dilluns, 17 d’octubre del 2016

"El davanter Manel ja suma tres gols amb el Llagostera ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El davanter Manel ja suma tres gols amb el Llagostera

El jugador cedit pel Girona empata amb Marc Fernández com a màxim anotador dels d'Oriol Alsina, amb tres dianes

17.10.2016 | 06:53
Manel Martínez comença a demostrar al Llagostera, a base de gols, el seu olfacte golejador que va captar aquest estiu l'interès del Girona. El davanter barceloní, autor d'un doblet davant el Cornellà (3-0), va resultar determinant amb dues dianes, la primera per obrir la llauna, tot just a l'inici del segon temps i la darrera ja avançada la segona meitat per finiquitar el matx davant els de Jordi Roger. L'exCornellà va ser un dels botxins de l'equip barceloní i amb els dos gols que va anotar el passat dissabte s'enfila a les tres dianes i empata amb Marc Fernández com a màxim golejador dels blaugranes.
Segons el davanter cedit pel Girona, després de la derrota a Mallorca (4-0) calia guanyar a un equip que es troba a les portes del play-off. "Va ser un partit molt intens, competit i em va fer feliç poder ajudar a l'equip perquè el 3 a 0 ens dóna tranquil·litat després de l'última derrota". Manel admet que afrontaven el partit davant el Cornellà amb especial motivació per la derrota a Palma. "El 4 a 0 va ser un cop dur, però hem demostrat que som competitius i que volem anar cap amunt". Personalment, Manel és un home feliç pels tres gols i per la confiança que Oriol Alsina té en ell, davant el Cornellà va jugar el seu vuitè partit de titular. "Espero seguir així i treballaré dur per continuar fent gols que ajudin a l'equip". Amb Rafa Jordà fora de combat, la responsabilitat golejadora recau en l'ex Sabadell; pel barceloní, "la baixa d'en Rafa és important per l'equip, però, esperem que torni aviat per ajudar-nos".
Avui, junta d'accionistes
El local social del Llagostera, al pavelló Municipal, acull avui una junta extraordinària (13.00 hores) que comptarà amb dos punts. El primer, és aprovar que el club reparteixi entre els seus ccionistes el més de mig milió d'euros de beneficis amb què es va tancar l'últim curs, pagant 72 euros per cada títol. I el segon, la reducció de capital social d'un 90 per cent (passarà d'1,9 milions d'euros als 190.000 a causa del descens a la Segona Divisió B), fet que comportarà que el preu de les accions passi de 231 euros a 81.
Llegir mes / Leer mas...

"Peque salva un punt al final". Article @lesportiucat

Peque salva un punt al final

1a catalana. El Llagostera B empata al camp del Mollet en un matx que va tenir una part per a cada equip. Peque va fer els dos gols blaugrana

El Llagostera B va obtenir un bon punt del camp del Mollet, que segueix invicte aquesta temporada. L'empat, però, va deixar sensació de poc premi als llagosterencs, i és que en la primera part van tenir possibilitats de deixar el triomf encarrilat. Peque va avançar el filial blaugrana molt aviat aprofitant un error defensiu. Els de Pep Triadú van dominar amb claredat i Carlos Martínez i Cano van tenir ocasions clares per ampliar l'avantatge, però no van estar encertats. La segona part va ser diferent. El Mollet va arrencar fort i Masip va empatar tot just començar. Els locals van seguir dominant i en el 76', Masip, de penal, va capgirar el resultat. La remuntada local va tornar a esperonar el Llagostera B, que es va llançar a buscar l'empat i va tenir ocasions fins que en el 87' Peque, també de penal, va firmar l'empat. En els últims instants tots dos equips van tenir ocasions, però el marcador ja no es va tornar a moure.

MOLLET 2 LLAGOSTERA B 2

MOLLET: Pol, Cirera (Arroyo, 69'), Jordi, Serrano, Nil, Navarro, Juan Pérez (Castro, 56'), Jandro (Édgar, 80'), Chipi (Miguelito, 56'), Antonio (Hassen, 69') i Masip.
LLAGOSTERA B: Busquets, Espuña, Marc Ferrer (Ferran Roca, 57'), Maynau, Pol Gómez (Tarrenchs, 46'), Gelmà, Maymí (Barco, 64'), Oriol Vila, Peque, Cano i Carlos Martínez (Jose Martinez, 89').
GOLS: 0-1 (4') Peque. 1-1 (46') Masip. 2-1 (76') Masip (p.). 2-2 (87') Peque (p.).
ÀRBITRE: Cardenal Vargas. T.G.: als locals Serrano, Masip, Cirera, Arroyo i Jordi; i als visitants Pol Gómez, Maynau i Peque.
Llegir mes / Leer mas...

"Un doblet revitalitzant ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera va sumar dissabte una victòria balsàmica contra el Cornellà (3-0) que va permetre al conjunt dirigit per Oriol Alsina sortir del descens i minimitzar els efectes de l'última desfeta al camp del Mallorca B (4-0). El gran protagonista del triomf llagosterenc va ser, sens dubte, Manel Martínez, que va marcar un doblet decisiu per amarrar els tres punts (va fer l'1-0 i el 3-0). El davanter cedit pel Girona va firmar una gran actuació, va recuperar la pólvora després de tres jornades sense veure porteria i amb tres gols aquesta temporada empata amb Marc Fernández com a màxim golejador del seu equip.
“La victòria ens refà de l'última derrota. Hem demostrat que som un equip competitiu que vol anar cap amunt. Estic content pels gols i els tres punts, que són molt importants”, explica Manel, que ja pensa en el pròxim partit al camp del Gavà (diumenge, a les 12 del migdia): “Hem d'oblidar la mala ratxa que tenim a domicili [25 partits sense guanyar entre el curs passat i aquest], anar amb moltes ganes i sumar la victòria, que seria la segona consecutiva i ens donaria molta moral de cara al futur.”

EL PROTAGONISTA

La victòria ens refà de l'última derrota. Hem demostrat que som un equip que vol anar cap amunt
Manel Martínez
davanter del llagostera
Llegir mes / Leer mas...