dimarts, 8 de novembre del 2016

Estadistiques de @UELlagostera PREBENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera BENJAMI D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera BENJAMI C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera BENJAMI B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera BENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera ALEVI D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera ALEVI C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera ALEVI B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera ALEVI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera INFANTIL D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera INFANTIL C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera INFANTIL B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera INFANTIL A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera CADET C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera CADET B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera CADET A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera JUVENIL C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera JUVENIL B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera JUVENIL A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques de @UELlagostera B


Llegir mes / Leer mas...

“Decrescendo”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera ‘B’ 1-3 C.F. Ripollet

El ‘Filialasso’ acaba perdent un partit en el qual s’havia avançat, davant un Ripollet que escala posicions a la taula

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Al Llagostera B se li va escapar un partit que se li havia posat molt de cara des d’un bon inici. Els visitants, però, van anar avançant línies i van ser capaços de remuntar el partit. Peke va poder empatar el partit però el seu llançament de penal es va topar amb el pal. Ja amb el filial blaugrana bolcat, el Ripollet va tancar el partit amb l’1-3 definitiu.
‘Pekegol’
El davanter del Llagostera B continua amb un estat de gràcia de cara al gol. Peke (9’) va avançar als de la Costa Brava i ja encadena quatre jornades consecutives marcant. El gironí està situat entre els màxims realitzadors de la lliga, i segueix posant-se al filial a l’esquena.
Una estadística que podria haver inflat si hagués transformat el penal al 75’. Els de Pep Triadú podrien haver fet el 2-2, però la pena màxima executada per Peke es va estavellar al pal, i els llagosterencs van perdre l’oportunitat d’equilibrar el matx.
El Ripollet, en ascens
Tot i començar perdent des de ben aviat, els visitants van saber tenir paciència durant el partit. És cert que els locals van tenir oportunitats més clares durant el primer acte, però, a poc a poc, el Ripollet va gaudir d’un control de la pilota superior i va equilibrar el matx per mitjà d’una jugada individual de Vicente (39’).
A la represa, els del Vallès Occidental, van seguir dominant el ritme del partit i Jose Manuel (59’) va desequilibrar el marcador. Als últims minuts, i després de l’error de Peke des dels onze metres, el Llagostera B estava bolcat sobre el Ripollet, que va aprofitar per tancar el partit amb un contraatac finalitzat per Vicente (89’), qui completava el seu doblet.
Amb aquesta derrota, el Llagostera B veu com el Ripollet el supera a la classificació i baixa fins a la 14ª plaça. Els de David Cruz aconsegueixen pujar fins al 10è lloc.
FITXA TÈCNICA:
1 – UE LLAGOSTERA ‘B’: Busquets, Pol Tarrenchs (Carlos Martínez, 71’), Marc Ferrer, Ferran Roca, Gelmà, Alexis Sánchez (Pol Mitjà, 86’), Maynau, Soufiane, Peke, Almendrós (Jordi Maymi, 65’), Carlos Cano.
3 – CF RIPOLLET: Oriol Llaveria, Antonio Santiago, Carlos Osuna, Mario Cardete, Josue, Rubén Lopez, Dani (Lars, 71’), Roger Miralles, Mario (Edgar, 77’), Jose Manuel (Oscar Latorre, 86’), Vicente.
Gols: 1-0 (Peke, 9’); 1-1 (Vicente, 39’); 1-2 (Jose Manuel, 59’); 1-3 (Vicente, 89’).
Àrbitre: Hector Rosco (Barcelona).
Targetes: Oriol Vila, Marc Ferrer, Maymi i Pep Triadú (E) pel Llagostera B; Rubén Lopez, Josue, Roger Miralles, Mario, Jose Manuel, Lars pel Ripollet.
Estadi: Camp Municipal de Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

Va Sortir la victòria “granota”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

Va Sortir la victòria “granota”

Va sortir la victòria “granota”

U.D. Atlètic Llevant 2-0 U.E. Llagostera

Els locals aprofiten una bona primera meitat per endur-se uns tres punts que els ajuda a remuntar places a la taula

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La bona ratxa del Llagostera a fora de casa ha durat dos partits.  Tot i en el bon moment en el qual arribava l’equip d’Alsina, el filial del Llevant va aconseguir distanciar-se el marcador molt aviat i va ampliar la diferència al cap de pocs minuts.
Amb aquesta victòria, l’Atlètic Llevant abandona la zona de descens i segueix encadenant, una jornada més –i ja van vuit–, la seva imbatibilitat. D’altra banda, el Llagostera veu com, tot i la derrota, es manté a la meitat de la taula.
Dos gols matiners
Quan encara hi havia gent ocupant el seu seient, expulsant-se les comissures de les parpelles a causa de la matinada d’aquest diumenge pel partit, Hacen (2’) avançava als locals. La centrada de Joel quedava rebutjada a la frontal, on el migcampista etzibava una voleia que es colava pel pal dret de la porteria de Moragón, quin no podia fer res per evitar el gol. Pocs instants després, l’Atlètic Llevant va aprofitar una polèmica cessió a Moragón, perquè Gabri Izquier (25’) transformés el lliure indirecte.
Els de la Costa Brava insistien a crear perill, i el buscaven amb pilotes per sobre de l’avançada defensa, però no aconseguien definir al trepitjar àrea. La seguretat defensiva és una de les característiques principals dels granotes, i dissabte es va tornar a demostrar. Durant la primera meitat l’alta intensitat dels locals, va provocar que els gironins no arribessin a porteria amb claredat i que, per conseqüència, no fabriquessin cap oportunitat clara de gol.
Canvi de sistema
Alsina va intentar donar un cop d’efecte als vestuaris, i a la represa va introduir a Colorado i Pablo per passar a jugar amb una defensa de tres homes. El Llagostera va continuar buscant l’esquena de la defensa blaugrana, però la finalització seguia sent imprecisa. Al 65’ els jugadors llagosterencs van demanar un penal a l’àrea local, però l’àrbitre es va fer el ‘suec’.
Colorado va poder retallar distàncies amb un fort xut, però Koke es va estirar per desviar el remat. Aquesta va ser l’última oportunitat clara del Llagostera, que no va acabar de definir a línia de tres quarts i que, per tant, no va aprofitar l’ocasió per sumar el que haguessin estat tres punts importantíssims.
FITXA TÈCNICA:
2 – At.Llevant: Koke, Shaq, Aly, Kaiser, Fran Manzanara, Pepelu (Son, 86’), Gabri Izquier, Ribelles, Allyson (Juan Delgado, 70’), Hacen, Joel (Nanclares, 80’).
0 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán (Àlex Colorado, 46’), Eloi, Samu (Pol Calvet, 63’), Valentín, Masó, Robert (Pablo, 46’), Marc Martínez, Manel, Ruben Martínez, Marc Fernández.
Gols: 1-0 (Hacen, 2’); 2-0 (Gabri Izquier, 25’).
Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Aguilera.
Targetes: Kaiser, Pepelu i Gabri Izquier pels visitants; Samu, Robert, Marc Martínez i Pablo pel Llagostera.
Estadi: Ciutat Esportiva de Buñol.
Llegir mes / Leer mas...

"Zamorano es consolida a l'onze titular del Llagostera". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Zamorano es consolida a l'onze titular del Llagostera

El defensa d'Hostalric encadena quatre presències consecutives el darrer mes de competició

