dijous, 21 de juliol del 2016

"Benvingut optimisme".Article de Pere Subirana a @lesportiucat

Benvingut optimisme

Presentacions. El Llagostera va presentar ahir el porter Pol Busquets, el central Diego Jiménez i el migcampista Álex Colorado. Tots tres arriben amb l'objectiu de l'ascens en ment

D'esquerra a dreta: Pol Busquets, Álex Colorado i Diego Jímenez, acompanyats pel benjamí Èric Foto: P. S.
1
El Llagostera continua presentant els seus nous fitxatges i ahir va ser el torn de Pol Busquets, Álex Colorado i Diego Jiménez al restaurant Mas dels Arcs de Palamós, que arriben al Llagostera amb trajectòries completament diferenciades.
Pol Busquets, un porter “àgil, fiable i amb molt bon joc amb els peus”, segons el secretari tècnic, Gerard Escoda, arriba amb 21 anys després de tenir un pas sense gaire èxit pel filial de l'Sporting. “El projecte em va semblar molt atractiu i a més tenia ganes de tornar a prop de casa després de tants anys”, va assegurar el porter de Sant Feliu de Guíxols.
D'altra banda, el central de 24 anys Diego Jiménez arriba després d'haver signat grans temporades a 2a B i 2a A amb el Vila-real B i el Recre. “Central dretà, però amb capacitat per jugar a l'esquerra, pot ser un complement perfecte per a Rodri”, segons Escoda. “Després d'un any que no m'ho he passat gaire bé a Huelva [va estar marcat per les lesions], tinc ganes de fer un bon any en l'aspecte personal i ajudar l'equip a assolir els seus objectius”, va dir el central.
Per últim, Gerard Escoda va destacar Álex Colorado com un “jugador molt experimentat i amb capacitat golejadora des del mig del camp”, i és que el curs passat va fer 11 dianes amb el Reus. Colorado, molt ambiciós, va parlar de les possibilitats d'ascens: “Ja sé el que costa aquest objectiu, però si s'aconsegueix fer un bon grup humà pot ser decisiu.”
Darrera actualització ( Dijous, 21 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui