dimarts, 8 de novembre del 2016

“Decrescendo”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera ‘B’ 1-3 C.F. Ripollet

El ‘Filialasso’ acaba perdent un partit en el qual s’havia avançat, davant un Ripollet que escala posicions a la taula

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Al Llagostera B se li va escapar un partit que se li havia posat molt de cara des d’un bon inici. Els visitants, però, van anar avançant línies i van ser capaços de remuntar el partit. Peke va poder empatar el partit però el seu llançament de penal es va topar amb el pal. Ja amb el filial blaugrana bolcat, el Ripollet va tancar el partit amb l’1-3 definitiu.
‘Pekegol’
El davanter del Llagostera B continua amb un estat de gràcia de cara al gol. Peke (9’) va avançar als de la Costa Brava i ja encadena quatre jornades consecutives marcant. El gironí està situat entre els màxims realitzadors de la lliga, i segueix posant-se al filial a l’esquena.
Una estadística que podria haver inflat si hagués transformat el penal al 75’. Els de Pep Triadú podrien haver fet el 2-2, però la pena màxima executada per Peke es va estavellar al pal, i els llagosterencs van perdre l’oportunitat d’equilibrar el matx.
El Ripollet, en ascens
Tot i començar perdent des de ben aviat, els visitants van saber tenir paciència durant el partit. És cert que els locals van tenir oportunitats més clares durant el primer acte, però, a poc a poc, el Ripollet va gaudir d’un control de la pilota superior i va equilibrar el matx per mitjà d’una jugada individual de Vicente (39’).
A la represa, els del Vallès Occidental, van seguir dominant el ritme del partit i Jose Manuel (59’) va desequilibrar el marcador. Als últims minuts, i després de l’error de Peke des dels onze metres, el Llagostera B estava bolcat sobre el Ripollet, que va aprofitar per tancar el partit amb un contraatac finalitzat per Vicente (89’), qui completava el seu doblet.
Amb aquesta derrota, el Llagostera B veu com el Ripollet el supera a la classificació i baixa fins a la 14ª plaça. Els de David Cruz aconsegueixen pujar fins al 10è lloc.
FITXA TÈCNICA:
1 – UE LLAGOSTERA ‘B’: Busquets, Pol Tarrenchs (Carlos Martínez, 71’), Marc Ferrer, Ferran Roca, Gelmà, Alexis Sánchez (Pol Mitjà, 86’), Maynau, Soufiane, Peke, Almendrós (Jordi Maymi, 65’), Carlos Cano.
3 – CF RIPOLLET: Oriol Llaveria, Antonio Santiago, Carlos Osuna, Mario Cardete, Josue, Rubén Lopez, Dani (Lars, 71’), Roger Miralles, Mario (Edgar, 77’), Jose Manuel (Oscar Latorre, 86’), Vicente.
Gols: 1-0 (Peke, 9’); 1-1 (Vicente, 39’); 1-2 (Jose Manuel, 59’); 1-3 (Vicente, 89’).
Àrbitre: Hector Rosco (Barcelona).
Targetes: Oriol Vila, Marc Ferrer, Maymi i Pep Triadú (E) pel Llagostera B; Rubén Lopez, Josue, Roger Miralles, Mario, Jose Manuel, Lars pel Ripollet.
Estadi: Camp Municipal de Llagostera.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui