dimarts, 24 de novembre del 2015

Els 3 "pitxixis" de la UE Llagostera




Llegir mes / Leer mas...

Els 5 liders de la UE Llagostera










Llegir mes / Leer mas...

Osca: "Déficit casero en el primer tercio"

Article del Diario del Alto Aragon

Once inicial que presentó el Huesca en el campo del Alcorcón.
El Huesca es junto al Girona el único que suma más puntos en los desplazamientos

El Huesca ha cubierto el primer tercio del campeonato de liga de Segunda División con un bagaje de 16 puntos en 14 partidos, en los que el principal déficit se encuentra en los choques que ha disputado en El Alcoraz. Los de Tevenet entraron en la categoría con un bagaje de más de año y medio en Segunda B sin perder en casa, pero la Segunda División es totalmente diferente y al primer tropiezo contra el Alavés (2-3) se han sumado otros dos contra el Elche (1-3) y el más doloroso e injusto del pasado sábado contra el Oviedo (0-1).
Llegir mes / Leer mas...

Gimnàstic de Tarragona 2 – 0 UE LLagostera: Los granas mandan en tierras catalanas

Article de losotros18

Via: nastic
Via: nastic
Por
Llegaba el partido con expectativas muy altas, a priori de los más atractivos de la jornada y con un favorito claro para llevarse la victoria: el Nàstic. Y así fue, el equipo de Tarragona consigue otra victoria en su estadio, convertido definitivamente en un fortín, y vuelve a colocarse en posición de playoff de ascenso, igualado con la Ponferradina y el Oviedo.
Los pupilos de Vicente Moreno llegaban a la cita con ganas de demostrar que, esta vez, eran ellos los que celebrarían y pasarían por encima del rival. Se vio a un Gimnàstic muy concentrado mientras que los visitantes, que vieron como Escassi se marchaba expulsado a la media hora de juego, no pudieron hacer nada para intentar evitar la derrota.
Arrancaba el partido con la posesión para el cuadro grana, que bien pronto disfrutó de la primera ocasión tras un remate de Álex López que se marchó desviado. Unos minutos más tarde, el local David Rocha vería la primera cartulina amarilla del partido tras cortar un contraataque de los visitantes y, antes del 20′, Alberto Escassi sería amonestado, cosa que le costaría la expulsión poco después. En el minuto 23, llegó el primer gol del encuentro: después de un saque de esquina y que el balón merodease por el interior del área, el central Iago Bouzón fue el más listo e introdujo el balón dentro de la portería. 1-0 y todo a a favor para el Nàstic antes de la media hora. Pero la mala suerte para los de Oriol Alsina no terminaba aquí, Escassi veía la segunda cartulina en la primera media hora de encuentro tras una falta a Sergio Tejera y se marchaba hacia el túnel de vestuarios expulsado.
El Nàstic seguía dominando, y antes del descanso, dispuso de más oportunidades para ampliar la diferencia pero, a la postre, no consiguieron irse al descanso con más de un gol de diferencia. Eso sí, reaccionaba el Llagostera dando entrada a Pitu Comadevall y sustituyendo al delantero Chumbi antes del intervalo.
Nada más empezar la segunda mitad, el Nàstic vería como Rayco ampliaba la distancia en el electrónico: 2-0 después de golpear un balón rechazado dentro del área, asimismo destacable el buen nivel del camerunés Emaná a lo largo del partido y en la jugada del gol. Tras este tanto, el ritmo decayó, ya que el Nàstic ya había hecho los deberes y el Llagostera contaba con un jugador menos en el rectángulo de juego.
Lo más destacable del resto de segunda mitad fue el amplio abanico de tarjetas que sacó el colegiado, ocho en total (5 para el Llagostera y 3 para el Nàstic). Finalmente, el partido concluyó y la grada local lo celebró como es debido: victoria por 2-0 y la sensación de que, esta vez, la “vendetta” quedaba consumada.
Ficha técnica:
Gimnàstic de Tarragona: Manolo Reina, Mossa, Xavi Molina, Iago Bouzón, Xisco Campos, Sergio Tejera, David Rocha (Fali), Achille Emaná (Xisco Muñoz), Rayco, Palanca (Javi Naranjo), Álex López.
UE Llagostera: René, Aimar, Jorge, Tito, Querol, Masó, Chumbi (Pitu Comadevall), Fran Cruz, Ríos Reina (Jesús Imaz), Alberto Escassi, Juanjo (Benja).
Llegir mes / Leer mas...

Esperant la reacció després d´un primer terç calcat al del curs passat

Article de @diaridegirona

El Llagostera suma els mateixos 13 punts que tenia la temporada anterior en 14 jornades

24.11.2015 | 00:00
David Querol intenta treure la pilota al lateral del Nàstic, Mossa.
David Querol intenta treure la pilota al lateral del Nàstic, Mossa.
"No ens agrada ser a la part baixa de la classificació però treballarem per sortir-ne com més aviat millor", deia Oriol Alsina diumenge al vespre després de la derrota a Tarragona contra el Nàstic. El Llagostera continua sense guanyar a domicili i està encallat en posicions de descens des del començament de temporada. La llosa de no sumar fora de casa és immensa ja que fa que qualsdevol ensopegada a casa sigui letal. Tot plegat ha fet que tan sols hagi sumat en 13 punts en el primer terç de Lliga que s'ha complert. Aquest registre és exactament el mateix de la temporada passada. Segurament per aquest motiu i perquè des del club es té clar que l'objectiu és continuar per tercera campanya seguida a Segona A, de moment, de nervis no n'hi ha més del compte. En aquest sentit, la gran reacció que va signar l'equip la temproada passada amb aquest cos tècnic i bona part de la plantilla actual és un factor per a l'esperança.
Sigui com sigui, el Llagostera farà bé de reaccionar ja i començar a sumar punts començant per dissabte (18.00) contra l'Osca, el rival que marca la salvació. En aquest sentit, d'equips que amb 13 punts després de 14 jornades han aconseguit la permanència n'hi ha una bona colla. El Llagostera de l'any passat n'és un i l'Albacete, que en tenia tan sols 11, un altre. De fet, dels quatre últims classificats el primer terç de la passada Lliga (Albacete, Llagostera, Sabadell i Leganés), només els vallesans van acabar perdent la categoria.
Llegir mes / Leer mas...

Sense xutar no hi ha opció

Article de @lesportiucat

Mals registres. El Llagostera és un dels equips de la categoria que xuten menys entre els tres pals com a visitant. Els gironins només han fet tres dianes a fora i han sumat un sol punt de 21

René, atent al xut de Palanca, en una acció del partit contra el Nàstic Foto: ELISABETH MAGRE.
1
Que el Llagostera ha de millorar fora de casa ho sap fins i tot l'aficionat més optimista del conjunt llagosterenc. Els números de l'equip que dirigeix Oriol Alsina a domicili són pèssims en comparació, per sort, amb els que està firmant al Palamós-Costa Brava. El Llagostera ha sumat només un punt dels 21 possibles com a visitant, un rèdit molt escàs per un club que lluita a tot preu per evitar el descens de categoria.
Hi ha diferents arguments que expliquen la poca competitivitat i els pocs punts que aconsegueixen els llagosterencs en territori enemic. Un d'ells és l'escàs bagatge en atac i el poc nombre d'aproximacions que poden generar els de la Costa Brava durant els 90 minuts de joc, i és que el conjunt blaugrana només ha aconseguit un total de disset rematades entre els tres pals en els set enfrontaments que ha disputat com a visitant. De fet, els llagosterencs només han aconseguit marcar tres gols, dos a Montilivi, en l'únic matx en què han pogut treure un punt (2-2) i un altre per tancar la golejada patida al camp de l'Alcorcón (6-1): “A domicili estem tenint un rendiment molt inferior al de la temporada passada, tot al contrari del que ens està passant a casa nostra. No estem prement la tecla correcta, però també estem tenint moltes lesions i en algun partit hem merescut més”, explica l'entrenador, Oriol Alsina, conscient que el seu equip haurà de millorar molt a camp contrari si vol mantenir esperances de permanència.
Últimament, febles
El Llagostera ha perdut els últims quatre partits que ha jugat lluny de casa. En aquests duels, els jugadors que dirigeix Oriol Alsina gairebé no han fet treballar el porter rival, i és que només han pogut realitzar set rematades entre els tres pals. Sense anar més lluny, en l'últim partit, al Nou Estadi de Tarragona, els gironins no van xutar a la porteria defensada per Manuel Reina: “A fora no ens estem sentint còmodes i no ens surten les coses. Hem de fer un pas endavant i creure més en les nostres possibilitats”, explica el porter i capità del Llagostera René Román, sempre autocrític quan les coses no van bé. Amb un sol punt en set partits a domicili el Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de la categoria a fora de casa. A més, els llagosterencs encara no han deixat la porteria a zero en cap dels duels a camp contrari, amb 15 gols encaixats i només 3 a favor.
El Llagostera rebrà aquest dissabte un rival directe com és l'Osca (18 h) i tindrà la primera oportunitat de millorar els seus registres a domicili d'aquí a dues setmanes al difícil camp de l'Oviedo.

AMB UN PUNT

A fora de casa
Lugo-Llagostera
1
Albacete-Llagostera
4
Girona-Llagostera
5
Mallorca-Llagostera
2
Alcorcón-Llagostera
2
Bilbao Ath.-Llagostera
3
Nàstic-Llagostera
0
Totals:
17 rematades entre els tres pals. 1 punt de 21 possibles. 3 gols a favor i 15 en contra
A casa
Llagostera-Osasuna
3
Llagostera-Alavés
6
Llagostera-Tenerife
6
Llagostera-Elx
10
Llagostera-Valladolid
6
Llagostera-Ponferradina
3
Llagostera-Numància
5
Totals:
39 rematades entre els tres pals. 12 punts de 21 possibles. 12 gols a favor i 8 en contra *informació de mismarcadores.com. *Les rematades fora dels tres pals no s'han tingut en compte.

UN HANDICAP

El Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de 2a A a domicili
0
partits
dels set que ha jugat fora de casa el Llagostera han acabat amb la porteria a zero
No estem prement la tecla correcta, però també estem tenint moltes lesions i en algun partit hem merescut més
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
A fora no ens estem sentint còmodes i no ens surten les coses. Hem de fer un pas endavant
René Román
porter del Llagostera
A domicili estem tenint un rendiment molt inferior al de la temporada passada, tot al contrari del que ens està passant a casa nostra

L'altra cara de la moneda, a casa

Si bé el Llagostera ha de millorar molt en els duels fora de casa, sobretot ofensivament, al Palamós-Costa Brava l'equip llagosterenc mostra clarament l'altra cara de la moneda. Molt més alleugerits, amb més riquesa de moviments en atac i una pressió més elevada i constant al rival –potser les dimensions del terreny de joc hi ajuden– els gironins rematen una mica més del doble de vegades entre els tres pals que a fora de casa. Evidentment, l'augment de les opcions i els xuts a la porteria rival han permès al Llagostera marcar més gols a Palamós (3 a 12).
Darrera actualització ( Dimarts, 24 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Les sancions, problema afegit

Article de @lesportiucat

Baixes. Contra l'Osca, el Llagostera no podrà comptar amb Fran Cruz (cinc grogues) i Escassi (expulsat), tot i que el club està estudiant si recorre per l'últim. Amb Ruymán lesionat i Chus encara amb molèsties, la defensa llagosterenca està sota mínims

Fran Cruz, el diumenge al Nou Estadi Foto: E.M.
1
A més de la derrota, el partit al Nou Estadi va comportar altres maldecaps al Llagostera. Sobretot en forma de sanció, i és que Fran Cruz va veure la cinquena targeta groga de la temporada i no podrà jugar el pròxim duel de lliga, contra l'Osca, com tampoc Alberto Escassi, que va ser expulsat. En el cas d'aquest últim, el club està estudiant si recorre alguna de les dues targetes grogues, especialment l'última, ja que hi ha un defecte de forma en l'acta arbitral.
En defensa, la important baixa de Fran Cruz (ha jugat sempre des que va entrar en la tercera jornada) s'afegirà a la ja habitual de Ruymán, que està en el tram final de la recuperació d'una lesió de lligaments encreuats. Per acabar-ho d'adobar, Chus Herrero encara no està al cent per cent de les molèsties que van fer que es perdés l'últim duel, contra el Nàstic. Si l'aragonès no es recuperés a temps, la posició de central quedaria molt debilitada i s'hauria de reconvertir un jugador –amb Escassi fora de combat, Tito Ortiz i Aimar Moratalla tindrien tots els números– per acompanyar Jorge a l'eix de la defensa.
Esperant Juanto i Emilio
A Tarragona el Llagostera també va tenir les baixes d'Emilio i Juanto, tots dos per problemes físics. El conjunt llagosterenc té l'esperança de poder-los recuperar aquest cap de setmana.
Darrera actualització ( Dimarts, 24 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...