dissabte, 10 de desembre del 2016

Alsina: «Volem guanyar per passar les vacances de Nadal tranquils».Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina: «Volem guanyar per passar les vacances de Nadal tranquils»

10.12.2016 | 01:02 n Guanyar o complicar-se la vida. El Llagostera rep aquesta tarda (17.00) a l'Hospitalet amb la necessitat de recuperar el camí de les victòries després de cinc jornades de sequera, amb un escàs botí de dos empats i tres derrotes. Els homes d'Oriol Alsina, que únicament té la baixa del central Rodri, lesionat de llarga durada als lligaments encreuats i al menisc, volen tornar a fer de l'estadi Palamós-Costa Brava el seu particular fortí i celebrar una victòria amb els seus després de la derrota contra el Barça B (0-2) i els empats davant el Mestalla (1-1) i el Badalona (2-2). El d'aquesta tarda serà el darrer partit de l'any a l'estadi abans d'afrontar dues sortides seguides, Prat i Espanyol B. Segons el tècnic blaugrana, el rival d'avui «no destaca per les individualitats, però, sí pel grup i fa una transició defensa-atac molt ràpida».
Alsina creu que «l'Hospitalet té un sistema de joc molt semblant al nostre i ara mateix som rivals directes perquè ens trobem separats per només un punt». L'entrenador del Llagostera avisa del perill dels barcelonins perquè «vénen de guanyar al Sabadell i la dificultat serà extrema». Alsina vol «tornar a guanyar per passar unes bones vacances de Nadal» i va admetre que «portem una mala dinàmica de resultats, però, no de joc». El d'Arenys de Mar va reiterar una vegada més que «prefereixo que em diguin que malament que heu jugat, però, heu guanyat, que no a l'inrevès». Amb cinc partits sense guanyar, Alsina assegura que «l'equip està motivat i amb ganes de jugar, jo estaria més preocupat si no féssim el què toca». De l'absència de Rodri en va dir que «no comptem amb el central més important que tenim, però, tenint en compte que durant la primera volta hem tingut cinc o sis lesionats, ara estem més tranquils».
El d'avui serà el darrer partit a Palamós del 2016. Segons Alsina «quanta més gent vingui, millor, estem contents dels fidels que vénen cada quinze dies, però, si en vinguéssin més seria un benefici per l'equip». El Llagostera té una mitja d'assistència, aquesta temporada de 700 espectadors. D'altra banda el club blaugrana farà l'assemblea general d'accionistes el 29 de desembre (13.30).
Llegir mes / Leer mas...

"Les primeres urgències i obligacions de la temporada ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Les primeres urgències i obligacions de la temporada

Sumar tant sí com no. El Llagostera rep la visita de l'Hospitalet en el que serà l'últim duel de l'any al Palamós-Costa Brava. Posar fi a la ratxa de cinc partits sense guanyar és imperatiu 

El Llagostera rep la visita d'una de les seves bèsties negres en la història recent, l'Hospitalet (a les 17 h). El conjunt llagosterenc només ha batut una vegada l'equip riberenc en els nou precedents en partit oficial que hi ha disputat –els gironins tampoc van poder superar els barcelonins en la copa del 2011–, però hi ha una variable que sí que dóna als jugadors dirigits per Oriol Alsina un punt a favor, i és que no han perdut cap duel contra l'Hospitalet com a locals en la lliga. El Palamós-Costa Brava ha de ser un element decantador per als blaugrana, que volen sortir tant sí com no de l'espiral negativa pel que fa als resultats –cinc partits sense vèncer i només dos punts sumats dels darrers quinze possibles–. “El que menys ens preocupa ara mateix és el joc; només guanyar. Hem d'intentar fer-ho bé com contra el Lleida Esportiu, però que el final sigui feliç per a nosaltres”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que insisteix setmana rere setmana a lloar la feina dels seus jugadors, en una defensa a ultrança de la seva actitud. “Tothom treballa com ho ha de fer. No tenim cap queixa i, fins i tot, els que no solen anar convocats fan passes endavant per mirar d'entrar en les llistes. Volem tornar a competir de seguida, per oblidar l'agre final que es va donar al Camp d'Esports i treure'ns l'espina”, explica el tècnic d'Arenys de Mar.
Un rival per sota
El Llagostera afronta en el matx contra l'Hospitalet les primeres grans urgències i, de retruc, les primeres obligacions del curs. Situat l'Hospitalet per sota dels llagosterencs amb un punt menys –els riberencs van guanyar contra el Sabadell en la darrera jornada (2-1)–, els d'Alsina no es poden permetre una altra ensopegada si no volen caure, molt probablement, en descens directe. “En aquesta categoria no hi ha cap rival fàcil sigui quina sigui la seva posició en la taula. Van vèncer el Sabadell i això segur que els ha donat confiança”, diu Oriol Alsina, que avisa dels perills del contrincant: “Canvien molt d'una temporada a una altra però aquest estiu, sobretot, han patit un canvi pel que fa al pressupost, molt més reduït que abans. Segurament no tenen grans individualitats, però fan una molt bona feina col·lectiva que crea dificultats a qualsevol”, hi afegeix el tècnic del conjunt llagosterenc, que espera sumar el màxim de punts en els dos darrers partits de l'any. “Esperem poder sumar el màxim de punts però realment només pensem en el proper partit, mai més enllà. Sabem que ens espera un matx complicat i haurem d'estar molt fins a les dues àrees per aconseguir un resultat positiu”, sentencia Alsina, que només tindrà la baixa de Rodri, lesionat de llarga durada als lligaments encreuats.
El Llagostera vol acabar el 2016 davant la seva afició de la millor manera. De fet, els gironins no tornaran a competir al Palamós-Costa Brava fins al cap de setmana del 15 de gener contra l'Ebre, en el que serà ja el segon partit de la segona volta; abans, desplaçaments al Prat, per tancar la primera volta, i al camp de l'Espanyol.
Volem tornar a competir de seguida, per oblidar l'agre final contra el Lleida i treure'ns l'espina
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
L'Hospitalet segurament no té grans individualitats, però fan una bona feina col·lectiva que crea dificultats a qualsevol equip
El que menys ens preocupa ara mateix és el joc; només guanyar. Hem d'intentar fer-ho bé i que el final sigui feliç per a nosaltres
Llegir mes / Leer mas...