dimarts, 24 de novembre del 2015

Les sancions, problema afegit

Article de @lesportiucat

Baixes. Contra l'Osca, el Llagostera no podrà comptar amb Fran Cruz (cinc grogues) i Escassi (expulsat), tot i que el club està estudiant si recorre per l'últim. Amb Ruymán lesionat i Chus encara amb molèsties, la defensa llagosterenca està sota mínims

Fran Cruz, el diumenge al Nou Estadi Foto: E.M.
1
A més de la derrota, el partit al Nou Estadi va comportar altres maldecaps al Llagostera. Sobretot en forma de sanció, i és que Fran Cruz va veure la cinquena targeta groga de la temporada i no podrà jugar el pròxim duel de lliga, contra l'Osca, com tampoc Alberto Escassi, que va ser expulsat. En el cas d'aquest últim, el club està estudiant si recorre alguna de les dues targetes grogues, especialment l'última, ja que hi ha un defecte de forma en l'acta arbitral.
En defensa, la important baixa de Fran Cruz (ha jugat sempre des que va entrar en la tercera jornada) s'afegirà a la ja habitual de Ruymán, que està en el tram final de la recuperació d'una lesió de lligaments encreuats. Per acabar-ho d'adobar, Chus Herrero encara no està al cent per cent de les molèsties que van fer que es perdés l'últim duel, contra el Nàstic. Si l'aragonès no es recuperés a temps, la posició de central quedaria molt debilitada i s'hauria de reconvertir un jugador –amb Escassi fora de combat, Tito Ortiz i Aimar Moratalla tindrien tots els números– per acompanyar Jorge a l'eix de la defensa.
Esperant Juanto i Emilio
A Tarragona el Llagostera també va tenir les baixes d'Emilio i Juanto, tots dos per problemes físics. El conjunt llagosterenc té l'esperança de poder-los recuperar aquest cap de setmana.
Darrera actualització ( Dimarts, 24 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui