dimarts, 19 de juliol del 2016

"Colorado, Marc Martínez i Barnils s'incorporen al grup". Article de @diaridegirona

Colorado, Marc Martínez i Barnils s'incorporen al grup

19.07.2016 | 07:26 Una setmana després que la resta dels seus companys comencessin a treballar fa una mica més d'una setmana, els jugadors Marc Martínez, Roger Barnils i Àlex Colorado es van incorporar ahir als entrenaments. La raó perquè tinguessin una setmana més de vacances és que tots tres van disputar play-off d'ascens a Segona amb els seus anteriors equips. Va tenir molt protagonisme amb el Lleida el migcampista Marc Martínez, que va quedar-se a les portes de pujar amb el seu exequip després de caure derrotat contra el Sevilla Atlètic. Precisament, el conjunt andalús és on va jugar la temporada passada com a cedit l'osonenc Roger Barnils, que tot i no tenir protagonisme en aquesta promoció també ha gaudit d'una setmana més de descans. Finalment, Àlex Colorado va tenir la mateixa sort que Barnils amb el seu anterior equip, ja que va aconseguir ascendir a Segona Divisió a la primera ronda defensant els colors del Reus Deportiu. Raimon roma llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"La Federació confirma que el Llagostera jugarà a Palamós ". Article de Raimon Roma a @diaridegirona

La Federació confirma que el Llagostera jugarà a Palamós

El descens a Segona B havia generat dubtes legals, però, el club ja ha rebut el permís oficial

19.07.2016 | 10:36
L´estadi de Palamós-Costa Brava seguirà vibrant amb el Llagostera una temporada més.
L´estadi de Palamós-Costa Brava seguirà vibrant amb el Llagostera una temporada més.
Després d'uns dies d'incertesa el Llagostera ja sap que aquesta temporada també disputarà, per tercer any consecutiu, els seus partits com a local a l'estadi de Palamós-Costa Brava. Ha estat una pel·lícula amb un guió inesperat des del principi, ja que el club no ?s'esperava que la Federació Espanyola de Futbol els notifiqués que, després del descens de categoria, havien de tornar al Municipal de Llagostera a jugar els seus partits com a local.
El conjunt gironí va haver d'enviar una carta on al·legaven que les mides del camp de Llagostera no eren les adequades per jugar els partits, i fins ahir, van estar a l'espera que la federació els donés el vistiplau per poder jugar, després d'uns dies d'incertesa i de certa inseguretat ja que el paper no arribava a les oficines del club.
La presidenta, Isabel Tarragó, va afirmar que estan «contents» de poder seguir jugant a Palamós així com que «ens esperàvem que no hi hagués cap problema però necessitàvem saber-ho oficialment». De fet, el Llagostera ?sempre ha recalcat que no havien de tenir problemes per seguir jugant al camp palamosí i que es tractava d'un simple formulisme després de la pèrdua de la Segona Divisió.
Ara, ja saben oficialment que la lliga la disputaran a Palamós. Una Segona Divisió B que, ahir mateix, havia de saber el calendari de partits per la temporada tot i que finalment, la federació espanyola de futbol no el donarà a conèixer fins demà.
L'actualitat llagosterenca de la setmana també tindrà activitat divendres. Serà quan se sortegi la primera i la segona ronda de la Copa del Rei. El Llagostera tindrà com a rival el Lleida, el Prat, el Cornellà, l'Atlètic Sagunt, l'Hèrcules o bé l'Alcoià, ja que els criteris del sorteig són per proximitat. Serà un rival que l'equip es trobarà en la lliga, tot i que també podria ser que el conjunt d'Oriol Alsina fos un dels sis clubs que quedin exempts i disputi directament la segona eliminatòria de la competició.
A tot això, a l'espera del calendari i de la confirmació que aquesta temporada seguiran jugant a Palamós, després de fer-ho les dues últimes temporades com a equip de Segona Divisió, el conjunt blaugrana segueix amb el seu pla de treball de la pretemporada, entrenant-se diàriament entre Llagostera i Palafrugell.
més, avui, demà i dissabte l'equip d'Alsina realitzarà doble sessió de treball, per seguir agafant el ritme i conjuntant l'equip de cara als propers compromisos. Recordem que el primer amistós de pretemporada del Llagostera serà el proper 27 de juliol, quan rebran a Palamós el Barça B, equip que es trobarà enguany a la categoria i que ja fa dues setmanes que s'entrena a les ordres de Gerard López. La pretemporada de l'equip serà exigent, davant equips de més categoria com el Girona o el Reus. Els d'Oriol Alsina hauran d'aprofitar al màxim aquests partits de preparació per afrontar l'inici de lliga, que serà el cap de setmana del 20 i 21 d'agost.
La federació també va donar a conèixer que enguany, la competició només tindrà una jornada entre setmana. Serà la del dimecres 2 de novembre.
Llegir mes / Leer mas...

"Carlos Cano, una aposta de present i de futur". Article de @educiu a @lesportiucat

Carlos Cano, una aposta de present i de futur

2a divisió B. El Llagostera fitxa per dues temporades el prometedor davanter de 19 anys, procedent del juvenil de la Damm, per reforçar l'atac del primer equip


Cano, en plena cursa, la temporada passada contra el Girona juvenil Foto: MINGUELLA.ES.
1
El Llagostera, que fins ara havia reforçat pràcticament totes les línies de joc, feia moltes setmanes que rastrejava el mercat a la recerca d'un davanter centre i ahir finalment en va poder anunciar un. Es tracta de Carlos Cano, un jove atacant de només 19 anys format en les categories inferiors del Barça, l'Espanyol i la Damm, club amb el qual ha completat les tres temporades com a juvenil. En l'última Cano va marcar 12 gols en 29 partits a divisió d'honor, i va ser un dels jugadors més destacats de la categoria. Amb un físic corpulent i un bon joc d'esquena, Cano és una clara aposta de present i sobretot de futur per al Llagostera, que tot i la joventut del futbolista té decidit integrar-lo de ple en el primer equip.
Després de Cano el conjunt dirigit per Oriol Alsina té la intenció d'incorporar algun 9 més, una posició que havia quedat totalment òrfena després de la recent marxa de Nuha Marong (Osasuna B) i Eloy Gila (Albacete). A més, la direcció esportiva llagosterenca també vol reforçar l'equip amb un pivot defensiu, un mitjapunta, un central i possiblement un porter, a més de qualsevol bona possibilitat que ofereixi el mercat.
Tres més al grup
El Llagostera va reprendre ahir els entrenaments de pretemporada amb una sessió matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal novetat va ser la presència d'Álex Colorado, Marc Martínez i Roger Barnils, que tenien més dies de vacances pel fet d'haver disputat el play-off d'ascens a segona A el curs passat. El Llagostera s'entrenarà cada dia, amb l'afegit que avui, demà i dissabte ho farà en doble sessió.

Carlos Cano Martín
21/02/1997 (19 anys)
Davanter centre
Alçada:
1,90 m
Pes:
90 kg
FORMACIÓ
FC Barcelona, Espanyol i Damm
TRAJECTÒRIA
12/13
Espanyol cadet (d. honor)
25 p., 14 g.
13/14
Damm juvenil (ll. estatal)
7 p., 2 g.
14/15
Damm juvenil (ll. estatal)
22 p., 9 g.
15/16
Damm juvenil (d. honor)
29 p., 12 g.

Nico Ratti, una opció per a l'Olot


Pel que fa al capítol de sortides, el Llagostera espera que, després de Nuha, Rovirola i Eloy Gila, algun altre jugador més marxi de l'equip. El següent a fer les maletes podria ser el porter Nico Ratti, que té decidit canviar d'aires a la recerca de més protagonisme, ja que Oriol Alsina no li pot garantir la titularitat. En aquest sentit, Ratti disposa de diverses ofertes de tercera divisió, entre les quals en destaca una de l'Olot. La plantilla olotina té actualment dos porters, Gianni Cassaro i August Conesa, però tot indica que algun d'ells podria deixar l'equip properament.

Palamós, confirmat per la FEF


El Llagostera ja està al 100% segur que la temporada vinent podrà continuar jugant com a local al Palamós-Costa Brava, després que la Federació Espanyola de Futbol (FEF) els ho confirmés ahir mitjançant un fax. L'ens federatiu havia posat la por al cos al club llagosterenc a finals de juny, quan va instar-lo a tornar al municipal de Llagostera arran del descens. El Llagostera va recórrer contra la decisió, però la FEF va continuar enrocada, cosa que va provocar la intermediació de la federació catalana (FCF), que va aconseguir rebaixar la tensió i afavorir un acord per continuar a Palamós.
Darrera actualització ( Dimarts, 19 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El davanter Carlos Cano arriba de la Damm per reforçar l'atac llagosterenc ". Article de Raimon roma a @diaridegirona

El davanter Carlos Cano arriba de la Damm per reforçar l'atac llagosterenc

El jugador ocuparà una fitxa sub 23 a l'equip d'Alsina i donarà competència i més opcions per la davantera

19.07.2016 | 00:00
El davanter Carlos Cano arriba de la Damm per reforçar l'atac llagosterenc
El davanter Carlos Cano arriba de la Damm per reforçar l'atac llagosterenc
L'actualitat en el mercat de fitxatges del Llagostera feia dies que no presentava novetats, sobretot pel que fa a noves incorporacions, i ahir, el club, va fer oficial una nova arribada.
Es tracta del davanter Carlos Cano, un jugador de només 19 anys que arriba procedent de la Damm juvenil, amb qui la temporada passada va aconseguir quedar com a segon classificat a la complicada Divisió d'Honor Juvenil.
Es tracta d'un davanter ràpid i hàbil, amb olfacte de gol, i que tot just aquesta temporada, amb el Llagostera, tindrà la seva primera experiència com a professional i en el futbol sènior. A més, el jugador ocuparà una plaça sub 23 a l'equip, que és on probablement el conjunt d'Alsina és on ha de mirar per no superar el màxim de futbolistes de més de 23 anys. De fet, la majoria de futbolistes que s'han incorporat aquest mercat d'estiu a l'equip superen aquesta franja d'edat.
Cano arriba a Llagostera per donar competència a l'atac del conjunt blaugrana, que a dia d'avui compta amb pocs davanters centres purs, però si amb un bon nombre de jugadors que juguen per banda i que tenen facilitat per ocupar diferents posicions d'atac, com és el cas de Marc Fernández o Robert Simón.
Carlos Cano ja s'incorporarà a les ordres d'Oriol Alsina per començar a preparar la temporada amb el seu nou equip.
A l'espera de tancar l'equip
Amb 16 jugadors ja en plantilla, el Llagostera està a prop de donar per tancat el mercat de fitxatges. A l'espera de resoldre el cas de Roger Barnils, després de les quatre renovacions i els onze fitxatges que ha fet l'equip d'Oriol Alsina, queden poques peces per donar la plantilla per tancada. Aquestes, podrien ser un parell de jugadors de perfil defensiu i que puguin ocupar les posicions de l'eix de la defensa. L'altra, tal com va confirmar fa uns dies el tècnic d'Arenys, podria ser un pivot. Veurem com es mou el Llagostera aquests propers dies i si arriben més futbolistes que acabin de completar la plantilla.
Llegir mes / Leer mas...