dilluns, 21 de març del 2016

"El somni de la permanència s´allunya encara més ". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

El somni de la permanència s´allunya encara més

La victòria del Ponferradina contra l'Osca
(2-1) deixa el Llagostera a 8 punts de la salvació Els gironins no poden fallar més

21.03.2016 | 00:00
Cares de desesperació de René Román, Escassi i Chus Herrero davant el bigolejador Vincenzo Renella.
Cares de desesperació de René Román, Escassi i Chus Herrero davant el bigolejador Vincenzo Renella.
Cap opció va tenir el Llagostera dissabte de puntuar a Valladolid (3-0). Al davant hi havia un superequip, és cert, però l'equip pràcticament no li va fer ni pessigolles. Els mateixos jugadors blaugranes reconeixien al final del partit que havien estat "molt inferiors" i que amb el 2-0 el matx "s'havia acabat". La derrota, a banda de deixar una sensació molt dolenta a l'equip, complica encara més la situació a la taula de classificació. I és que si dissabte els resultats ja no van acompanyar, ahir tampoc. La victòria del Ponferradina davant l'Osca (2-1) fa que els gironins s'allunyin un punt més d'una permanència que se'ls en va a 8 punts. El conjunt aragonès és ara qui marca la frontera amb el descens amb 33 punts, pels 25 que tenen els blaugranes.
La setmana va començar d'allò més bé per al Llagostera amb una victòria clara i convincent contra un rival directe contra el Mallorca a Palamós (3-0) que el deixava a només 5 punts de la salvació i feia que tot es veiés d'una altra manera. L'equip venia de puntuar a Elx (1-1) i amb el triomf encadenava dues jornades sumant. La setmana, però, ha acabat de la pitjor manera. La garrotada forta va ser dimecres quan, en el partit ajornat que van disputar l'Osca i el Mallorca, els balears es van imposar per 1-2 i van allunyar els gironins a 7 punts de l'objetiu. Per acabar-ho d'adobar l'equip es va veure desbordat en tots els aspectes pel Valladolid dissabte i no va oferir la capacitat de supervivència que se li ha d'exigir en la situació en què es troba. El Llagostera no va mossegar com ho fa a casa ni com ho havia fet en els darrers desplaçaments a Elx o Vitòria, per exemple, i va caure sense gairebé presentar capacitat de resistència.
La situació torna a dibuixar una final diumenge a Palamós contra l'Alcorcón (17.00) on tot el que no sigui sumar els tres punts serà sinònim gairebé perfecte de desastre. Durant la setmana, Oriol Alsina tindrà feina a recuperar la moral dels seus homes i d'intentar conscienciar-los que amb una victòria hi haurà vida. Les bales s'acaben i només en queden 12.
Llegir mes / Leer mas...

"Bany d’aigua freda". Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

Real Valladolid 3-0 UE Llagostera

El Llagostera no va poder fer bons els tres punts a casa contra el Mallorca i el Valladolid li torna el mateix resultat.

Marc Comamala

Marc Comamala

Director
El partit es va jugar sota la pluja i el Valladolid el va iniciar amb molta intensitat amb la intenció de crear ocasions des dels primers minuts i els d’Oriol Alsina tenien problemes per frenar els locals. En una sortida d’un córner Roger hauria pogut obrir la llauna però el gol va arribar poc després. Al minut 33, Mojica arrancava des del mig del camp marxant de varis contraris i des de la banda esquerra centrava una pilota que Roger rematava forçat però que suposava el primer gol dels locals. El gol va fer mal als llagosterencs que van veure com el mateix Mojica podria haver augmentat l’avantatge pel Valladolid.
A la represa el Llagostera va fer una passa endavant i es va mostrat més sòlid, tant en atac com en defensa. Ara era el Valladolid qui tenia dificultats per superar la pressió visitant i el partit es va animar. René refusava un xut des de fora de l’àrea de Renella, Edu Oriol tenia una ocasió molt clara i Chus Herrero aconseguia refusar una pilota perillosa de Villar que rematava sol. Al minut 71 arribava el gol de la nit. Renella marcava un gol olímpic en una acció on René no va poder fer res perquè estava tapat per diversos jugadors. El 2-0 va ser un fort cop pel Llagostera que va patir fins al final. René va tenir varies aturades de mèrit però no va poder evitar el tercer, també obra de Renella, en l’última ocasió del partit.
D’aquesta manera, la Unió Esportiva Llagostera continua sense poder sumar una victòria fora de casa i es queda a 7 punts de la permanència.

Real Valladolid: Kepa, Hermoso, Chica, Moyano, Samuel, Pedro Tibia (Óscar 82’), Mojica (Guzmán 84’), Villar, Borja, Roger (Rodri 68’) i Rennella.
UE Llagostera: René, Samu, Masó, Escassi, Chus Herrero, Pitu (Emilio 68’), Natalio (Benja (60’), Tébar, Querol, Chumbi (Edu Oriol 46’) i Juanjo.
Àrbitre: Piñeiro Crespo, José Ramón.
Targetes: A Samuel, Villar i Borja del Valladolid. A Masó, Janjo i Escassi del Llagostera.
Gols: 1-0 Roger (33’), 2-0 Renella (71’), 3-0 Renella (90’).
Camp: José Zorrilla – 7600 espectadors.
Llegir mes / Leer mas...

"Real Valladolid 3 – 0 UE Llagostera: El Pucela despega hacia el playoff". Article de Dani Martin a @Losotros18

Real Valladolid 3 – 0 UE Llagostera: El Pucela despega hacia el playoff

Roger celebra el primer tanto del partido|LFP
Roger celebra el primer tanto del partido|LFP
Por
Tres goles, tres puntos, e idilio recuperado con la afición en Zorrilla. El Real Valladolid doblegó a un Llagostera errático, que hincó la rodilla durante los 90 minutos, ante un rival que no le dio opción alguna. Roger, y Renella en dos ocasiones fueron los artífices de un triunfo pucelano que le acerca al playoff, tras aprovecharse de los resultados de la jornada del sábado.
Tras entrar en combustión en Oviedo el fin de semana pasado, el Real Valladolid logró despegar en Zorrilla doblegando a un Llagostera que se vio noqueado por su rival, y sus jugadores fueron meros espectadores de una fácil victoria blanquivioleta.
Bajo un aguacero importante el Llagostera de Alsina quería mantener la dinámica positiva de las dos últimas jornadas, pero un dato deja claro el papel que jugaron en el partido: cero disparos a portería, y así es imposible sumar algo que no sea un punto. Y para que esto se hubiese producido, la pólvora del Real Valladolid tendría que haber estado igual de mojada, algo que no sucedió.
Tardó en lograr el primer tanto, pero tras una acción de Mojica por la banda, Roger desenfundaba las pistolas, para remachar a gol el citado servicio. Un tanto que hacía méritos al dominio local, aunque sin claros acercamientos. El Llagostera trató de hacer su partido, y Borja entró en una de sus provocaciones y a punto estuvo de dejar a los locales con diez jugadores. Solo Chumbi y Juanjo peleaban algún balón en ataque, insuficiente para que los de Oriol Alsina crearan alguna ocasión clara.
Jarreaba en Zorrilla y el césped cada vez estaba mas rápido en algunas zonas, y más encharcado en otras. El portugués Tiba brillaba en el centro del campo, siendo el eje vertebrador de un equipo con los cuatro puntales de ataque entregados a la causa. Villar y Mojica, enérgicos en las bandas,  Roger y Renella intensos en el juego por dentro. En otra buena acción Mojica mandaba el balón a la grada habiendo podido conseguir el dos a cero.
El Llagostera iba cediendo terreno, y esto lo aprovechaba Renella en dos buenas acciones, en una de ellas René desbarataba un fuerte remate del ariete. Rodri quería unirse a la fiesta sustituyendo a un Roger renqueante, y asistía a Villar, pero Chus Herrero cortaba el pase.
La fiesta se completaba con el doblete de Renella. Primero con un córner olímpico, que René fue a despejar y el balón acabó en la red. Y después al rematar un balón suelto en el área para hacer el 3-0. La ola en el estadio y las ovaciones a los jugadores sustituidos sellaban el idilio entre afición y equipo, celebrando una victoria en Zorrilla dos meses después, y alargando la racha negativa del conjunto catalán que acumula 14 derrotas en 16 partidos a domicilio.
Ficha técnica:
Real Valladolid (3): Kepa; Moyano, Samuel, Hermoso, Chica; Villar, Borja, Tiba (Óscar min.81), Mojica (Guzmán min.83); Renella y Roger (Rodri min.68).
U.E Llagostera (0): René; Masó, Escassi, Chus, De los Reyes; Pitu (Emilio min.68), Tébar, Querol, Natalio (Benja min.60); Chumbi (Oriol min.45) y Juanjo.
Goles: 1-0, Roger (min.33). 2-0, Rennella (min.71). 3-0, Rennella (min.79)
Árbitro: Piñeiro Crespo (colegio asturiano). Amonestó a los locales Samuel, Villar y Borja; y a los visitantes Masó, Juanjo y Escassi.
Incidencias: Partido correspondiente a la trigésima jornada disputado en el Estadio José Zorrilla ante 7.615 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"La permanència, a vuit punts". Article de @educiu a @lesportiucat

