dijous, 21 de juliol del 2016

Busquets, Colorado i Diego Jiménez no amaguen la seva «ambició» de fer una «gran temporada» . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Busquets, Colorado i Diego Jiménez no amaguen la seva «ambició» de fer una «gran temporada»

21.07.2016 | 00:00
Busquets, Colorado i Diego Jiménez no amaguen la seva «ambició» de fer una «gran temporada»
Busquets, Colorado i Diego Jiménez no amaguen la seva «ambició» de fer una «gran temporada»
El restaurant Mas dels Arcs de Vall-Llobrega va acollir l'acte de presentació de tres noves cares del Llagostera. Es tracta del porter Pol Busquets (Sporting B), Álex Colorado (Reus) i Diego Jiménez (Recreativo).
El porter de Sant Feliu de Guíxols amb passat al planter del Barça i l'Atlètic de Madrid, Pol Busquets, va explicar que «el principal motiu del meu fitxatge pel Llagostera és que es tracta d'un projecte molt atractiu i a més, jo sóc de Sant Feliu i després d'un temps a fora tenia ganes de tornar a casa». Busquets destaca que «no vinc a fer cap lluita amb ningú sinó a entrenar-me i després que la decisió recaigui en l'entrenador». Tot i jugar a Gijón, el gironí va assegurar que «he seguit la trajectòria del Llagostera des del seu ascens a Segona A».
Tot seguit, qui va parlar va ser l'andalús Álex Colorado. L'ex del Reus és el més veterà de la plantilla i un dels homes cridats a ser dels líders al mig del camp. «Estic molt content de ser aquí perquè l'interès del club va ser molt fort». Colorado, que ve de celebrar l'ascens a Segona A amb el Reus, creu que viure «un altre ascens és molt complicat, però la clau és fer les coses a poc a poc». «El més important és fer una bona pinya», va afirmar el jugador.
L'últim a parlar davant els mitjans va ser el central Diego Jiménez. Va explicar que «vaig veure que des d'un bon inici estaven fent un projecte potent i això em va cridar molt l'atenció». Diego, format al planter del Vila-real, arriba del Recreativo i afirma que «vinc després de dues temporades difícils a Huelva, amb ganes d'oblidar-les i de buscar tranquil·litat en un club sanejat i que fa les coses molt bé».
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera s'estrenarà a Segona B rebent el filial de l'Espanyol a Palamós". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera s'estrenarà a Segona B rebent el filial de l'Espanyol a Palamós

L'equip entrenat per Oriol Alsina, que surt amb l'objectiu de tornar a pujar, començarà i acabarà la lliga a casa

21.07.2016 | 00:00 El Llagostera ja sap quin és el seu calendari per aquesta temporada a Segona Divisió B. La lliga per al conjunt blaugrana comença d'aquí just un mes, el cap de setmana del 20 i 21 d'agost i ho farà a l'estadi de Palamós Costa Brava davant l'Espanyol B. Respecte al partit del debut, Oriol Alsina afirma que «és una satisfacció jugar el primer partit contra l'Espanyol», ja que «en aquesta categoria tots els partits són molt difícils perquè ara no saps quins equips estaran a dalt». El calendari va decidir que el Llagostera comenci i acabi la lliga a casa. Sobre l'inici, el tècnic d'Arenys destaca que «prefereixo sempre jugar el primer partit a casa».
Poc va valorar del calendari, ja que és difícil saber com jugaran i per a quina part de la classificació estaran els rivals, el tècnic dels llagosterencs va assegurar que «començar bé sempre t'ajuda psicològicament i també facilita que la gent s'engresqui amb l'equip. Aquest any no tenim ingressos per televisió i el fet de guanyar ens portarà a fer més diners amb l'entrada».
Una setmana després del partit contra el filial blanc-i-blau l'equip gironí afrontarà el primer partit de la categoria i l'únic que faran a l'Aragó, per veure's les cares amb l'Ebro.
L'única jornada entre setmana de la temporada serà la 12a, el dimecres 2 de novembre, quan el Llagostera jugarà a la Nova Creu Alta contra el Sabadell. Precisament, del conjunt arlequinat cal destacar que agafarà set dies després el rival que deixi l'equip vallesà. Per aquest motiu, Alsina subratlla que «podré anar a veure els propers rivals perquè jugaran al camp del Sabadell».
Tres o quatre dies després de jugar aquest partit entre setmana a Sabadell, el Llagostera tornarà a jugar a domicili, al camp de l'Atlètic Llevant, en el que serà l'única vegada a la temporada que jugaran dos partits seguits a fora i, a la segona volta, dos de consecutius a Palamós.
L'últim partit de la primera volta serà al camp del Prat, equip nou ascendit a la categoria i de retruc, a l'últim de la temporada, si més no de la fase regular de Segona B, serà contra el conjunt pratenc a l'estadi Palamós-Costa Brava. Abans, en l'últim duel a domicili de la temporada, el conjunt gironí visitarà l'Hospitalet.
Pel que fa al calendari, recordem que aquesta temporada la competició s'atura tres setmanes i que el final de la primera volta coincideix amb el final del 2016.
Llegir mes / Leer mas...

"El camí està marcat". Article de Oriol Robiró a @lesportiucat

El camí està marcat

Calendari. El Llagostera s'estrenarà a Palamós contra l'Espanyol B i la tancarà, també a casa, contra un recent ascendit, el Prat. El curs tindrà una jornada entre setmana, el dia 2 de novembre

El calendari
1
El Llagostera ja sap quin camí haurà de seguir en la temporada regular per intentar classificar-se per la fase d'ascens i aspirar a recuperar la categoria de plata. El sorteig del calendari de 2a B va deixar una primera alegria als d'Oriol Alsina, i és que els blaugrana començaran i acabaran la temporada al municipal de Palamós-Costa Brava. D'aquesta manera, el Llagostera podrà intentar arrencar amb bon peu i, si es dóna el cas, jugar-se les garrofes en l'última jornada, en un estadi on es fa fort i suma la majoria dels seus punts. A la primera jornada –el cap de setmana del 21 d'agost– el rival serà un filial, l'Espanyol B, mentre que el punt i final a la temporada regular –el 14 de maig– el posarà el partit contra el Prat, recent ascendit a la categoria de bronze.
A banda del Llagostera-Espanyol B, la primera jornada deixarà només un altre duel català, que serà el que enfrontarà el Badalona contra el Lleida.
Una entre setmana
Amb presses per acabar la temporada a mitjans de maig i deixar temps per la disputa de la fase d'ascens, el calendari de 2a divisió B no deixa temps per recuperar oxigen als equips. De fet, des que comenci la temporada fins que s'acabi, la categoria de bronze només s'aturarà dos caps de setmana per Nadal, que justament coincidiran amb el final de la primera volta i l'inici de la segona, i que provocarà que el Llagostera s'acomiadi del 2016 i doni la benvinguda al nou any a domicili.
A més, els equips hauran d'afrontar una jornada entre setmana, la 12, que es disputarà el 2 de novembre, en la qual el Llagostera visitarà el camp del Sabadell. Pels d'Oriol Alsina, la jornada entre setmana suposarà una dificultat afegida, ja que coincideix amb la disputa dels dos partits seguits fora de casa, perquè, en la tretzena jornada, el posterior cap de setmana, haurà de visitar el camp del Llevant B.
Darrera actualització ( Dijous, 21 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Benvingut optimisme".Article de Pere Subirana a @lesportiucat

Benvingut optimisme

Presentacions. El Llagostera va presentar ahir el porter Pol Busquets, el central Diego Jiménez i el migcampista Álex Colorado. Tots tres arriben amb l'objectiu de l'ascens en ment

D'esquerra a dreta: Pol Busquets, Álex Colorado i Diego Jímenez, acompanyats pel benjamí Èric Foto: P. S.
1
El Llagostera continua presentant els seus nous fitxatges i ahir va ser el torn de Pol Busquets, Álex Colorado i Diego Jiménez al restaurant Mas dels Arcs de Palamós, que arriben al Llagostera amb trajectòries completament diferenciades.
Pol Busquets, un porter “àgil, fiable i amb molt bon joc amb els peus”, segons el secretari tècnic, Gerard Escoda, arriba amb 21 anys després de tenir un pas sense gaire èxit pel filial de l'Sporting. “El projecte em va semblar molt atractiu i a més tenia ganes de tornar a prop de casa després de tants anys”, va assegurar el porter de Sant Feliu de Guíxols.
D'altra banda, el central de 24 anys Diego Jiménez arriba després d'haver signat grans temporades a 2a B i 2a A amb el Vila-real B i el Recre. “Central dretà, però amb capacitat per jugar a l'esquerra, pot ser un complement perfecte per a Rodri”, segons Escoda. “Després d'un any que no m'ho he passat gaire bé a Huelva [va estar marcat per les lesions], tinc ganes de fer un bon any en l'aspecte personal i ajudar l'equip a assolir els seus objectius”, va dir el central.
Per últim, Gerard Escoda va destacar Álex Colorado com un “jugador molt experimentat i amb capacitat golejadora des del mig del camp”, i és que el curs passat va fer 11 dianes amb el Reus. Colorado, molt ambiciós, va parlar de les possibilitats d'ascens: “Ja sé el que costa aquest objectiu, però si s'aconsegueix fer un bon grup humà pot ser decisiu.”
Darrera actualització ( Dijous, 21 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...