dijous, 8 de setembre del 2016

"Centrats a la lliga". Article de @elconvocat

Racing 2-1 U.E. Llagostera

Un Racing superior segueix viu a la Copa després de derrotar al Llagostera 2-1

El Convocat

El Convocat

Arriben els partits de Copa i, hores prèvies al partit, es nota si un equip està pensant en aquesta competició o en una altra. El Racing no va especular i, llevat d’algun jugador, gairebé tots eren els habituals. Tot el contrari que el Llagostera.
Alsina va voler premiar als menys utilitzats en els partits anteriors, i els hi va donar la oportunitat de fer-se valer davant un gran equip com és el conjunt de Santander.
Domini local
Des de el primer minut fins a l’últim, els de Santander van demostrar un alt nivell de futbol, al que no va poder arribar el conjunt català. A la mitjà hora de partit, els verd-i-blancs ja s’havien avançat al marcador. Borja Granero rebia una paret d’Aquino i posava la directa cap a la porteria visitant, on feia una passada perquè Caye Quintana (31’) rematés sol al segon pal.
Així doncs, els d’Angel Viadero van fer el primer gol amb una gran jugada directa i col·lectiva. Un gol que podia haver arribat instants abans, amb un xut de falta d’Aquino, que va passar fregant el pal esquerra de Ratti.
Abans de marxar al descans, l’autor del primer, Caye Quintana, va gaudir d’una ocasió clara per sentenciar el partit, però el seu remat va sortir centrat. Un altre punt negatiu pels de la Costa Brava va ser la lesió del debutant Vivancos al 38’, qui va haver de ser substituït per una altra nova incorporació, Pol Calvet.
El mateix guió
A la represa, tots dos equips van seguir amb el mateix rol. El Racing, amb el mateix ritme, a pel segon. El Llagostera esperant el seu moment per intimidar als locals.
Héber (50’) rebia a la frontal de l’àrea i, després de marxar amb gran facilitat d’Albarrán, anotava el 2-0 amb un xut ras creuat. Tot i aquest gol, els homes d’Alsina ‘‘Mai fan un pas enrere’’, i van retallar distàncies amb un gol de Cano (54’), al controlar una pilota que li va arribar des del mig del camp, driblar al porter i finalitzar a porteria.
Tot i que aquest gol fes creure als aficionats blaugranes que es podia empatar, va passar tot el contrari. A partir d’aquest moment, el Racing va començar a gaudir de més oportunitats.
Borja Granero enviava una rematada de cap al travesser i, minuts més tard, era Aquino qui gairebé fa el gol de la jornada, etzibant un fort xut amb cama esquerra, buscant la esquadra de Ratti.
Ja als últims moments del matx, amb el Llagostera trencat, els locals van poder ampliar la distància al marcador, però ni Aquino –en un 1×1 davant Ratti– ni, posteriorment, Laro –en un 4×1– aprofitaven les ocasions.
El partit finalitzava amb un clar domini del Racing. Un domini que podia haver sentenciat en diversos instants, però que va haver de esperar fins a que l’àrbitre xiulés el final. Ja que, per mèrits d’oportunitats, el marcador podia haver estat més ampli.
FITXA PARTIT – COPA DEL REY, 3ª RONDA
2 – RACING: Raúl Domínguez, Córcoles, Samuel, Mikel, Julen, Álvaro Peña, Granero, Oscar Fernández (César Díaz, 59), Héber (Laro, 76), Caye Quintana, Aquino (Javi Cobo, 85).
1 – LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, San José (Rubén Martínez, 62), Eloi, Masó (Manel, 72), Setti, Robert, Vivancos (Pol Calvet, 38), Carlos Cano, Alex Colorado, Soufiane.
GOLS: 1-0 (Caye Quintana, 31’); 2-0 (Héber, 50’); 2-1 (Cano, 54’).
ÀRBITRE: Fernando Román Román (Castella i Lleó)
TARGETES: Borja Granero, pels locals; Eloi i Rubén Martínez pels visitants.
ESTADI: El Sardinero (Santander)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui