dilluns, 12 de setembre del 2016

"Cronica Hèrcules d´Alacant-UE Llagostera 1-0". Article de Jose Sanchez a @Segona_B

Cronica Hèrcules d´Alacant-UE Llagostera 1-0

DOMINADOR I GUANYADOR

L'Hèrcules es va emportar els tres punts corresponents a la quarta jornada de lliga. Es va imposar per un gol a zero a un rival directe com és la UE Llagostera. Durant el partit el conjunt local va tenir el domini i les ocasions i el gol que els donés la victòria es va fer esperar però va arribar al 60 per mitjà de Jose "Golàs" Gaspar.

La primera part va estar marcada per la igualtat d'intencions de tots dos equips. Cap volia cometre errors i buscaven el gol amb certa timidesa, intentant no cometre errors defensius que els costés algun que altre tanto. Cert és que el domini va ser per part dels alacantins, que van tenir més ocasions que els visitants, però l'encert del porter Moragón va fer que el marcador no es mogués en la primera part.
Celebraciò dels jugadors de l´Hèrcules
via: diarioinformacion.com
Després de la igualada de la primera part, l'Hèrcules es va llançar a l'atac a la recerca dels gols. El Llagostera només impedia que el tant alacantí arribés i intentava fer una mica de mal al contraatac. Els locals van tenir infinitat d'ocasions que no acabaven en gol gràcies a l'encert del porter Moragón i el desencert d'algunes finalitzacions, però en el seixanta, Gaspar aprofitava una pilota de Checa per ficar un cop de sabata per l'escaire de la porteria, impossible per Moragón, i que desfeia la igualada.
Així, l'Hèrcules suma tres punts molt importants i aconsegueix la primera victòria, al José Rico Pérez, de la temporada. L'equip alacantí es va directe a la novena posició de la taula, pujant quatre llocs i deixant a la UE Llagostera en el catorzé lloc. Gran partit de l'Hèrcules, que després de la victòria de Copa a Cartagena reafirma el bon estat de forma amb aquest triomf en lliga.
La propera trobada per als alacantins serà en terres valencianes contra el filial de la capital, el València Mestalla. Per la seva banda, el Llagostera tornarà a casa per enfrontar-se a un altre dels filials de la categoria, el Vila-real B.

FITXA TÈCNICA:

Hèrcules: Chema, Dalmau, Peña, Fernando, Pol Bueso, Checa, Chechu, Juanma (Omgba min. 75), Berrocal (Mainz min. 68), Miñano (Jose Gaspar min. 60) i Alvaro.
Llagostera: Moragón, Jordi Masó, Rodri, Samuel, Valentín, Àlex Colorado, Rubén Martínez (Robert min. 82), Marc Martínez, Manel Martínez (Carlos Cano min. 70), Pablo Sànchez  (Albarràn min. 63) i Marc.
Gols: Jose Gaspar (min. 60).
Àrbitre: Jose David Martínez Montalban. Va traure groga per a Roman, Peña, Buigues i Omgba per part dels locals, i a Pablo, Àlex i Samuel per part dels visitants.