dijous, 21 de juliol del 2016

"El camí està marcat". Article de Oriol Robiró a @lesportiucat

El camí està marcat

Calendari. El Llagostera s'estrenarà a Palamós contra l'Espanyol B i la tancarà, també a casa, contra un recent ascendit, el Prat. El curs tindrà una jornada entre setmana, el dia 2 de novembre

El calendari
1
El Llagostera ja sap quin camí haurà de seguir en la temporada regular per intentar classificar-se per la fase d'ascens i aspirar a recuperar la categoria de plata. El sorteig del calendari de 2a B va deixar una primera alegria als d'Oriol Alsina, i és que els blaugrana començaran i acabaran la temporada al municipal de Palamós-Costa Brava. D'aquesta manera, el Llagostera podrà intentar arrencar amb bon peu i, si es dóna el cas, jugar-se les garrofes en l'última jornada, en un estadi on es fa fort i suma la majoria dels seus punts. A la primera jornada –el cap de setmana del 21 d'agost– el rival serà un filial, l'Espanyol B, mentre que el punt i final a la temporada regular –el 14 de maig– el posarà el partit contra el Prat, recent ascendit a la categoria de bronze.
A banda del Llagostera-Espanyol B, la primera jornada deixarà només un altre duel català, que serà el que enfrontarà el Badalona contra el Lleida.
Una entre setmana
Amb presses per acabar la temporada a mitjans de maig i deixar temps per la disputa de la fase d'ascens, el calendari de 2a divisió B no deixa temps per recuperar oxigen als equips. De fet, des que comenci la temporada fins que s'acabi, la categoria de bronze només s'aturarà dos caps de setmana per Nadal, que justament coincidiran amb el final de la primera volta i l'inici de la segona, i que provocarà que el Llagostera s'acomiadi del 2016 i doni la benvinguda al nou any a domicili.
A més, els equips hauran d'afrontar una jornada entre setmana, la 12, que es disputarà el 2 de novembre, en la qual el Llagostera visitarà el camp del Sabadell. Pels d'Oriol Alsina, la jornada entre setmana suposarà una dificultat afegida, ja que coincideix amb la disputa dels dos partits seguits fora de casa, perquè, en la tretzena jornada, el posterior cap de setmana, haurà de visitar el camp del Llevant B.
Darrera actualització ( Dijous, 21 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui