dijous, 8 de setembre del 2016

"Centrats a la lliga". Article de @elconvocat

Racing 2-1 U.E. Llagostera

Un Racing superior segueix viu a la Copa després de derrotar al Llagostera 2-1

El Convocat

El Convocat

Arriben els partits de Copa i, hores prèvies al partit, es nota si un equip està pensant en aquesta competició o en una altra. El Racing no va especular i, llevat d’algun jugador, gairebé tots eren els habituals. Tot el contrari que el Llagostera.
Alsina va voler premiar als menys utilitzats en els partits anteriors, i els hi va donar la oportunitat de fer-se valer davant un gran equip com és el conjunt de Santander.
Domini local
Des de el primer minut fins a l’últim, els de Santander van demostrar un alt nivell de futbol, al que no va poder arribar el conjunt català. A la mitjà hora de partit, els verd-i-blancs ja s’havien avançat al marcador. Borja Granero rebia una paret d’Aquino i posava la directa cap a la porteria visitant, on feia una passada perquè Caye Quintana (31’) rematés sol al segon pal.
Així doncs, els d’Angel Viadero van fer el primer gol amb una gran jugada directa i col·lectiva. Un gol que podia haver arribat instants abans, amb un xut de falta d’Aquino, que va passar fregant el pal esquerra de Ratti.
Abans de marxar al descans, l’autor del primer, Caye Quintana, va gaudir d’una ocasió clara per sentenciar el partit, però el seu remat va sortir centrat. Un altre punt negatiu pels de la Costa Brava va ser la lesió del debutant Vivancos al 38’, qui va haver de ser substituït per una altra nova incorporació, Pol Calvet.
El mateix guió
A la represa, tots dos equips van seguir amb el mateix rol. El Racing, amb el mateix ritme, a pel segon. El Llagostera esperant el seu moment per intimidar als locals.
Héber (50’) rebia a la frontal de l’àrea i, després de marxar amb gran facilitat d’Albarrán, anotava el 2-0 amb un xut ras creuat. Tot i aquest gol, els homes d’Alsina ‘‘Mai fan un pas enrere’’, i van retallar distàncies amb un gol de Cano (54’), al controlar una pilota que li va arribar des del mig del camp, driblar al porter i finalitzar a porteria.
Tot i que aquest gol fes creure als aficionats blaugranes que es podia empatar, va passar tot el contrari. A partir d’aquest moment, el Racing va començar a gaudir de més oportunitats.
Borja Granero enviava una rematada de cap al travesser i, minuts més tard, era Aquino qui gairebé fa el gol de la jornada, etzibant un fort xut amb cama esquerra, buscant la esquadra de Ratti.
Ja als últims moments del matx, amb el Llagostera trencat, els locals van poder ampliar la distància al marcador, però ni Aquino –en un 1×1 davant Ratti– ni, posteriorment, Laro –en un 4×1– aprofitaven les ocasions.
El partit finalitzava amb un clar domini del Racing. Un domini que podia haver sentenciat en diversos instants, però que va haver de esperar fins a que l’àrbitre xiulés el final. Ja que, per mèrits d’oportunitats, el marcador podia haver estat més ampli.
FITXA PARTIT – COPA DEL REY, 3ª RONDA
2 – RACING: Raúl Domínguez, Córcoles, Samuel, Mikel, Julen, Álvaro Peña, Granero, Oscar Fernández (César Díaz, 59), Héber (Laro, 76), Caye Quintana, Aquino (Javi Cobo, 85).
1 – LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, San José (Rubén Martínez, 62), Eloi, Masó (Manel, 72), Setti, Robert, Vivancos (Pol Calvet, 38), Carlos Cano, Alex Colorado, Soufiane.
GOLS: 1-0 (Caye Quintana, 31’); 2-0 (Héber, 50’); 2-1 (Cano, 54’).
ÀRBITRE: Fernando Román Román (Castella i Lleó)
TARGETES: Borja Granero, pels locals; Eloi i Rubén Martínez pels visitants.
ESTADI: El Sardinero (Santander)
Llegir mes / Leer mas...

L'ACTA DEL PARTIT D'AHIR





Llegir mes / Leer mas...

"Órdago a la Copa". Article de Andrés Fernadez a @dmontanes

Órdago a la Copa

fotogalería
El gallego Héber celebra con el público su gol, el segundo del Racing. / Andrés Fernández
  • El Racing apuesta fuerte por el torneo del KO y elimina al Llagostera con menos holgura de la merecida

  • Raúl Domínguez debutó como jugador verdiblanco en la portería y Caye Quintana se estrenó en el once con un gol


Lo anunció en la rueda de prensa previa al partido y no iba de farol. Cuando a Ángel Viadero le hablaron de la Copa del Rey no dijo ‘paso’. El entrenador cántabro, de primeras, lanzó un órdago por el torneo del KO. Salvo por el debut de Raúl Domínguez en la portería y el estreno del último en llegar, Caye Quintana, como titular, el técnico verdiblanco puso sobre el tapete verde de El Sardinero las cartas que ha venido utilizando con más asiduidad. Ni siquiera la inminente visita al Racing de Ferrol, uno de los principales candidatos al título liguero, hizo dudar al míster. A estas alturas, no hay cansancio. El Racing apostó fuerte por la Copa ayer frente al Llagostera. Ganó la partida y pidió otra ronda.
El torneo, siempre con un toque especial, volvió a los Campos de Sport después de más de dos años y medio. Desde el histórico plante de enero del 2014, no había vuelto el fútbol de bocadillo de tortilla y bota de vino corriendo por la grada en El Sardinero. Y el Racing quiso aprovechar la ocasión para reconciliarse con la competición. La sanción de la Federación y el desastre de Laredo el pasado año habían minado una relación que, no hace tanto, trajo dos semifinales para los verdiblancos. Y enfrente, el Llagostera que acompañó al Racing en el último viaje a Segunda División. Dos amigos. Un abrazo. Pero, por la puerta de la tercera ronda, ayer sólo entraba uno y el equipo cántabro metió cuerpo.
El inicio racinguista no fue tan arrollador como el del domingo anterior frente al Pontevedra. En El Sardinero tampoco hubo galerna. Esta vez Viadero se sacó de la manga el as de ir madurando poco el partido. El equipo cántabro dominó desde el arranque. Con constancia y con las ideas claras. Martilleo continuo. De hecho, como ante el conjunto gallego, el Racing empezó siendo una alegoría a la efectividad. Luego perdieron ocasiones suficientes para haber vivido una velada mucho más plácida. Los verdiblancos abrieron el marcador, prácticamente, en la primera ocasión de que dispusieron. Porque antes del gol no hubo que destacar nada más que un lanzamiento de falta de Dani Aquino que no encontró portería. el gota a gota montañés hizo rebosar el caldero. Borja Granero se animó a actuar de extremo izquierda. Arrancó, metió una marcha más y, ante la imposibilidad de hacer la diagonal hacia la portería, se fijó como destino la línea de fondo. Sabía que alguien llegaría a posición de remate y su pase se encontró con un Caye Quintana que llegó y besó las mallas. Minuto 29. Por delante en el marcador, todo se ve mucho mejor. El onubense pudo ampliar su bagaje anotador y cerrar el primer tiempo con una segunda diana. Realizó un gran desmarque ante el pase de Dani Aquino, pero su remate, centrado, lo atrapó sin problemas Ratti.
No se demoró el segundo
De todas formas, no se demoró mucho el segundo tanto racinguista. Borja Granero, que ayer recuperó las buenas sensaciones y se convirtió en el mejor del Racing, volvió ser mano tras el descanso y repartió otro gol entre sus compañeros. Esta vez, abriendo la pelota hacia la izquierda, donde estaba Héber. El gallego no necesitó un comodín. Fue como Chris Froome y su molinillo. Pero sin potenciómetro. El extremo le enseñó la bicicleta a su par, demarró y cruzó un disparo al área que se convirtió en el segundo tanto. Pareció la sentencia y la compra del billete a la siguiente ronda.
Pero no. El hasta entonces flojo Llagostera no había enseñado aún todas sus cartas. Mientras los jugadores racinguistas pedían al colegiado una de las múltiples faltas que dejó sin señalar, el equipo catalán montó una contra. Mikel Santamaría se equivocó en el marcaje y Cano acabó recortando distancias y devolviéndole la emoción al partido. Visto lo visto, era injusto, mas en el fútbol, como en las cartas, la fortuna y el oportunismo, también juegan.
La de ayer era una noche especial para Borja Granero. Al fin y al cabo, es el último superviviente del día en que el Racing dejó plantada a la Copa por dignidad. El ‘Teti’ quiso ser y fue, otra vez protagonista. Y se quedó con ganas de más, porque pudo completar su actuación con un gol. Pero esta vez el travesaño se interpuso en su camino. Su remate de cabeza lo escupió el larguero.
Mucho más ambiciosos
Viadero y su equipo no habían lanzado un órdago en esta competición para quedarse en el andén a última hora. Los verdiblancos fueron, en todo momento, mucho más ambiciosos que su rival. Sin embargo, la corta distancia dejaba abierta la partida a cualquier incidencia imprevista. Lo mejor es que, además del triunfo y del pase a la siguiente eliminatoria, fue que el Racing gustó a su parroquia y se gustó a sí mismo. Otra vez. Mención aparte merece el caño de Dani Aquino en el centro del campo. Un escándalo. Sin embargo, el murciano no supo cerrar el partido en una contra tras otro gran pase de Granero, con su traje de crupier.
También la tuvo Laro para haber echado definitivamente a un Llagostera venido a menos de la mesa, pero el canterano marró el pase de César Díaz cuando se encontraba solo ante el portero. La cosa no pasó a mayores. Simplemente, el suspense de los últimos minutos. El órdago lanzado dio efecto y el Racing logró la clasificación para la siguiente ronda. A un paso del premio gordo de jugar ante un equipo de competición europea. Toca esperar rival para una eliminatoria que se disputará en octubre, también a partido único. Mientras tanto, vuelta al campeonato de Liga, donde vienen curvas. El a priori gran rival por el título, el Racing de Ferrol espera en A Malata. Los gallegos tuvieron que soportar la fatiga y la tensión de una prórroga ayer frente al Cirbonero navarro, de Tercera División. El domingo será otra historia, pero los de Viadero, de momento, juegan a su favor con la carta de una gran confianza cosechada en este inicio liguero. Que el bombo y el balón repartan suerte.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera, eliminat de la Copa del Rei". Article de @diaridegirona

El Llagostera, eliminat de la Copa del Rei

L'equip d'Oriol Alsina cau al camp del Racing de Santander i diu adéu a la competició a les primeres de canvi

07.09.2016 | 22:37 El Llagostera ha caigut eliminat a la Copa del Rei en perdre el partit corresponent a la segona eliminatòria que ha disputat aquest vespre al camp del Racing de Santander. Els càntabres han gaudit de més i millor ocasions que no pas els d'Oriol Alsina i Caye Quintana, al primer temps, i Héber, als primers compassos del segon acte, han situat el 2-0 al marcador. Cano ha retallat distàncies pocs minuts després però el marcador ja no s'ha mogut. Amb el 2-1 final, els blaugrana s'acomiaden de la competició en el seu primer partit després d'haver quedat exempts en la ronda anterior.
Llegir mes / Leer mas...

Amistats "perilloses" .Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

Amistats "perilloses"

08.09.2016 | 01:23 El món de l'esport, i molt especialment el del futbol, està ple de rivalitats. N'hi ha de territorials, socials o esportives, fins i tot culturals. O totes juntes. No seria el primer a dedicar quatre línies al vergonyant comportament que alguns mostren excusant-se en el sentiment que senten pel seu equip, sovint alimentat pels dirigents del mateix club, ni tampoc l'últim, però en realitat val més fixar-se en l'altra cara de la moneda. Aquella que en la majoria d'ocasions passa desapercebuda.
Els últims anys la UE Llagostera-Costa Brava ha despertat certa animadversió en alguns rivals; Nàstic de Tarragona és l'exemple. Amb d'altres en canvi l'uneix una curiosa relació d'agermanament difícil d'explicar. Per mostra, el Racing de Santander. En ambdós casos sorgides durant la fase d'ascens de fa dues temporades. En aquell moment l'equip d'Oriol Alsina era pràcticament un desconegut, i contra pronòstic va fer suar de valent els càntabres per assolir l'ascens a Segona Divisió. Potser per la crueltat del gol de Marc Sallarés en pròpia porteria a 3 minuts del final o simplement pel caràcter dels gironins en l'eliminatòria va infondre gran respecte en l'afició del Campo de Sport del Sardinero, que va decidir esperar a la seva sortida dels jugadors per acomiadar-los amb una ovació. Aquest vincle es va reflectir en el cartell promocional del partit d'ahir amb el missatge «Ascendimos juntos, soñemos juntos», encara que tractant-se de la Copa del Rei un havia de quedar fora. I no tot queda al camp. Aquest any el Racing de Santander ha volgut agrair el suport de tots els accionistes que van contribuir a evitar la desaparició del club per culpa dels greus problemes econòmics que el van afectar fa dos anys gravant els seus noms a la segona samarreta. Més de dotze mil, entre ells, el dos socis del Llagostera que van voler col·laborar amb un dels històrics del futbol espanyol. Amb un equip amic.
Llegir mes / Leer mas...

"Punt i final a l'aventura del Llagostera a la Copa del Rei ".Article de @diaridegirona

Punt i final a l'aventura del Llagostera a la Copa del Rei

L'equip d'Alsina, ple de cares noves respecte a la lliga, perd al camp d'un Racing de Santander que es mostra superior del principi al final

08.09.2016 | 01:23
Punt i final a l'aventura del Llagostera a la Copa del Rei
Punt i final a l'aventura del Llagostera a la Copa del Rei
Aquest Llagostera està en procés de construcció. La temporada oficial fa tot just unes setmanes que ha aixecat el teló i amb tantes peces noves com té l'equip d'Oriol Alsina encara es necessita temps perquè arribi no només el bon joc, sinó també els resultats. De pinzellades d'optimisme ja n'hi ha, però és evident que encara queda feina per fer. A?la lliga, tot just el passat cap de setmana arribava la primera victòria i exigir un bon resultat a la Copa del Rei, i més fer-ho en un duel contra tot un Racing i al Sardinero, potser era demanar massa. La missió no era pas impossible i el Llagostera ho va intentar fins a l'últim sospir, però la qualitat del rival, sumant-li també l'experiència dels seus jugadors i l'empenta d'un públic fidel, van poder amb un conjunt, el blaugrana, ple de cares noves, molt jove i al qual les errades puntuals van acabar condemnant a l'eliminació. Sobretot una, a la mitja hora de joc:?una pèrdua de pilota que va ser letal. Primer, perquè va significar el gol que desequilibrava el marcador i, segon, perquè des d'aquell moment i fins que Cano hi va posar un xic d'emoció, els càntabres van ser amos i senyors del matx.
Amb un munt de novetats a l'onze i sense repetir gairebé cap jugador de l'última jornada de lliga, Oriol Alsina va voler aprofitar la cita per experimentar. Rotar la plantilla i donar minuts als menys habituals era una prioritat;?l'altra, veure els més joves. I una última: intentar passar ronda. Aquesta era la més complicada. Sobretot per com van jugar un i altre equip. Ganes ja hi va posar el Llagostera, però va ser el Racing el que més hi va anar, que va gaudir de les oportunitats més clares i que es va acabar emportant la victòria. «És el just guanyador de l'eliminatòria», reconeixia Alsina al final. I no li faltava raó.
Després d'uns primers compassos sense dominador, van ser els locals els que van agafar la batuta. La pilota era seva. Era qüestió de temps que arribessin les primeres ocasions. La defensa llagosterenca aguantava bé les internades dels seus rivals;?Albarrán va desviar un xut d'Aquino passat el quart d'hora i poc després era Eloi el que apareixia per refusar el perill de Caye Quintana. Aquino va provar un xut que va marxar desviat i de nou, Caye, rematava amb el cap fora. Fins que va arribar el minut 30. Una absurda pèrdua de pilota la va aprofitar el Racing per generar un atac ràpid en el que Borja Granero, molt hàbil, va cedir perqupe Caye Quintana superés Ratti i fes pujar el primer al marcador (1-0).
Per si no n'hi havia prou amb el gol, uns minuts més tard Albert Vivancos queia lesionat i era substituït per Pol Calvet. El bescanoní pateix una distensió al turmell esquerre i caldrà veure quin és el temps de baixa. Encara estabornit amb aquestes dues clatellades gairebé consecutives, el Llagostera va estar a punt de rebre el segon. Al llindar del descans va aparèixer Ratti, un dels millors al Sardinero, per evitar el gol de Caye.
El Racing, decidit que el pas pels vestidors no esperonés al seu contrincant, va decidir matar el partit només encetar la represa. Héber va treure's del barret una bona acció personal al vértex de l'àrea, des d'on va desempallegar-se del seu defensor i amb un xut per baix va superar Ratti, que poc hi va poder fer. 2-0 i el duel, pel que s'havia vist i el que deia el marcador, semblava dat i beneït. Però el que són les coses. Quan millor estaven els càntabres, el Llagostera va treure petroli del seu primer i únic xut amb cara i ulls entre els tres pals. Carlos Cano va retallar distàncies al minut 54. El gol va esperonar els blaugranes, però també va incentivar un Racing que va llançar-se en tromba a la caça de la sentència. No va marcar, però a punt va estar de fer-ho més d'una vegada. Borja Granera va rematar al travesser al minut 65, Aquino va tenir una clara ocasió al 70 però va enviar el seu xut al lateral de la xarxa, Ratti salvava un gol cantat d'Aquino al 80 i Laro va estar a punt de veure porteria però al 86 l'esfèric va fregar la fusta.
Llegir mes / Leer mas...

"El somni acaba ràpid". Article de @educiu a @lesportiucat

El somni acaba ràpid

Inferiors. El Llagostera cau a El Sardinero, diu adéu a la copa i, a més, perd Vivi per lesió. Els d'Oriol Alsina van reaccionar després del 2-0 amb un gol de Cano, però el Racing no va donar opció a la remuntada

Foto: DIARIO MONTAÑÉS.
1 2
El Llagostera, que havia quedat exempt en la primera eliminatòria, va dir adéu a la copa tot just començar després de caure 2-1 al camp del Racing de Santander, que es va mostrar-se superior i va passar a la fase següent (si en supera una altra s'enfrontarà amb un equip de primera divisió que disputi competició europea). El Llagostera va presentar un equip titular gairebé nou respecte al de l'última jornada de lliga (a l'onze només van repetir Jordi Masó i Carlos Albarrán) i amb tres joves jugadors del filial (Soufiane, Eloi Zamorano i Carlos Cano), mentre que el Racing va sortir amb gairebé tota l'artilleria. Els locals ja guanyaven 2-0 en el minut 50, però el Llagostera va escurçar la distància mitjançant un gol de Cano que va semblar que donava emoció al partit, tot i que va ser un miratge, ja que el Racing no va donar cap marge per a la remuntada i només el travesser, les aturades de Nico Ratti i les errades dels càntabres van evitar una golejada més àmplia. Tocarà centrar-se en la lliga.
A remolc
El partit va començar lent, amb un joc travat i poc precís per part dels dos equips, que no van tenir cap ocasió en els primers quinze minuts. La primera la va tenir el Racing en una falta perillosa, però el xut d'Aquino va sortir fora fregant el pal esquerre de la porteria defensada per Ratti, que ahir jugava els primers minuts oficials de la temporada. A poc a poc, càntabres i gironins van començar a triangular amb més sentit i continuïtat, però les oportunitats continuaven sent escasses, amb molt trànsit al mig del camp i poc perill en atac. I així es va arribar al minut 30 de joc, moment en què el Racing es va avançar. Aquino va robar una pilota i va servir una passada en profunditat a Borja Granero, que va progressar com una bala per la banda esquerra abans de centrar cap a Caye Quintana, que no va perdonar amb la porteria buida (30'). I d'una patacada a una altra al Llagostera, ja que poc després del gol, Vivi, ahir titular per primera vegada, va haver d'abandonar el terreny de joc amb llitera i les mans al cap per culpa d'una lesió en un turmell (les primeres exploracions van indicar que el jugador podria tenir una distensió als lligaments). El va substituir al doble pivot Pol Calvet, un altre dels debutants al conjunt llagosterenc. A partir d'aquí, ben poca cosa abans del descans, només un xut dins de l'àrea de Caye Quintana que va aturar Ratti i una pilota dividida a dins l'àrea del Racing que cap jugador llagosterenc va aconseguir rematar. I d'aquesta manera es va arribar a la mitja part, amb un 1-0 en el marcador que donava un lleuger avantatge a l'equip dirigit per Ángel Viadero.
No en fan prou
El segon acte va començar de la pitjor manera possible per al Llagostera, amb el 2-0 del Racing. Héber va controlar la pilota a la banda, va superar Albarrán amb una ràpida bicicleta i va batre Ratti amb un gran colpeig amb la cama esquerra (50'). El partit es posava molt a favor per al Racing, mentre que el Llagostera semblava sentenciat, però el conjunt de la Costa Brava va reaccionar ràpidament amb el 2-1 de Cano. El jove davanter va superar el porter Raúl Domínguez després d'aprofitar una gran passada des del mig del camp de Sebas Setti que en primera instància no va poder tocar Robert Simón (56'). Amb el 2-1, el Llagostera va arriscar, passant a jugar amb una defensa de tres i donant entrada a l'atacant Rubén Martínez en detriment del central Samu San José. Però va ser el Racing el que va tornar a tenir el gol a tocar, primer amb una rematada al travesser de Borja Granero en el servei d'un córner, després amb un potent xut de Javi Aquino que va sortir desviat per ben poc i finalment en un un contra un del mateix Aquino que Ratti va rebutjar amb una gran intervenció. També Laro hauria pogut ampliar l'avantatge per als locals en un contraatac, però el seu xut amb l'esquerra va anar fora. Mentrestant, el Llagostera es veia incapaç de fer ni pessigolles al contrincant i va acabar claudicant sense ni crear un últim ensurt al Racing, just vencedor. El somni de la copa s'ha acabat.

El Llagostera va presentar a El Sardinero un onze amb molts dels jugadors menys habituals en la lliga. Va destacar especialment la titularitat de tres futbolistes amb fitxa del filial, Carlos Cano, Eloi Zamorano i Soufiane. Els dos últims van disputar els seus primers minuts oficials amb el Llagostera, com també el porter Nico Ratti, mentre que Cano ja havia jugat en el tram final del partit al camp de l'Ebre de la segona jornada de lliga. També va debutar amb el Llagostera el migcampista Pol Calvet, fitxat en l'últim dia de mercat, juntament amb Jorge Shafa, quan va substituir el lesionat Vivi. El Llagostera s'havia endut disset futbolistes a Santander i finalment el descartat va ser Marc Ferrer, jugador del filial de primera catalana.

RACING2 LLAGOSTERA1

RACING DE SANTANDER: Raúl Domínguez, Córcoles, Llorca, Santamaría, Castañeda, Peña, Borja Granero, Óscar Fernández (César Díaz, 59'), Héber (Laro, 75'), Dani Aquino (Cobo, 85') i Caye Quintana.
LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, Samu (Rubén Martínez, 62'), Eloi Zamorano, Jordi Masó (Manel, 70'), Sebas Setti, Vivi (Pol Calvet, 38'), Soufiane, Robert Simón, Colorado i Carlos Cano.
GOLS: 1-0 (30') Caye Quintana. 2-0 (50') Héber. 2-1 (56') Cano.
ÀRBITRE: Román Román. T.G.: al local Borja Granero; i als visitants Eloi Zamorano i Rubén Martínez. T.V.: cap.
PÚBLIC: 5.456 espectadors a El Sardinero.

ELS VESTIDORS

2a B i 3a:
ALBACETE - Arenas de G.
2-0
TUDELANO - Sanluqueño
1-0
CAUDAL - Lleida
1-0
FORMENTERA - Lorca
2-2 (9-8)
GUIJUELO - Sestao River
1-0
Barakaldo - AMOREBIETA
3-3 (2-3)
R. Ferrol - CIRBONERO
0-0 (4-5)
TOLEDO - Alcoià
4-0
CULTURAL L. - Calahorra
3-1
RACING - Llagostera
2-1
CORNELLÀ - Extremadura
3-1
Cartagena - HÉRCULES
1-1 (5-6)
2a A:
Mirandés - ELX
2-2 (3-4)
Lugo - TENERIFE
1-2
Almeria - RAYO V.
0-2
NÀSTIC - Numància
1-0
CADIS - Llevant
1-1 (3-2)
Saragossa - VALLADOLID
1-2
MALLORCA- Reus
1-0
Osca - Girona
19.00 (avui)
UCAM M. - Oviedo
20.00 (avui)
Alcorcón - Getafe
22.00 (avui) * El sorteig de la tercera eliminatòria també serà per categories i es farà demà a Las Rozas (13 h).
Hem tingut ocasions per marcar més gols, però amb el 2-1 hem sabut estar concentrats
Ángel Viadero
entrenador del racing
Sabíem que ens trobaríem un rival i un camp complicat,
i no hem pogut tirar el partit endavant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El Racing és el just vencedor del partit. Nosaltres hem presentat un onze amb molts jugadors joves i hem lluitat fins al final
Darrera actualització ( Dijous, 8 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...