dimecres, 6 de gener del 2016

"La fi d'un llarg trajecte ple d'emocions". Article de @educiu a @lesportiucat

La fi d'un llarg trajecte ple d'emocions

Enric Pi deixa el Llagostera després de quatre temporades i mitja, amb l'ascens a 2a A i el fet d'haver tastat el futbol professional com a grans fites

El jugador lamenta la manera com ha hagut de marxar del club

Dilluns el Llagostera va anunciar oficialment que s'havia arribat a un acord per rescindir el contracte d'Enric Pi –també el del brasiler Mosquito–, un adéu que posava punt final a quatre temporades i mitja del granollerí al club. Ha estat una llarga i brillant trajectòria, en la qual tant el Llagostera com el jugador han aconseguit fites històriques, com l'ascens a segona A, el debut en el futbol professional i les eliminatòries de copa contra dos equips de primera divisió, com són el València i el Deportivo.
Pi se'n va agraït per tots els bons moments que ha viscut al Llagostera, però alhora lamenta la manera com ha hagut de deixar el club, després que se li retirés la fitxa dues jornades enrere per fer lloc a José Carlos i que se li rescindís el contracte a mig curs. Tot i així, el jugador prefereix quedar-se amb les coses positives.
Curs 2015/16 (2a A)

“No he tingut cap oportunitat”

“La temporada del meu adéu. Només he pogut disputar dos partits de copa, ja que en la lliga no n'he jugat cap i m'he quedat amb les ganes, en aquest sentit m'ha quedat una sensació amarga. L'equip ha estat a baix en la taula classificatòria, però volia demostrar que podia estar en aquest equip, encara que no hi he tingut cap oportunitat. Me'n vaig amb molts records al cap i només desitjo que l'equip s'acabi salvant a final de temporada, de la qual cosa estic convençut. Deixo enrere un gran vestidor en el qual he pogut conèixer grans persones, els desitjo molta sort.”
Curs 2014/15 (2a A)

“Un curs històric per a tothom”

“El debut a 2a A. En la primera volta potser se'ns van notar una mica les carències amb el canvi de categoria, però vam intentar fer com sempre, donar-ho tot, potenciar les nostres virtuts, i vam firmar una segona volta espectacular. Personalment, en la primera meitat de lliga vaig jugar bastant, crec que a un bon nivell, però l'equip estava en descens i després va arribar en Samu i va entrar ell. Però el més important va ser l'equip, que va vorejar el play-off d'ascens. El somni es va acabar amb la derrota contra l'Albacete, però va ser una temporada història per a tothom.”
Curs 2013/14 (2a B)

“Va ser espectacular”

“Tot va ser espectacular, pel que fa a l'equip i també individualment, ja que vaig marcar 12 gols, el meu sostre personal. Va ser una temporada increïble, vam quedar campions de lliga, ens vam aixecar del cop de perdre l'eliminatòria de campions contra el Racing de Santander i després vam superar l'Avilés i el Nàstic i vam acabar pujant a segona A. Crec que la clau va ser que a casa vam estar intractables, els equips venien aquí i patien moltíssim.”
Curs 2012/13 (2a B)

“Primer any de lateral”

“Va ser el primer any que vaig jugar de lateral. En la pretemporada l'Oriol em va provar, i suposo que tant ell com jo teníem dubtes, ja que fins aleshores jo era davanter. Però l'invent va funcionar i em vaig quedar allà, encara que en alguns partits, sobretot fora de casa, també m'utilitzava en atac. Va ser un curs dur, perquè l'equip es va salvar poques jornades abans del final, però també vam poder gaudir de l'eliminatòria de copa contra el València.”
Curs 2011/12 (2a B)

“Amb la mel a la boca”

“La meva primera temporada amb el Llagostera, a 2a B. Vam tenir un inici de lliga molt dur, perquè la primera victòria no va arribar fins la jornada 9. No sortien els resultats, però la clau va ser la victòria a Manacor (0-1), ja que a partir d'aquí l'equip va anar cap amunt i va fer una segona volta espectacular. Fins i tot ens vam quedar amb la mel a la boca, perquè vam estar apunt de jugar el play-off d'ascens i va fer ràbia, però va ser una temporada magnífica.”
Darrera actualització ( Dimecres, 6 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

@enricpi11 Exjugador del Llagostera:“Han estat uns anys increïbles”. Article de @educiu a @lesportiucat

Enric Pi Exjugador del Llagostera

“Han estat uns anys increïbles”

Enric Pi Foto: JOAN SABATER.

M'hauria agradat sortir d'una altra manera. Trobaré a faltar molt el dia a dia i el gran ambient que hi ha a l'equip
Dilluns va deixar de ser oficialment jugador del Llagostera. Com se sent?
Malament, perquè és un club on he estat quatre anys i mig espectaculars i trobaré molt a faltar el dia a dia i el gran ambient que hi ha a l'equip.
En la carta de comiat que va fer pública, se'l veu molt agraït però també molest per la manera com ha deixat el club.
Prefereixo recordar les moltes coses boniques que he viscut aquí durant aquests anys increïbles, però sí que m'hauria agradat sortir d'una altra manera. No estic dolgut, perquè això és futbol i cadascú mira pels seus interessos, però es podria haver fet d'una altra forma.
Què és el que més l'ha molestat de tot plegat?
No poder acomiadar-me al camp ni poder fer-me la foto amb la meva filla petita.
Ha trencat la relació amb la família Alsina-Tarragó?
Sincerament, no sé com ha quedat la cosa. Evidentment que la relació no és la mateixa que teníem abans, però personalment tampoc tinc cap problema amb ells, perquè entenc que són coses del futbol. Amb l'Oriol sempre ens hem portat molt bé, hem tingut molta confiança l'un amb l'altre i, sincerament, sempre estaré allà per si necessiten qualsevol cosa.
Des que se li va retirar la fitxa per poder inscriure José Carlos va estar entrenant-se amb l'equip. Devia ser dur...
Sí, ha estat difícil, perquè la situació no era gens agradable, per les dues parts, suposo, però jo encara era jugador del Llagostera i havia d'entrenar-me. Però també m'ha servit per tornar a veure els companys i almenys em vaig poder acomiadar d'ells.
Amb què es queda d'aquests quatre anys i mig al Llagostera?
Uf! Son molts moments bonics, però crec que sobretot amb l'ascens a 2a A, quan ningú donava un duro per nosaltres, i també amb l'eliminatòria de copa contra el València, la primera fita històrica del club. També estic molt content d'haver ajudat al gran creixement del Llagostera aquests últims anys, un club que m'ha permès debutar en el futbol professional, que en tenia moltes ganes.
Deixa l'equip en descens. Creu que el Llagostera se salvarà?
I tant, n'estic segur. No sé si faran la mateixa segona volta que el curs passat, perquè és molt difícil repetir-ho, però crec que l'equip se salvarà. Tot està molt igualat, és qüestió de seguir fort a casa i de començar a puntuar a domicili per, a poc a poc, anar escalant posicions.
De moment s'està entrenant a casa, amb el Granollers (3a divisió). L'objectiu és trobar un equip de segona B?
Sí, tot ha anat molt ràpid i el mercat tot just s'ha obert. De moment entrenaré amb el Granollers per continuar treballant, i llavors esperaré a veure si arriben ofertes de 2a B per decidir.
Amb 32 anys, si no li surt res, seria una opció la de quedar-se al club on es va formar?
Sempre he dit que algun dia tornaria, però crec que encara estic bé per jugar a segona B.
Darrera actualització ( Dimecres, 6 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...