ESTADISTIQUES CADET B

ESTADISTIQUES CADET A

"Nando Quesada reapareix amb el Llagostera després d'una greu lesió". Article de @diaridegirona

Nando Quesada reapareix amb el Llagostera després d'una greu lesió

?El migcampista va jugar els últims minuts a Elda 9 mesos després de trencar-se els lligaments encreuats

22.11.2016 | 00:37
Nando Quesada.
R.R. llagostera
n El desànim i el pessimisme per la inesperada derrota al Pepico Amat d'Elda (2-0), van envair a tota l'expedició del Llagostera. La incapacitat de no poder superar un Eldenc que només havia guanyat un partit en tota la Lliga, i el fet de no ser capaços de fer ni un sol gol al conjunt més golejat del grup III, va provocar que els blaugrana tornessin a casa amb molt males sensacions. Enmig del naufragi col·lectiu d'Elda, almenys hi va haver una bona notícia en l'aspecte individual: Nando Quesada tornava a jugar després de gairebé un any marcat per les lesions.
El migcampista sabadellenc, que va arribar la temporada passada i que per diferents circumstàncies, tècniques de vegades, però, sobretot, per culpa de les lesions, havia aparegut a l'equip blaugrana amb comptagotes, va veure la llum al final del túnel. Amb passat al planter del Barça, Nando Quesada va arribar a l'octubre del 2015 procedent de l'Utrecht holandès i les seves primeres aparicions amb el Llagostera van ser amb el conjunt filial fins que al mercat d'hivern del curs passat se li va poder fer fitxa del primer equip. El debut de Quesada amb el conjunt d'Oriol Alsina es va produir el diumenge 14 de febrer d'aquest any en un partit davant l'Albacete quan el sabadellenc va entrar al rectangle de joc substituint Natalio al minut 83.
Pocs dies després, les lesions que tant li han fet la guitza apareixien per enèsima vegada a escena, apartant-lo dels terrenys de joc durant bona part de la segona volta de la temporada passada i en les primeres 14 jornades de l'actual Lliga. Nou mesos després de patir un trencament en els lligaments encreuats, Quesada reapareixia diumenge passat al Pepico Amat, ingressant al rectangle de joc al minut 81 substituint Álex Colorado. En aquells moments, el seu equip ja perdia per 2 a 0 i poc va poder fer per capgirar la dinàmica negativa de l'equip en poc més de 10 minuts de joc.

ESTADISTIQUES JUVENIL C

ESTADISTIQUES JUVENIL B

ESTADISTIQUES JUVENIL A

ESTADISTIQUES FILIAL

"Ensopegada". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Eldense 2-0 U.E. Llagostera

El Llagostera cau derrotat davant l’Eldense, que suma la seva primera victòria com a local, set mesos després

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Llagostera va ser sorprès diumenge i va veure com el cuer de la lliga el tombava per 2-0. Els blaugranes –que vestien de groc– perden corda amb els equips a la zona noble de la taula i, tot i estar a només sis punts del playoff, està situat a dos del descens.
‘‘Anirem amb peus de plom’’, avisava a la prèvia del partit Oriol Alsina. Doncs, tot i estar avisats, el Llagostera va veure com els locals van trastocar els seus plans en cinc minuts bojos.
Vivancos, era la principal novetat a l’onze d’Alsina. El prometedor fitxatge de l’estiu, era l’encarregat de suplir la notòria baixa de Masó –qui complia sanció–. La resta, eren els habituals. Tornava la parella de centrals Rodri-Samu, ja que Eloi Zamorano havia estat convocat amb el ‘filialasso’ Colorado acompanyava a ‘Vivi’ i Martínez; i a dalt, el trident esperava tenir el seu dia.
Al primer acte, el Llagostera va dur el pes del partit, però les ocasions no acabaven d’arribar. Només un xut de Manel que va sortir massa creuat va estar a punt de desequilibrar el partit a la primera part.
A la represa, Colorado va estar a punt d’inaugurar el marcador, però Molina va impedir-ho en dues ocasions. Un moment en el qual l’Eldense va començar a despertar. Un remat de cap que va sortir fregant el pal va provocar una reacció local que va encomanar a tot el conjunt. Quan arribàvem a l’hora de partit, l’entrada de Juanjo al conjunt d’Alacant va significar un canvi positiu. Gavilán (63’) va rematar al fons de la xarxa, lliure de marca, una centrada del mateix Juanjo.
Un gol que trastocava els plans d’Alsina i que només seria l’al·licient al segon gol. Sense temps a refer-se, l’Eldense, per mitjà d’Armero (67’), va transformar el penal que el situava amb una còmoda diferència al marcador.
Als últims vint minuts es va veure a un impotent Llagostera que ho intentava de totes les maneres però que no aconseguia reduir diferències.
Incertesa blaugrana
Una jornada més, la irregularitat del conjunt d’Oriol Alsina ha fet acte de presència. Acumulen tres jornades sense guanyar, i els fluixos resultats l’estan impedint superar la barrera dels playoffs.
L’equip gironí crea una incertesa cada setmana que provoca la ignorància sobre el que passarà en un futur pròxim. Els catalans estan veient com els equips amb els quals, en teoria, hauria de lluitar, s’escapen a la classificació a la recerca d’un lloc de promoció.
L’afició segueix confiant en què els de la Costa Brava despertin i comencin a demostrar el gran equip que són i que aspira a tot. El proper rival del Llagostera serà el Badalona que va perdre la imbatibilitat aquesta mateixa jornada, a casa, davant el Sabadell.
FITXA DEL PARTIT:
 2 – Eldense: Carlos Molina, Joseja Amat, Carlos Alcántara, Ismael Marín, Kevin Sanz (Zhou Jia Hao, 87´), Chema Antón (Juanjo Gracia, 59´), Michael Anaba, Jose Sánchez, Manu Gavilán (Alex Jiménez, 82´), Samu López i Víctor Armero
0 – Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Samu, Valentín, A. Vivancos, Pablo (Marc Fernández 63´), Marc Martínez (Robert 68´), Manel, Alex Colorado (Nando Quesada 81´) i Rubén Martínez.
Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas.
Targetes: Kevin Sanz, per part dels locals; Rodri, Samu i Alex Colorado pels visitants. Va expulsar a Sergio Moya (porter reserva del C.D. Eldense).
Gols: 1-0 (Manu Gavilán, 63’); 2-0 (Víctor Armero (p), 67’).
Estadi: Estadi Municipal Nuevo Pepico Amat.

"Una altra decepció a domicili ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una altra decepció a domicili

2a divisió B. El Llagostera va tornar a caure derrotat lluny de la Costa Brava, on ja suma sis derrotes. Contra el cuer, una desconnexió fatal de cinc minuts va ser decisiva per no aixecar el cap

El Llagostera no acaba de trobar la regularitat necessària per fer un pas endavant en la classificació i oblidar-se així de la part més baixa. En el dia d'avui l'equip llagosterenc és més a prop del descens, a només tres punts, que de les posicions de play-off d'ascens, el veritable objectiu prefixat des de l'inici del curs actual, ara a sis punts.
A Elda, contra el cuer, l'Eldenc, els gironins van tornar a evidenciar mancances innegociables per a una plantilla potent amb l'etiqueta de candidata a l'ascens. La desconnexió fatal entre els minuts 64 i 69 va costar dues dianes als jugadors dirigits per Oriol Alsina, que amb anterioritat havien controlat el partit, a còpia de possessió de pilota. “Hem de fer autocrítica. Teníem controlat el partit i sabíem que el rival ens podria fer mal amb centrades i pilotes aturades, però no ho hem sabut parar. Els dos gols seguits ens han deixat estabornits”, comentava l'atacant del Llagostera Pablo Sánchez, que va tornar a ser titular per segon partit consecutiu en el lloc de Robert Simón, l'inquilí de la banda dreta en els darrers partits.
L'ensopegada contra l'últim classificat –tot just contra el gironins, l'Eldenc va sumar el primer triomf a casa, el segon des de l'inici de lliga– frena de nou el Llagostera, que, després d'aconseguir quatre victòries en una sèrie de sis partits, ara n'encadena dues sense vèncer.
El pròxim partit serà una altra revàlida per als gironins, que s'enfrontaran al Badalona a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els escapulats tot just van perdre en la darrera jornada contra el Sabadell el primer partit de lliga. “Queden quatre finals fins a l'aturada de Nadal i hem de fer el màxim de punts. Ens espera un matx complicat contra el Badalona i si el volem guanyar haurem de millorar respecte a Elda”, deia el mitjapunta Rubén Martínez.

ELS PROTAGONISTES

Hem de fer autocrítica. Teníem el partit controlat però els dos gols ens han deixat estabornits
Pablo Sánchez
extrem del llagostera

A REFER-SE

Queden quatre finals fins a Nadal i hem de fer el màxim de punts. Contra el Badalona serà difícil
Rubén Martínez
Mitjapunta del llagostera
El Llagostera rebrà el Badalona diumenge a les 12 h en una nova revàlida

MALS NÚMEROS

5
minuts
van passar entre el primer gol de l'Eldenc, en una errada de marcatge, i el segon, de penal
6
derrotes
ha encaixat el Llagostera a fora en els vuit partits jugats. En les desfetes no ha fet cap gol