dimarts, 22 de novembre del 2016

"Ensopegada". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Eldense 2-0 U.E. Llagostera

El Llagostera cau derrotat davant l’Eldense, que suma la seva primera victòria com a local, set mesos després

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Llagostera va ser sorprès diumenge i va veure com el cuer de la lliga el tombava per 2-0. Els blaugranes –que vestien de groc– perden corda amb els equips a la zona noble de la taula i, tot i estar a només sis punts del playoff, està situat a dos del descens.
‘‘Anirem amb peus de plom’’, avisava a la prèvia del partit Oriol Alsina. Doncs, tot i estar avisats, el Llagostera va veure com els locals van trastocar els seus plans en cinc minuts bojos.
Vivancos, era la principal novetat a l’onze d’Alsina. El prometedor fitxatge de l’estiu, era l’encarregat de suplir la notòria baixa de Masó –qui complia sanció–. La resta, eren els habituals. Tornava la parella de centrals Rodri-Samu, ja que Eloi Zamorano havia estat convocat amb el ‘filialasso’ Colorado acompanyava a ‘Vivi’ i Martínez; i a dalt, el trident esperava tenir el seu dia.
Al primer acte, el Llagostera va dur el pes del partit, però les ocasions no acabaven d’arribar. Només un xut de Manel que va sortir massa creuat va estar a punt de desequilibrar el partit a la primera part.
A la represa, Colorado va estar a punt d’inaugurar el marcador, però Molina va impedir-ho en dues ocasions. Un moment en el qual l’Eldense va començar a despertar. Un remat de cap que va sortir fregant el pal va provocar una reacció local que va encomanar a tot el conjunt. Quan arribàvem a l’hora de partit, l’entrada de Juanjo al conjunt d’Alacant va significar un canvi positiu. Gavilán (63’) va rematar al fons de la xarxa, lliure de marca, una centrada del mateix Juanjo.
Un gol que trastocava els plans d’Alsina i que només seria l’al·licient al segon gol. Sense temps a refer-se, l’Eldense, per mitjà d’Armero (67’), va transformar el penal que el situava amb una còmoda diferència al marcador.
Als últims vint minuts es va veure a un impotent Llagostera que ho intentava de totes les maneres però que no aconseguia reduir diferències.
Incertesa blaugrana
Una jornada més, la irregularitat del conjunt d’Oriol Alsina ha fet acte de presència. Acumulen tres jornades sense guanyar, i els fluixos resultats l’estan impedint superar la barrera dels playoffs.
L’equip gironí crea una incertesa cada setmana que provoca la ignorància sobre el que passarà en un futur pròxim. Els catalans estan veient com els equips amb els quals, en teoria, hauria de lluitar, s’escapen a la classificació a la recerca d’un lloc de promoció.
L’afició segueix confiant en què els de la Costa Brava despertin i comencin a demostrar el gran equip que són i que aspira a tot. El proper rival del Llagostera serà el Badalona que va perdre la imbatibilitat aquesta mateixa jornada, a casa, davant el Sabadell.
FITXA DEL PARTIT:
 2 – Eldense: Carlos Molina, Joseja Amat, Carlos Alcántara, Ismael Marín, Kevin Sanz (Zhou Jia Hao, 87´), Chema Antón (Juanjo Gracia, 59´), Michael Anaba, Jose Sánchez, Manu Gavilán (Alex Jiménez, 82´), Samu López i Víctor Armero
0 – Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri, Samu, Valentín, A. Vivancos, Pablo (Marc Fernández 63´), Marc Martínez (Robert 68´), Manel, Alex Colorado (Nando Quesada 81´) i Rubén Martínez.
Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas.
Targetes: Kevin Sanz, per part dels locals; Rodri, Samu i Alex Colorado pels visitants. Va expulsar a Sergio Moya (porter reserva del C.D. Eldense).
Gols: 1-0 (Manu Gavilán, 63’); 2-0 (Víctor Armero (p), 67’).
Estadi: Estadi Municipal Nuevo Pepico Amat.