La permanència, a vuit punts

El Llagostera, penúltim amb 25 punts, va veure com la distància respecte a la permanència s'ampliava ahir fins a vuit, la pitjor situació dels blaugrana a 2a A (aquest curs ja hi havien estat en dues ocasions). Ho va provocar la victòria de la Ponferradina en el duel directe contra l'Osca (2-1), dos equips que es van intercanviar la posició en la taula després del partit d'ahir. El conjunt d'El Bierzo va escalar fins a la setzena posició, amb 35 punts, dos més que l'Osca, que ara és divuitè amb 33, i és el primer equip que queda fora del descens. D'altra banda, el Mallorca va empatar a casa contra el Mirandés (1-1) i continua dissetè amb 34 punts. Ara mateix el primer equip que baixaria a 2a B és l'Almeria (19è amb 31).
Llegir mes / Leer mas...

"Massa símptomes de feblesa". Article de @educiu a @lesportiucat

Massa símptomes de feblesa

Tot suma. El Llagostera va confirmar a Valladolid (3-0) diferents handicaps que l'estan condemnant al fracàs, com la inoperància a domicili (2 punts de 48), la falta de gol i el poc rendiment de molts fitxatges

Jordi Masó, defensant Mojica el dissabte passat al José Zorilla (3-0) Foto: EL DÍA DE VALLADOLID.
1
El Llagostera va patir el dissabte una contundent derrota al camp del Valladolid (3-0) que va confirmar la seva nefasta trajectòria a domicili, on encara no han guanyat aquesta temporada –només 2 punts de 48 possibles, amb dos empats a Montilivi (2-2) i al camp de l'Elx (1-1)–. L'Almeria és l'altre equip de segona A que encara no ha vençut a camp contrari, amb la diferència que els andalusos han sumat nou empats lluny del seu estadi. La desfeta al José Zorrilla va deixar el Llagostera penúltim classificat amb 25 punts, a vuit de la zona de permanència al final de la jornada quan queden dotze partits per disputar-se, una situació crítica que deixa sense marge d'error el conjunt dirigit per Oriol Alsina, que diumenge vinent tornarà a tenir una autèntica final en la visita de l'Alcorcón (a les 17 h). El Llagostera té l'esperança de fer-se fort a casa d'aquí a final de temporada (jugarà a Palamós set dels últims dotze partits de lliga) per mantenir vives les possibilitats de salvació, però tot indica que amb això no n'hi haurà prou per assolir l'objectiu.
Molts aspectes a millorar
A Valladolid els llagosterencs van tornar a evidenciar diferents handicaps que l'estan condemnant al fracàs. Per exemple, la falta de gol, ja que els de la Costa Brava van quedar-se sense marcar a domicili per desè partit aquest curs (disset en total), fet que contrasta amb la dada que diu que els blaugrana sempre han encaixat, com a mínim, un gol a camp contrari (va ser la tercera vegada que el Llagostera n'encaixava tres, lluny del 6-1 que va rebre contra l'Alcorcón). La falta de pólvora llagosterenca va quedar reflectida sobretot en el fluix partit dels seus davanters, que pràcticament no van gaudir d'ocasions i van estar molt aïllats en la punta d'atac, sense poder combinar amb els seus companys. De l'àmplia nòmina d'atacants del Llagostera destaca especialment l'estadística de Chumbi, Natalio, Fofo i José Carlos, que encara no s'han estrenat a porteria. Els tres últims van arribar en el mercat d'hivern i, de moment, el seu rendiment ha estat més aviat escàs (les lesions tampoc hi han ajudat). Qui més participació ha tingut en atac és Natalio (625 minuts en 8 partits, tots com a titular), però també és qui més ocasions clares ha fallat en els últims enfrontaments. Tampoc Benja passa el seu millor moment, ja que enllaça 21 partits sense veure porteria, mentre que el treball fosc de Juanjo a l'hora de baixar pilotes no troba continuïtat pràcticament en cap acció.
La plantilla del Llagostera va sortir molt tocada després de l'última derrota contra el Valladolid. Tècnic i jugadors van fer autocrítica i van admetre els errors, al mateix temps que encara conserven esperances de salvar la categoria. “L'equip no és el mateix a casa que a fora. El que tenim clar és que a Palamós no podem fallar”, explicava Oriol Alsina després del matx, mentre que Jordi Masó va demanar implicació a tot l'equip per mirar de capgirar la situació: “No podem sortir a jugar com ho fem fet al camp del Valladolid. Hem de treballar tots.”

SENSE ESTRENAR-SE

0
gols
sumen entre Chumbi, Natalio, Fofo i José Carlos. Els tres últims van arribar en el mercat d'hivern

NOMÉS EN QUEDEN 2

L'Almeria és l'altre equip que no ha guanyat a domicili, però ha sumat 9 empats a fora
Lugo-Llagostera
1-0
Albacete-Llagostera
1-0
Girona-Llagostera
2-2
Mallorca-Llagostera
1-0
Alcorcón-Llagostera
6-1
Bilbao Athletic-Llagostera
2-0
Nàstic-Llagostera
2-0
Oviedo-Llagostera
2-1
Còrdova-Llagostera
2-0
Almeria-Llagostera
2-1
Saragossa-Llagostera
1-0
Osasuna-Llagostera
3-0
Alavés-Llagostera
1-0
Tenerife-Llagostera
3-1
Elx-Llagostera
1-1
Valladolid-Llagostera
3-0 2 punts de 48 possibles
7 gols a favor i 33 en contra
El que queda a fora
Ponfe-Llagostera
2/4 (18h)
Numància-Llagostera
16/4 (18h)
Osca-Llagostera
J. 36
Mirandés-Llagostera
J. 39
Leganés-Llagostera
J. 41

LES REACCIONS

No podem sortir a jugar com ho fem fet al camp del Valladolid. Hem
de treballar tots
Jordi Masó
lateral del llagostera
Hem d'aconseguir encadenar una bona sèrie de resultats positius. No ens rendirem
Samu de los Reyes
lateral del llagostera
L'equip no és el mateix a casa que a fora. El que tenim clar és que a Palamós no podem fallar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...