dilluns, 12 de setembre del 2016

"De més a menys". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Vic 1-0 U.E. Llagostera ‘B’

El filial cau davant d’un Vic que suma la seva segona victòria consecutiva per assolir el lideratge

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Els de Pep Triadú no van poder sumar al camp del Vic, en un partit en el qual van tenir ocasions per avançar-se al marcador però que no van poder materialitzar. Ambdós equips arribaven d’estrenar-se a la primera jornada amb una victòria i sabien que sumar tres punts més seria una gran notícia.
El Llagostera B es va desinflar
Des que l’àrbitre va xiular l’inici del partit, els visitants van saber plantar-se al camp i les ocasions no van trigar a arribar. Peke va poder pujar el primer gol de la tarda però el seu remat es va topar amb el pal. Tot el contrari que Héctor (23’) que va aprofitar la centrada d’un córner per fer l’1-0.
Tot i estar per darrere al marcador, el Llagostera va seguir intentant l’empat però, altra vegada, es van topar amb la fusta. En aquest cas, va ser Soufiane el que va veure com el seu remat s’estavellava al pal.
El Vic agafa forma
A partir d’aquest moment, els locals van saber col·locar-se al camp i mantenir la pilota, cosa que els va beneficiar a endur-se el partit. Els blaugranes van anar perdent corda i el Vic es trobava cada cop més còmode.
Inclòs el partit podia haver acabat amb més gols per part dels amfitrions però no van saber definir de cara a porteria i no van poder tancar el partit fins que l’àrbitre va decidir finalitzar el matx.
FITXA PARTIT:
1 – VIC: Reig, David Busquets (Adrián, 80’), Robert Busquets, Gil, Héctor, Peque (Alguer, 92’), Quim (Aleix, 75’), Joan, Joel, Mia i Enrich.
0 – LLAGOSTERA B: Busquets, Ferrer, Maynau (Oriol, 74’), Gelmà (Pol Laporta, 80’), Gómez, Carlos Martínez (Sanku, 84’), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Martínez, 84’), Maymí i Tarrenchs.
GOLS: 1-0 (Héctor, 23’).
ÀRBITRE: Galera Serrano.
TARGETES: Joan, Mia, Gil i Rafa Rodríguez (tècnic) del Vic; Gelmà i Pol Gómez del Llagostera B.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui