions de Ratti i Moragón cada setmana són pràcticament idèntiques. Nico Ratti ha debutat amb molt bon peu, tant a la Copa com també a la Lliga, però no té garantida la continuïtat. «Viatgen tots dos, cada partit és diferent i valorarem quines característiques necessitem perquè tots dos no tenen les mateixes qualitats», es valora des del cos tècnic. «Poden jugar tots dos», es remata.
Qui té molts números de sortir a l'onze és Benja Martínez, un home que ha anat guanyant protagonisme gràcies als seus gols clau en els últims partits. Per a la cita d'aquesta tarda, el Llagostera no pot comptar amb els lesionats Eloy Gila, Ruymán ni René, però recupera David Querol. A més, Alberto Escassi, lesionat en els últims minuts de l'última jornada, s'ha recuperat a temps i podrà jugar.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera, víctima de l'‘overbooking'

Article de @lesportiucat

A terra. Cinc integrants de l'expedició no van poder viatjar amb el vol que havien comprat

El Llagostera va tenir un bon ensurt en el viatge en avió que l'havia de portar de Barcelona a Madrid. Segons expliquen des de Llagostera, una part de l'expedició va facturar l'equipatge i va fer el check-in dels seus bitllets, mentre que una altra part va esperar a ser a l'aeroport per confirmar els seus bitllets. La sorpresa es va produir quan a cinc integrants del club gironí –tots ells jugadors– se'ls va comunicar que ja no podien confirmar el vol, ja que el passatge estava ple. I és que l'empresa Vueling, segons la versió del Llagostera, havia venut a última hora les cinc places que no s'havien confirmat. A l'hora de solucionar el problema, el club blaugrana va denunciar que no va rebre un bon tracte, i que no és el primer cop que s'hi troba. Per tal que els jugadors poguessin arribar a l'hora establerta a Madrid, els integrants del cos tècnic Kiko Martí, Xevi Coll, Cristo Avilés, Pere Serrat i Gerard Escoda es van quedar a l'aeroport i després de diverses reclamacions van poder ser recol·locats en un altre vol a última hora del vespre.
Llegir mes / Leer mas...

El camí està marcat

Article de @lesportiucat

El Llagostera buscarà a Alcorcón la primera victòria a domicili en la lliga. Un triomf consolidaria els de la Costa Brava fora de la zona de descens i els acostaria a la zona tranquil·la

Els llagosterencs han aconseguit totes les victòries amb una bona dosi d'intensitat en defensa i efectivitat en atac

.
1 2
El Llagostera afronta un nou desplaçament amb un únic objectiu entre cella i cella: aconseguir la primera victòria lluny de Palamós. Els de la Costa Brava, però, afronten el duel d'aquesta tarda a Alcorcón amb un escenari renovat i millorat respecte a l'últim partit de lliga a fora de casa. I és que en el període de temps des de la derrota a Mallorca, els llagosterencs han aconseguit trencar la barrera psicològica de guanyar en un camp forà; això sí, va ser en la copa, però en un escenari amb tant prestigi com La Romareda i contra un Saragossa que no es va prendre aquell enfrontament com un entrenament: “Ens hem demostrat que podem competir a qualsevol lloc. A Saragossa potser vam tenir una mica de sort en la segona part, però en la primera vam ser molt superiors al rival i hauríem pogut arribar al descans amb més gols a favor”, remarca Alsina, que també té molt clar que per sumar lluny de casa l'equip no pot mostrar una imatge tan diferent com la que ha ensenyat davant de la seva afició.
Regularitat
I és que si a casa els aficionats ja s'han acostumat a veure un rival agressiu, que pressiona i que genera ocasions i també les transforma, a domicili i en la lliga a l'equip sempre li ha faltat sobretot pólvora en els últims metres del camp. En aquest vessant, Alsina espera que la gran competència que hi ha per les posicions d'atac i el bon moment que passen jugadors com ara Benja, Juanto i Imaz siguin el detonant per veure un Llagostera amb mala bava en atac a Alcorcón.
Dinàmiques
Amb la gran igualtat que hi ha en la classificació, parlar de zones tranquil·les o perilloses en la taula és relatiu. El que és cert és que l'Alcorcón es troba més amunt en la llista classificatòria que el Llagostera gràcies a una gran arrencada. Els de López Muñiz van comptar els partits per victòries fins a la cinquena jornada, però a partir de llavors la frenada ha estat important, amb 4 punts dels últims 15 sumats.
El Llagostera arriba al duel amb un millor moment de resultats, però el tècnic dels blaugrana té clar que visiten un club amb un dels projectes més ambiciosos de la lliga: “Per mi, és un candidat a, com a mínim, jugar la fase d'ascens. Són un bon bloc amb grans individualitats”, va explicar Alsina, que entre els jugadors que més perill li poden generar destaca David Rodríguez, autor de cinc gols en aquestes primeres jornades de lliga: “És un futbolista de primera divisió. L'haurem de vigilar molt, però també haurem de controlar homes com ara Máyor i Collantes, que ara no és titular però que demostra a quin nivell deuen estar la resta.”
El que també va analitzar l'entrenador dels llagosterencs és l'estil que ha imposat el nou tècnic, Juan Ramon López Muñiz, després de la seva arribada al club aquest estiu: “La intensitat i el punt d'agressivitat que sempre té l'Alcorcón es manté, però volen jugar més la pilota i han incorporat jugadors per fer-ho. Al davant, a més, tenen jugadors amb desequilibri que caldrà vigilar de ben a prop.” L'onze del Llagostera no hauria de patir una gran revolució respecte al de les últimes jornades en què els onze escollits han donat un bon rendiment.

ENCALLATS

L'Alcorcón fa dos partits que no guanya, però és un rival amb molt potencial en atac

LA PRÈVIA

El Llagostera només ha marcat dos gols en quatre partits lluny de casa en la lliga
Hem d'aconseguir un equilibri en el joc i també en l'aspecte mental per tornar a sumar punts. Contra el Llagostera no serà gens fàcil
Amb el triomf a Saragossa ens vam demostrar que podem competir en qualsevol escenari i contra qualsevol rival
És un bon bloc amb grans individualitats. David Rodríguez és un jugador de primera
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

MÉS GOLS

El Llagostera és un rival molt seriós i amb molta disciplina en tot el que fa. Serà clau no perdre la paciència
L'Alcorcón manté la intensitat dels últims anys, però ara tenen jugadors per jugar més amb la pilota i ho fan amb bons resultats
Ens està costant guanyar, però no em preocupa, perquè no s'ha jugat malament en els últims partits
Juan Ramón López Muñiz
entrenador de l'alcorcón

Dos canvis en la convocatòria

Respecte als divuit escollits en l'última jornada de lliga contra el Valladolid, Oriol Alsina només va introduir dos canvis per viatjar cap a Alcorcón. El més destacat va ser la tornada amb l'equip de Querol. Dijous el tècnic confirmava que el reusenc ja estava a punt per jugar, i ho va confirmar posant-lo en la convocatòria en la primera oportunitat que va tenir. Si Querol es pot considerar la novetat més destacada, en l'apartat de baixes destaquen les de Jordi López i Ríos Reina. Els dos futbolistes van tenir molt protagonisme el curs passat, però aquest curs no estan trobant la regularitat en el joc. També es van quedar a Llagostera els defenses Aimar i Enric Pi i el davanter Mosquito. El brasiler, des que es va absentar d'un entrenament sense justificació, ha perdut molta presència i, de fet, no ha entrat en les tres últimes convocatòries de la lliga. Qui torna aquesta setmana amb el grup és Tito. La llista està formada per Moragón i Ratti (porters), Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu i Chus Herrero (defenses), Escassi, Pitu, Emilio i Tito (migcampistes), Giva, Imaz, Juanto, Juanjo, Querol, Benja i Chumbi. En la part ofensiva, amb set efectius per a quatre posicions, és on hi ha més alternatives.
Darrera actualització ( Dissabte, 24 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...