dissabte, 23 de juliol del 2016

"El Llagostera, rival en segunda ronda de Copa del Rey". Article de Adrián González en @LlagosteraVAVEL

El Llagostera, rival en segunda ronda de Copa del Rey

Tras quedar exento de jugar la primera eliminatoria del torneo del k.o., el Racing se medirá al conjunto catalán en la segunda ronda. La eliminatoria se jugará a partido único, el próximo 7 de septiembre, en El Sardinero.

El Llagostera, rival en segunda ronda de Copa del Rey
Imagen del Llagostera-Racing de la 13/14 | Fuente: Real Racing Club.
El Racing quiere tratar de olvidar el desastre copero de la pasada campaña. Los pupilos de -por entonces- Pedro Munitis no pudieron superar la eliminatoria ante el Laredo, de Tercera División, en una de las mayores 'papardas' de la historia racinguista. Tras un año de ausencia -el Racing fue sancionado tras el plantón ante la Real-, el conjunto verdiblanco decepcionaba y se iba quedaba fuera a las primeras de cambio.
Pero este año quieren que sea diferente, intentar al menos superar alguna ronda y soñar, porqué no, con jugar con algún rival de enjundia -y de paso hacer caja-. El conjunto cántabro jugará una ronda menos por lo que el camino queda algo más allanado. El sorteó dictaminó que el Racing quedaba exento de jugar la primera ronda y pasa directamente a la segunda eliminatoria.
Y ahí, el rival saliente del bombo, fue la UE Llagostera. El encuentro se disputará a partido único el 7 de septiembre y en casa, en los Campos de Sport. No hay excusas. El equipo catalán es un recién descendido a Segunda B y se trata de un rival que trae grandes recuerdos a los verdiblancos. Ante lo gerundenses se logró el ascenso de la 2013/2014, aunque se perdiera la plaza en Segunda A la temporada siguiente.
Precisamente en esa misma campaña, la Llagostera acabó subiendo a la categoría de plata, logrando una histórica permanencia al año siguiente. En la 2015/2016 no pudo quedarse en el segundo escalón del fútbol nacional y regresaba a la división de bronce. Así pues, se trata de un rival duro y complicado que querrá dar una alegría a sus aficionados tras dos años de sueño en Segunda División.
Llegir mes / Leer mas...

"Els blaugranes tornaran a Santander per enfrontar-se al Racing a la?Copa". Article de Raimon Roma a @diaridegirona

Els blaugranes tornaran a Santander per enfrontar-se al Racing a la?Copa

Cantàbrics i gironins van quedar exempts de la primera ronda i es veuran a la segona eliminatòria

23.07.2016 | 00:00
Els blaugranes tornaran a Santander per enfrontar-se al Racing a la?Copa
Els blaugranes tornaran a Santander per enfrontar-se al Racing a la?Copa
Racing de Santander i Llagostera es veuran les cares a la segona eliminatòria de la Copa del Rei, que es disputarà a partit únic, el 7 de setembre, al Sardinero. Els dos equips van quedar exempts en el sorteig de la primera eliminatòria i es trobaran directament a segona ronda. En l'últim precedent al Sardinero entre els dos equips, el Llagostera va guanyar (0-2) en partit de lliga de Segona, amb gols de Juanjo i Imaz. Un any abans, el conjunt local aconseguia l'ascens a la divisió de plata superant els gironins a la pròrroga amb un autogol de Sellarès. Si el Llagostera passa, li tornaria a tocar un rival de Segona Divisió B en la que seria l'última eliminatòria abans de jugar contra un equip de Primera Divisió.
Els altres emparellaments on hi ha equips catalans, tots de Segona B, hi ha un duel entre el Lleida i el Prat i el Cornellà rebrà el San Sebastián de los Reyes. El sorteig de la tercera eliminatòria tindra lloc el 9 de setembre.
Llegir mes / Leer mas...

"Pablo Sánchez regresa a España para firmar por la UE Llagostera". Article de ‎@portalcadista

Pablo Sánchez regresa a España para firmar por la UE Llagostera




    Pablo Sánchez en su última etapa como cadista / Trekant Media

    Regreso a España del delantero Pablo Sánchez tras su aventura en Australia. Lo hará en Segunda División B y en la UE Llagostera, que ha hecho oficial su fichaje en la tarde de hoy. El delantero llega procedente del Adelaide United.

    El ariete gaditano, formado en las categorías inferores del Cádiz CF, vistió la camiseta amarilla en dos etapas. En la primera de ellas debutaba con el primer equipo. Era la 2003-2004. Posteriormente pasó por el Sevilla Atlético, UD Las Palmas, Recreativo de Huelva y de nuevo al Cádiz en la 2012-2013 en la que anotó 6 goles.

    Luego hizo las maletas para irse al otro lado del planeta y jugar dos temporadas en el Adelaide United. Ahora vuelve al futbol español para hacerlo en el Grupo II de Segunda División B con el conjunto catalán.
    Llegir mes / Leer mas...

    "Sanjosé i Pablo Sánchez, experiència per al Llagostera ". Article de Raimon Roma a @diaridegirona

    Sanjosé i Pablo Sánchez, experiència per al Llagostera

    L'equip d'Oriol Alsina li queden un parell d'incorporacions per donar per tancada la plantilla

    23.07.2016 | 00:00
    Sanjosé i Pablo Sánchez, experiència per al Llagostera
    Sanjosé i Pablo Sánchez, experiència per al Llagostera
    Diuen que l'experiència és un grau i el Llagostera ho està fent valer en aquest mercat d'estiu. Després de les incorporacions de jugadors veterans com Àlex Colorado, Valentín o Rodri, tots ells amb bons registres la temporada passada en els seus anteriors equips, se'ls va sumar ahir dos noms il·lustres del futbol professional.
    El primer d'ells és el central Samuel Sanjosé, de 32 anys, que arriba al club blaugrana procedent de l'Atlètico San Luis de Mèxic. El futbolista cànabre es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander fins a arribar a debutar amb el primer equip la temporada 2005-2006 de la mà del desaparegut Manolo Preciado. Precisament, el mateix tècnic se'l va emportar a jugar amb l'Sporting de Gijón una temporada en qualitat de cedit, la 2006-2007, abans de tornar a Santander. A Segona A va tenir continuïtat amb el projecte del l Las Palmas, on va estar durant quatre temporades, des del 2007 fins al 2011 i on va tenir protagonisme sobretot el seu segon any, quan va jugar 32 partits.
    Posteriorment, la carrera de Sanjosé el va portar fins a El Bierzo, per jugar a la Ponferradina i aconseguir amb l'equip, el seu primer any, l'ascens a la categoria de plata. A Segona hi va jugar dues temporades més abans de tornar, novament, al Racing. Finalment, la temporada passada Sanjosé va provar sort en una exòtica aventura a l'Atlético San Luis de Mèxic.
    I anunciat el central, també arriba un jugador de perfil ofensiu com és Pablo Sánchez. Als seus 33 anys, el jugador andalús acumula una extensa trajectòria a la Segona A i les últimes dues temporades ha provat sort a l'Adelaide United australià, equip amb el qual va acabar campió de l'A-League l'any passat. Es tracta d'un jugador que pot jugar d'extrem o també de segon davanter i a la lliga espanyola, va passar per equips com el Cadis, el Las Palmas, el Recreativo o el Lugo, aquest últim la temporada 2013-2014. El futbolista arriba a Llagostera per oferir polivalència en les diferents posicions d'atac, on el club encara no ha trobat el davanter centre pur que li falta per completar una plantilla que també podria incorporar un migcampista de perfil defensiu.
    Llegir mes / Leer mas...

    "Amb San José i Pablo Sánchez, més experiència". Article de @educiu a @lesportiucat

    Amb San José i Pablo Sánchez, més experiència

    2a divisió B. El Llagostera fitxa el central (32 anys) procedent de l'Atlético San Luis de Mèxic i l'exdavanter del Recre (33), que ha jugat els últims dos anys a Austràlia

    . Foto: L'ESPORTIU.
    1 2
    El Llagostera va per feina i ahir va anunciar dos nous fitxatges, el de Samuel San José, central de 32 anys que arriba procedent de l'Atlético San Luis de la segona divisió mexicana, i el de Pablo Sánchez (33), davanter que ha jugat a l'Adelaide United australià les dues últimes temporades. Es tracta de dos jugadors amb una àmplia trajectòria en el futbol professional que arriben al Llagostera per aportar experiència i solvència a les dues àrees. Amb la seva arribada el conjunt llagosterenc ja disposa de divuit efectius per a la primera plantilla, que encara no està tancada. En aquest sentit, la direcció esportiva encara espera incorporar un migcampista de perfil defensiu i algun altre jugador d'atac, a més de la possibilitat de reforçar la porteria si finalment Ratti i/o Moragón abandonen el club.
    Molts partits a l'esquena
    Abans de la seva aventura a Mèxic Samu San José havia acumulat una llarga trajectòria en el futbol estatal. Format en les categories inferiors del Racing, el defensa va alternar el filial amb el primer equip del club càntabre, amb el qual va debutar a primera divisió la temporada 2005/06. Més endavant Samu va tastar la segona A amb l'Sporting, el Las Palmas i la Ponferradina, per finalment tornar al Racing el curs 2014/15, amb descens inclòs. Amb l'arribada de San José el conjunt dirigit per Oriol Alsina deixa pràcticament tancada la posició de central, on també han arribat dos jugadors contrastats com Rodri i Diego Jiménez, a més de disposar de la polivalència de Valentín i de l'ajuda d'alguns jugadors del filial com Eloi Zamorano o Marc Ferrer.
    Polivalència en atac
    Pablo Sánchez també té un extens recorregut en el futbol, amb més de 200 partits a segona A entre el Cadis, el Sevilla B, el Las Palmas, el Recreativo i el Lugo. El gadità es pot adaptar a qualsevol de les posicions d'atac i, a més de gol, també té facilitat per assistir els seus companys.

    SAMU SAN JOSÉ

    Amb experiència a primera i segona A, el defensa completa l'eix de la defensa llagosterenca

    L'ATACANT

    Pablo Sánchez Alberto
    Cadis, 24-01-1983 (33 anys)
    Davanter
    Alçada: 1,73 metres Pes: 65 kg
    TRAJECTÒRIA
    03/04
    Cadis (2a A)
    4 p. 1 g.
    04/05
    Sevilla B (2a B)
    19 p. 2 g.
    05/06
    Sevilla B (2a B)
    27 p. 7 g.
    06/07
    Sevilla B (2a B)
    33 p. 3 g.
    07/08
    Sevilla B (2a A)
    38 p. 5 g.
    08/09
    Las Palmas (2a A)
    38 p. 6 g.
    09/10
    Recreativo (2a A)
    27 p. 4 g.
    10/11
    Recreativo (2a A)
    28 p. 5 g.
    11/12
    Recreativo (2a A)
    38 p. 8 g.
    12/13
    Cadis (2a B)
    35 p. 6 g.
    13/14
    Lugo (2a A)
    42 p. 5 g.
    14/15
    Adelaide U. (1a, Austràlia)
    26 p. 8 g.
    15/16
    Adelaide U. (1a, Austràlia)
    25 p. 9 g.

    PABLO SÁNCHEZ

    El gadità destaca per la polivalència, ja que es pot adaptar a qualsevol de les posicions d'atac

    EL QUE FALTA

    Un mig defensiu, algun altre davanter i un porter (si hi ha alguna sortida), els objectius
    Samuel San José Fernández
    Santander, 01-03-1984 (32 anys)
    Central
    Alçada: 1,78 metres Pes: 72 kg
    TRAJECTÒRIA
    03/04
    Racing B (2a B)
    1 p. 0 g.
    04/05
    Racing B (3a divisió)
    27 p. 4 g.
    05/06
    Racing B (2a B)
    3 p. 0 g.
    05/06
    Racing (1a divisió)
    7 p. 0 g.
    06/07
    Sporting (2a A)
    33 p. 0 g.
    07/08
    Las Palmas (2a A)
    21 p. 0 g.
    07/08
    Racing (1a divisió)
    1 p. 0 g.
    08/09
    Las Palmas (2a A)
    32 p. 1 g.
    09/10
    Las Palmas (2a A)
    12 p. 0 g.
    10/11
    Las Palmas (2a A)
    24 p. 1 g.
    11/12
    Ponferradina (2a B)
    35 p. 0 g.
    12/13
    Ponferradina (2a A)
    29 p. 0 g.
    13/14
    Ponferradina (2a A)
    26 p. 1 g.
    14/15
    Racing (2a A)
    22 p. 0 g.
    15/16
    Atl. San Luis (2a, Mèxic)
    16 p. 0 g.
    Darrera actualització ( Dissabte, 23 de juliol del 2016 02:00 )
    Publicat a
    Llegir mes / Leer mas...