divendres, 19 de febrer del 2016

Els pitxixis de la @UELlagostera





Llegir mes / Leer mas...

Els liders de la @UELlagostera











Llegir mes / Leer mas...

"Más juego que puntos". Article de @marca

Más juego que puntos

"Llevamos un mes bueno en juego, pero no nos da para sumar tres puntos"
Germán, pensativo en el transcurso de un entrenamiento.
Germán fue titular en Oviedo en lugar de Jorge Sáez. Un cambio en el eje de la defensa para evitar el poderoso juego aéreo del equipo asturiano, que cuenta con un especialista de cabeza como Toché en punta. No funcionó y el propio ariete fue el encargado de marcar el único gol del partido con la testa, ganando por alto a la pareja de centrales formada por Carlos Ruiz y Germán.
Este último ha seguido la línea de sus compañeros para valorar la mala racha de resultados que lleva el equipo, que ha sumado dos puntos de los últimos 12 en juego, lo que le lleva a ser uno de los peores equipos de la categoría de plata en la segunda vuelta del curso. "Los resultados no están llegando. Llevamos un mes bueno en juego pero no nos da para conseguir los tres puntos. No tenemos que lamentarnos, sino incidir en buscar la victoria a partir del buen juego, que es el camino más corto", manifestó Germán tras la sesión preparatoria.
Germán sabe cuál es su papel dentro de la plantilla blanquiazul. Carlos Ruiz y Jorge ha sido la pareja más utilizada por Martí, y todo hace indicar que ante la UE Llagostera vuelvan al once inicial. Sin embargo, Germán se muestra a gusto. "Si va mal lo colectivo fastidia un poco. Una vez analizado esto, en lo personal estoy bien después de la inactividad. Somos varios jugadores que podemos jugar ahí y decide el míster, nosotros tenemos que ponérselo difícil", explicó.

Ganar o ganar

Los cuatro partidos consecutivos sin vencer hacen que el partido ante el Llagostera se vea como un partido clave para el futuro del equipo, que se encuentra a cinco puntos del descenso. "No queda otra que sumar de tres. Han ganado a un rival directo como el Albacete y vendrán con la moral subida, por lo que tenemos que saber meterle mano", afirmó el defensa.
Llegir mes / Leer mas...

"Un eix per remodelar". Article de @Gfreixa i J. Sebastian a @lesportiucat

Un eix per remodelar

Les sancions de Tito i Jorge, els dos centrals titulars en el darrer partit contra l'Albacete, obligaran el Llagostera a presentar un eix defensiu nou contra el Tenerife

Els gironins recuperen Escassi, que ocuparà una de les dues posicions, mentre que Chus Herrero, Ruymán i Aimar lluitaran per l'altra

Chus Herrero conversa amb l'àrbitre que va xiular el Llagostera-Osasuna Foto: L.S.
1
El Llagostera està acostumat a superar contratemps. L'equip tècnic encapçalat per Oriol Alsina n'haurà d'afrontar un altre en la pròxima jornada del campionat, i és que el darrer eix defensiu que va plantejar el conjunt llagosterenc, amb Tito Ortiz i Jorge García, no podrà jugar per culpa d'una sanció per acumulació de targetes grogues. Si bé és cert que l'equip gironí recuperarà Alberto Escassi, un dels efectius que més minuts han jugat com a central aquest curs, l'altra posició sembla que se l'hauran de disputar els altres dos centrals purs que queden a la plantilla, Chus Herrero i Ruymán Hernández, a més del lateral dret, que ha disputat també quatre partits a l'eix, Aimar.
Recuperats i a punt
Amb la marxa de Fran Cruz en els darrers instants del mercat d'hivern, la plantilla del Llagostera s'ha quedat amb tres centrals purs –Jorge García, Chus Herrero i Ruymán Hernández–, a més d'altres futbolistes que poden jugar en les seves posicions naturals, o bé en l'eix –Tito Ortiz, Aimar Moratalla i Alberto Escassi–. Els dos centrals naturals aptes per al pròxim matx contra el Tenerife tenen en comú que acaben de superar una lesió. En el cas de Chus Herrero, el central va ser operat durant l'aturada nadalenca per corregir una lesió crònica a la planta del peu: “Em veig amb possibilitats, però també hi ha Ruymán i Aimar. El tècnic té gent per escollir i veurem què passa diumenge. Jo estic disponible i Oriol Alsina pot comptar amb mi per al que vulgui. Els que hi siguem hem de sortir a guanyar independentment de qui jugui”, comenta el central del Llagostera Chus Herrero, que no dubta de les possibilitats de l'equip de vèncer a l'Heliodoro Rodríguez López: “Cal guanyar a Tenerife, o on sigui. Hem demostrat que hem anat a camps complicats, com a Vitòria, entre d'altres, i hem donat la cara; fins i tot, en alguns casos mereixíem sumar algun punt. Anem a Tenerife amb les mateixes ganes i intencions ja que volem encadenar dues victòries i no afluixar el ritme.”
La reconstrucció de l'eix defensiu de cara al matx contra el Tenerife serà un petit maldecap per a Oriol Alsina, que sap que fora de casa l'equip ha de fer un pas endavant i no perdre la solidesa defensiva que ha assolit darrerament, el primer pas cap al triomf. El que és clar és que la darrera victòria dels blaugrana contra l'Albacete ha augmentat la dosi de confiança i moral entre els components de la plantilla, que ara volen continuar acostant-se a la salvació.
Llagostera - Osasuna
Chus Herrero i Escassi
Lugo - Llagostera
Chus-Escassi i Aimar-Escassi
Llagostera - Alavés
Escassi i Fran Cruz
Albacete - Llagostera
Escassi i Fran Cruz
Llagostera - Tenerife
Escassi i Fran Cruz
Girona - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Llagostera - Elx
Fran Cruz i Jorge García
Mallorca - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Llagostera - Valladolid
Fran Cruz i Jorge García
Alcorcón - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Llagostera - Ponferradina
Chus Herrero i Fran Cruz
Athletic B- Equip
Chus Herrero i Fran Cruz
Llagostera - Numància
Chus Herrero i Fran Cruz
Nàstic - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Llagostera - Osca
Aimar i Chus Herrero
Oviedo - Llagostera
Escassi i Chus Herrero
Còrdova - Llagostera
Chus Herrero i Fran Cruz
Llagostera - Mirandés
Escassi i Chus Herrero
Almeria - Llagostera
Aimar i Fran Cruz
Llagostera - Leganés
Aimar i Escassi
Saragossa - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Osasuna - Llagostera
Fran Cruz i Jorge García
Llagostera - Lugo
Escassi i Jorge García
Alavés - Llagostera
Tito Ortiz i Jorge García
Llagostera - Albacete
Tito Ortiz i Jorge García
Tenerife- Llagostera
Escassi, Chus, Aimar o Ruymán?
Cal guanyar a Tenerife, o on sigui. Hem demostrat que en estadis molt complicats, com a Vitòria, entre d'altres, hem donat la cara i mereixíem puntuar
Els que hi siguem hem de sortir al camp a guanyar, independentment de qui jugui. No podem abaixar el ritme
Chus Herrero
central del girona
Em veig amb possibilitats, però també hi ha Ruymán i Aimar. El tècnic en té per escollir i veurem què passa. Alsina pot comptar amb mi per al que vulgui
Llegir mes / Leer mas...

"Ruymán i la tensa espera". Article de @Gfreixa i J. Sebastian a @lesportiucat

Ruymán i la tensa espera

Ruymán en el partit en què es va lesionar Foto: DEPORPRESS.
1
El central canari del Llagostera està esperant tenir una oportunitat i demostrar que ha oblidat la greu lesió al genoll, que precisament es va fer a l'Heliodoro Rodríguez López de Tenerife, on ha de jugar el pròxim partit de lliga el Llagostera. “Fa un mes que m'entreno amb normalitat, més enllà de les petites molèsties que apareixen després de deu mesos d'inactivitat. Estic a disposició del tècnic per ajudar quan faci falta”, comenta Ruymán Hernández, que hi afegeix: “Tinc ganes de disputar alguns minuts, és el següent pas després d'entrar en alguna llista de convocats. Em dedico a treballar i quan l'entrenador em vegi bé i em faci jugar, intentaré aportar el meu granet de sorra.”
Ruymán es va trencar els lligaments encreuats del genoll el 19 d'abril del 2015 contra el Tenerife, l'etern rival del club que porta al cor, el Las Palmas. Aquest diumenge podria tornar a disputar algun minut en un camp de mal record: “No deixa de ser una lesió, en un camp i contra un rival. Són comentaris que sento i situacions que em poden venir al cap. Lògicament em porta mal record perquè és a l'illa del costat de casa”, admet Ruymán, preparat per tornar a la gespa.

EL PROTAGONISTA

No deixa de ser una lesió, en un camp i contra un rival. Lògicament em porta mal record perquè és a l'illa del costat de casa
Tinc ganes de disputar alguns minuts, és el següent pas després d'entrar en alguna llista
Ruymán Hernández
central del llagostera
Llegir mes / Leer mas...