dijous, 6 d’octubre del 2016

"El Llagostera cau eliminat a la Copa Catalunya". Article de @diaridegirona


El Llagostera cau eliminat a la Copa Catalunya

L'equip blaugrana empata sense gols a Gavà i es veu superat a la tanda de penals

06.10.2016 | 07:19
La loteria dels penals ha acabat amb les aspiracions de la Unió Esportiva Llagostera d'arribar el més lluny possible a la Copa Catalunya. L'equip d'Oriol Alsina, tot i gaudir de les millors ocasions durant els 90 minuts, ha estat incapaç de superar el Gavà i ha acabat eliminat des dels onze metres contra un rival de menor categoria.
Amb un onze ple de cares noves, els gironins han portat la batuta i s'han pogut avançar abans del descans. A la mitja hora, una gran acció de Rubén Martínez per la banda ha acabat amb un cop de cap de Cano que no ha estat gol per ben poc. Shafa ha tingut el 0-1 uns minuts després i al descompte, el porter Eric ha evitat el gol visitant en una bona acció entre Maymi i Rubén Martínez.
Al segon temps, Ratti ha salvat una bona oportunitat dels barcelonins en un servei des de la cantonada, però després d'aquest ensurt el Llagostera ha tornat a prémer l'accelerador i només el desencert als metres finals ha impedit que els d'Oriol Alsina s'hagin avançat al marcador. Un tímid xut de Soufiane al 57, una pilotada d'Albarrán que ha refusat un defensor i de nou Soufiane enviant l'esfèrica llepant el travesser han estat les millors oportunitats.
Amb 0-0 al final del temps reglamentari, l'eliminatòria s'ha decidit des del punt de penal. Setti i Carlos Martínez han errat els seus llençaments i ha estat el Gavà el que s'ha endut la classificació per a les semifinals.

CF Gavà: Eric; Peque (Joel, min. 79), Cazorla, Alan, Jordi César; Agus, Plà, Diego Lamas (David Jiménez, min. 73), Cristian Herrera (Héctor Camps, min. 79); Sarmiento (Fernando, min. 83) i Niko Kata.
UE Llagostera: Ratti, Albarrán, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Valentín (Soufiane, min. 46), Setti, Rubén (Rafa Jordà, min. 46, Carlos Martínez min. 79), Pol Calvet (Marc Martínez, min. 86), Cano (Robert Simón, min. 70), Shafa i Maymi (Masó, min. 63).
TANDA DE PENALS: Cazorla: gol (1-0). Marc Martínez: gol (1-1). David Jiménez: fora (1-1). Albarrán: gol (1-2). Jordi César: gol (2-2). Setti: falla (2-2). Fernando: gol (3-2). Masó: gol (3-3). Héctor Camps: gol (4-3). Shafa: gol (4-4). Plà: gol (5-4). Soufiane: gol (5-5). Niko Kata: gol (6-5). Carlos Martínez: falla (6-5).
Àrbitre: Montoro Ferreiro. Targetes Grogues: Cap. Targetes vermelles: No en va mostrar cap.
Estadi: Municipal de la Bòbila. Gavà.

Llegir mes / Leer mas...

"Els penals dicten sentència ". Article de @diaridegirona

Els penals dicten sentència

El Llagostera és eliminat de la Copa Catalunya després de no passar de l'empat (0-0) a Gavà i de caure des dels onze metres El davanter Rafa Jordà es lesiona i només aguanta mitja hora al camp

06.10.2016 | 07:19
Una acció del partit que va disputar ahir el Llagostera al camp del Gavà.
Una acció del partit que va disputar ahir el Llagostera al camp del Gavà.
Guanyar i per tant, classificar-se, era l'objectiu del Llagostera en el partit que ahir al vespre li va tocar disputar al camp del Gavà. La lliga és la prioritat i la Copa Catalunya apareixia com una competició secundària per a Oriol Alsina, però el tècnic no només volia aprofitar la cita de la Bòbila per fer provatures i donar minuts als menys habituals, sinó també per demostrar que la victòria del cap de setmana passat contra l'Atlètic Balears no va ser una casualitat. A l'hora de la veritat, amb un onze farcit de cares noves i sense els habituals, els gironins van ser superiors i van gaudir de més i millors oportunitats que el seu rival, però van ser incapaços de superar la porteria d'Eric. Al final, la loteria dels penals va acabar amb les aspiracions dels blaugrana, que van caure eliminats a les portes de les semifinals.
La derrota no va ser l'única mala notícia del vespre. Rafa Jordà, que tot just reapareixia el passat cap de setmana després d'una lesió, va aguantar tan sols mitja hora al damunt del terreny de joc. Una possible ruptura muscular al bessó (un ?diagnòstic que confirmaran les pertinents proves mèdiques) va obligar al davanter català a enfilar el camí dels vestidors quan encara quedaven uns quants minuts per al final. El marcador llavors era de 0-0, un resultat que no es va moure durant tot el temps reglamentari. I això que el Llagostera ho va intentar des del primer fins a l'últim instant. Amb homes com Ratti, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Setti, Pol Calvet, Shafa i Maymi a l'onze titular, els d'Alsina van comptar amb unes quantes oportunitats per desnivellar la balança. Sempre, però, sense èxit.
Shafa rematava fora per poc al 18, Cano, de cap, tenia el 0-1 a la mitja hora. Rubén Martínez fregava el gol al 37 i abans del descans el mateix Rubén feia aparèixer el porter Eric. A la represa, després d'uns primers compassos en què el Gavà va accelerar (Ratti va haver d'aparèixer en l'única acció amb cara i ulls dels locals), de nou el Llagostera va buscar el gol. Soufiane, per partida doble, i Albarrán no van estar encertats. Llavors van arribar els penals. David Jiménez va ser l'únic que va fallar pel Gavà; també ho va fer Setti pel Llagostera i Carlos Martínez, que no encertaria en el penal decisiu.
Llegir mes / Leer mas...

"Els penals els eliminen ". Article de @educiu a @lesportiucat

Els penals els eliminen

Copa Catalunya. Després d'un partit ple d'imprecisions que va acabar amb 0-0, el Llagostera va caure en la loteria dels 11 metres i ja només té la lliga en joc. Rafa Jordà es va tornar a lesionar

Al Llagostera ja només li queda la lliga en joc. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va quedar eliminat de la copa Catalunya en perdre en els penals després d'un partit força ensopit i amb els dos equips molt erràtics en atac. Al final el Gavà es va classificar per a les semifinals perquè va ser més encertat des dels 11 metres (6-5). Els llagosterencs, vestits de taronja llampant i amb quatre jugadors del filial en l'onze titular (Pol Gómez, Eloi Zamorano, Maymí i Carlos Cano), van sortir al camp disposats a imprimir un ritme alt de joc des del començament. Un dels primers a intentar-ho en atac va ser Jorge Shafa –ahir debutava amb el Llagostera–, primer amb una espectacular xilena i després amb un xut dins l'àrea que va aturar Eric. El Gavà tampoc s'arronsava, practicava un joc de combinació i buscava l'esquena de la defensa llagosterenca, tot i que sense gaire èxit. A poc a poc el partit es va anar animant, cosa que va fer que les ocasions s'incrementessin a banda i banda. Per al Llagostera van estar a punt de marcar Cano, amb un cop de cap que va sortir alt, i Rubén Martínez, amb dos xuts a dins l'àrea que van anar a parar a les mans d'Eric, mentre que Cristian Herrera, del Gavà, va fer intervenir Ratti amb una potent rematada. Tot i això, cap dels dos equips va ser capaç d'inaugurar el marcador i es va arribar al descans amb 0-0.
No hi ha manera
Després de la represa el Llagostera va donar entrada a Rafa Jordà amb la intenció que el davanter continués agafant la forma, a més del jove del filial Soufiane (Valentín i Rubén Martínez van ser els jugadors substituïts), mentre que el Gavà va començar fort, dominant la possessió de la pilota i arribant a l'àrea rival amb assiduïtat. L'empenta dels locals, però, no es traduïa en efectivitat, tot i que Ratti havia d'intervenir més del desitjat. Al Llagostera li costava Déu i ajuda trenar jugades i es dedicava a defensar les envestides dels locals, sense generar el més mínim perill. L'estat del terreny de joc, amb molts sots a la gespa, tampoc ajudava gaire a fer un joc vistós, i el partit cada vegada semblava més un amistós que no pas una altra cosa. Llavors Cristian Herrera va tornar a estar molt a prop de fer l'1-0, però la seva rematada va sortir desviada vorejant el travesser, just abans que Oriol Alsina es posés les mans al cap en veure que Rafa Jordà havia notat unes molèsties i havia de ser substituït. Només faltaven 20 minuts per al final i l'enfrontament semblava destinat a acabar sense gols i anar als penals, tot i que Soufiane ho va intentar evitar amb un potent xut des de lluny que no va entrar per ben poc. Al final ni el Gavà ni el Llagostera van aconseguir perforar la xarxa, així que l'eliminatòria es va haver de decidir des dels 11 metres. En la loteria dels penals el vencedor va ser el Gavà (6-5).

GAVÀ 0 (6) LLAGOSTERA 0 (5)

GAVÀ: Eric, Peque (Joel, 77'), Cazorla, Alan, Jordi César, Agus, Diego Lamas (David Jiménez, 73'), Plà, Niko Kata, Sarmiento (Fernando, 82') i Cristian Herrera (Héctor Camps, 77').
LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, Eloi Zamorano, Pol Gómez, Valentín (Rafa Jordà, Carlos Martínez, 77'), Setti, Pol Calvet (Marc Martínez, 87'), Maymí (Masó, 63)', Rubén Martínez (Soufiane, 45'), Carlos Cano (Robert Simón) i Shafa.
PENALS: 1-0, marca Cazorla. 1-1, marca Marc Martínez. 1-1, falla David Jiménez. 1-2, marca Albarrán. 2-2, marca Jordi César. 2-2, falla Setti. 3-2, marca Fernando. 3-3, marca Masó. 4-3, marca Héctor Camps. 4-4, marca Shafa. 5-4, marca Plà. 5-5, marca Soufiane. 6-5, marca Niko Kata. 6-5, falla Carlos Martínez.
ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Cap. T.V.: Cap.
PÚBLIC: Uns 200 espectadors a la Bòbila.
Volíem guanyar, però no ha pogut ser. Sí que ha servit perquè els jugadors amb menys minuts i els joves demostressin coses
Seria una llàstima que Jordà s'hagués tornat a trencar, esperem que no sigui res greu
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
És una gran satisfacció ser a les semifinals, estic molt content amb els meus jugadors
Óscar Mena
entrenador del gavà

Set del primer equip es queden a la graderia

El Llagostera es va desplaçar ahir a Gavà amb tota l'expedició, incloent-hi els lesionats Albert Vivancos, Vivi, Nando Quesada i Diego Jiménez, que encara s'estan recuperant de diferents problemes físics. Del primer equip també van viatjar tots els jugadors, tot i que només uns quants van entrar finalment en la convocatòria de 20 futbolistes. Es van quedar a la graderia homes importants dins l'equip com ara Samu San José, Manel Martínez, Álex Colorado, Marc Fernández, Rodri, José Moragón o Pablo Sánchez, tot i que abans del partit van fer carrera contínua a la pista d'atletisme de l'estadi municipal de la Bòbila.
Llegir mes / Leer mas...

"El Gavà ho tanca als penals ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Gavà ho tanca als penals

Igualtat. Després d'un partit ple d'imprecisions que va acabar amb 0-0, els locals van fer saltar la banca contra el favorit des dels onze metres

El Gavà es va classificar per a les semifinals després d'un partit força ensopit i amb els dos equips molt erràtics en atac. Al final, els penals van decidir (6-5) i van fer saltar la banca contra un Llagostera a qui tampoc li prova aquesta competició. Tot i que li va costar arrencar, a poc a poc el partit es va anar animant, cosa que va fer que les ocasions apareguessin a banda i banda. Cano i Rubén Martínez pel Llagostera i Cristian Herrera, del Gavà, van estar a prop del gol. En el segon temps, el que semblava una bona notícia per als locals –la tornada del davanter Rafa Jordà– es va convertir en la pitjor perquè es va tornar a lesionar i el Llagostera va perdre el fil del partit. El porter visitant Ratti va haver d'intervenir més del compte, per bé que el marcador no es va moure fins a la loteria dels penals, favorable al Gavà.

GAVÀ 0 (6) LLAGOSTERA 0 (5)

GAVÀ: Eric, Peque (Joel, 77'), Cazorla, Alan, César, Agus, Lamas (David Jiménez, 73'), Plà, Kata, Sarmiento (Fernando, 82') i Herrera (Camps, 77').
LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, Zamorano, Pol Gómez, Valentín (Jordà, Carlos Martínez, 77'), Setti, Calvet (Marc, 87'), Maymí (Masó, 63)', Martínez (Soufiane, 45'), Cano (Simón) i Shafa.
PENALS: 1-0, marca Cazorla. 1-1, marca Marc. 1-1, falla Jiménez. 1-2, marca Albarrán. 2-2, marca César. 2-2, falla Setti. 3-2, marca Fernando. 3-3, marca Masó. 4-3, marca Camps. 4-4, marca Shafa. 5-4, marca Plà. 5-5, marca Soufiane. 6-5, marca Niko Kata. 6-5, falla Martínez.
ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: cap
Llegir mes / Leer mas...