dijous, 1 de setembre del 2016

"L’últim reforç del Llagostera". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El club de la Costa Brava tanca la plantilla amb la darrera incorporació, Pol Calvet

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
1 de setembre. Es tanquen les paradetes i exposicions dels equips. Ha estat un estiu en el qual, sense cap mena de dubtes, el Llagostera ha tret profit fins al darrer moment.
Durant aquest període, el club gironí ha hagut d’enginyar com muntar un nou equip. A causa de la marxa de la majoria de la plantilla que la temporada passada no va poder complir l’objectiu de la permanència, Alsina i companyia han treballat en formar un equip compacte des del primer dia de traspassos.
Des del primer, fins a l’últim. Ahir, 31 d’agost, es van donar a conèixer tres noves cares i es va anunciar una nova baixa. La presentació de Vivancos i Shafa; així com la rescissió de contracte de Roger Barnils.
A mitja tarda, la UE Llagostera va confirmar amb un tuit el rumor que ja feia dies que circulava de boca en boca. Pol Calvet era nou jugador blaugrana.
Un jugador amb arribada
Després d’haver-se format a La Masia, el català va formar part durant dos anys del Barça B, al costat de jugadors com Samper, que actualment milita al Granada –cedit pel primer equip del Barça–. Va voler fer un pas a la seva carrera fitxant pel filial del Deportivo de la Coruña, amb el qual anotaria sis gols.
És un jugador que destaca per la seva arribada des de segona línia a l’àrea. Amb unes grans condicions físiques per desenvolupar qualsevol posició del mig del camp. Malauradament, les lesions no li han permès tenir una gran regularitat. Una regularitat que espera obtenir a les files del Llagostera.
Així doncs, el Llagostera tanca el mercat estival amb els següents moviments:
ALTES: Rafa Jordà, Àlex Colorado, Pol Busquets, Albarrán, Marc Fernández, Eloi Zamorano, Pablo Sánchez, Valentín, Marc Martínez, Diego Jiménez, Samuel Fernández, Setti, Robert Simón, Rubén Martínez, Carlos Cano, Manel Martínez (cedit), Rodri, Jorge Shafa, Vivancos (cedit) i Pol Calvet.
BAIXES: Fofo, Àlex Cruz, Benja, Pitu, Rovirola, Chus Herrero, Juanjo, Natalio, Roger Barnils, Jordi López, David Querol, Jorge García, Nuha, Ruymán, Marcos Tébar, Escassi, Moratalla, Ímaz, José Antonio Ríos, Chumbi, René, Eloy Gila, Edu Oriol, Tito, José Carlos, Brian Canalejo, Emilio Sánchez.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui