dilluns, 12 de setembre del 2016

"De més a menys". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Vic 1-0 U.E. Llagostera ‘B’

El filial cau davant d’un Vic que suma la seva segona victòria consecutiva per assolir el lideratge

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Els de Pep Triadú no van poder sumar al camp del Vic, en un partit en el qual van tenir ocasions per avançar-se al marcador però que no van poder materialitzar. Ambdós equips arribaven d’estrenar-se a la primera jornada amb una victòria i sabien que sumar tres punts més seria una gran notícia.
El Llagostera B es va desinflar
Des que l’àrbitre va xiular l’inici del partit, els visitants van saber plantar-se al camp i les ocasions no van trigar a arribar. Peke va poder pujar el primer gol de la tarda però el seu remat es va topar amb el pal. Tot el contrari que Héctor (23’) que va aprofitar la centrada d’un córner per fer l’1-0.
Tot i estar per darrere al marcador, el Llagostera va seguir intentant l’empat però, altra vegada, es van topar amb la fusta. En aquest cas, va ser Soufiane el que va veure com el seu remat s’estavellava al pal.
El Vic agafa forma
A partir d’aquest moment, els locals van saber col·locar-se al camp i mantenir la pilota, cosa que els va beneficiar a endur-se el partit. Els blaugranes van anar perdent corda i el Vic es trobava cada cop més còmode.
Inclòs el partit podia haver acabat amb més gols per part dels amfitrions però no van saber definir de cara a porteria i no van poder tancar el partit fins que l’àrbitre va decidir finalitzar el matx.
FITXA PARTIT:
1 – VIC: Reig, David Busquets (Adrián, 80’), Robert Busquets, Gil, Héctor, Peque (Alguer, 92’), Quim (Aleix, 75’), Joan, Joel, Mia i Enrich.
0 – LLAGOSTERA B: Busquets, Ferrer, Maynau (Oriol, 74’), Gelmà (Pol Laporta, 80’), Gómez, Carlos Martínez (Sanku, 84’), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Martínez, 84’), Maymí i Tarrenchs.
GOLS: 1-0 (Héctor, 23’).
ÀRBITRE: Galera Serrano.
TARGETES: Joan, Mia, Gil i Rafa Rodríguez (tècnic) del Vic; Gelmà i Pol Gómez del Llagostera B.
Llegir mes / Leer mas...

"Cronica Hèrcules d´Alacant-UE Llagostera 1-0". Article de Jose Sanchez a @Segona_B

Cronica Hèrcules d´Alacant-UE Llagostera 1-0

DOMINADOR I GUANYADOR

L'Hèrcules es va emportar els tres punts corresponents a la quarta jornada de lliga. Es va imposar per un gol a zero a un rival directe com és la UE Llagostera. Durant el partit el conjunt local va tenir el domini i les ocasions i el gol que els donés la victòria es va fer esperar però va arribar al 60 per mitjà de Jose "Golàs" Gaspar.

La primera part va estar marcada per la igualtat d'intencions de tots dos equips. Cap volia cometre errors i buscaven el gol amb certa timidesa, intentant no cometre errors defensius que els costés algun que altre tanto. Cert és que el domini va ser per part dels alacantins, que van tenir més ocasions que els visitants, però l'encert del porter Moragón va fer que el marcador no es mogués en la primera part.
Celebraciò dels jugadors de l´Hèrcules
via: diarioinformacion.com
Després de la igualada de la primera part, l'Hèrcules es va llançar a l'atac a la recerca dels gols. El Llagostera només impedia que el tant alacantí arribés i intentava fer una mica de mal al contraatac. Els locals van tenir infinitat d'ocasions que no acabaven en gol gràcies a l'encert del porter Moragón i el desencert d'algunes finalitzacions, però en el seixanta, Gaspar aprofitava una pilota de Checa per ficar un cop de sabata per l'escaire de la porteria, impossible per Moragón, i que desfeia la igualada.
Així, l'Hèrcules suma tres punts molt importants i aconsegueix la primera victòria, al José Rico Pérez, de la temporada. L'equip alacantí es va directe a la novena posició de la taula, pujant quatre llocs i deixant a la UE Llagostera en el catorzé lloc. Gran partit de l'Hèrcules, que després de la victòria de Copa a Cartagena reafirma el bon estat de forma amb aquest triomf en lliga.
La propera trobada per als alacantins serà en terres valencianes contra el filial de la capital, el València Mestalla. Per la seva banda, el Llagostera tornarà a casa per enfrontar-se a un altre dels filials de la categoria, el Vila-real B.

FITXA TÈCNICA: 

Hèrcules: Chema, Dalmau, Peña, Fernando, Pol Bueso, Checa, Chechu, Juanma (Omgba min. 75), Berrocal (Mainz min. 68), Miñano (Jose Gaspar min. 60) i Alvaro.
Llagostera: Moragón, Jordi Masó, Rodri, Samuel, Valentín, Àlex Colorado, Rubén Martínez (Robert min. 82), Marc Martínez, Manel Martínez (Carlos Cano min. 70), Pablo Sànchez  (Albarràn min. 63) i Marc.
Gols: Jose Gaspar (min. 60).
Àrbitre: Jose David Martínez Montalban. Va traure groga per a Roman, Peña, Buigues i Omgba per part dels locals, i a Pablo, Àlex i Samuel per part dels visitants.
Llegir mes / Leer mas...

"Gaspar hace justicia con un golazo". Article de Jorge Requena en @LlagosteraVAVEL

Gaspar hace justicia con un golazo

El Hércules logró doblegar al Llagostera con un golazo en el minuto 86 de Gaspar que hace justicia al juego mostrado por ambos conjuntos. Primera parte plana sin ocasiones claras para ningún conjunto, la segunda parte fue un monólogo blanquiazul que se topó en varias ocasiones con Moragón hasta que Gaspar se sacó de la chistera un golazo que puso de pie al Rico Pérez.

Gaspar hace justicia con un golazo
http://www.herculesdealicantecf.net/
Hércules CF
1 0
UE Llagostera
Hércules CF: Chema; Dalmau, Fernando,Pol, Peña (c); Checa, Juanma (Omgba, min. 75), Miñano (Gaspar, min. 60), Salinas, Chechu y Berrocal (Mainz min. 68)
UE Llagostera: Moragón; Masó(c), Rodri, Samu, Valentín; Colorado, Marc Martínez, Pablo( Albarrán min. 64), Ruben( Robert min. 77), Marc y Manel( Cano miin. 71)
MARCADOR: 0-1, ,min 86 Jose Gaspar
ÁRBITRO: José David Martínez Montalbán (Colegio Murciano)
INCIDENCIAS: PARTIDO CORRESPONDIENTE A LA CUARTA JORNADA DEL GRUPO III DE LA SEGUNDA DIVISIÓN B. EL ENCUENTRO SE DISPUTÓ EN EL RICO PÉREZ, ALICANTE.
El Hércules venció por la mínima al Llagostera en un partido que era de vital importancia para ambos conjuntos para no descolgarse del primer puesto, objetivo de ambos , el Hércules logró una gran victoria frente a un rival directo con golazo de Gaspar en una segunda parte sobresaliente del conjunto alicantino y de esta manera lograr la primera victoria como local esta temporada. La primera parte careció de profundidad y ocasiones claras pero el Hércules despertó haciendo una gran segunda parte y encontrando el merecido premio al filo del 90.
Tevenet dió continuidad al trivote alineado el pasado miércoles en Cartagena pero con Miñano sustituyendo a Omgba. Nieto, Mainz y Gaspar se quedaron el banquillo debido al cansancio acumulado de la Copa del Rey, Chechu volvió al once y con él la sociedad por la banda izquierda con Peña. Oriol apostó por Colorado y Marc Martínez en el doble pivote, apostando por el Masó como lateral derecho con Ruben y Marc Fernandez en las bandas, y un Manel muy desquiciado en punta de lanza.
El partido comenzó con dominió alterno para ambos conjuntos y con tímidos acercamientos, con el paso de los minutos el partido fue madurando y el Hércules logró hacerse con el control del esférico y con él alguna llegada, como un disparo desde fuera del área de Berrocal que atajó sin problemas Moragón y otro remate del cordobés esta vez de cabeza que se marchó desviado, el Llagostera llevaba todo su peligro por la banda izquierda con un gran Valentin y un siempre peligroso Marc Fernandez, el partido llegó al descanso con tablas y un empate más que justo.
La segunda parte comenzó con un Hércules volcado sobre la portería de Moragón y acumulando ocasiones claras, primero un remate a balón parado de Fernando Roman y a continuación un remate de Espinosa de cabeza dentro del área que volvió a parar Moragón, la segunda parte fue un monólogo alicantino y el Llagostera a penas contabilizo una oportunidad tras un error o falta de entendimiento entre Chema y Pol en las botas de Manuel que envió el balón a la grada. Las ocasiones seguían llegando para los locales y un Espinosa muy inspirado llevaba la batuta del Hércules que mejoró con los cambios, el Hércules continuaba buscando el gol con insistencia dominando de cabo a rabo y asfixiando al Llagostera pero el conjunto entrenado por Oriol Alsina contaba con un muro en la portería como es Moragón, pero en el minuto 87 cuando parecía que el partido estaba condenado a acabar en tablas, Jose "golazo" Gaspar hizo honor a su mote en Huesca anotando un golazo desde fuera del área ante el que Moragón no puede hacer nada. El Hércules acabó sufriendo debido a una falta inventada por el colegiado al borde del área que desperdició Colorado. Primera victoria del Hércules como local que completa una gran semana con victorias en Cartagena y hoy frente a un rival directo, mientras que el Llagostera completa una semana con dos derrotas pero con la mente puesta en la próxima jornada liguera.

Puntuaciones VAVEL 2B
Hércules CF UE Llagostera
 
Chema 6 Moragón 8
Dalmau 5,5 Masó 6,5
Fernando 7 Rodri 6
Pol Bueso 7,5 Samu 5
Peña 7 Valentin 7,5
Checa 7,5 Marc M 6
Espinosa 8 Colorado 5
Miñano 5,5 Ruben 5,5
Chechu 6,5 Marc F 6,5
Salinas 6 Pablo 7
Berrocal 6 Manel 6
Suplentes
Gaspar 7 Albarrán 5
Mainz 5,5 Robert 6
Omgba 6 Cano 6

Llegir mes / Leer mas...

"El Rei Gaspar s’avança". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Hèrcules C.F. 1-0 U.E. Llagostera

El mitjapunta local avança la nit de reis al setembre i li regala els tres punts a l’Hèrcules amb un golàs als darrers minuts

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La maledicció segueix. Un partit més fora de casa; una nova derrota pel Llagostera. Quan tothom pensava que ambdós equips es repartirien els punts, va aparèixer José Gaspar (87’) que va treure les teranyines a l’esquadra de Moragón –que no va poder fer res per impedir-ho–, amb una rosca endimoniada.
Una primera part embafadora
Conscients de la igualtat entre els dos equips, el primer acte del partit no va encendre cap emoció. Cap dels dos conjunts va saber combinar i progressar per originar alguna ocasió cartera de gol.
Va mancar l’espectacle que els aficionats que ocupaven els seients de l’estadi Rico Pérez esperaven. Dos equips amb grans plantilles i que estaran a la part alta de la classificació a final de temporada.
Domini local
A la represa, el conjunt blanc-i-blau va agafar fer-se amb la pilota i va començar a crear oportunitats. Als primers minuts, l’Hèrcules va gaudir de dues arribades, però els remats de Fernando i Espinosa no van perforar la porteria dels visitants.
Chechu va estar a punt d’avançar a l’equip d’Alacant, però Moragón va salvar als de la Costa Brava. Uns instants més tard, va ser Miñano el que va acumular una nova ocasió per l’Hèrcules, però el seu remat va marxar fora.
Va començar el ball de canvis, i cada cop quedava menys temps per donar la sorpresa. El Llagostera va tenir la sort de que una centrada de Chechu Flores no va trobar rematador i es va passejar per la línia de gol.
I va arribar el moment que va decidir el partit. Quan el conjunt d’Alsina ja es conformava amb l’empat, Gaspar va rebre la pilota, es va girar, i la va posar a l’escaire de la porteria de Moragón.
 Una derrota que fa mal a les files gironines, però de la que s’aixecaran segur. Amb aquests tres punts, l’Hèrcules agafa aire i escala algunes posicions a la taula. A la propera jornada, ambdós equips hauran d’enfrontar-se a dos filials: el Llagostera, a casa, davant el Villarreal B; i l’Hèrcules visitarà al València Mestalla.
SEGONA DIVISIÓ B, GRUP III (JORNADA 4) – FITXA PARTIT:
1 – HÈRCULES: Chema, Paco Peña, Dalmau, Pol Bueso, Fernando, Checa, Espinosa (Omgba, 74’), Miñano (Gaspar, 60’), Chechu Flores, Álvaro, Berrocal (Mainz, 68’).
0 – LLAGOSTERA: Moragón, Jordi Masó, Rodri, Valentín, Samu, Àlex Colorado, Marc Martínez, Rubén Martínez (Robert, 78’), Pablo Sánchez (Albarrán, 64’), Manel (Cano, 70’), Marc.
GOLS: 1-0 (Gaspar, 87’).
TARGETES: Fernando, Omgba i Paco Peña per l’Hèrcules; Pablo, Àlex Colorado i Samu pel Llagostera.
ESTADI: José Rico Pérez.
Llegir mes / Leer mas...

cronica de @regionalfutbol

   10/09/2016    18:00
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB, "A" 1
LLAGOSTERA, U.E.,B "B" 0

Héctor Moreno 23’
Los locales sumaron tres puntos en un encuentro donde se vieron hasta tres lanzamientos al palo (curiosamente al mismo en todas las ocasiones). El filial se mereció puntuar en un choque donde mostró su potencial ofensivo aunque no estuvo acertado en los metos finales.
 
Llegir mes / Leer mas...

"Un golazo de José Gaspar le da su segunda victoria de la temporada al Hércules". Por @omanteca en @alicante_actual.

Un golazo de José Gaspar le da su segunda victoria de la temporada al Hércules

Un golazo de José Gaspar le da su segunda victoria de la temporada al Hércules

Oscar Manteca / @omanteca el 11 septiembre de 2016
Se esperaba más de la Llagostera

Primera victoria del Hércules ante su público en la presente temporada, gracias a un auténtico golazo de José Gaspar a solo tres minutos para el final.
Con la Llagostera saboreando el empate en el Rico Pérez, el centrocampista extremeño batía a Moragón con un disparo desde la frontal que se colaba por la escuadra poniendo el broche de oro a una buena segunda mitad del equipo de Tevenet en la que a diferencia del primer acto, en el que los suyos adolecieron de circulación y creación ofensiva, sí se hizo merecedor de los tres puntos.
El triple pivote contribuyó a darle aplomo al equipo, a que fuera dueño y señor del esférico, con Checa y Miñano a muy buen nivel pero no tanto a que tuviera chispa en los últimos metros y es que el tercer vértice del triángulo, Miñano anduvo muy espeso en unos primeros cuarenta y cinco minutos en los que salvo una falta ensayada en la que Berrocal no llegó por poco a conectar con el esférico en el área pequeña rival y un disparo desde la media distancia de Dalmau que se perdió rozando el palo poco más cabe rescatar a nivel ofensivo de los blanquiazules.
Sin embargo, tras el paso por vestuarios y sin que Tevenet tuviera que realizar ningún cambio, el equipo se ajustó lo suficiente y no solo en lo que a sus tres mediocentros se refiere: Salinas participaba más en el juego pese a jugar en la banda derecha, Berrocal a estar menos estático y asociarse más con Chechu…; y el Hércules a encadenar acciones de peligro que a la hora de juego le hacían acreedor de un mejor resultado que el empate a nada que reflejaba el marcador.
Román, Espinosa, Chechu o Miñano protagonizaron diferentes acciones de peligro en las que los blanquiazules estuvieron muy cerca de romper la igualada, especialmente la del minuto 65 cuando un robo de José Gaspar propiciaba una contra en la que Chechu conduce con mucha calidad hasta la línea de fondo pero su centro no encuentra rematador…
Pero hubo que esperar al último suspiro, ya con Mainz, Gaspar y Omgba sobre el terreno de juego, a que llegara el ansiado gol que permite al Hércules sumar tres puntos que le aúpan a la novena posición, a dos puntos ya de los puestos de play off y a cuatro del líder.
FICHA TÉCNICA
1 – Hércules CF: Chema, Dalmau, Fernando, Pol Bueso, Peña, Checa, Miñano (José Gapar, min. 60), Espinosa (Omgba, min. 74), Chechu, Salinas y Berrocal (Mainz, min. 68).
0 – UE Llagostera: Moragón, Jordi Masó, Rodri, Samu, Valentín, Álex Colorado, Rubén Martínez (Robert Simón, min. 79), Marc Martínez, Manel (Carlos Cano, min. 71), Pablo Sánchez (Albarrán, min. 59) y Marc Fernández.
Goles: 1-0, min. 87, Jose Gaspar.
Arbitraje: el murciano José David Martínez Montalbán mostró amarillas para Román, Peña, Omgba por el Hércules y Pablo Sánchez, Álex Colorado y Samu por la Llagostera.
Incidencias: unos cinco mil espectadores en el estadio José Rico Pérez.
Llegir mes / Leer mas...

"PLantilla I equip ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

PLantilla I equip

12.09.2016 | 00:00
PLantilla I equip
PLantilla I equip
Quatre jornades de lliga, més un partit de Copa del Rei són suficients per extreure les primeres conclusions del punt en que es troba un equip de futbol. I sobretot del marge de millora de que disposa. En el cas de la UE LLagostera-Costa Brava és evident que està molt lluny del rendiment real que pot arribar a donar, en bona part i sense ànim de ser excesivament condescendent, degut a la profunda renovació a la que s'ha sotmès la plantilla. Però ben entrat el més de setembre i veient el nivell de joc que estan mostrant alguns rivals de la categoria, aquest argument comença a perdre efecte i exigeix una ràpida reacció si no es vol anar a contra rellotge des de massa aviat.
La qualitat dels futbolistes en que ha confiat l'àrea esportiva que encapçala Oriol Alsina és inqüestionable, però ara han de funcionar com un equip. Aquest és l'autèntic repte d'un entrenador. Fer que dins del terreny de joc els onze jugadors actuin com un de sol. En l'argot futbolístic s'usen conceptes com assumir automatismes del joc. També és cert que el calendari no ajuda en aquest inici de lliga, sobretot a domicili, on l'equip encara fa més evidents les seves carencies.
Fa dues setmanes al camp del Ebro, actual líder del grup 3er de la Segona B, els aragonesos van mostrar una imatge compacte i clara de què volien fer amb la pilota. El mateix va passar a Santander en l'eliminatòria de Copa del Rei, i finalment ahir l'Hèrcules va ser fàcilment reconeixible.
El Llagostera no té res a envejar a les plantilles d'aquests tres rivals, però són exemples clars del que ha d'aconseguir l'àrea tècnica dels grionins.
Les presses són males conselleres, però en un esport en que ttot s'acaba resumint als resultats cal treballar ràpid per situar-se al nivell d'altres. Un equip és molt més que un grup de persones jugant amb una mateixa samarreta.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera cedeix a Alacant ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera cedeix a Alacant

Una pèrdua de pilota en el tram final del partit va condemnar als gironins en la segona derrota de la temporada (1-0) davant de l'Hércules amb un gran gol de Gaspar. L'equip d'Oriol Alsina es va veure superat pel joc ofensiu dels alacantins

12.09.2016 | 00:00
El Llagostera cedeix a Alacant
El Llagostera cedeix a Alacant
Una nova pèrdua en la sortida de pilota va tornar condemnar ahir a la UE Llagostera-Costa Brava en la visita al José Rico Pérez d'Alacant. L'equip d'Oriol Alsina no va poder aguantar els atacs dels locals, i a 3' del final va encaixar un gol que va fer justícia al futbol desplegat pels dos equips. L'Hércules va ser molt superior durant tot el partit i va disposar de més i millors ocasions per endur-se la victòria. Al final un gran gol de José Gaspar amb un xut des de fora l'àrea a l'escaire va privar als gironins de sumar el primer punt de la temporada fora de casa.
Era de preveure que havia de ser una setmana molt complicada pel Llagostera, amb dos partits de lliga i un de Copa del Rei amb viatge inclòs a Santander, i els resultats així ho han demostrat. Sense temps per preparar l'enfrontament i amb baixes d'homes importants, Oriol Alsina va sortir d'inici amb l'onze més previsible. També el més lògic. Conscient del potencial dels locals i de la seva necessitat de sumar, el tècnic va plantejar un partit més defensiu del que era habitual en aquest inici de temporada, sobretot esperant a soprendre al contra atac o en alguna acció d'estratègia. Però l'Hèrcules no va donar cap opció, i des de l'inici va dominar el joc. El partit podria haver estat diferent si Rubén Martínez no haguès resllicat en la primera jugada d'atac de que va disposar el conjunt gironí. Els primers minuts van ser els millors dels visitants, que sobretot per banda dreta ho van intentar amb instiència. La resposta de l'equip de Tevenet no es va fer esperar i una rematada de Chechú va obligar a Moragón a fer la primera aturada de mèrit del partit. Berrocal i Chechu ho van tornar a intentar a la mitja hora, tot i que va ser Dalmau qui va tenir la millor ocasió per marcar. El seu xut des de fora l'àrea va sortir molt a prop del pal. Amb constants arribades locals l'equip d'Alsina fes un pas enrere i això va donar encara més empenta al Hèrcules, que després de la mitja part va ser més insistent. La segona part va començar amb un tímid xut de Pablo Sánchez que va precedir una de les ocasions més clares dels alacantins. Una doble rematada de Berrocal i Espinosa que va trobar una gran resposta de Moragón, ahir el més destacat del seu equip. Dos minuts més tard va ser Checa qui va provar sort. Eren moments d'angoixa pels gironins, un fet que Manel va estar a punt de canviar amb un xut a l'interior de l'àrea. Els últims vint minuts l'Hèrcules es va abocar contra la porteria del Llagostera novament amb Chechu i Dalmau. El defensa va estar a punt d'arribar a una pilota que es va passejar per l'interior de l'àrea i que va rebutjar la defensa.
A mesura que passava el temps l'ansietat dels locals per marcar va anar creixent, i això es va traduir en més pressió ofensiva, sobretot per mitjà de Chechu. A cinc minuts del final els visitants van intentar aprofitar els espais al contra atac, però sense fortuna. Un llençament de falta a la frontal de l'àrea de Gaspar que es va estavellar a la barrera va ser l'avís al golàs que poc després acabaria fent ell mateix. A punt de complir-se el temps reglamentari la pressió defeniva de l'equip local va permetre recuperar una pilota molt prop de l'àrea que Gaspar va enviar a l'escaire de la porteria de Moragón amb un gran xut amb la cama esquerra. El porter balear no va poder fer res per evitar el gol i l'equip es va quedar sense temps ni ànim per intentar buscar l'empat. En el temps afegit, Chechu va provar d'ampliar la diferència amb un llençament de falta directa desviat.
Amb el xiulet final de l'àrbitre el José Rico Pérez va escaltar d'alegria mentre els jugadors visitants deixaven el terreny de joc tocats per una derrota de allarga la mala ratxa de resultats dels gironins fora de casa. En els dos partits a domicili d'aquesta temporada el Llagostera ha mostrat una cara molt diferent a la que ofereix al Nou Municipal de Palamós, i això de moment s'ha traduit en dues derrotes.
Després de quatre jornades l'equip d'Oriol Alsina se situa 14è a la classificació amb quatre punts de 12 possibles, a només un de la zona de promoció de descens. Tot abans de rebre diumenge vinent al filial del Vila-real (17h), un equip que com el Llagostera també ha sumat únicament una victòria i un empat tot i estar cridat a lluitar per objectius molt més ambiciosos, però que després de patir una profunda renovació de jugadors necessiten temps per adaptar-se a la categoria. L'equip d'Oriol Alsina s'entrenarà avui amb sessió de recuperació pels jugadors que van jugar ahir a Alacant i descansarà dimarts, abans de començar a preparar el partit del pròxim cap de setmana. Una altra de les prioritats del tècnic serà recuperar algun dels jugadors lesionats. Caldrà estar atents a l'evolució de Vivi, ja que les reaparicions de Rafa Jordà i Diego Jiménez s'intueixen difícils.
Llegir mes / Leer mas...

"A fora tot són patacades". Article de @lesportiucat

A fora tot són patacades

No reaccionen. El Llagostera cau al Rico Pérez amb un gol en el tram final (87') i confirma el mal inici de lliga. Els d'Alsina van tornar a ser inferiors a domicili, on acumulen 23 partits sense guanyar

Chechu, de l'Hércules, entre Marc Fernández i Jordi Masó Foto: ALEX DOMÍNGUEZ/ LA VERDAD.
1
El Llagostera va confirmar ahir al Rico Pérez el seu fluix inici de lliga (4 punts dels primers 12 possibles) amb una derrota de les que fan mal, en els últims instants (87') i amb un golàs de Gaspar que van donar tres punts més que merescuts a un Hèrcules superior durant tot el matx. D'aquesta manera els llagosterencs continuen sense guanyar a domicili, una ratxa que ja és per posar-se les mans al cap: 23 partits de lliga sense triomf comptant els dos d'aquest curs i els 21 de la temporada passada a segona A. Molt haurà de millorar el conjunt dirigit per Oriol Alsina si vol estar a la part alta de la taula al final del campionat.
Les veuen venir
El Llagostera, ahir vestit de taronja, va començar amb un onze molt ofensiu, amb Álex Colorado i Marc Martínez formant el doble pivot i amb Marc Fernández, Rubén Martínez, Pablo Sánchez i Manel davant seu. Fruit d'aquest plantejament, el Llagostera va sortir a pressionar amunt i pràcticament només començar Rubén Martínez va posar la por al cos als locals amb dues arribades que finalment van quedar en no res. Només va ser un miratge, ja que l'Hèrcules de seguida va aconseguir el control del partit i no va tardar a arribar a la porteria contrària. Primer amb una xilena de Chechu i després amb una rematada de Berrocal que van fer lluir Moragón, enfeinat des de bon inici. L'equip de Tevenet portava la iniciativa i el Llagostera reculava metres, sense trobar-se còmode damunt del terreny de joc i mostrant-se inoperant en atac. En canvi els alacantins seguien empenyent, ara amb un xut potent de Dalmau que va sortir fregant el pal. L'Hèrcules manava, tenia totalment el ritme del partit i semblava que l'1-0 era qüestió de temps, però el Llagostera va saber contenir les envestides dels locals i es va arribar al descans amb un 0-0 en el marcador que ho deixava tot obert.
Patacada final
La segona meitat va començar amb els mateixos 22 protagonistes. Només començar, Pablo Sánchez ho va intentar tímidament pel Llagostera, mentre que l'Hèrcules va tenir molt a prop el gol en tres ocasions pràcticament consecutives de Fernando, Espinosa i Chechu (en la mateixa jugada els locals van reclamar penal sobre Espinosa que l'àrbitre no va xiular), però totes van topar amb un Moragón molt inspirat. Tot seguit Miñano va perdonar l'1-0 amb una rematada que va sortir fora. El Llagostera estava patint de valent, i més després de dues noves ocasions de Chechu i Gaspar que segur van influir en la decisió d'Alsina de moure fitxa fent entrar Carlos Albarrán per Pablo Sánchez (Masó va ser recol·locat al mig del camp per tenir més consistència a la zona de mitjos). Tot i així, l'Hèrcules continuava sent l'equip amb més possessió i arribades, amb Chechu que era un malson en atac. Llavors el Llagostera va fer els últims dos canvis (Carlos Cano i Robert Simón van substituir Manel i Rubén Martínez), però el conjunt blaugrana no aconseguia reaccionar, ni amb una falta perillosa de Colorado que va sortir desviada per sobre del travesser. I finalment l'Hèrcules va trobar el premi a la insistència i va marcar l'1-0 en el tram final, un golàs des de molt lluny de Gaspar, que després de rebre una bona passada de Checa va superar Moragón amb un xut que va entrar per tot l'escaire (87'). Després del gol el Llagostera va ser incapaç de revertir la situació i va tornar cap a casa amb una altra derrota que deixa males sensacions.

HÈRCULES1 LLAGOSTERA0

HÈRCULES: Chema, Dalmau, Peña, Fernando Román, Pol Bueso, Checa, Chechu, Juanma Espinosa (Omgba, 75'), Berrocal (Mainz, 68'), Miñano (Gaspar, 60') i Salinas.
LLAGOSTERA: Moragón, Masó, Rodri, Samu San José. Valentín, Marc Martínez, Colorado, Marc Fernández, Rubén Martínez (Robert Simón, 77'), Pablo Sánchez (Carlos Albarrán, 65')i Manel (Carlos Cano, 71').
GOL: 1-0 (87') Gaspar.
ÀRBITRE: Martínez Montalbán. T.G.: als locals Fernando, Peña i Omgba; i als visitants Pablo Sánchez, Álex Colorado i Samu San José. T.V.: cap.

ELS LOCALS DOMINEN

L'Hèrcules va portar el pes del partit en tot moment, amb moltes ocasions

SUPERATS

El porter Moragón va ser el millor d'un Llagostera inoperant en l'apartat ofensiu

UN MALSON

Els d'Alsina fa més d'un any i tres mesos que no guanyen cap partit fora de casa

Alsina fa dos canvis respecte de l'últim onze de lliga

Després de fer múltiples rotacions dimecres en la copa contra el Racing, ahir el Llagostera va presentar un onze amb només dues novetats respecte del de l'última jornada de lliga. Per una banda, Samu San José va ser l'encarregat d'ocupar el lloc del lesionat Diego Jiménez a l'eix de la defensa, mentre que Álex Colorado va entrar per Carlos Albarrán tot i no jugar en la mateixa posició. Colorado va formar el doble pivot juntament amb Marc Martínez, mentre que Jordi Masó, habitual al mig del camp aquesta temporada, va tornar al lateral dret en detriment d'Albarrán, que es va perdre els primers minuts del curs i que finalment va entrar en la segona meitat. També van sortir des de la banqueta Carlos Cano i Robert Simón, dos canvis que tampoc van millorar el Llagostera en atac.
Darrera actualització ( Dilluns, 12 de setembre del 2016 02:00 )

DESA LA NOTÍCIA A:

Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina:“Ens ha costat molt generar ocasions”.Article de @lesportiucat

“Ens ha costat molt generar ocasions”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir al Rico Pérez Foto: ALEX DOMÍNGUEZ/ LA VERDAD.
1
Després del partit, Oriol Alsina va reconèixer la superioritat de l'Hèrcules ahir al Rico Pérez. “No hem estat gaire afortunats, ens pensàvem que amb el 0-0 del minut 85 teníem possibilitats, però al final ens han marcat un golàs per l'escaire, imparable, que ens ha suposat la derrota. Se li ha de donar mèrit a l'Hèrcules, ja que hauria pogut marcar el gol força abans”, va afirmar el tècnic llagosterenc, que després va analitzar les dificultats que va tenir el seu equip en el duel d'ahir: “Avui hem començat jugant amb un onze titular més ofensiu que mai, amb un doble pivot de molta qualitat i amb quatre jugadors més d'atac, però tot i que volíem arribar bé a dalt no hi ha hagut manera de generar gaires ocasions, excepte alguna jugada aïllada. Aquesta setmana hem viatjat molt, i avui teníem tres baixes molt importants, i també s'ha de tenir en compte que som un equip molt nou que encara necessita un període d'adaptació.”
Per altra banda l'entrenador de l'Hèrcules, Luis García Tevenet, es va mostrar molt satisfet amb l'actuació del seu equip: “He de felicitar els meus jugadors, han fet una feina increïble que ens ha permès guanyar en el tram final, que encara ho assaboreixes més. Sabíem que seria un partit complicat i que l'havíem de madurar, contra un gran equip com el Llagostera, que segur que a final de curs estarà lluitant pel mateix que nosaltres. En la segona meitat els hem superat des del primer moment, i el gol hauria pogut arribar molt abans”, va concloure Tevenet.

DE LES QUE FAN MAL

“Pensàvem que amb el 0-0 del minut 85 teníem possibilitats, però ens han fet un golàs imparable al final”

REALISTA

“També se li ha de donar mèrit a l'Hèrcules, ja que hauria pogut marcar força abans”
Darrera actualització ( Dilluns, 12 de setembre del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...