dimarts, 10 de maig del 2016

"UE Llagostera B 1-1 CD Palafolls". Article de @elconvocat

UE Llagostera B 1-1 CD Palafolls
Repartiment de punts entre els dos primers classificats del grup 1. Els maresmencs es van avançar amb un gol de falta directa de David Mancheño (20’) però no van saber materialitzar més ocasions clares davant d’un inspirat Dani Castilla que ho parava tot.
A la represa, l’equip de Pep Triadú va sortir decidit a marcar per igualar el partit de nou i, després de diverses arribades, ho van aconseguir mitjançant el màxim golejador de la lliga, Peke (58’). Tot i que el Palafolls va acabar amb 10 homes per l’expulsió per doble groga d’Oli ( 63’ i 68’ ), els locals no van remuntar i deixen la lliga ben oberta.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera s'encomana a Natalio ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera s'encomana a Natalio

El davanter és l'home de moda: 15 titularitats consecutives i 7 gols que mantenen l'equip blaugrana amb esperances

10.05.2016 | 07:19
Natalio celebra el primer dels dos gols que va fer contra l´Oviedo.
Natalio celebra el primer dels dos gols que va fer contra l´Oviedo.
Natalio Lorenzo és l'home de moda al Llagostera. Els seu despertar golejador manté viu el conjunt d'Oriol Alsina quan la competició enfila la recta final. El davanter valencià va arribar al club de la Costa Brava en el mercat d'hivern procedent del Numància, a la recerca de minuts. Arribar i moldre. quinze titularitats consecutives. Només aterrar al conjunt gironí, el de Canals es va guanyar de seguida la confiança d'Alsina i tot just tres dies després de la seva presentació ja va ser titular amb els blaugrana, una condició que no ha abandonat més. L'ex Numància es va estar les primeres vuit jornades sense veure porteria, però, en la 31a jornada va treure's l'espina del gol.
Davant l'Alcorcón, Natalio en va tenir prou amb 12 minuts per anotar un hat-trick i assegurar tres punts vitals que més tard arrodoniria Fofo amb el 4 a 0 definitiu. A partir d'aquell dia, el davanter del Llagostera ha mostrat el seu millor repertori i amb dianes, totes elles decisives, davant el Numància (1-1), Nàstic (1-1) i Oviedo (2-0), acumula ni més ni menys que set gols en els darrers set partits, que el converteixen en el màxim golejador del Llagostera amb dos gols més que Juanjo i Querol (5).
Les seves últimes actuacions deixen Natalio "molt content perquè per a un davanter fer gols és tenir un premi gran, però, sense el treball excepcional de l'equip no hauria estat possible fer aquests gols". Les dues dianes davant l'Oviedo van significar una nova glopada d'oxigen per seguir creient en la salvació. Segons Natalio,"els tres punts contra l'Oviedo van ser molt importants perquè una derrota ens impedia retallar distàncies". L'atacant destaca del darrer partit que "l'equip va donar la talla, en totes les línies va estar fenomenal i jo personalment vaig marxar molt feliç de poder contribuir-hi amb gols". L'efectivitat de Natalio en les darreres jornades és immillorable i un salvavides bàsic per mantenir viva la flama de la salvació. El golejador dels blaugrana, tot humilitat assegura que "el més important és que l'equip treballa bé, que la porteria la mantenim a zero i que generem ocasions". En l'àmbit personal, Natalio confia a seguir igual d'endollat: "Jo espero seguir així fins que tinguem la salvació, una fita que celebrarem com un ascens".
El dia de l'estrena de Natalio com a golejador dels llagosterencs, el de la golejada per 4 a 0 davant l'Alcorcón, també va coincidir, com dissabte passat, que no hi havia jornada a la Primera Divisió. Natalio, amb un somriure a la cara, va desitjar que "s'acabi ja la Lliga a Primera" perquè això pugui equivaler a afartar-se de fer gols i sumar punts. Segons ell "per humilitat i esforç ens mereixem aquesta permanència".
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio estira el carro". Article de @educiu a @lesportiucat

Natalio estira el carro

En forma. El davanter valencià, autor d'un doblet contra l'Oviedo (2-0), ha marcat 7 dels últims 11 gols del Llagostera

Natalio, celebrant amb força un dels dos gols contra l'Oviedo (2-0) Foto: J.R / ICONNA.
1
El Llagostera ha aconseguit arribar amb vida a les últimes cinc jornades de lliga (té la zona de permanència a només quatre punts) sobretot gràcies al bon rendiment de l'equip a casa (33 punts, 17 dels quals en la segona volta) i també per l'aportació golejadora de Natalio Lorenzo, que en les últimes jornades s'ha carregat l'equip a l'esquena en atac. I és que el davanter valencià ha marcat set dels últims onze gols del seu equip, tots set marcats en els últims set partits.
Natalio va arribar al Llagostera en el passat mercat d'hivern procedent del Numància, equip amb el qual havia marcat dos gols en tretze partits (529 minuts), i va tenir un començament difícil en la seva nova etapa a Palamós. L'atacant va gaudir de seguida de la confiança de l'entrenador, Oriol Alsina (l'ha fet jugar de titular en tots els quinze partits en què ha participat), però, tot i disposar de força ocasions claríssimes, Natalio va tardar nou jornades a estrenar-se amb la samarreta blaugrana. Ho va fer amb força, i és que el valencià va marcar un hat-trick contra l'Alcorcón (4-0), mentre que després també va sucar al camp del Numància (1-1) i a casa contra el Nàstic (1-1) abans de marcar un doblet dissabte passat en la gran victòria contra l'Oviedo (2-0). Amb aquests dos últims gols Natalio ja en suma set amb el Llagostera, cosa que el converteix en el pitxitxi en solitari de l'equip, al davant de Juanjo Expósito (5) i David Querol (5).
Els altres futbolistes de l'equip que han vist porteria almenys una vegada són Pitu Comadevall (4), Jesús Imaz (4), Benja Martínez (3), Juanto Ortuño (3), Givanildo (2), Samu de los Reyes (1) i Fofo (1), és a dir, deu jugadors dels 32 en total que ha utilitzat el Llagostera aquesta temporada. D'aquesta estadística, en la qual no apareix José Carlos perquè el seu gol a Osca (3-1) el van donar en pròpia porteria a Carlos David, sobretot destaca el fet que només un defensa hagi marcat aquest curs (Samu) i que un davanter com Chumbi encara no s'hagi estrenat en 17 partits i 863 minuts de joc.
En clau col·lectiva
Ara a Natalio li queden cinc partits per intentar superar el seu sostre de gols a segona divisió A, els catorze que va marcar amb el Castelló la temporada 2006/07. Tot i això, el futbolista, content amb el seu rendiment, prefereix salvar-se amb el Llagostera que no pas brillar en el terreny individual. “En les últimes jornades he pogut aportar més gols i espero continuar així i ajudar l'equip a aconseguir la permanència. Hem de creure en nosaltres, podem tirar-ho endavant, ens mereixem sortir d'aquesta situació”, explica Natalio, que ha demostrat que rendeix molt millor quan juga en punta que no pas escorat a la banda, tal com solia actuar al Numància.

UNA PEÇA CLAU

El davanter, tot i arribar en el mercat d'hivern, ja és el màxim golejador de l'equip amb 7 gols

EL PROTAGONISTA

Hem de creure en nosaltres, podem tirar-ho endavant, ens mereixem sortir d'aquesta situació
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera

QUEDA LLUNY

En les últimes jornades he pogut aportar més gols i espero continuar així i ajudar l'equip a aconseguir la permanència

MASSA POCS

14
gols
és el sostre de Natalio a segona divisió A: els que va marcar amb el Castelló en la temporada 2006/2007

ELS GOLEJADORS DEL LLAGOSTERA

10
jugadors
dels 32 en total que ha utilitzat el Llagostera aquest curs han vist porteria almenys una vegada

POC PROTAGONISME

NOM EDAT POSICIÓ JUGATS MINUTS GOLS TG TV
Natalio
31 Davanter 15 1.255 7 3 0
Juanjo
30 Davanter 31 2.336 5 9 0
Querol
26 Davanter 25 1.949 5 8 0
Pitu
32 Mig 35 2.391 4 8 0
Imaz
25 Davanter 27 1.770 4 5 0
Benja
28 Davanter 29 1.484 3 4 0
Juanto
24 Davanter 10 523 3 0 0
Giva
23 Davanter 11 628 2 1 1
Samu
24 Defensa 30 2.525 1 6 0
Fofo
26 Davanter 9 344 1 3 0 * Al camp de l'Osca l'àrbitre va donar el definitiu 3-1 en pròpia porteria a Carlos David, que va interceptar el xut de José Carlos abans d'entrar a porteria
2
gols
va marcar el davanter valencià en la primera meitat del campionat amb el Numància, en 13 partits i 529 minuts de joc

Avui descans i demà sessió única

El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell en el qual la pluja va fer acte de presència. Avui l'equip dirigit per Oriol Alsina tornarà a descansar i serà demà quan tornarà a l'activitat amb un sol entrenament matinal, ja que la doble sessió que havia estat programada en un principi ha quedat anul·lada. La incògnita ara és saber on s'entrenarà el Llagostera d'aquí a final de setmana, ja que si les pluges continuen persistint es podria canviar de lloc i alternar l'estadi de Palafrugell amb el municipal de Llagostera i el Palamós-Costa Brava. En tot cas la principal preocupació dels gironins a hores d'ara és recuperar dos pilars de l'equip com Marcos Tébar i Alberto Escassi, que van ser baixa en l'últim partit i que encara no és segur que puguin participar en el partit de diumenge.
Darrera actualització ( Dimarts, 10 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...