Real Valladolid 3-0 UE Llagostera

El Llagostera no va poder fer bons els tres punts a casa contra el Mallorca i el Valladolid li torna el mateix resultat.

Marc Comamala

Director
El partit es va jugar sota la pluja i el Valladolid el va iniciar amb molta intensitat amb la intenció de crear ocasions des dels primers minuts i els d’Oriol Alsina tenien problemes per frenar els locals. En una sortida d’un córner Roger hauria pogut obrir la llauna però el gol va arribar poc després. Al minut 33, Mojica arrancava des del mig del camp marxant de varis contraris i des de la banda esquerra centrava una pilota que Roger rematava forçat però que suposava el primer gol dels locals. El gol va fer mal als llagosterencs que van veure com el mateix Mojica podria haver augmentat l’avantatge pel Valladolid.
A la represa el Llagostera va fer una passa endavant i es va mostrat més sòlid, tant en atac com en defensa. Ara era el Valladolid qui tenia dificultats per superar la pressió visitant i el partit es va animar. René refusava un xut des de fora de l’àrea de Renella, Edu Oriol tenia una ocasió molt clara i Chus Herrero aconseguia refusar una pilota perillosa de Villar que rematava sol. Al minut 71 arribava el gol de la nit. Renella marcava un gol olímpic en una acció on René no va poder fer res perquè estava tapat per diversos jugadors. El 2-0 va ser un fort cop pel Llagostera que va patir fins al final. René va tenir varies aturades de mèrit però no va poder evitar el tercer, també obra de Renella, en l’última ocasió del partit.
D’aquesta manera, la Unió Esportiva Llagostera continua sense poder sumar una victòria fora de casa i es queda a 7 punts de la permanència.

Real Valladolid: Kepa, Hermoso, Chica, Moyano, Samuel, Pedro Tibia (Óscar 82’), Mojica (Guzmán 84’), Villar, Borja, Roger (Rodri 68’) i Rennella.
UE Llagostera: René, Samu, Masó, Escassi, Chus Herrero, Pitu (Emilio 68’), Natalio (Benja (60’), Tébar, Querol, Chumbi (Edu Oriol 46’) i Juanjo.
Àrbitre: Piñeiro Crespo, José Ramón.
Targetes: A Samuel, Villar i Borja del Valladolid. A Masó, Janjo i Escassi del Llagostera.
Gols: 1-0 Roger (33’), 2-0 Renella (71’), 3-0 Renella (90’).
Camp: José Zorrilla – 7600 espectadors.