dimarts, 19 de juliol del 2016

"Carlos Cano, una aposta de present i de futur". Article de @educiu a @lesportiucat

Carlos Cano, una aposta de present i de futur

2a divisió B. El Llagostera fitxa per dues temporades el prometedor davanter de 19 anys, procedent del juvenil de la Damm, per reforçar l'atac del primer equip


Cano, en plena cursa, la temporada passada contra el Girona juvenil Foto: MINGUELLA.ES.
1
El Llagostera, que fins ara havia reforçat pràcticament totes les línies de joc, feia moltes setmanes que rastrejava el mercat a la recerca d'un davanter centre i ahir finalment en va poder anunciar un. Es tracta de Carlos Cano, un jove atacant de només 19 anys format en les categories inferiors del Barça, l'Espanyol i la Damm, club amb el qual ha completat les tres temporades com a juvenil. En l'última Cano va marcar 12 gols en 29 partits a divisió d'honor, i va ser un dels jugadors més destacats de la categoria. Amb un físic corpulent i un bon joc d'esquena, Cano és una clara aposta de present i sobretot de futur per al Llagostera, que tot i la joventut del futbolista té decidit integrar-lo de ple en el primer equip.
Després de Cano el conjunt dirigit per Oriol Alsina té la intenció d'incorporar algun 9 més, una posició que havia quedat totalment òrfena després de la recent marxa de Nuha Marong (Osasuna B) i Eloy Gila (Albacete). A més, la direcció esportiva llagosterenca també vol reforçar l'equip amb un pivot defensiu, un mitjapunta, un central i possiblement un porter, a més de qualsevol bona possibilitat que ofereixi el mercat.
Tres més al grup
El Llagostera va reprendre ahir els entrenaments de pretemporada amb una sessió matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal novetat va ser la presència d'Álex Colorado, Marc Martínez i Roger Barnils, que tenien més dies de vacances pel fet d'haver disputat el play-off d'ascens a segona A el curs passat. El Llagostera s'entrenarà cada dia, amb l'afegit que avui, demà i dissabte ho farà en doble sessió.

Carlos Cano Martín
21/02/1997 (19 anys)
Davanter centre
Alçada:
1,90 m
Pes:
90 kg
FORMACIÓ
FC Barcelona, Espanyol i Damm
TRAJECTÒRIA
12/13
Espanyol cadet (d. honor)
25 p., 14 g.
13/14
Damm juvenil (ll. estatal)
7 p., 2 g.
14/15
Damm juvenil (ll. estatal)
22 p., 9 g.
15/16
Damm juvenil (d. honor)
29 p., 12 g.

Nico Ratti, una opció per a l'Olot


Pel que fa al capítol de sortides, el Llagostera espera que, després de Nuha, Rovirola i Eloy Gila, algun altre jugador més marxi de l'equip. El següent a fer les maletes podria ser el porter Nico Ratti, que té decidit canviar d'aires a la recerca de més protagonisme, ja que Oriol Alsina no li pot garantir la titularitat. En aquest sentit, Ratti disposa de diverses ofertes de tercera divisió, entre les quals en destaca una de l'Olot. La plantilla olotina té actualment dos porters, Gianni Cassaro i August Conesa, però tot indica que algun d'ells podria deixar l'equip properament.

Palamós, confirmat per la FEF


El Llagostera ja està al 100% segur que la temporada vinent podrà continuar jugant com a local al Palamós-Costa Brava, després que la Federació Espanyola de Futbol (FEF) els ho confirmés ahir mitjançant un fax. L'ens federatiu havia posat la por al cos al club llagosterenc a finals de juny, quan va instar-lo a tornar al municipal de Llagostera arran del descens. El Llagostera va recórrer contra la decisió, però la FEF va continuar enrocada, cosa que va provocar la intermediació de la federació catalana (FCF), que va aconseguir rebaixar la tensió i afavorir un acord per continuar a Palamós.
Darrera actualització ( Dimarts, 19 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui