dilluns, 17 d’octubre del 2016

"Peque salva un punt al final". Article @lesportiucat

Peque salva un punt al final

1a catalana. El Llagostera B empata al camp del Mollet en un matx que va tenir una part per a cada equip. Peque va fer els dos gols blaugrana

El Llagostera B va obtenir un bon punt del camp del Mollet, que segueix invicte aquesta temporada. L'empat, però, va deixar sensació de poc premi als llagosterencs, i és que en la primera part van tenir possibilitats de deixar el triomf encarrilat. Peque va avançar el filial blaugrana molt aviat aprofitant un error defensiu. Els de Pep Triadú van dominar amb claredat i Carlos Martínez i Cano van tenir ocasions clares per ampliar l'avantatge, però no van estar encertats. La segona part va ser diferent. El Mollet va arrencar fort i Masip va empatar tot just començar. Els locals van seguir dominant i en el 76', Masip, de penal, va capgirar el resultat. La remuntada local va tornar a esperonar el Llagostera B, que es va llançar a buscar l'empat i va tenir ocasions fins que en el 87' Peque, també de penal, va firmar l'empat. En els últims instants tots dos equips van tenir ocasions, però el marcador ja no es va tornar a moure.

MOLLET 2 LLAGOSTERA B 2

MOLLET: Pol, Cirera (Arroyo, 69'), Jordi, Serrano, Nil, Navarro, Juan Pérez (Castro, 56'), Jandro (Édgar, 80'), Chipi (Miguelito, 56'), Antonio (Hassen, 69') i Masip.
LLAGOSTERA B: Busquets, Espuña, Marc Ferrer (Ferran Roca, 57'), Maynau, Pol Gómez (Tarrenchs, 46'), Gelmà, Maymí (Barco, 64'), Oriol Vila, Peque, Cano i Carlos Martínez (Jose Martinez, 89').
GOLS: 0-1 (4') Peque. 1-1 (46') Masip. 2-1 (76') Masip (p.). 2-2 (87') Peque (p.).
ÀRBITRE: Cardenal Vargas. T.G.: als locals Serrano, Masip, Cirera, Arroyo i Jordi; i als visitants Pol Gómez, Maynau i Peque.