08.11.2016 | 07:26
El defensa Eloi Zamorano.
En el món del futbol es tracta d'aprofitar les oportunitats, a vegades, aquestes arriben a causa de circumstàncies negatives o desgraciades de companys d'equip que s'han vist afectats per les lesions. A Llagostera l'allau de lesions que han afectat amb especial duresa la posició de defensa central, han obert les portes de la titularitat al jove d'Hostalric de 22 anys, Eloi Zamorano. Les absències d'homes experimentats com Diego Jiménez o Rodri han permès que Eloi Zamorano s'obri forat i gaudeixi en aquests moments de minuts i de sumar ja quatre titularitats consecutives. L'última va ser a la ciutat esportiva de Bunyol en la derrota davant el Llevant B (2-0).
Abans d'aquestes darreres quatre aparicions seguides a l'onze d'Alsina i Álvarez, Eloi Zamorano ja va gaudir d'una titularitat fa vuit jornades quan va formar parella a l'eix de la defensa amb Rodri al camp del Collao davant l'Alcoià (2-0). Aquell dia, a més a més, va significar el debut de l'arbucienc com a jugador del primer equip i a la categoria de bronze del futbol espanyol.
L'ex del Granollers, amb fitxa del filial, també va ser titular amb el primer equip dels blaugranes a la Copa del Rei al Nuevo Sardinero de Santander i a la Copa Catalunya a la Bòbila de Gavà. La presència del jove Eloi Zamorano en els darrers onzes inicials llagosterencs al costat d'homes veterans i d'experiència com Samu San José, Masó, Valentín o Álex Colorado, representa un aprenentatge constant per al central que espera haver demostrat la seva vàlua davant les imminents altes de Diego Jiménez i Rodri.
Llegir mes / Leer mas...

"Dissabte, una altra oportunitat contra un equip filial". Article de @educiu a @lesportiucat

Dissabte, una altra oportunitat contra un equip filial

El Llagostera va allargar a Bunyol la seva particular mala dinàmica contra els equips filials aquesta temporada –empats amb l'Espanyol B (1-1) i el Vila-real B (2-2) i derrotes contra el Mallorca B (4-0), el Barça B (0-2) i l'Atlètic Llevant (2-0)–, una tendència que la plantilla llagosterenca vol revertir dissabte que ve en la visita del València B, l'únic filial que falta per enfrontar-se als gironins en la primera volta. Es preveu un duel complicat per als d'Oriol Alsina, ja que l'equip valencianista ocupa zona de promoció d'ascens com a tercer classificat, amb 22 punts. Tot i això, el conjunt dirigit per Curro Torres fa dues jornades que no guanya (1 punt dels últims 4).
Llegir mes / Leer mas...

"La discontinuïtat castiga ". Article de @educiu a @lesportiucat

La discontinuïtat castiga

2a divisió B. En les primeres tretze jornades de lliga el Llagostera només ha estat capaç d'enllaçar una sèrie de dos partits sense perdre i sense encaixar gols 

 

Quan semblava que havia trobat la fórmula de l'èxit a domicili (dues victòries seguides a fora, amb una derrota a Palamós entremig) el Llagostera va tornar a claudicar a camp contrari diumenge passat, concretament al feu de l'Atlètic Llevant (2-0). Va ser un partit molt espès per part del conjunt llagosterenc, que va ser incapaç de remuntar el resultat en contra i va deixar escapar tres punts clau en l'objectiu d'enganxar-se definitivament a la part alta de la taula (els d'Alsina són novens, amb 17 punts, a quatre de la quarta posició).
El Llagostera s'està mostrant com un equip molt irregular aquesta temporada, una poca continuïtat en els resultats que ha privat els de la Costa Brava d'ocupar una plaça de promoció d'ascens, l'objectiu a principi de curs. De fet, en les primeres tretze jornades de lliga els blaugrana només han estat capaços d'enllaçar una sèrie de dos partits sense perdre i sense encaixar gols, la de dos triomfs consecutius contra el Cornellà (3-0) i el Gavà (0-2).
El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació al municipal llagosterenc i avui descansarà. Serà demà quan la plantilla reprendrà l'activitat amb una doble sessió que servirà per continuar preparant el pròxim enfrontament contra el València B (dissabte a les 17.30 h a Palamós).

CAP ENRERE

La derrota a Bunyol (2-0) va frenar l'escalada dels llagosterencs en la taula
Llagostera-Espanyol B
1-1
Ebre-Llagostera
2-0
Llagostera-Atl. Saguntí
2-0
Hèrcules-Llagostera
1-0
Llagostera-Vila-real B
2-2
Alcoià-Llagostera
2-0
Llagostera-Atl. Balears
2-1
Mallorca B-Llagostera
4-0
Llagostera-Cornellà
3-0
Gavà-Llagostera
0-2
Llagostera-Barça B
0-2
Sabadell-Llagostera
0-3
Llevant B-Llagostera
2-0

 

Llegir mes / Leer mas...