dijous, 6 d’octubre del 2016

"El Gavà ho tanca als penals ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Gavà ho tanca als penals

Igualtat. Després d'un partit ple d'imprecisions que va acabar amb 0-0, els locals van fer saltar la banca contra el favorit des dels onze metres

El Gavà es va classificar per a les semifinals després d'un partit força ensopit i amb els dos equips molt erràtics en atac. Al final, els penals van decidir (6-5) i van fer saltar la banca contra un Llagostera a qui tampoc li prova aquesta competició. Tot i que li va costar arrencar, a poc a poc el partit es va anar animant, cosa que va fer que les ocasions apareguessin a banda i banda. Cano i Rubén Martínez pel Llagostera i Cristian Herrera, del Gavà, van estar a prop del gol. En el segon temps, el que semblava una bona notícia per als locals –la tornada del davanter Rafa Jordà– es va convertir en la pitjor perquè es va tornar a lesionar i el Llagostera va perdre el fil del partit. El porter visitant Ratti va haver d'intervenir més del compte, per bé que el marcador no es va moure fins a la loteria dels penals, favorable al Gavà.

GAVÀ 0 (6) LLAGOSTERA 0 (5)

GAVÀ: Eric, Peque (Joel, 77'), Cazorla, Alan, César, Agus, Lamas (David Jiménez, 73'), Plà, Kata, Sarmiento (Fernando, 82') i Herrera (Camps, 77').
LLAGOSTERA: Ratti, Albarrán, Zamorano, Pol Gómez, Valentín (Jordà, Carlos Martínez, 77'), Setti, Calvet (Marc, 87'), Maymí (Masó, 63)', Martínez (Soufiane, 45'), Cano (Simón) i Shafa.
PENALS: 1-0, marca Cazorla. 1-1, marca Marc. 1-1, falla Jiménez. 1-2, marca Albarrán. 2-2, marca César. 2-2, falla Setti. 3-2, marca Fernando. 3-3, marca Masó. 4-3, marca Camps. 4-4, marca Shafa. 5-4, marca Plà. 5-5, marca Soufiane. 6-5, marca Niko Kata. 6-5, falla Martínez.
ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: cap

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui