divendres, 9 de setembre del 2016

"L'eliminació en la copa augmenta la competència". Article de @educiu a @lesportiucat

L'eliminació en la copa augmenta la competència

2a divisió B. Amb només la lliga en joc (copa Catalunya a banda) als 20 jugadors del primer equip i els joves del filial se'ls encareix tenir un lloc a l'onze

Setti i Soufiane, intentant robar una pilota a Caye Quintana a El Sardinero Foto: DIARIO MONTAÑÉS.
1
El Llagostera va ser eliminat dimecres de la copa en perdre per 2-1 al camp del Racing de Santander. Va ser un partit en el qual Oriol Alsina va aprofitar per fer jugar molts dels futbolistes menys habituals en la lliga (només Jordi Masó i Carlos Albarrán van repetir respecte a l'últim onze), a més de tres jugadors del filial com Eloi Zamorano, Soufiane i Carlos Cano, aquest últim autor de l'únic gol llagosterenc. El conjunt de la Costa Brava va ser inferior al Racing, però va mostrar un bon nivell de competitivitat i va lluitar fins al final.
Amb l'eliminació de copa, però, al Llagostera ja només li queda la lliga en joc, a més de la copa Catalunya (els llagosterencs visitaran el Gavà en els quarts de final el dimecres 5 d'octubre), cosa que fa que la competència per un lloc en l'onze titular augmenti, tant per als 20 jugadors amb fitxa del primer equip com sobretot per als futbolistes del filial que, tot i gaudir de la confiança d'Oriol Alsina, saben que hauran de destacar molt per tenir continuïtat a segona divisió B.
Amb la desfeta de la copa ja oblidada, el Llagostera es va entrenar ahir al municipal llagosterenc per començar a preparar el pròxim partit de lliga al camp de l'Hércules (diumenge a les 19.30 h).
Serà un duel d'alta exigència en el qual no hi haurà els lesionats Rafa Jordà, Diego Jiménez i Albert Vivancos, Vivi, que es va fer mal al turmell dimecres a El Sardinero i haurà d'aturar-se uns quants dies.

BAIXES DIUMENGE

Rafa Jordà, Diego Jiménez i Vivi, lesionat a Santander, no seran al Rico Pérez
Els joves del filial han ofert molt bones sensacions, però ara tindran més difícil jugar
Darrera actualització ( Divendres, 9 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui