dissabte, 29 d’octubre del 2016

"El Barça B examina el bon moment del Llagostera". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Barça B examina el bon moment del Llagostera

San José és l'única novetat d'Alsina, que té les baixes de Vivi, Quesada, Jordà, Rodri i Diego Jiménez

29.10.2016 | 00:00
Masó protegeix la pilota durant el Llagostera-Vila-real B a Palamós.
Trencada d'una vegada per totes la nefasta ratxa que l'acompanyava a domicili, el Llagostera torna aquesta tarda (18:30 hores) al Palamós-Costa Brava per allargar la seva bona inèrcia de resultats a casa, on no perd des de fa 8 mesos. Els blaugrana esperen que l'estadi segueixi essent un fortí i que això els serveixi per enllaçar la tercera victòria consecutiva després de superar el Cornellà (3-0)?i el Gavà (0-2). Amb l'única novetat del central Samu San José, que torna després d'una sanció, els llagosterencs reben tot un Barça B, un rival de la part alta de la classificació.
Una nova victòria permetria al conjunt que entrena Oriol Alsina seguir acostant-se a les posicions de play-off, zona que ara tenen a només 4 punts de distància. L'empresa no serà fàcil perquè el filial del Barça es troba instal·lat a la tercera posició de la taula i a la seva plantilla compta amb alguns joves talents cridats a defensar en un futur la samarreta del primer equip barcelonista. «És un rival de la màxima dificultat, amb una vintena de futbolistes d'un altíssim nivell. La plantilla està dissenyada per pujar de categoria», confessa Alsina. L'entrenador confia que els seus jugadors «donin el màxim d'ells mateixos i, si la nostra gent ve a l'estadi i ens ajuda a mantenir la bona dinàmica a casa, tot serà més fàcil». De fet, és a domicili on el Barça B baixa més el seu rendiment. Si per a Alsina la cita d'avui és d'alçada, tres quarts del mateix pensa el seu homòleg a la banqueta visitant. Gerard López elogiava ahir el Llagostera, de qui en parlava meravelles:?«Té una plantilla feta per estar a la Segona Divisió A, molt competitiva, amb capacitat per jugar al futbol des del darrere, bona velocitat per les bandes i un punta de referència dels millors que hi ha a la Lliga, com ho és en Manel», deia. El davanter serà titular en un onze al que podria tornar San José, novetat respecte de l'última convocatòria. Tot i això, el bon rendiment del tàndem format per Pol Gómez i Zamorano els podria fer sortir junts d'inici. Alsina tindrà les baixes dels lesionats Quesada, Vivancos, Rafa Jordà i Diego Jiménez. De la seva banda, Rodri també ha quedat descartat per lesió i sanció.
Vells coneguts
El d'avui serà un partit de retrobaments. D'una banda, perquè Alberto Perea, un dels jugadors amb més perill del Barça B, s'enfrontarà al Llagostera, equip en el que va jugar ara fa dues temporades a la Segona Divisió A. Va jugar una vintena de partits i va marcar un gol amb la samarreta blaugrana, abans de fitxar l'estiu següent per l'Olot, on només s'hi estaria uns mesos. També tornarà a terres gironines Gerard Gumbau. El migcentre del filial, nascut a Campllong, es va formar a les categories inferiors del Girona fins que l'estiu del 2014 va fitxar pel Barça, arribant a debutar amb el primer equip a la Lliga, Copa del Rei i fins i tot a la Lliga de Campions.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui