dilluns, 31 d’octubre del 2016

"Trencada la imbatibilitat local". Article de @elconvocat

U.E. Llagostera 0-2 F.C. Barcelona ‘B’

El Barça B posa fi a la bona ratxa que acumulava el Llagostera a Palamós, on feia vuit mesos que no perdia

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Justa victòria del filial del Barça al Nou Estadi de Palamós per 0-2. Per l’equip de Gerard López sempre havia estat complicat treure un bon resultat davant el Llagostera, però al partit d’aquesta 9ª jornada, els blaugranes –que vestien de verd– han derrotat amb dos grans gols als d’Alsina.
Amb dos bons remats, un de Carbonell i l’altre de Cardona, que tornava de la lesió que l’havia mantingut diverses setmanes fora dels terrenys de joc, el Barça aconsegueix ser líder provisional del grup III de la Segona Divisió B.
Un Llagostera lluitador
Els de la Costa Brava eren conscients de la complexitat de guanyar al Barça B, un dels ferms candidats a obtenir l’ascens a través dels playoffs. Tot i això, volien aprofitar les importants baixes que arrossegava el conjunt de Gerard López.
El Llagostera sortia amb l’alineació de gala. Amb el 4-3-3 que fa servir des de principi de temporada, amb Albarrán i Valentin ocupant els laterals, acompanyats de Samu i Eloi –repetint titularitat–. I de mig del camp cap amunt, amb els sis de sempre: Ruben, Masó i Marc al centre; Robert i Marc Fernández als extrems; i Manel a la punta d’atac.
El domini de la pilota era totalment del Barça. Però l’equip d’Oriol Alsina ja està acostumat a jugar d’aquesta manera. És més, és la seva manera de jugar. Deixar a l’altre equip que jugui amb la pilota i llançar algun contraatac. I no se’ls veu gens incòmodes.
La primera meitat va estar molt equilibrada i amb poques ocasions clares. Tanmateix, Perea va estar a punt de sorprendre amb un xut llunyà abans d’arribar al descans però entre Moragón i el pal ho van impedir.
Eficàcia culer
Al segon acte, Carbonell (55’) va posar per davant als visitants amb un golàs de voleia que entrava per l’escaire de la porteria de Moragón.
Tot i el 0-1, el Barça B no es va quedar enrere, i va buscar amb insistència la sentencia.  Seguia gaudint de les millors ocasions, inclòs va poder tancar el partit amb un contraatac dirigit per Alfaro però el remat l’aturava el meta local.
No va ser fins pocs minuts abans del final, quan Cardona (88’), amb una altra gran voleia creuada, sentenciava el matx. Prèviament, i amb els canvis d’última hora, el Llagostera va poder igualar el partit amb un remat de cap de Cano, que havia entrat com a revulsiu, però el resultat va romandre al marcador.
Un triomf del Barça B que talla la ratxa d’imbatibilitat del Llagostera a Palamós, on feia vuit mesos que no perdia (0-2 vs Girona), i que el col·loca a la part més alta de la taula.
FITXA TÈCNICA:
0 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán (Colorado, 72′), Eloi, Samu, Valentín; Masó, Marc Martínez, Robert Simón (Cano, 74′) Rubén Martínez; Marc Fernández (Pablo Sánchez, 58′) i Manel Martínez.
2 – FC Barcelona ‘B’: Suarez, Palencia, Moises, Sarsanedas (Chemi, 78′), Tarín; Martínez, Gumbau, Carbonell (Fali, 64′) Alfaro; Perea (Marc Cardona, 62′) y Dani Romera.
Gols: 0-1 (Carbonell, 55’); 0-2 (Cardona, 88’).
Àrbitre: Daniel Yuste Querol (valencià).
Targetes: Albarrán, Samu i Marc Martínez pel Llagostera; Carbonell i Gumbau pel Barça B.
Estadi: Nou Estadi de Palamós.
Llegir mes / Leer mas...